Kategorie: / Telefony / Pozostałe

Alleshop.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.95
opinie o Alleshop.pl
5 / 5 2019-03-08

Polecam!

2019-03-07

Sklep godny polecenia.W moim przypadku firma kurierska za bardzo się nie spieszyła.

5 / 5 2019-03-02

Transakcja przebiegła pomyślnie, wszystko ok, chociaż opakowanie oryginalne było uszkodzone jakby wcześniej ktoś zwrócił. Na szczęście towar w środku nie uszkodzony.

5 / 5 2019-02-27

Sprawnie, szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2019-02-26

Towar pierwszej jakości, w pełni nowy, nie jakiś tam brudny czy podniszczony, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, przesyłka kurierska wysłana expresem. Polecam szczerze!

5 / 5 2019-02-14

Bardzo dobry kontakt. Ekspresowa realizacja. Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-05

Szybka i profesjonalna obsługa. Bateria, którą zakupiłem w okazała się w pełni zgodna z moim zamówieniem. Z czystym sumieniem polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-03

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. POLECAM !!!

5 / 5 2019-01-31

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2019-01-28

Jak najbardziej polecam, znalazłem co szukałem bez problemu.

5 / 5 2019-01-25

POLECAM

2019-01-10

Dobry opis produktu zgodny z zamówieniem. Łatwe poruszanie się po sklepie. Ocena 5+

5 / 5 2018-12-31

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-12-22

Sklep ok.Słuchawki zamówiłem czarne do N70 i przysłano mi czarne,działają bez zarzutu.

2018-12-06

dobra

5 / 5 2018-11-24

Żadnych zastrzeżeń.Szybko,profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-22

Szybka dostawa. POLECAM !

5 / 5 2018-11-17

Zamówiony towar zgodny z moim oczekiwaniem. Spełnia swoja funkcję. Jestem zadowolona że mogłam mogłam znaleźć tę ładowarkę do telefonu starszego typu Sony Eriksson. Dostawa terminowa.Polecam sklep.

5 / 5 2018-11-13

Szybka realizacja zamówienia. Sklep posiada produkty, które nie są dostępne w innych sklepach.

5 / 5 2018-10-26

Przesyłkę otrzymałem w terminie. Słuchawki były dobrze zapakowane. Jestem zadowolony z usługi.

5 / 5 2018-10-24

Sklep porządny. Jako jeden z nielicznych osiadał akurat w ofercie bardzo aktualną, z aktualnymi informacjami rzecz, którą chciałem kupić. I tak też się stało. Kontakt ze sklepem bardzo dobry! Szybkie odpowiedzi via mail

5 / 5 2018-10-23

udany zakup. szybka wysyłka. towar zgodny z opisem

2018-09-27

transakcja przebiegła bardzo sprawnie

5 / 5 2018-09-20

Po raz kolejny jestem zadowolony ze sklepu

5 / 5 2018-09-18

ok

5 / 5 2018-09-11

polecam

5 / 5 2018-09-06

Obsługa szybka.Produkt zamówiony wysłany w 1 dzień.

5 / 5 2018-08-30

Pełen profesjonalizm i błyskawiczna realizacja zamówienia.

2018-08-17

bardzo dobry sprzedawca

5 / 5 2018-07-08

Pozytywna

5 / 5 2018-07-07

Polecam

5 / 5 2018-06-19

profesjonalna obsluga jak zawsze

2018-06-18

wszystko fajnie, sprawnie

5 / 5 2018-06-10

Szybka dostawa. Interfejs użytkownika prosty i zrozumiały. Polecam

5 / 5 2018-06-06

Polecam. Wszystko szybko, sprawnie i tanio :)

5 / 5 2018-05-30

Sprawna realizacja zamówienia, szybka wysyłka. POLECAM sklep

2018-05-23

dobra

5 / 5 2018-05-20

szybka,miła obsługa ,zainteresowanie klientem.Polecam i dziekuje.

5 / 5 2018-05-13

Jestem bardzo zadowolona zarówno z zakupu jak i obsługi. Wiedziałam konkretnie czego szukałam, znalazłam i otrzymałam w bardzo szybkim tempie przesyłkę.

5 / 5 2018-05-11

polecam

2018-05-11

B.dobra

5 / 5 2018-05-11

Polecam

5 / 5 2018-04-27

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem. O kontakcie i obsłudze się nie wypowiadam bo nie miałem potrzeby korzystać :) jak najbardziej polecam zakupy

5 / 5 2018-04-26

Transakcja przegiegła tak, jak powinna, czyli "bezszmerowo". Sklep polecam.

5 / 5 2018-04-26

ok

2018-04-20

towar dobrej jakości i konkretny cena przystępna mały minus mało zdjęć produktu niby pierdoła model telefonu jeden ale różnica 1 sim lub dual sim a cover już się różni a wzmianki o tym w opisie niet szkoda

5 / 5 2018-04-17

Sklep bogaty w asortyment. Trochę musiałem czekać na wysyłkę (7 dni) ale ogólnie towar doszedł, zgodny z opisem. Polecam !!!

2018-04-10

Ok.

2018-04-01

Bardzo dobry kontakt telefoniczny ze sprzedający,który udzielił wyczerpujące odpowiedzi kupującemu.

2018-03-21

zadowolony klijent wszystko tak jak mialo byc

5 / 5 2018-03-21

polecam

5 / 5 2018-03-14

Polecam

5 / 5 2018-03-06

Polecam innym kupującym

5 / 5 2018-02-20

bardzo polecam zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-02-17

Szybka dostawa polecam

2018-01-18

Transakcja przebiegła pomyślnie.

2018-01-11

Wiele produktów do wyboru a towar zawsze zgodny z opisem i fotografiami.

5 / 5 2017-12-28

Super sklep internetowy polecam

5 / 5 2017-12-17

ok

5 / 5 2017-12-14

Szybko , sprawnie i przyjemnie

5 / 5 2017-12-10

Super transakcja, etui do iphona rewelacyjne!!!!

5 / 5 2017-11-16

Polecam, all OK;)

2017-11-15

Jak najbardziej pozytywna

2017-11-13

Ok.

5 / 5 2017-11-04

ok

2017-09-17

Zadowolenie 100%

5 / 5 2017-09-13

ogromny pozytyw, bardzo zasłużony. błyskawiczna wysyłka, towar pierwsza klasa, polecam.

5 / 5 2017-08-19

Polecam

2 / 5 2017-08-16

Zamówiłem kasetę sram do roweru przyszła niekompletna zwróciłem towar do tej pory nie otrzymałem pieniędzy czekam już tydzień. Sprzedający zwodzi mnie od trzech dni że pieniądze wysłał minął kolejny dzień pieniędzy brak kolejny telefon w tle rozmowa o przelaniu pieniędzy a następnie sprzedający się rozłączył i już nie odbiera telefonu. Nie polecam tego sklepu sprzedający z premedytacją wysłał niekompletną kasetę a teraz świadomie nie oddaje pieniędzy. UWAŻAJCIE!!!!!!!!!

2017-08-14

wszystko w porządku

2017-08-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Otrzymałam zamówiony produkt.

5 / 5 2017-07-25

Szybko i sprawnie bardzo miły Pan odebrał telefon i pomógł mi w problemie.

2017-07-24

Co prawda towar zwróciłem lecz sprzedawca stanął na wysokości zadania ... pieniądze wróciły bez problemu i długiego czekania. Na pewno jeszcze nie raz coś kupię. Pozdrawiam.

2017-07-09

OK !

5 / 5 2017-07-05

Super

2017-07-03

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-06-19

Pełen profesjonalizm (szybko, sprawnie)

2017-06-18

Pan bardzo w porządku. lecz towar miał byś "prawie bez śladów", a śladów niestety jest dużo i rzucające się w oczy.

5 / 5 2017-06-14

Sprawna realizacja zamówienia, szybka wysyłka. POLECAM sklep.

5 / 5 2017-05-31

pozytywna

2017-05-27

Do sklepu trafiłem z serwisu Allegro... i nie żałuję ;) Produkt okazał się tak dobry jakościowo, że zamówiłem kolejny (pomimo dodatkowych kosztów wysyłki) do drugiego samochodu w miejsce skrzypiącej "chińskiej tandety budżetowej" nabytej u innego sprzedawcy na Allegro. To chyba mówi samo za siebie. Zdecydowanie polecam. Obsługa bardzo pomocna w dobraniu produktu, za co dziękuję.

2017-05-13

Pewnie, dobry kontakt, rzetelna sprzedaż, konkurencyjna cena

5 / 5 2017-05-09

Wiarygodny. Sprawna i szybka obsługa

5 / 5 2017-05-05

jestem zadowolona z dokonanego zakupu. Towar satysfakcjonujący, szybka przesyłka

2017-04-29

Bardzo miła obsługa, duża wiedza na temat oferowanych produktów i precyzyjne doradztwo. Ploecam!

5 / 5 2017-04-18

Sklep super, kontakt bardzo dobry i szybka wysyłka :)

5 / 5 2017-04-12

Pełen profesjonalizm. Polecam. Konsultanci posiadają aktualną i profesjonalną wiedzę na temat wszystkich nowości oferowanych w sklepie.

2017-04-04

extra

5 / 5 2017-04-04

Sklep bardzo wiarygodny, wszystko byłoby super, gdyby nie długa przesyłka.. produkt zamówiłam 28.06.2015, a do tej pory jeszcze go nie otrzymałam.

Rzetelne opinie o Alleshop.pl

Alleshop.pl

Siedziba
Łask

WWW
http://www.alleshop.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 506368440

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie