Kategorie: / Sport / Pozostałe

Alltheway.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.79
opinie o Alltheway.pl
5 / 5 2019-03-16

Dokonałem pierwszych zakupów w tym sklepie i na pewno nie będą to moje ostatnie! Personel sklepu ma niesamowity kontakt, są pomocni i z chęcią odpowiedzą na każde pytanie. Zamówiony towar został błyskawicznie wysłany i świetnie zapakowany, aby uniknąć uszkodzeń. Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2019-03-16

Miałam niedawno swoje pierwsze doświadczenie zakupów w tym sklepie i na pewno nie będzie to moje ostatnie! Personel sklepu był bardzo miły i pomocny, zawsze gotowy odpowiedzieć na moje pytania. Przesyłka była bardzo szybka, a towar został starannie zapakowany, aby uniknąć uszkodzeń. Zdecydowanie polecam ten sklep!

5 / 5 2019-03-06

Pozytywnie, polecam, szeroki wybór w dobrej cenie. Świetna obsługa, dobry kontakt i szybka realizacja zamówień.

5 / 5 2019-03-04

Bardzo dobra jakość obsługi w sklepie stacjonarnym. Polecam.

5 / 5 2019-02-18

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Poleam.

5 / 5 2019-01-28

Ten sklep doskonale spełnia moje oczekiwania. Obsługa jest wyjątkowo uprzejma, a sprzęt, który oferują, jest doskonałej jakości i będzie służył mi przez wiele lat. Usługi świadczone przez ten sklep są naprawdę wysokiej jakości. Pracownicy są dobrze wykwalifikowani i mili, a produkty są dostępne w atrakcyjnej cenie. :)

5 / 5 2019-01-28

Sklep w pełni spełnia moje oczekiwania. Obsługa jest niezwykle miła, a sprzęt, jaki oferują, jest doskonały i wytrzymały na wiele lat. Usługi świadczone przez ten sklep są na naprawdę wysokim poziomie. Pracownicy są dobrze wykwalifikowani i przyjaźni, a produkty są dobrej jakości i w przystępnej cenie. :)

4 / 5 2019-01-13

Sklep alltheway.pl mogę polecić wszystkim którzy chcą kupić coś do roweru.

5 / 5 2019-01-10

Miejsce, w którym znajduje się sklep, jest urokliwe i spokojne, a jednocześnie blisko stacji metra Plac Wilsona. Sklep jest dobrze zaopatrzony, a obsługa jest bardzo pomocna i oferuje fachowe porady. To miłe odstępstwo od dużych hipermarketów i sklepów internetowych. Chociaż sklep ten jest lokalny, ceny praktycznie nie różnią się od tych w internecie. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-10

Bardzo dobry sklep ,fachowa i sympatyczna obsługa ceny też są całkiem dobre .

5 / 5 2019-01-01

Szybka realizacja zamówienia z odbiorem osobistym nie było problemów.Produkt w atrakcyjnie niskiej cenie.

4 / 5 2018-12-24

polecam, duży wybór interesującego mnie asortymentu - oświetlenia rowerowego, zabezpieczeń i liczników. sprzedawcy kompetentni i pomocni.

5 / 5 2018-12-17

Miła i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-11-10

Niesamowicie rzetelny sprzedawca, który zawsze dotrzymuje słowa i mówi prawdę. Zakupiłem pompkę SKS Airmenius po naprawdę konkurencyjnej cenie. Przesyłka była bardzo szybka. Jestem bardzo zadowolony zarówno z zakupu, jak i ze sklepu Alltheway.pl. Wysyłam pozdrowienia!

5 / 5 2018-11-10

Sprzedawca jest niezwykle godny zaufania, zawsze mówi prawdę. Zakupiłem pompkę SKS Airmenius po naprawdę atrakcyjnej cenie. Przesyłka dotarła bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony zarówno z produktu jak i z obsługi sklepu Alltheway.pl. Serdecznie pozdrawiam!

5 / 5 2018-10-22

Potrzebowałem artykuły do konserwacji roweru. W AllTheWay znalazłem je w bardzo dobrych cenach. Cena i szybkość przesyłki: wow ;-)

5 / 5 2018-10-16

Mila, fachowa i co najwazniejsze cierpliwa obsluga. Polecam kazdemu fanowi czterech kolek.

5 / 5 2018-10-08

Bardzo miła, pomocna obsługa, szeroki wybór w róźnych kategoriach cenowych. Fachowość i dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2018-09-25

Bardzo płynna obsługa zamówienia.

5 / 5 2018-09-24

bardzo dobra

5 / 5 2018-09-22

super obsługa i świetny wybór zapięć!

5 / 5 2018-08-28

Bardzo kontaktowa obsługa w myśl przysłowia:kto pyta, ten nie błądzi,. Chce się wracać a ceny lecą nisko.

5 / 5 2018-08-25

Sklep godny polecenia, sprzedawca bardzo pomocny w wyborze produktu. Polecam

5 / 5 2018-08-25

Bardzo miła, profesjonalna obsługa, przystępne ceny, duży wybór markowych produktów, szybka wysyłka, serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-08-15

Bardzo polecam profesjonalnym doradcom wszystkim, zwłaszcza tym, którzy potrzebują fachowych porad dotyczących wyboru odpowiedniego sprzętu rowerowego! Obsługa była doskonała, a przesyłka dotarła bardzo szybko. Serdeczne pozdrowienia dla całego zespołu All The Way!

5 / 5 2018-08-08

Żadnych uwag. Super szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-07-25

Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny i darmowa przesyłka, bezproblemowy kontakt - wzorowo!

4 / 5 2018-07-17

Sklep rewelka! Zapięcie rowerowe w super cenie, a do tego profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Fajnie jakby inne firmy tak działały. Polecam!

4 / 5 2018-07-15

Bardzo polecam,

5 / 5 2018-07-11

Mały sklep z niewygórowanymi cenami.

4 / 5 2018-06-27

Solidnie i szybko obsługują

5 / 5 2018-06-23

bardzo dobra przydałąby się możliwość płatności kartą

5 / 5 2018-06-23

Super kontakt, błyskawiczna realizacja zamówienia, bogaty asortyment

5 / 5 2018-06-12

Doskonały kontakt z klientem, pomocna obsługa oraz błyskawiczna realizacja zamówienia - polecam!

5 / 5 2018-06-11

Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-06-09

Kompetentny sprzedawca. świetna obsługa przed- i posprzedażna. Polecam

5 / 5 2018-05-31

Profesjonalna i miła obsługa. Dostałem nawet rabat na kolejne zakupy ;-)

5 / 5 2018-05-21

Szybko, profesjonalnie, bezproblemowo. Polecam wszystkim !

5 / 5 2018-05-19

Produkt w dobrej cenie. Zamówienie szybko zrealizowane. Bezproblemowy odbiór osobisty. Polecam Sprzedawcę.

5 / 5 2018-05-01

Super szybka i pomocna obsługa, bardzo miła atmosfera.

5 / 5 2018-04-19

Rewelacja! Szybka wysyłka, produkt w 100% zgodny. Polecam gorąco.

5 / 5 2018-04-12

Polecam!

4 / 5 2018-04-08

Zdecydowanie polecam serwis nart w Alltheway! Skorzystałam z najwyższego pakietu, który obejmował smarowanie, ostrzenie i wypełnianie. Wszystkie te usługi zostały wykonane bardzo profesjonalnie, a nawet głęboka rysa-dziura, która została zignorowana przez inny serwis kilka lat temu, została perfekcyjnie naprawiona. Smarowanie i ostrzenie również zostały przeprowadzone w optymalny sposób, co przekładało się na fantastyczną jazdę na nartach. Dodatkowo, obsługa była niezwykle miła!

5 / 5 2018-03-19

Jestem niezwykle zadowolony z moich zakupów na alltheway.pl. Strona ma łatwo czytelny układ i wygodny interfejs użytkownika. Obsługa jest profesjonalna i zawsze służy pomocą, nawet podczas rozmowy telefonicznej. Jest również możliwość przetestowania sprzętu osobiście. Jestem bardzo zadowolony z tego, jak miło i profesjonalnie wszystko zostało zorganizowane. Zachęcam do kontynuowania dobrej pracy!

5 / 5 2018-03-17

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam.

4 / 5 2018-03-08

Bardzo sprawna obsługa zamówienia, dziękuję!

1 / 5 2018-03-07

Złożyłem zamówienie na produkt, ale od tego momentu nie usłyszałem ani słowa. Nie otrzymałem żadnego maila informującego mnie, czy mogę odebrać towar, albo czy zamówienie jest w trakcie przygotowywania. Na szczęście zdecydowałem się na formę płatności przy odbiorze.

1 / 5 2018-03-07

Złożyłem zamówienie na produkt i potem nie było żadnej odpowiedzi. Nie otrzymałem żadnej wiadomości e-mail, czy towar jest gotowy do odebrania, albo czy moje zamówienie jest jeszcze w trakcie realizacji. Na szczęście zdecydowałem się na opcję płatności przy odbiorze.

5 / 5 2018-03-07

Bardzo miła i pomocna obsługa, z cierpliwością znieśli długi czas wybierania i brak zdecydowania z mojej strony.

5 / 5 2018-03-03

To miejsce jest pełne entuzjastów, którzy dzielą się swoją pasją! Oferujemy szeroki wybór produktów w atrakcyjnych cenach oraz profesjonalną i pomocną obsługę, która z uśmiechem doradzi, co wybrać dla Twoich dwóch kółek.

5 / 5 2018-03-03

To miejsce jest rajem dla pasjonatów, którzy pragną dzielić się swoją pasją! Posiadamy szeroki wybór produktów z atrakcyjnymi cenami, a nasza obsługa jest nie tylko fachowa, ale również kompetentna i cierpliwa. Z uśmiechem na twarzy pomożemy i doradzimy w wyborze odpowiednich produktów dla twojego dwukołowego pojazdu.

4 / 5 2018-02-21

Bardzo fajny i duzy wybor oswietlenia firmy Knog. Polecam.

5 / 5 2018-02-17

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-02-13

wszystko super

5 / 5 2018-02-03

Personel w tym sklepie jest niezwykle przyjazny i pomocny. Można tam znaleźć wiele informacji na miejscu oraz osobiście wybrać i porównać różne produkty przed ich zakupem. Ogólnie rzecz biorąc, polecam ten sklep również ze względu na atrakcyjne ceny.

5 / 5 2018-02-03

Pracownicy w sklepie są bardzo przyjaźni i pomocni. Tam można znaleźć wiele informacji na miejscu i porównać różne produkty przed zakupem. Całkowicie polecam ten sklep, również z powodu atrakcyjnych cen.

5 / 5 2018-01-22

Na rynku jest wiele sklepów oferujących akcesoria rowerowe i większość z nich ma podobne produkty. Jednak w przypadku sklepu AllTheWay natknąłem się na przedmioty, których wcześniej nie widziałem w innych miejscach. Gorąco polecam to miejsce każdemu, kto szuka wysokiej jakości i oryginalnych akcesoriów do roweru.

5 / 5 2018-01-22

Istnieje wiele sklepów oferujących akcesoria rowerowe i wszędzie dostępne są te same produkty. Jednak w przypadku AllTheWay natrafiłem na niezwykłe przedmioty, których nigdzie indziej nie zauważyłem. Gorąco polecam to miejsce każdemu, kto szuka solidnych i unikalnych akcesoriów rowerowych.

5 / 5 2018-01-20

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt odbierałem osobiści, więc miałem okazję przekonać się, że obsługa sklepu jest przemiła. Polecam.

5 / 5 2018-01-19

Zdecydowanie polecam, obsługa jest profesjonalna i doskonale wykwalifikowana. Zamówienia są realizowane błyskawicznie, a sprzedawca jest przyjazny i uczciwy. Ceny są bardzo konkurencyjne, a oferta handlowa jest bardzo bogata.

5 / 5 2018-01-14

Na aukcji Allegro dostępna opcja "kup teraz". Zamówienie zostanie dostarczone w ciągu 24 godzin. Cena jest bardzo atrakcyjna, a kontakt z sprzedawcą jest doskonały. Jestem oszołomiony. Moje osiągnięcia to nominacja do Nagrody Nobla i wpis w Księdze Guinnessa.

5 / 5 2018-01-14

Obsługa zamówienia była niezwykle szybka. Pomimo złożenia zamówienia bardzo późnym wieczorem, już następnego dnia przed południem mogłem je odebrać. To oznacza, że sprzedawca rzeczywiście posiada towar na stanie. Jestem zadowolony z takiego efektywnego działania.

5 / 5 2018-01-14

Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Mimo że złożyłem je bardzo późnym wieczorem, już następnego dnia przed południem było gotowe do odbioru. To oznacza, że sklep faktycznie ma te produkty, które oferuje. Jestem zadowolony.

4 / 5 2018-01-05

Dobry towar dobre ceny polecam :)

5 / 5 2018-01-03

Super.

5 / 5 2017-12-28

Wieloletnim doświadczeniem jako pasjonatka jazdy na rowerze zwiedziłam już wiele sklepów rowerowych. Jednak, AllTheWay jest dla mnie absolutnym numerem jeden. W sklepie znajduje się bardzo bogaty asortyment i marki, których nie widziałam w innych miejscach, a także świetne porady od obsługi. Choć sklep nie oferuje serwisu, moi nowi znajomi założyli mi bagażnik i błotniki dzięki ich narzędziom. To najlepsze miejsce do nabycia solidnego zabezpieczenia do roweru, oświetlenia, bidonu (z super możliwością mycia z dwóch stron) i innych niezbędnych akcesoriów rowerowych. Zdecydowanie polecam ten sklep!

5 / 5 2017-12-19

polecam w 100%

5 / 5 2017-12-18

Super,polecam!

5 / 5 2017-12-17

Mila atmosfera, duzy asortyment, przyjemna obsluga.

5 / 5 2017-12-16

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-14

Wysoki poziom obsługi. jestem zadowolona z produktów i gorąco polecam !

5 / 5 2017-12-13

było wszystko o.k.

5 / 5 2017-12-07

Profesjonalna obsługa, wszystko w jak najlepszym porządku!

5 / 5 2017-12-05

W sklepie sprzedawane są wyjątkowo wysokiej jakości produkty, które są dostępne po konkurencyjnych cenach. Personel sklepu bardzo chętnie udziela porad i pomaga w wyborze odpowiedniego produktu, co daje odczucie, że zależy im na zadowoleniu klienta. W razie potrzeby nie ma problemu z wymianą towaru na inny model. Gorąco polecam ten sklep wszystkim miłośnikom rowerów.

5 / 5 2017-12-05

W sklepie dostępne są produkty o najwyższej jakości, które są dostępne w przystępnych cenach. Pracownicy chętnie pomagają w wyborze odpowiedniego produktu i można odczuć, że zależy im na zadowoleniu klienta. Możliwa jest bezproblemowa wymiana towaru na inny model. Gorąco polecam ten sklep wszystkim pasjonatom jazdy na dwóch kółkach.

5 / 5 2017-11-27

super

5 / 5 2017-11-22

Mają takie rzeczy, że nikt nie zaprzeczy. Czadowy asortyment.

3 / 5 2017-11-04

Spoko.

5 / 5 2017-11-03

Serdecznie polecam! Miła i kompetentna obsługa, bardzo dobra oferta.

5 / 5 2017-10-14

Ten sklep jest doskonały! Obsługa jest rewelacyjna i profesjonalna. Komunikacja zarówno telefoniczna, jak i mailowa jest bardzo, bardzo dobra. Zamówienia są szybko wysyłane. Polecam go wszystkim, którzy chcą cieszyć się zakupami online!

5 / 5 2017-10-14

Ten sklep jest niesamowity, obsługa jest rewelacyjna i bardzo profesjonalna! Utrzymuje się świetny kontakt, zarówno przez telefon, jak i e-mail, a wysyłka towarów jest szybka! Gorąco polecam wszystkim, którzy pragną, aby zakupy online sprawiały przyjemność!

5 / 5 2017-09-16

Ten sklep jest naprawdę świetny - ma tanie ceny i szeroki wybór akcesoriów rowerowych. Zdecydowałem się zrobić zakupy w sklepie stacjonarnym, ponieważ był blisko i mogę szczerze powiedzieć, że obsługa była niesamowita. Przyjemna Pani pracująca tam doradziła mi i pomogła w dokonaniu wyboru. Jedyne, co można byłoby poprawić, to dodanie cen obok produktów w sklepie stacjonarnym - to by było wygodne :) Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2017-09-07

Bardzo porządna obsługa. Ciekawy wybór towarów. Rzeczy, które zadowolą zarówno praktyka jak estetę

5 / 5 2017-08-30

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wysyłka, produkt pancernie zapakowany - żadnych zarzutów! :)

5 / 5 2017-08-16

Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-07-27

To skrupulatny i efektywny sprzedawca, który działa w sposób profesjonalny. Jest wyrozumiały wobec pomyłek klienta i skutecznie naprawia błędy w zamówieniach, a także służy pomocą i poradą. Bardzo polecam go.

5 / 5 2017-07-19

Su[er sklep z fajną obsługą :) Gorąco polecam.

5 / 5 2017-07-16

Zakup w tym sklepie był bardzo udany dzięki szybkiej dostawie, ofercie profesjonalnego sprzętu sportowego, który trudno znaleźć w innych miejscach, a do tego w konkurencyjnych cenach. Miałem problem z internetem podczas składania zamówienia, co spowodowało, że zamówiłem, ale nie zapłaciłem. Jednak sklep szybko pomógł mi w załatwieniu sprawy i otrzymałem maila z kontem, co pozwoliło mi na sprawną płatność. Obsługa była bardzo miła i pomogła mi w załatwieniu wszystkich formalności, w tym w tym, że udało mi się otrzymać wysyłkę kurierem tego samego dnia. Podczas robienia zakupów wybrałem Knog Blinder ARC 5.5 przód – USB! w kolorze czerwonym oraz latarkę Mactronic WALLe 2 x 0,5W LED. Bardzo polecam ten sklep i kupione przez mnie produkty.

5 / 5 2017-07-01

Wszystko OK!

5 / 5 2017-06-29

Fachowa, cierpliwa i miła obsługa klienta! A do tego dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2017-06-13

Dobra cena , szybka i darmowa wysyłka ( w moim przypadku)

5 / 5 2017-06-09

Profesjonalizm kontrahenta jest oceniany na podstawie jego reakcji w nietypowych sytuacjach, zwłaszcza gdy pojawiają się trudności. Sklep Alltheway.pl udowodnił całkowitą profesjonalność, oferując rozwiązanie, które zasługuje na najwyższą ocenę. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcę!

5 / 5 2017-05-20

wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-05-12

Bardzo dobra obsługa. Ludzie pomocni i życzliwi. Niesamowicie duży wybór akcesoriów i części. Polecam!

5 / 5 2017-05-10

Baaardzo ok.

4 / 5 2017-05-10

polecam sklep

5 / 5 2017-05-07

Wszystko super!

5 / 5 2017-05-04

Super kontakt telefoniczny, profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-05-03

Super sklep, ogromny wybór zapięć i lampek, nie sposób czegoś nie wybrać. Miła i cierpliwa obsługa. Polecam!

4 / 5 2017-05-03

Jest o.k.

5 / 5 2017-05-03

Szybko, sprawnie, dobre ceny. Łatwy odbiór własny w W-wie.

5 / 5 2017-04-28

Rzetelny sprzedawca, duży asortyment, miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2017-04-26

Przede wszystkim bardzo dobre ceny i markowy asortyment. No i szybkość realizacji zamówienia ;) Polecam!

4 / 5 2017-04-10

Wszystko ok. Odbiór osobisty, więc nie oceniam szybkości realizacji i jakości zapakowania.

5 / 5 2017-03-31

Wszystko w najlepszym porząku, tak przed, jak w trakcie oraz już po zakupie. Bezbłędne i profesjonalne podejście do reklamacji i zwrotów.

Rzetelne opinie o Alltheway.pl

Alltheway.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.alltheway.pl

Email
[email protected]

Telefon
(022) 465 8291

Komórka
731 959 363

Infolinia
-

Logowanie