Kategorie: / Sport / Pozostałe

Alltheway.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.81
opinie o Alltheway.pl
5 / 5 2019-03-16

Moje pierwsze zakupy w tym sklepie i z pewnością nie ostatnie! Świetny kontakt z pracownikami sklepu, pomocni odpowiedzą na każde pytanie. Błyskawiczna wysyłka, towar dobrze zapakowany przed uszkodzeniem. Zdecydowanie Polecam.

5 / 5 2019-03-06

Pozytywnie, polecam, szeroki wybór w dobrej cenie. Świetna obsługa, dobry kontakt i szybka realizacja zamówień.

5 / 5 2019-03-04

Bardzo dobra jakość obsługi w sklepie stacjonarnym. Polecam.

5 / 5 2019-02-18

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Poleam.

5 / 5 2019-01-28

Sklep spełnia moje oczekiwania. Bardzo uprzejma obsluga i doskonały sprzęt, służący na lata. Usugi które sa świadczone przez sklep są na naprawdę wysokim poziomie. Dobrze wykwalifikowni i mili prcownicy oraz towar w dobrej i przystępnej cenie. :)

4 / 5 2019-01-13

Sklep alltheway.pl mogę polecić wszystkim którzy chcą kupić coś do roweru.

5 / 5 2019-01-10

Bardzo dobry sklep ,fachowa i sympatyczna obsługa ceny też są całkiem dobre .

5 / 5 2019-01-10

Sklep położony w fajnym zacisznym miejscu ale blisko stacji metra plac wilsona. Sklep zaopatrzony solidnie, a sami sprzedający bardzo pomocni i służący fachową poradą. Miła odmiana od dużych hipermarketów lub sklepów internetowych. Niby osiedlowy sklep ale ceny praktycznie niewiele różniące się od tych w internecie. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-01

Szybka realizacja zamówienia z odbiorem osobistym nie było problemów.Produkt w atrakcyjnie niskiej cenie.

4 / 5 2018-12-24

polecam, duży wybór interesującego mnie asortymentu - oświetlenia rowerowego, zabezpieczeń i liczników. sprzedawcy kompetentni i pomocni.

5 / 5 2018-12-17

Miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-11-10

Bardzo solidny sprzedawca, słowny i prawdomówny. Kupiłem pompkę SKS Airmenius po bardzo konkurencyjnej cenie. Błyskawiczna wysyłka. Z zakupu jestem bardzo zadowolony jak i ze sklepu Alltheway.pl. Pozdrawiam!

5 / 5 2018-10-22

Potrzebowałem artykuły do konserwacji roweru. W AllTheWay znalazłem je w bardzo dobrych cenach. Cena i szybkość przesyłki: wow ;-)

5 / 5 2018-10-16

Mila, fachowa i co najwazniejsze cierpliwa obsluga. Polecam kazdemu fanowi czterech kolek.

5 / 5 2018-10-08

Bardzo miła, pomocna obsługa, szeroki wybór w róźnych kategoriach cenowych. Fachowość i dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2018-09-25

Bardzo płynna obsługa zamówienia.

5 / 5 2018-09-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-22

super obsługa i świetny wybór zapięć!

5 / 5 2018-08-28

Bardzo kontaktowa obsługa w myśl przysłowia:kto pyta, ten nie błądzi,. Chce się wracać a ceny lecą nisko.

5 / 5 2018-08-25

Sklep godny polecenia, sprzedawca bardzo pomocny w wyborze produktu. Polecam

5 / 5 2018-08-25

Bardzo miła, profesjonalna obsługa, przystępne ceny, duży wybór markowych produktów, szybka wysyłka, serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-08-15

Super doradztwo i super obsługa oraz ekspresowo wysłana paczka ! Zdecydowanie polecam zawodowcom a szczególnie ludziom takim jak ja, którzy potrzebują profesjonalnego doradztwa w dziedzinie doboru konkretnego sprzętu rowerowego! Pozdrawiam całą załogę All The Way!!!

5 / 5 2018-08-08

Żadnych uwag. Super szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-25

Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny i darmowa przesyłka, bezproblemowy kontakt - wzorowo!

4 / 5 2018-07-17

Sklep rewelka! Zapięcie rowerowe w super cenie, a do tego profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Fajnie jakby inne firmy tak działały. Polecam!

4 / 5 2018-07-15

Bardzo polecam,

5 / 5 2018-07-11

Mały sklep z niewygórowanymi cenami.

4 / 5 2018-06-27

Solidnie i szybko obsługują

5 / 5 2018-06-23

bardzo dobra przydałąby się możliwość płatności kartą

5 / 5 2018-06-23

Super kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, bogaty asortyment

5 / 5 2018-06-12

Doskonały kontakt z klientem, pomocna obsługa oraz błyskawiczna realizacja zamówienia - polecam!

5 / 5 2018-06-11

Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-06-09

Kompetentny sprzedawca. świetna obsługa przed- i posprzedażna. Polecam

5 / 5 2018-05-31

Profesjonalna i miła obsługa. Dostałem nawet rabat na kolejne zakupy ;-)

5 / 5 2018-05-21

Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo. Polecam wszystkim !

5 / 5 2018-05-19

Produkt w dobrej cenie. Zamówienie szybko zrealizowane. Bezproblemowy odbiór osobisty. Polecam Sprzedawcę.

5 / 5 2018-05-01

Super szybka i pomocna obsługa, bardzo miła atmosfera.

5 / 5 2018-04-19

Rewelacja! Szybka wysyłka, produkt w 100% zgodny. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-04-12

Polecam!

4 / 5 2018-04-08

Gorąco polecam serwis nart w Alltheway! Wybrałam pakiet najwyższy - smarowanie, ostrzenie i wypełnianie. Zostały zrobione bardzo profesjonalnie, nie został nawet ślad po głębokiej rysie-dziurze, której inny serwis parę lat temu nie tknął mówiąc, że tego nie da się wypełnić. Smarowanie i ostrzenie też optymalne, jeździło się super. Ponadto miła obsługa!

5 / 5 2018-03-19

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w alltheway.pl. Przejrzysty układ strony i wygodny interfejs użytkownika. Fachowa obsługa i doradztwo, także w przypadku kontaktu telefonicznego. Na miejscu też możliwość przetestowania osprzętu. Miło, fachowo, tak trzymać!

5 / 5 2018-03-17

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam.

4 / 5 2018-03-08

Bardzo sprawna obsługa zamówienia, dziękuję!

1 / 5 2018-03-07

Zamówiłem towar, potem zapadła cisza. Nie dostałem żadnego maila, czy towar jest do odbioru, albo czy zamówienie jest w trakcie realizacji. Dobrze, że wybrałem płatność przy odbiorze.

5 / 5 2018-03-07

Bardzo miła i pomocna obsługa, z cierpliwością znieśli długi czas wybierania i brak zdecydowania z mojej strony.

5 / 5 2018-03-03

Miejsce, gdzie pasjonaci zarażają pasją! Ogromny wybór produktów z dobrymi cenami a ponadto fachowa, kompetentna, cierpliwa obsługa gdzie z uśmiechem podpowiedzą i poradzą co wybrać do dwóch kółek.

4 / 5 2018-02-21

Bardzo fajny i duzy wybor oswietlenia firmy Knog. Polecam.

5 / 5 2018-02-17

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-02-13

wszystko super

5 / 5 2018-02-03

Bardzo miła i uczynna obsługa, na miejscu w sklepie wiele można się dowiedzieć a także wybrać własnoręcznie i porównać różne produkty przed zakupem. Ogólnie polecam sklep, także ze względu na przystępne ceny.

5 / 5 2018-01-22

Wiele jest sklepów z akcesoriami rowerowymi i wszędzie są te same produkty. W AllTheWay są takie rzeczy jakich nie widziałem w innych miejscach. Polecam wszystkim, którzy poszukują porządnych i oryginalnych akcesoriów rowerowych.

5 / 5 2018-01-20

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt odbierałem osobiści, więc miałem okazję przekonać się, że obsługa sklepu jest przemiła. Polecam.

5 / 5 2018-01-19

Polecam na 100%, świetna fachowa obsługa. Perfekcyjnie szybka realizacja zamówień, miły i uczciwy sprzedawca. Bardzo konkurencyjne ceny, bogata oferta handlowa.

5 / 5 2018-01-14

Szybkość realizacji zamówienia. Bardzo późnym wieczorem zamówiłem, a już następnego dnia przed południem do odbioru, czyli sprzedają naprawdę to co mają faktycznie na stanie. Super.

5 / 5 2018-01-14

Aukcja Allegro kup teraz. Poniżej 24 godzin od zamówienia do dostarczenia.Bardzo dobra cena.B.dobry kontakt. Zemdlałem. Nominacja do Nobla i wpisu w księdze Guinessa.

4 / 5 2018-01-05

Dobry towar dobre ceny polecam :)

5 / 5 2018-01-03

Super.

5 / 5 2017-12-28

Jako rowerzystka z wieloletnim stażem byłam już w wielu sklepach rowerowych, ale AllTheWay jest moim sklepem numer 1. Bardzo szeroki asortyment i marki, których nie spotkałam w innych sklepach, świetne doradztwo, przesympatyczna obsługa. Panowie mimo, że nie mają serwisu, swoimi narzędziami zamontowali mi bagażnik i błotniki. Najlepsze miejsce do kupienia porządnego zabezpieczenia do roweru, oświetlenia do roweru, bidonu (mają super bidon, który można myć z dwóch stron) i innych akcesoriów rowerowych. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-12-19

polecam w 100%

5 / 5 2017-12-18

Super,polecam!

5 / 5 2017-12-17

Mila atmosfera, duzy asortyment, przyjemna obsluga.

5 / 5 2017-12-16

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-14

Wysoki poziom obsługi. jestem zadowolona z produktów i gorąco polecam !

5 / 5 2017-12-13

było wszystko o.k.

5 / 5 2017-12-07

Profesjonalna obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku!

5 / 5 2017-12-05

Sklep oferuje produkty z najwyższej półki w konkurencyjnych cenach. Załoga chetnie doradza w wyborze produktu i czuć, że zależy im na satysfakcji klienta. Nie ma problemu z wymianą towaru na inny model. Polecam amatorom dwóch kółek.

5 / 5 2017-11-27

super

5 / 5 2017-11-22

Mają takie rzeczy, że nikt nie zaprzeczy. Czadowy asortyment.

3 / 5 2017-11-04

Spoko.

5 / 5 2017-11-03

Serdecznie polecam! Miła i kompetentna obsługa, bardzo dobra oferta.

5 / 5 2017-10-14

ŚWIETNY SKLEP z rewelacyjną i profesjonalną obsługą! Bardzo, bardzo dobry kontakt- zarówno telefoniczny jak i mailowy, szybka wysyłka towaru! Polecam wszystkim, którzy chcą, aby zakupy w Internecie były przyjemnością!

5 / 5 2017-09-16

Bardzo dobry sklep, tanio, duży wybór akcesoriów rowerowych. Robiłem zakupy w sklepie stacjonarnym, bo miałem blisko, i mogę powiedzieć że obsługa na najwyższym poziomie. Urocza Pani doradziła, pomogła z wyborem. Jedyną rzecz jaką można by poprawić to dodanie cen przy produktach w sklepie stacjonarnym, wygodna opcja :) GORĄCO POLECAM!

5 / 5 2017-09-07

Bardzo porządna obsługa. Ciekawy wybór towarów. Rzeczy, które zadowolą zarówno praktyka jak estetę

5 / 5 2017-08-30

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, produkt pancernie zapakowany - żadnych zarzutów! :)

5 / 5 2017-08-16

Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-07-27

Sumienny i sprawnie działający sprzedawca. Wyrozumiały dla pomyłek kupującego, profesjonalnie załatwia poprawki w zamówieniach, służy poradą. Bardzo Polecam.

5 / 5 2017-07-19

Su[er sklep z fajną obsługą :) Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-16

Bardzo szybka wysyłka, profesjonalny sprzęt sportowy, praktycznie niedostępny w innych sklepach, do tego w konkurencyjnych cenach i wszystko w jednym miejscu. Podczas zamawiania miałem problem z internetem, przez co zamówiłem a nie zapłaciłem i nie mogłem wygenerować na nowo zapłaty bo produktu już nie było (bo go kupiłem). Sklep szybko pomógł, dostałem maila z kontem, wszystko zostało załatwione szybko i profesjonalnie. Bardzo miła obsługa, przez co udało mi się załapać na wysyłkę kurierem tego samego dnia, ponieważ obsługujący Pan (z tego co pamiętam) podpowiedział mi o której przyjeżdża kurier i we wszystkim pomógł! Przy pierwszej lepszej okazji wracam do tego sklepu! Kupowałem: Knog Blinder ARC 5.5 przód – USB! - Kolor : czerwony Mactronic WALLe 2 x 0,5W LED Serdecznie polecam zarówno sklep jak i kupione przeze mnie produkty.

5 / 5 2017-07-01

Wszystko OK!

5 / 5 2017-06-29

Fachowa, cierpliwa i miła obsługa klienta! A do tego dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2017-06-13

Dobra cena , szybka i darmowa wysyłka ( w moim przypadku)

5 / 5 2017-06-09

Profesjonalizm Kontrahenta poznaje się po tym, jak zachowuje się w sytuacjach niestandardowych, a szczególnie, gdy pojawiają się jakieś niespodziewane trudności. Sklep Alltheway.pl w pełni stanął na wysokości zadania oferując rozwiązanie, które każe mi wystawić ocenę najwyższą z możliwych. Gorąco polecam tego Sprzedającego!

5 / 5 2017-05-20

wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-05-12

Bardzo dobra obsługa. Ludzie pomocni i życzliwi. Niesamowicie duży wybór akcesoriów i części. Polecam!

5 / 5 2017-05-10

Baaardzo ok.

4 / 5 2017-05-10

polecam sklep

5 / 5 2017-05-07

Wszystko super!

5 / 5 2017-05-04

Super kontakt telefoniczny, profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-05-03

Super sklep, ogromny wybór zapięć i lampek, nie sposób czegoś nie wybrać. Miła i cierpliwa obsługa. Polecam!

4 / 5 2017-05-03

Jest o.k.

5 / 5 2017-05-03

Szybko, sprawnie, dobre ceny. Łatwy odbiór własny w W-wie.

5 / 5 2017-04-28

Rzetelny sprzedawca, duży asortyment, miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-04-26

Przede wszystkim bardzo dobre ceny i markowy asortyment. No i szybkość realizacji zamówienia ;) Polecam!

4 / 5 2017-04-10

Wszystko ok. Odbiór osobisty, więc nie oceniam szybkości realizacji i jakości zapakowania.

5 / 5 2017-03-31

Wszystko w najlepszym porząku, tak przed, jak w trakcie oraz już po zakupie. Bezbłędne i profesjonalne podejście do reklamacji i zwrotów.

Rzetelne opinie o Alltheway.pl

Alltheway.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.alltheway.pl

Email
[email protected]

Telefon
(022) 465 8291

Komórka
731 959 363

Infolinia
-

Logowanie