Kategorie: / Pozostałe

Alleogrodniczy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.17
opinie o Alleogrodniczy.pl
5 / 5 2019-03-17

Jestem stała klientką sklepu. Obsługa jest bardzo dobra.

1 / 5 2019-03-16

Kupiłem ostatnio nasiona w tym sklepie po 10 dniach zapytalem sie czemu ciagle nie otrzymalem przesylki w odpowiedzi zamowienie zostało anulowane bo zamówione przeze mnie nasiona im sie skonczyly Tak sie nie powinno traktowac klientow, nie mowiac juz o sprzedawaniu towaru ktorego sie nie posiada

5 / 5 2019-03-07

Bardzo dobry sklep. Zakupy robiłam tutaj wielokrotnie. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Towar I klasa.

3 / 5 2019-03-03

Może być, mimo drobnego problemu z dokonaniem zapłaty.

5 / 5 2019-02-26

sprawnie szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-02-25

Transakca jaknajbardziej prawodłowa polecam

5 / 5 2019-02-21

Szybko i dokładnie wg zamówienia. Polecam

3 / 5 2019-02-20

O.K.

5 / 5 2019-02-20

wszystko ok.

3 / 5 2019-02-18

Dzisiaj otrzymałam zamówienie: towar niezgodny z moim zamówieniem, odżywka do kwiatów przeterminowana. Zdarzyło mi się to w tym sklepie po raz pierwszy.

5 / 5 2019-02-14

Bardzo pozytywna

5 / 5 2019-02-13

Przesyłka otarła w podanym terminie.

1 / 5 2019-02-11

Po tygodniu od złożenia zamówienia nadal brak przesyłki. Telefon nie odpowiada, mail też. Nie polecam JK

4 / 5 2019-02-03

Polecam

4 / 5 2019-01-28

Co do sklepu mam opinię pozytywną, ale po zmianie firmy kurierskiej dostawa towaru trwa dłużej.

4 / 5 2019-01-26

Sklep ma duży asortyment, umiarkowane ceny oferowanych artykułów i sprawna realizację zamówień. Bardzo pomocny dla przydomowych ogrodników.

5 / 5 2018-12-31

Polecam

4 / 5 2018-12-22

Z usług sklepu korzystamy z synem od trzech lat. Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi i cen. Zamierzamy nadal kupować w tym sklepie.

1 / 5 2018-12-20

Kontakt ze sprzedawcą bardzo zły, szybkość wysyłki poniżej przeciętnej, już więcej z tego sklepu nie skorzystam

5 / 5 2018-12-02

super,polecam

5 / 5 2018-12-01

W tym sklepie najczęściej robię zakupy-polecam.

4 / 5 2018-11-27

Przesyłka zgodna z zamówieniem. Polecam ten sklep.

3 / 5 2018-11-19

Szybkość wysłania przesyłki OK. Konkurencyjne ceny. Produkt dotarł w całości, ale był bardzo kiepsko zapakowany (pudełko było mocno pogięte, a produkt po wyciągnięciu z pudełka był mokry).

4 / 5 2018-11-14

Byłem pełny obaw czytając inne opinie o tym sklepie. Jednak obecnie jestem bardzo zadowolony z zakupów. Dostawa w 3 dni. Towar nowy. Dobrze zapakowany w oryginalne opakowania. Wszystko na +5.

1 / 5 2018-11-01

Odradzam wszystkim sklep alleogrodniczy.pl nie wysyłają wszystkich zakupionych towarów a później zero kontaktu.

1 / 5 2018-10-30

Zarzuty: 1) Przysłali przeterminowany środek chwastobójczy (termin skończył się w styczniu a zamówienie składałem w lutym). 2) Na stronie sklepu nawóz ma w opisie że nawożenie 1-2 razy na sezon czyli odpowiednik Substral 100 dni a przysłali zwykły granulat, którym trzeba nawozić raz na 3 tygodnie. 3) Opłaciłem kuriera za 20zł aby otrzymać paczkę w godzinach pracy a wysłali pocztą polską, która roznosi paczki o 21.00 gdy już nikt nie może jej odebrać. Na dodatek jeden z nawozów został uszkodzony i się rozsypał.

5 / 5 2018-10-30

Obsługa rzetelna,natomiast wysyłka potraktowana jako pakiet doszła do mnie po 9 dniach.Poczta Polska trzymala przesyłkę w Warszawie przez 5 dni.

5 / 5 2018-10-16

Bardzo pozytywna.

5 / 5 2018-10-03

Mój sklep, tu kupuję większość rzeczy niezbędnych na działce.

1 / 5 2018-09-30

Stanowczo nie polecam. Złożyłem zamówienie. Zamówionego towaru nie otrzymałem. Nie ma żadnego kontaktu ze sklepem.

5 / 5 2018-09-28

Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Polecam.

4 / 5 2018-09-10

Szczerze przyznam, że przeczytawszy opinie o tym sklepie przestraszyłam się trochę, ale mimo zamówienia 30 grudnia, kurier przyjechał już następnego dnia - 31 grudnia. Nie było problemu z kontaktem mailowym, gdyż zmieniłam zamówienie z przedpłaty na płatność przy odbiorze i odpowiedziano mi w zasadzie po pół godzinie. Żadnych problemów, wysłali towar -dodam, że w najlepszej ofercie cenowej jaką znalazłam w sieci. Gorąco polecam! ps.kopiuję swój tekst z innych portali z lenistwa, ale uznałam, że skoro sklep się stara to zasługuje na zmianę tych negatywnych opinii...

4 / 5 2018-09-07

To nie było duże zamówienie ale wszystko ok.

4 / 5 2018-08-27

Wszystko w najlepszym porządku. Ceny przyzwoite. Polecam

4 / 5 2018-08-13

profesjonalny sklep,szybko i sprawnie,polecam

1 / 5 2018-08-10

Tragedia. Zero kontaktu przez tydzień dzwonienia. Transakcja niezrealizowana bez podania przyczyny. Nie polecam tych amatorów.

5 / 5 2018-07-31

solidnie, szybko, bezpiecznie, polecam, przesyłka bardzo dobrze zapakowana,

4 / 5 2018-07-29

Bardzo szybka i sprawna dostawa.

3 / 5 2018-07-21

przesyłka była w realizacji już następnego dnia dostałam ją w trzech paczkach z uwagi na ciężar niestety 5l pojemnik z nawozem jesiennym był wgnieciony a wieczko połamane przez co część się wysypała , kartonik z rosahumusem był tak ściśnięty w paczce, że się rozpadł nie wiem może to wina transportu ponieważ zamówiłam przesyłkę z odbiorem na poczcie co również wydłużyło czas dostawy za to ceny mają dość niskie :-)

5 / 5 2018-07-07

bardzo pozytywna

4 / 5 2018-06-25

Bardzo solidny sklep

5 / 5 2018-06-24

Dobra robota

5 / 5 2018-06-15

dobra i szybka obsługa

4 / 5 2018-06-13

Szybki i sprawne zakupy, niestety podczas transportu opakowania małych gabarytów ulegają zniszczeniu przy dużej wadze paczki. Jednak ich zawartość dotarła nieuszkodzona.

4 / 5 2018-06-10

Szybka i sprawnie choć chemie muszę w tym roku zużyć krotki termin waznosci

5 / 5 2018-06-04

Bez zastrzeżeń.Super sklep.Zawsze tutaj kupuję i polecam innym.

5 / 5 2018-05-12

polecam wszystkim ten sklep. szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-05-11

bardzo dobry

5 / 5 2018-05-02

Jestem bardzo zadowolona z oferty sklepu i ceny!

4 / 5 2018-04-19

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka! Polecam w 100%

4 / 5 2018-03-22

bardzo dobry

5 / 5 2018-03-05

Ulubiony sklep.zamawiam od kilku lat.

5 / 5 2018-03-04

Wszystko w nalezytym porzadku! Polecam!

5 / 5 2018-02-26

Wszystko w porządku.

5 / 5 2018-02-19

Szybko i sprawnie -zaskoczony jestem szybkością realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-02-02

To jest to co się rozpisywać

4 / 5 2018-01-18

super sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami

4 / 5 2018-01-13

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie .Polecam.

5 / 5 2018-01-11

Bardzo pozytywnie

1 / 5 2018-01-01

Sklep Alleogrodniczy to jakaś kpina, wyzwiska od adresem kupuacego, niekulturalne zachowanie i zmiana cen po dokonaniuu zakupu. Brak wysyłki przedmiotu mimo dopełnienia wszystkich formalności. Nie polecam ludziom ceniącym swój czas.

4 / 5 2017-12-25

ok

5 / 5 2017-12-15

Towar dostarczony w normalnym stanie

2017-12-14

wszystko ok.

4 / 5 2017-12-08

Tanio, szybko i przejrzyście :)

5 / 5 2017-11-30

Szybko i sprawnie, po raz trzeci.

4 / 5 2017-11-29

Wszystko tak jak powinno być. Polecam:)

5 / 5 2017-11-12

Duży wybór, atrakcyjne ceny i błyskawiczna przesyłka. Gorąco polecam :)

5 / 5 2017-11-05

Szybko, sprawnie, bez problemowo. Polecam.

5 / 5 2017-11-05

Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja zamówienia. Polecam!

1 / 5 2017-11-03

Stanowczo odradzam , realizacja opieszala wrecz problem z otrzymaniem towaru na przedplate, przestrzegam przed robieniem przedplaty, kontakt telefoniczny wrecz niemozliwy NEGATYW!!!!!!!!

4 / 5 2017-10-28

Wszystko ze strony sklepu bardzo OK. Jedyna uwaga to do dostarczycieli przesyłek - sklep powinien rozważyć zmianę firmy kurierskiej - za pośrednictwem Poczty Polskiej wysyłanie to totalna porażka - dłuższy czas niż zapewnia Poczta.

4 / 5 2017-10-22

Zamówienie otrzymałem bardzo szybko i do tego w bardzo atrakcyjnej cenie:) Daję duży POZYTYW

4 / 5 2017-10-20

szybko, sprawnie , bez problemu, dużo informacji o produktach,

4 / 5 2017-10-17

OK

5 / 5 2017-10-15

Super , wszystko szybko sprawnie , błyskawiczna dostawa. polecam zdecydowanie.

4 / 5 2017-09-27

Szybko, sprawnie i w odpowiedniej cenie!

5 / 5 2017-09-25

Bardzo szybka i sprawna przesyłka. Zgodna z zamówieniem. Polecam sklep :)

5 / 5 2017-09-16

Polecam!

3 / 5 2017-09-11

nie profesjonalna dostawa towar otrzymałem w trzech paczkach przez dwa dni.

4 / 5 2017-09-07

super sklep i obsługa

5 / 5 2017-08-29

MIODZIO NA PEWNO TAM WRÓCĘ :)

4 / 5 2017-08-23

Zamowienie zrealizowane szybki i sprawnie

5 / 5 2017-08-19

Dobry kontakt, szybko i dobrze.

5 / 5 2017-08-17

Szybko

4 / 5 2017-07-29

Zamówienie zrealizowane jak należy. Sprawnie, nie ma się do czego przyczepić :)

3 / 5 2017-07-19

Otrzymaliśmy zakupione w Państwa sklepie 16 wiader ocynkowanych 7l i niestety nie są one zgodne z ofertą ze strony www. Dostaliśmy 3 różne rodzaje wiaderek – pomimo pojemności 7l – wysokości i średnice są różne. Korzystając z usług sklepu liczyłam na profesjonalne podejście do klienta i przede wszystkim zakup TAKICH SAMYCH WIADEREK- po to kupiłam 16 sztuk, żeby każde wiaderko było takie samo abym mogła zachować spójność i ład estetyczny. Jestem rozczarowana, że nikt z obsługi sklepu nie poinformował mnie o braku dostępności zamówionego produktu – wolałabym poczekać aż sklep uzupełni braki magazynowe i wyśle mi 16 takich samych wiaderek. Dodatkowo jedno z wiaderek jest ubrudzone niebieską farbą..Nie polecam zakupów w tym sklepie.

4 / 5 2017-07-18

zupelnie przyzwoicie

3 / 5 2017-07-13

Przesyłka szybka ale - niektóre środki ochrony roślin (Randap 360) zamówiony w butelce okrągłej otrzymałem w płaskiej (nie wiem czy te same właściwości bo nie sprawdzałem), zapakowane niechlujnie (karton na śr.ochrony za mały tak,że opakowania oryginalne pogniotły się, agrowłóknina w dwóch kawałkach zwinięta byle jak, bardzo pomięta. Wszystko zawinięte folią.

5 / 5 2017-07-10

Systematycznie robię zakupy w tym Sklepie i zawsze jestem super zadowolona. Błyskawiczna realizacja, towar bardzo dobrej jakości. Polecam!

5 / 5 2017-07-03

Bogata oferta

4 / 5 2017-07-01

W tym sklepie najczęściej robię zakupy artykułów potrzebnych mi do uprawy działki. Polecam.

5 / 5 2017-06-30

Sklep ma szeroki asortyment, przydatny dla w,la,scicieli ogródków, przystępne ceny, sprawną obsługę i dobrego przewożnika. Reklamacje załatwia bez zbędnych perturbacji. sprawdziłem przy wielokrotnych zakupach.

5 / 5 2017-06-30

szybki, solidny

5 / 5 2017-06-29

Pełny profesjonalizm.Polecam

4 / 5 2017-06-18

Korzystałem z usług sklepu już 4 razy, w tym dwukrotnie w tym roku. Jestem bardzo zadowolony. Ceny są niższe niż w marketach dużych sieci.

4 / 5 2017-06-17

Duzy wybor nawozow

5 / 5 2017-06-04

Bardzo tanio (vs castorama) i sprawna obsluga nawet w nieszablonowym przypadku.

5 / 5 2017-06-01

Towar zgodny z opisem. Sprawna obsługa. Polecam.

4 / 5 2017-05-24

trudno o jakąś pełną ocenę po jednym zakupie, ale oceniam wszystko pozytywnie

5 / 5 2017-04-27

jestem zadowolony,transakcja szybka,polecam wszystkim

5 / 5 2017-04-26

Bardzo dobry sklep- polecam. Jestem klientką od kilku lat. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-04-16

O.K. Polecam!

5 / 5 2017-04-09

Sprawnie, solidnie i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-04-08

bardzo dobry

Rzetelne opinie o Alleogrodniczy.pl

Alleogrodniczy.pl

Siedziba
Święciechowa

WWW
http://www.alleogrodniczy.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie