Kategorie: / Ogród / Dom

Alleschody.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.96
opinie o Alleschody.pl
5 / 5 2019-03-23

Błyskawiczna obsługa fachowe doradztwo polecam

5 / 5 2019-03-17

wielki pozytyw, szybko paczusia dotarła i to jak zabezpieczona, wszystko kompletne pozdrawiam i polecam, znają sie na rzeczy

5 / 5 2019-03-16

Zamówiona balustrada zaskoczyła mnie pozytywnie wyglądem. Wykonanie bardzo ładne. Kolor nieznacznie odbiega od palety na stronie ale to wina mojego laptopa. Montaż wykonał mąż, majsterkowicz , nie było problemów. Prezentacja na YouTube robi robote. Profesjonalnie na każdym kroku

5 / 5 2019-03-15

Polecam!!!!

5 / 5 2019-03-04

towar pierwsza klasa, montaż przeszedł szybko

5 / 5 2019-02-28

Rewelka. Zamówienie na poręcze zrealizowany w sposób bardzo profesjonalny, produkty wysokiej jakości, bardzo przyzwoity termin realizacji. Montaż był przyjemnością

5 / 5 2019-02-18

Jak najbardziej polecam. Profesjonalizm, dokładność i solidność to cechy, którymi można ich określić.

5 / 5 2019-02-16

miła szybka i konkretna obsługa, doradzili mi, polecam takich kontrachentów jak najbardziej

5 / 5 2019-02-16

Właściciel firmy, otwarcie i rzetelnie wyjaśnia klientowi wszystkie kwestie związane z zamówieniem, oraz na podstawie zdjęć i wymiarów przesłanych do firmy,podpowiada jak wykonać prawidłowo montaż i jakie potrzebne są do tego materiały, tak aby konstrukcja była ładnie wykonana i była bezpieczna. Wszystko rzeczowo i bez żadnego nacisku że tak ma być i koniec, klient sam podejmuje decyzje , czy zrealizuje swoją wizję, czy skorzysta z wiedzy właściciela. Na dodatek , można zdecydować czy zadanie wykona się samemu czy zlecić to firmie.Po złożeniu zamówienia z mojej strony , miała być wizja i samodzielny montaż, po konsultacji , były lekkie zmiany w kierunku bezpieczeństwa i montaż zleciłem firmie. Polecam w 100%, wszystko odbyło się terminowo i profesjonalnie. Dodam że znam się na ,, robocie'', nie jestem młokosem, tylko rocznik 1964. Pozdrawiam i polecam wszystkim.

5 / 5 2019-02-02

Wszystko super dobry kontakt miła obsługa pozdrawiam

5 / 5 2019-01-31

Wszystko OK

2019-01-25

Excellent

5 / 5 2019-01-25

Szybka bezproblemowa realizacja, towar zgodny z opisem, świetna jakość, szeroki asortyment

2019-01-13

Bardzo miła, fachowa obsługa. Towar bardzo dobrej jakości, u mnie był już po 6 dniach także tempo błyskawiczne. Montaż dzięki nagraniu był dość prosty ;) Duża oszczędność a efekt cudowny. Rewelacja.

5 / 5 2019-01-12

Szybko sprawnie bez problemów. Przed świętami trzeba było poczekać. Ale było warto. Wyrób pierwszej jakości robi wrażenie. Świetne doradztwo Pana Sebastiana pomogło rozwiać wiele moich wątpliwości i wybrać najlepsze rozwiązanie.

5 / 5 2018-12-11

Towar dobrej jakości. Bardzo miła i fachowa obsługa. Porządnie zapakowany. Kontrahent bardzo rzeczowy i dotrzymuje terminów. PEŁEN PROFESJONALIZM.

5 / 5 2018-11-28

Szybko, solidnie, bez zastrzezen. Ogolnie bez uwag, polecam.

2018-11-21

Świetna obsługa i jakość zamówionego materiału były najlepszym prezentem na święta. Poręcz z wbudowanym oświetleniem LED robi wrażenie na wszystkich. Świetne autorskie rozwiązanie nie kopiowane od innych. Pan szef ma chyba rozwiązanie każdego problemu.

5 / 5 2018-11-14

nie znam się na drewnie ale otrzymałem nie drewno lakierowane ale poprostu okleinę. Gdybym miał czas na pewno bym zwrócił. Poza tym ok !

5 / 5 2018-11-13

Świetnema jakość kołków do schodów i prpfeskonalna szybka obsługa

2018-11-11

Świetna jakość, super obsługa, serdecznie polecam.

5 / 5 2018-11-11

szybko i profesjonalnie . człowiek nawet jak by chciał , to nie ma się czego czepić . polecam .

5 / 5 2018-11-06

SUPER SKLEP POLECAM

5 / 5 2018-10-27

Szeroki wybór, szybki transport, wysoka jakość.

5 / 5 2018-10-27

Wszystko ok.POLECAM

5 / 5 2018-10-21

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-09

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko, Klienta szanują i służą też ogromną pomocą i doświadczeniem dlatego jest to dla mnie zaufana firma.

2018-10-03

Poręcz dotarła 2 dni po terminie ale okazało się warto było się nie denerwować. Jest świetnie wykonana.

5 / 5 2018-09-20

Towar zgodny z opisem.Szybka realizacja.Polecam.

5 / 5 2018-09-20

Obsługa profesjonalna. Zakup świetny jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2018-09-04

Szybko i profesjonalnie .Polecam.

2018-09-03

Jak zzawsze profeska. Kolejny raz bez problemów

5 / 5 2018-08-19

Profesjonalne podejście na każdym etapie realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-08-17

Wszystko w jak najlepszym porządku , polecam.

5 / 5 2018-08-17

Super

5 / 5 2018-07-29

Jestem bardzo zadowolony tak z produktu jak i obsługi. Polecam wszystko w 100% profesjonalnie.

5 / 5 2018-07-19

Polecam tę firmę. Dostarczona została barierka.Na podstawie materiału video na youtube dobrałem elementy i zamówiłem. MONTAŻ New Design 2 nie był najłatwiejszy ale o tym wiedziałem przed zamówieniem. Uświadomił mi to film. Wszystko zgodne z opisem ,instrukcja video rewelacja.

5 / 5 2018-07-15

Profesjonalna firma, polecam w 100% :)

2018-06-12

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-06-11

Drugie zamówienie, ale pierwszy komentarz. Zdecydowanie polecam usługi tych Państwa. Szybka i fachowa realizacja zamówienia zgodnie z wskazówkami. Fachowa pomoc i porada. Udzielony został nawet rabat podczas drugiego zamówienia :)

2018-06-08

Świetna obsługa - najpierw dobrali elementy na podstawie zdjęć i wymiarów moich schodów, materiał wykonali wg podanego numeru bejcy i nadesłanej próbki. Materiał świetnej jakości doszedł w ciągu kilkunastu dnia. Montaż balustrady na podstawie filmiku zamieszczonego z Youtube był bardzo przyjemny i łatwy choć zakupiony model był trochę inny.

5 / 5 2018-05-26

Zamówione poręcze dotarły bardzo dobrze zapakowane, szybko sprawnie bez problemów, zgodny z opisem towar. Jakość towaru bardzo dobra, poręcze spawane a nie jak w innych firmach sklejane, mega solidnie, eleganckie wykonanie w satynie. Uwzględnili moje uwagi aby dopasować na indywidulany wymiar co do 1 mm. W gratisie otrzymałem fajny kubeczek :). polecam

5 / 5 2018-05-19

Super sprzedawca. Fachowa pomoc przy składaniu zamówienia. Balustrada ok. Szybko i miło. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-18

kolejne zakupy i kolejny raz wielki pozytyw. Szybka realizacja i dobrej jakości towar

5 / 5 2018-05-14

Sklep godny polecenia, napewno jeszcze kiedyś skorzystam z jego usług. Montaż szybki i profesjonalny, materiał wysokiej jakości.

5 / 5 2018-04-29

Sklep godny polecenia. Wszystko zgodne z opisem. Bardzo rzetelna obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-04-23

Bardzo dobry produkt. Ładny. Solidny. Polecam

5 / 5 2018-04-22

Pozytywna , polecam

5 / 5 2018-04-21

Szybka Przesyłka, Towar Zgodny Z Zamówieniem, Polecam Zakupy U Sprzedawcy. Elementy Są Idealnie Dopasowane A Montaż Nie Sprawiał Problemów. Pozdrawiam

5 / 5 2018-04-19

Bardzo fajny sklep. Zamówiony towar dotarł w terminie. Barierka do samodzielnego montażu bardzo fajna i prosta w montażu. Jakość elemnetów bardzo dobra . Drewno super pomalowane na bardzo modny kolor.

5 / 5 2018-04-09

Polecam serdecznie sklep. Zamówiona poręcz na wymiar przyjechała w kilka dni roboczych, także bardzo szybko. Niczego nie brakowało. Pomocna obsługa przy określeniu pomiarów. Polecam

5 / 5 2018-03-23

Wszystko w najlepszym porządku. Profesjonalne podejście do klienta, fachowe doradztwo, terminowa dostawa, wyroby wysokiej jakości. Na pewno początek dłuższej współpracy.

2018-03-15

Bardzo dobra ocena. Pozdrawiam wszystkich którzy planują zamówienie stopni schodowych. Rewelacyjne wyroby. Czekałam 4 tygodnie ale było warto.

5 / 5 2018-02-26

Bardzo pozytywne wrażenie. Profesjonalna obsługa i dobrej jakości produkty. Super opcja z wypożyczeniem próbnika,dzięki niej kolor dobrałem bez ryzyka nietrafienia.

5 / 5 2018-02-10

Ciekawe rozwiązania schodów, całkiem fajna strona internetowa sklepu. Polecam.

2018-01-28

Expresowa realizacja, świetna jakość drewnianego asortymentu i elegancki kubeczek w gratisie.

2018-01-24

szeroki asortyment

5 / 5 2018-01-20

Pozytywna ocena. Szybko i solidnie. cena rynkowa ale jakość wyżej niż przecietna. Paczka zapakowana rewelacyjnie

5 / 5 2018-01-12

Obsługa profesjonalna. Zakup świetny jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2018-01-04

Pełen profesjonalizm. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i bezproblemowa transakcja.

5 / 5 2017-12-22

Kołeczki przyszły szybko, świetma jakość. Polecam

5 / 5 2017-11-26

Szybko bezbłędnie bez uwag. Towar 1 klasa. Duży wybór nowoczesnych barierek w przystępnej cenie.

5 / 5 2017-11-24

Super. Sprzęt bardzo dobrej jakości, szybka i darmowa wysyłka. Specjalne łóżko rehabilitacyjne jest dla mojej mamy wybawieniem w chorobie.

5 / 5 2017-11-08

Dobra jakość w przyzwoitej cenie, dostawa terminowo. Polecam

5 / 5 2017-11-06

Wszystko w pełni profesjonalnie, produkt super

5 / 5 2017-10-30

Sklep godny polecenia, pomocna obsługa wyjaśni podpowie, a filmiki są pomocne, mój mąż majsterkowicz bez trudu zmontował barierkę, polecam każdemu

5 / 5 2017-10-19

Bardzo ciekawa firma, bardzo ciekawa i nowoczesna oferta. Wszystko to wyeksponowane na bardzo dobrej stronie internetowej. Na youtube natknelismy się na film prezentujący montaż stopni, następnie zamówiliśmy stopnie za pośrednictwem alleschody.pl, również kołki i piany. Po czterech tygodniach firma dostarczyła schody na palecie. Schody bardzo ładne, solidnie zapakowane, mąż założył samodzielnie zgodnie z instrukcją wideo. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-09-25

towar zgodny z opisem, polecam

5 / 5 2017-09-11

Oferują świetnie wykonane , wysokiej jakości wyroby. Zamówiłem poręcz ścienną nierdzewną i dostałem piękną spawaną, aż się oczy śmieją. Poprzednio inna firma przysłała mi na poprzedni etap budowy sklejaną - , różnica kolosalna. Bardzo wszystkim polecam Alleschody.

5 / 5 2017-09-06

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2017-09-05

polecam serdecznie, wszystko zgodnie z opisem, towar pierwszej jakości, monitorowanie przesyłki, polecam !!

5 / 5 2017-09-03

Polecam. Zamowilem poręcze drewniane do schodow. Wykonano zgodnie z zamowieniem. Bardzo estetycznie z dbałością o szczegóły. Niczego z elementów montazowych nie pominięto. Opakowanie bardzo mocne, praktycznie uszkodzenie w transporcie malo prawdopodobne. Jestem b. zadowolony.

5 / 5 2017-08-31

Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-28

Jestem zadowolony ze sklepu jak i zamówionego towaru. Polecam wszystkim,którzy maja trochę przysłowiowego oleju w głowie i sami potrafią zamontować schody oszczędzając w ten sposób niemałe pieniądze.

5 / 5 2017-08-20

Polecam, nie mam żadnych uwag, zamówienie w terminie, towar ok.

2017-08-04

Zamowlial balustradu za prawie 2000zl-realizacija - za 2 tyg. Zabraklo 1 adaptera - zomowil. Produkcija nadal trwają z listopada 2016r

5 / 5 2017-07-29

Polecam, zakupy przebiegły świetnie i bezproblemowo, super szybka dostawa

5 / 5 2017-07-20

Super obsługa, doskonałe doradztwo oraz ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2017-07-16

Poraz kolejny pozytywnie oceniam współpracę z kontrahentem. Jakość towaru przeszła moje najśmielsze oczekiwania. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-07-15

Bardzo duża profeska. Polecam.

5 / 5 2017-07-10

Polecam jako partnera biznesowego

5 / 5 2017-07-10

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-07-07

Jak najbardziej polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-06-24

Pełen profesjonalizm szybka wysyłka Polecam!!!

5 / 5 2017-05-28

Szczerze polecam!!!

5 / 5 2017-05-23

Naprawdę polecam

5 / 5 2017-05-21

Musze napisać szczerze , paczka zapakowana pancernie przekładki styropian stelaz z płyty osb wszystko spakowane ze nawet gdyby to wywalił z samolotu spadło by w jednym kawałku . co do produktu nie ukrywajmy naprawdę 1 klasa jakościowo , obsługa zawsze odpowiada i doradza nawet jesli nie ma czegoś na stronie nie ma problemu zrobimy jak dla mnie kolano specjalne jakość 1 klasa . wysyłka chmmm duzo do zyczenia miało być 7 dni po 3 wszystko u mnie .polecam kazdemu u mnie za taką ktos z montażem chciał 3 razy tyle . Mam znajomych montazystów i mówili pewnie lipa itp ale do ich roboty nie dorasta to razem z montażem . Polecam i pozdrawiam interesy to przyjemność z taką firmą

5 / 5 2017-05-19

Profesjonalna obsługa, zdecydowanie polecam

5 / 5 2017-05-11

Sympatyczna i fachowa pomoc przy doborze produktu, szybki czas realizacji zamówienia. Polecam!!

5 / 5 2017-05-06

Polecam serdecznie solidna firma oraz oryginalne projekty

2017-05-04

Rewelacyjny towar i to za cenę dużo poniżej ofert stolarzy. Transakcja i dostawa bez najmniejszych problemów. Sklep zdecydowanie godny polecenia

2 / 5 2017-04-05

Zdecydowanie nie polecam.Realizacja zamówienia barierki za 3tyś.trwało cztery miesiące.Pan w dziale obsługi stale kłamał i podawał co raz to nowe terminy.Przesylka dotarła do mnie nie kompletna i do dzisiaj nie mogę się doprosić o to co mi się należy.Teraz panowie nie odbierają telefonu,nie odpowiadają na email.Z mojego punktu widzenia to zwykłe oszustwo gdyż zapłaciłem całą kwotę z góry.

5 / 5 2017-04-04

towar zapakowany rewelacyjnie ,świetny kontakt ,jakość wykonania naprawdę extra schody wyglądają super.

Rzetelne opinie o Alleschody.pl

Alleschody.pl

Siedziba
Zakrzew

WWW
http://www.alleschody.pl/

Email
[email protected]

Telefon
+48 48 3605905

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie