Kategorie: / Pozostałe

Allemeble.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Allemeble.pl
2019-01-05

Kanapa bardzo ładna i wygodna, wszystko zgodnie z opisem i rozmową. Serdecznie polecam i dziękuję :-)

5 / 5 2018-12-08

Sklep godny zaufania, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, towar zgodny z opisem i bardzo dobrze zapakowany. Polecam.

5 / 5 2018-11-29

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, towar dostarczony zgodny z opisem i wymiarami. Polecam ten sklep !!!

2018-11-28

Fachowa obsługa - ze wszystkim starają się iść klientowi "na rękę", bardzo dokladnie zapakowane meble - mimo że jechaly przez prawie całą Polskę, dojechały bez szwanku.

5 / 5 2018-08-30

Sklep spęłnia wszyskie wymagania,duży wybór towaru,rozbierzności cenowe,każdy może wybrać coś dla siebie.POLECAM:)

5 / 5 2018-08-18

Rewelacyjna obsługa. Kontakt z Panem Tomaszem bardzo polecam. Szybkie odpowiedzi, bardzo konkretne i przyjemne podejście do klientów. Kupowałem sofę, zapłaciłem za nią w środę a w piątek rano już była dostawa w Krakowie. Sofa dokładnie jak w opisie. Superlatywy brzmią banalnie, ale jestem pod ogromnie pozytywnym wrażeniem obsługi, przesyłki oraz towaru. Polecam

2018-07-08

P O L E C A M !!!!!!!!!!!

2018-05-10

100%satysfakcji towar zgodny z opisem miły kontakt serdecznie polecam

2018-03-06

Fantastyczna sprawa zamiast biegać lub jeżdzić po rożnych sklepach nie wychodzac z domu, ogladasz, zamawiasz i meble przyjeżdżają pod dom.

5 / 5 2017-09-16

Jestem bardzo zadowolony z obsługi. Świetny kontakt, superszybka dostawa, sofa bardzo dokładnie i bezpiecznie zapakowana. Polecam gorąco!

Rzetelne opinie o Allemeble.pl

Allemeble.pl

Siedziba
Błonie

WWW
http://www.allemeble.pl

Email
[email protected]

Telefon
516 495 444

Komórka
516 495 444

Infolinia
-

Logowanie