Kategorie: / Artykuły Zoologiczne / Pozostałe

Allezoo.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Allezoo.com.pl
1 / 5 2020-10-10

Wszystko ok dopóki składa się zamówienie. Jak przychodzi do reklamacji, sklep umywa ręce, obwiniając klienta (przerwana smycz- stwierdzili, że została pocięta). Podczas reklamacji zero kontaktu, brak chęci załatwienia sprawy polubownie. Sprawa trafiła do Miejskiego Rzecznika Praw Konsumentów. Przestrzegam Państwa przed robieniem zakupów w tym sklepie!!!

2019-03-23

firma na 5

5 / 5 2019-03-22

Transakcja bez problemów, polecam wszystkim !

5 / 5 2019-03-22

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, Polecam ten sklep

5 / 5 2019-03-11

Polecam zakupy w tym sklepie. Chętnie skorzystam z ich oferty.

2019-02-25

Tak jak powinna przebiegać.

5 / 5 2019-02-25

profesjonalna obsługa,wszystko na najwyszym poziomie

5 / 5 2019-02-24

miło, szybko, szeroki asortyment - polecam

5 / 5 2019-02-20

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2019-02-10

Transakcja przeszła szybko i bezproblemowo. Polecam

2019-02-07

Na pewno zrobię jeszcze zakupy. Polecę innym

5 / 5 2019-02-05

Bardzo Polecam

5 / 5 2019-02-05

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-04

Wszystko OK

5 / 5 2019-01-29

sprawnie i szybko

2019-01-12

Dobrze

5 / 5 2019-01-11

Transakcja przebiegła bez zarzutu. Polecam.

5 / 5 2019-01-06

Polecam zakupy. Szybka realizacja zamówienia. Co do pakowania poszczególnych produktów małe zastrzeżenia, ale całościowo paczka dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2019-01-03

Polecam

2018-12-31

Wszystko O.K Serdecznie polecam!!!

5 / 5 2018-12-23

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-12-20

Transakcja okazała się nadspodziewanie szybka, poziom obsługi bardzo dobry

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalnie, dobry kontakt, wszystko jak należy. Polecam w 100%

5 / 5 2018-12-13

Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z opisem i w korzystnej cenie. Polecam, jeszcze wrócę na zakupy.

5 / 5 2018-12-13

Zawsze pełny profesjonalizm.

2018-12-11

Poprawnie. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalnie

5 / 5 2018-11-28

Jestem zadowolony z trazakcij .

2018-11-24

Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-11-22

Transakcja przebiegła bardzo szybko,jestem zadowolona.

5 / 5 2018-11-19

Bardzo szybka,profesjonalna obsługa.Realizacja zamówienia w 24h.Będę korzystać z Państwa usług zawsze.Polecam sklep!!! Dziękuję

5 / 5 2018-11-16

Transakcja szybka .

5 / 5 2018-11-15

Szybko i bez zakłóceń.

2018-11-14

Git!

5 / 5 2018-11-09

Polecam

5 / 5 2018-11-05

Jestem bardzo zadowolony z produktów zakupionych w tym sklepie.

2018-11-01

Tanio i b. dobrze

5 / 5 2018-11-01

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie,

5 / 5 2018-10-30

Super, szybko, sprawnie i fachowo. To moje kolejne już zakupy w tym sklepie i nie ostatnie. Polecam

5 / 5 2018-10-27

Wszystko OK. polecam

5 / 5 2018-10-23

Szybka wysyłka. Bardzo profesjonalna strona/serwis.

5 / 5 2018-10-22

Bardzo szybka dostawa do punktu w Poczcie Polskiej.

5 / 5 2018-10-08

bardzo szybko i bez problemów

2018-10-07

wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2018-10-05

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2018-10-04

Super szybka wysyłka

5 / 5 2018-10-03

Szybko i skutecznie

2018-09-26

expresowo

2018-09-23

Spoko

5 / 5 2018-09-23

Transakcja szybka Żadnych problemów

5 / 5 2018-09-21

towar bardzo dobrej jakośći.Polecam gorąco

2018-09-13

dobrze

2018-09-13

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-09-12

Profesjonalna obsługa poleciłam znajomej i sama będę korzystać

2018-08-29

znakomicie

5 / 5 2018-08-27

Jestem zadowolona z tego sklepu, wysyłka szybka, wszystko solidnie zapakowane, jeszcze nie raz zrobię tu zakupy.

2018-08-27

Witam, Najlepszy sklep internetowy z jakimkolwiek miałam do czynienia. Dostawa produktu na czas, bez komplikacji. Produkt był bardzo dobrej jakości i opakowany bardzo dobrze. Serdecznie polecam sprzedawcę!

5 / 5 2018-08-23

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2018-08-21

Szybko, sprawnie

5 / 5 2018-08-12

Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-12

bardzo szybka wysyłka, polecam.

2018-08-08

Wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-08-05

Bardzo szybka obsługa i towar zgodny z zamówieniem. Polecam

5 / 5 2018-08-01

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-27

wszystko ok

2018-07-18

dobrze z +, zabrakło w paczce gratisa niestety

5 / 5 2018-07-13

Wszystko super. Polecam.

5 / 5 2018-07-12

super

5 / 5 2018-07-11

Polecam !!!

5 / 5 2018-07-07

Często tu kupuję - świetny sklep. Szybka i profesjonalna obsługa/wysyłka. Polecam!

5 / 5 2018-07-06

Transakcja szybka . Polecam

5 / 5 2018-06-29

Bardzo polecam!!!

5 / 5 2018-06-28

Polecam

2018-06-25

Idealnie

5 / 5 2018-06-24

Szybko, perfekcyjnie, tanio!

5 / 5 2018-06-13

Profesjonalnie, szybko i uczciwie. Polecam na 100 %

5 / 5 2018-06-12

Polecam i to nie są moje ostatnie zakupy :)

2018-05-30

bezproblemowo

2018-05-30

Wymaganie wypełnienia pola wcale nie wpływa na zwiększenie wiarygodności oceny. Niektórzy klienci, którzy dokonali zakupu, chcą go po prostu ocenić bez wpisywania szczegółów w formularzach...

5 / 5 2018-05-29

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-05-22

Polecam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2018-05-18

Nie polecam! Sklep sprzedaję produkty, które poprostu nie spełniają oczekiwań. Zakupiłem odstraszacz dla zwierząt. Płyn ten jest tak skuteczny jak woda z kranu. Po zwrocie towaru nie otrzymałem pieniędzy za przesyłkę. Czuje się oszukany, nie polecam tego sklepu, naciągacze!!!

5 / 5 2018-05-11

Super!!

2018-05-08

Rewelacja asortyment , obsługa oraz rewelacyjne pakowanie- zabezpieczenie jeśli tego produkt wymaga lub jeśli o to poprosimy.

2018-05-05

Pomyślnie.

5 / 5 2018-04-29

Jestem zadowolona z realizacji zamówienia poleciałam znajomy zakupy dla swojego pupila

5 / 5 2018-04-27

szybko i bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-04-18

Wszytko w porządku. Szybka realizacja.

5 / 5 2018-04-03

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem dostawcy

2018-04-02

bardzo dobrze

5 / 5 2018-04-01

Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i sprawnie. Profesjonalna i miła obsługa, świetny kontakt. Produkty najlepszej jakości. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

2018-03-21

bezproblemowo

2018-03-18

wszystko w porządku

5 / 5 2018-03-16

Transakcja przebiegła pomyślnie :) polecam wszystkim ten sklep :)

2018-03-11

Transakcja przebiegła bez problemów , a produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-02-28

Szybko, polecam.

5 / 5 2018-02-28

Polecam

5 / 5 2018-02-27

Wszystko OK.Polecam

2018-02-21

Wspaniale

5 / 5 2018-02-19

Bardzo polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-18

Szybko i sprawnie . POLECAM

5 / 5 2018-02-16

Naprawdę bardzo profesjonalna i miła obsługa.

5 / 5 2018-02-15

Bardzo sprawna obsługa, szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-02-05

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-29

super

5 / 5 2018-01-29

Szybka wysyłka bardzo dobrze zapakowana przed uszkodzeniem, jestem zadowolona i polecam ten sklep .

5 / 5 2018-01-23

Szybka obsuga

5 / 5 2018-01-14

szybko / towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-01-10

Jak zawsze wszystko ok

5 / 5 2017-12-28

Super

2017-12-19

błyskawiczna dostawa , towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-12-13

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-12-08

Profesjonalna obsługa, szybko tanio super. Polecam gorąco. Jeszcze wrócę.

5 / 5 2017-12-02

Szybko, sprawnie, polecam :-)

5 / 5 2017-12-02

bardzo szybko i profesjonalnie

5 / 5 2017-12-01

profesjonalnie

5 / 5 2017-11-16

Polecam!

5 / 5 2017-11-14

Szybka realizacja zamówienia. Produkt zgodny z opisem.

2017-11-14

Niestety musiałam zrezygnować z zakupu ,ponieważ przy zamawianiu towaru nie wyskoczyła mi informacja na poczcie ze zamawiam towar i nie byłam pewna czy moje zamówienie zostało zamówione. Będąc na zakupach wstąpiłam do zoologicznego i kupiłam smycz , gdyż brak jej utrudniał mi wyprowadzanie psa . niedługo potem dostałam informację smsem o przesyłce. Mając już smycz nie odebrała zamówienia z allegro .Pozdrawiam

2017-11-13

Obsługa na najwyższym poziomie! Bardzo dobry kontakt z klientem i gratis w pakiecie. Nic dodać, nic ująć! Serdecznie polecam :)

2017-10-31

z przygodami z powodu awarii systemu płatności on line , ale finał był na bardzo dobry

5 / 5 2017-10-26

Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2017-10-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-14

od jakiegos czasu kupuje w tym sklepie i jeszcze sie nie zawiodlam. przesylka szybko i solidnie zapakowana. polecam

2017-10-06

O.K. ale nie wszystkie funkcje oznaczone w zamówieniu sa aktywne

5 / 5 2017-10-01

Transakcja szybka.Obsługa profesjonalna. Towar dotarł w kompletnie uszkodzonym opakowaniu-wszystkie 3 wiaderka były połamane (przypuszczalnie w transporcie) ale zawartość opakowania została w całości.

5 / 5 2017-09-30

Super profesjonalnie

5 / 5 2017-09-28

Super obsługa i kontakt, towar starannie zapakowany w folię bąbelkową, zamówienie wysłane następnego dnia :) sprzedawca godny polecenia!

5 / 5 2017-09-27

Super sklep polecam.

5 / 5 2017-09-26

Rewelacyjna obsługa i meeeega szybka dostawa!

5 / 5 2017-09-25

Polecam w 100%

2017-09-24

Jak zawsze, bo to już chyba 10 raz, wszystko idealnie, sprawnie i błyskawicznie.

2017-09-21

Bez komplikacji.

5 / 5 2017-09-07

Super! Jak zresztą zawsze, polecam!

5 / 5 2017-09-02

Towar zgodny z opisem, dobry kontakt ze sklepem, gratisy. Polecam

5 / 5 2017-08-28

Wszystko super. Łatwy kontakt i szybka dostawa

2017-08-27

Transakcja przeprowadzona na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-08-20

Szybko

5 / 5 2017-08-18

Bardzo szybka transakcja, błyskawiczna wysyłka i wspaniały kontakt ze Sprzedawcą. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-08-13

Błyskawiczna realizacja i wysyłka. Towar w konkurencyjnych cenach. Profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolony i na pewno będzie to jeden z pierwszych sklepów, w których będę robił kolejne zakupy. Polecam.

5 / 5 2017-08-11

Wszystko OK

5 / 5 2017-07-28

Bardzo dobra oferta i profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-24

szybko i pomyślnie

5 / 5 2017-07-16

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-07-13

SUPER POLECAM

5 / 5 2017-07-09

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, wszystko przebiegło sprawnie

5 / 5 2017-07-02

Polecam sprzedawcę na 100%

2017-06-14

pozytywnie

5 / 5 2017-06-06

super.

5 / 5 2017-05-22

Przesyłka dostarczona szybko, solidnie zapakowana, a co do zakupu polecam.Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-17

Klatka bardzo dobrej jakości, fachowa, miła obsługa, szybka realizacja! Pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalna obsługa szybka realizacja

5 / 5 2017-05-05

Profesjonalna obsługa , sklep godny polecenia innym klientom.

5 / 5 2017-05-04

Transakcja przebiegła bardzo szybko. Polecam

2 / 5 2017-04-30

Czekałam ponad tydzień na przesyłkę po czym dotarła uszkodzona przez niewłaściwe zapakowanie produktu, ponad to odrazu po odebraniu uszkodzonej paczki wysłałam e-mail z reklamacja do dziś nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Nie polecam.

5 / 5 2017-04-29

Transkcja przebiegła bardzo szybko.Polecam ten sklep.

2017-04-28

Wszystko w porządku, bez zastrzeżeń.

2017-04-27

bardzo sprawnie

5 / 5 2017-04-21

Transakcja przebiegła pomyślnie bardzo szybka realizacja

5 / 5 2017-04-19

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2017-04-19

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-04-19

Polecam

5 / 5 2017-04-14

wszystko OK

5 / 5 2017-04-05

Tramsakcja przebiegła bardzo szybko.

5 / 5 2017-03-31

Polecam

5 / 5 2017-03-31

Bezproblemowo i szybko :)

Rzetelne opinie o Allezoo.com.pl

Allezoo.com.pl

Siedziba
Inowrocław

WWW
http://www.allezoo.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
(52) 35-38-378

Komórka
-

Infolinia
(52) 35-38-378

Logowanie