Kategorie: / Ogród / Dom

Alleschody.pl Opinie Klientów

4.96/5.00 - ilość ocen: 81
opinie o Alleschody.pl
5 / 5 2019-03-23

Błyskawiczna obsługa fachowe doradztwo polecam

5 / 5 2019-03-17

wielki pozytyw, szybko paczusia dotarła i to jak zabezpieczona, wszystko kompletne pozdrawiam i polecam, znają sie na rzeczy

5 / 5 2019-03-16

Zamówiona balustrada zaskoczyła mnie pozytywnie wyglądem. Wykonanie bardzo ładne. Kolor nieznacznie odbiega od palety na stronie ale to wina mojego laptopa. Montaż wykonał mąż, majsterkowicz , nie było problemów. Prezentacja na YouTube robi robote. Profesjonalnie na każdym kroku

5 / 5 2019-03-15

Polecam!!!!

5 / 5 2019-03-04

towar pierwsza klasa, montaż przeszedł szybko

5 / 5 2019-02-28

Rewelka. Zamówienie na poręcze zrealizowany w sposób bardzo profesjonalny, produkty wysokiej jakości, bardzo przyzwoity termin realizacji. Montaż był przyjemnością

5 / 5 2019-02-18

Jak najbardziej polecam. Profesjonalizm, dokładność i solidność to cechy, którymi można ich określić.

5 / 5 2019-02-16

miła szybka i konkretna obsługa, doradzili mi, polecam takich kontrachentów jak najbardziej

5 / 5 2019-02-16

Właściciel firmy, otwarcie i rzetelnie wyjaśnia klientowi wszystkie kwestie związane z zamówieniem, oraz na podstawie zdjęć i wymiarów przesłanych do firmy,podpowiada jak wykonać prawidłowo montaż i jakie potrzebne są do tego materiały, tak aby konstrukcja była ładnie wykonana i była bezpieczna. Wszystko rzeczowo i bez żadnego nacisku że tak ma być i koniec, klient sam podejmuje decyzje , czy zrealizuje swoją wizję, czy skorzysta z wiedzy właściciela. Na dodatek , można zdecydować czy zadanie wykona się samemu czy zlecić to firmie.Po złożeniu zamówienia z mojej strony , miała być wizja i samodzielny montaż, po konsultacji , były lekkie zmiany w kierunku bezpieczeństwa i montaż zleciłem firmie. Polecam w 100%, wszystko odbyło się terminowo i profesjonalnie. Dodam że znam się na ,, robocie'', nie jestem młokosem, tylko rocznik 1964. Pozdrawiam i polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-02

Wszystko super dobry kontakt miła obsługa pozdrawiam

Rzetelne opinie o Alleschody.pl

Alleschody.pl

Siedziba
Zakrzew

WWW
http://www.alleschody.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 48 3605905

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie