Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Almamed.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 121
opinie o Almamed.pl
5 / 5 2019-03-25

POLECAM

5 / 5 2019-03-21

Szybko, sprawnie - tak trzymać!

5 / 5 2019-03-21

wszystko ok

5 / 5 2019-03-04

Dzień dobry , polecam ten sklep wszystkim . Świetny kontakt, świetna obsługa , błyskawiczna dostawa i duży wybór. Naprawdę super !!!! :)

5 / 5 2019-02-27

szybko, sprawnie, zgodnie z opisem

5 / 5 2019-02-24

Profesjonalna obsługa. Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Wszystko zgodnie z opisem. Jestem mega zadowolona.

5 / 5 2019-02-19

Polecam zakupy

5 / 5 2019-02-16

polecam jak najbardziej zakupy

5 / 5 2019-02-15

Polecam zakupy z tym sklepie. Wszystko zgodnie z opisem.

5 / 5 2019-02-14

Wszystko super

2019-02-13

Przesylka przebiegla pomyslnie ale bardzo denerwujace jest to ze nie wpisujac opini ciagle dostaje maile o przypomnieniu o zlozeniu opini. Bardzo te maile psuja user experience. Moze ktos nie ma ochoty dodac opini a wy ciagle te maile wysylacie. Raz-maksymalnie dwa powinny one przyjsc a nie tak jak teraz wysylane sa do upadlego. Wpisuje opinie by pozbyc sie tych maili czyli irytuja mnie one. Pomyslcie o tym bo one popsuly user experience i dlatego tylko 3 gwiazdki przy ocenie czy polecilabym ten sklep.

5 / 5 2019-02-11

Profesjonalna obsługa.Szybka realizacja.Opakowanie bezpieczne. Bardzo. polecam

5 / 5 2019-02-10

Wszystko tak jak powinno być: szybko, ładnie i przyjemnie :)

5 / 5 2019-02-01

Polecam.

5 / 5 2019-02-01

Fachowa obsługa. Opieka telefoniczną. Szybka reakcja i realizacja. Poducha fajna

2019-01-27

Dobry zakup to: kupić i zapomnieć że się kupiło. Tak właśnie jest w moim przypadku.

5 / 5 2019-01-20

Szybka wysyłka, polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-31

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, transakcja udana

2018-12-26

Produkt godny polecenia

5 / 5 2018-12-23

Polecam

5 / 5 2018-12-21

Super

5 / 5 2018-12-20

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami :-) polecam jak najbardziej :-)

5 / 5 2018-12-19

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-12-05

super !!!

5 / 5 2018-11-29

super

2018-11-19

Wszystko suuper:)!

5 / 5 2018-11-18

Szybka dostawa, doskonały kontakt, polecam gorąco zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-16

Polecam

5 / 5 2018-11-15

Jestem zadowolona z obsługi i zakupu (inhalator Sanity Pro)

5 / 5 2018-11-07

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-11-05

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2018-10-31

Szybka realizacja, towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-24

Polecam

5 / 5 2018-10-22

Sprawnie, na czas, kontakt ze sprzedawcą w każdej chwili. Przesyłka wysłana tak jak obiecano. Polecam serdecznie!!

2018-10-20

W porządku

5 / 5 2018-10-18

Szybko,solidnie:)

5 / 5 2018-10-10

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-10-10

Wszystko bezproblemowo, ekspresowa wysyłka, polecam

2018-10-07

spoko

5 / 5 2018-09-30

Polecam zakupy

5 / 5 2018-09-26

Polecam!

5 / 5 2018-09-23

Gorąco Polecam bardzo szybko przeprowadzona transakcja

2018-09-19

Bez zarzutu!

5 / 5 2018-09-10

Polecam zakupy w tym sklepie - szybko i tanio. Wszystko przebiegło sprawnie :)

5 / 5 2018-09-07

Szybka wysyłka. Towar dotarł bezpiecznie. Polecam.

5 / 5 2018-08-24

Transakcja przebiegłą sprawnie. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam wszystkim.

2018-08-24

Wszystko w porządku

2018-08-14

Przesyłka dobrze zapakowana (szkło), dostarczona w terminie, dostawa bezpłatna, plus za możliwość zapłaty u kuriera bez dodatkowej opłaty

5 / 5 2018-08-13

Polecam zakupy w sklepie - sprawna transakcja, wszystko zgodne.

2018-08-11

Wszystko na 5!

5 / 5 2018-08-08

Polecam

5 / 5 2018-07-28

Polecam Wszystkim,bardzo dobry asortyment i ceny normalne.

5 / 5 2018-07-26

Polecam zakupy w tym sklepie internetowym

5 / 5 2018-07-25

Polecam

5 / 5 2018-07-24

Profesjonalna obsługa. Miły kontakt telefoniczny z wyczerpującymi odpowiedziami na wszystkie pytania. Polecam!!!

2018-07-21

Najszybszy zakup jaki miałem w życiu przyjemność dokonać.

2018-07-17

Ze sklepem wszystko tak, jak być powinno.

5 / 5 2018-07-12

wszystko ok

5 / 5 2018-07-10

Wszystko super

5 / 5 2018-06-27

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-27

Szybka i profesjonalna obsługa. Asortyment zgodny z zamówieniem. Polecam

2018-06-20

Sklep godny zaufania, wysyłka ekspresowa, dobrze zabezpieczona

5 / 5 2018-06-13

Bez problemu paczka doszła i jest wszystko ok

5 / 5 2018-06-08

Tranzakcja przebiegła szybko i bez problemów

2018-06-06

Bardzo dobra

5 / 5 2018-06-01

polecam ;))

5 / 5 2018-06-01

Zamówienie złożyłam późnym wieczorem w środę przed świętami Wielkanocnymi, a już w piątek rano było u mnie :) Profesjonalne podejście do klienta, szybki czas realizacji, serdecznie polecam!

2018-05-29

wzorcowo

5 / 5 2018-05-17

Polecam

5 / 5 2018-05-16

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Przesyłka błyskawicznie dotarła do mnie rofesjonalnie zapakowana.

5 / 5 2018-05-04

Transakcja okazała się przyjemna i szybka. Bardzo polecam ten sklep .

5 / 5 2018-04-30

Polecam

5 / 5 2018-04-16

Polecam jak najbardziej zakupy w tym sklepie !

5 / 5 2018-04-10

Szybka obsługa, expresowa dostawa. Polecam

2018-04-10

Wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2018-04-04

Polecam sklep almamed.pl

5 / 5 2018-03-22

Wszystko super, polecam

2018-03-17

Dobrze

5 / 5 2018-03-12

profesjonalna i szybka obsługa

2018-03-08

Wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2018-03-05

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-04

Profesjonalna obsługa ! Polecam

5 / 5 2018-03-04

Dostawa szybka, towar zgodny z opisem

2018-03-01

Express

5 / 5 2018-02-19

Wszystko w jak najlepszym porządku, szybko i sprawnie :-)

5 / 5 2018-02-19

Szybko i sprawnie, zgodnie ze zleceniem

5 / 5 2018-02-19

Polecam produkty z tego sklepu najbardziej korzystne cenowo.

5 / 5 2018-02-15

Bez uwag, szybko, sprawnie i zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2018-02-10

transakcja ok

2018-02-05

Zadowolona

5 / 5 2018-02-01

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-01-27

Bardzo szybka dostawa od momentu zamówienia- niecała doba ! Info telefoniczne- bardzo miło i fachowo. Polecam !

5 / 5 2018-01-27

Polecam! Bardzo szybki czas realizacji zamówienia oraz samej dostawy. Do tego paczka porządnie zabezpieczona przed uszkodzeniem.

5 / 5 2018-01-18

Polecam

5 / 5 2018-01-15

Rzetelna firma. Polecam.

5 / 5 2018-01-13

wszystko OK

5 / 5 2018-01-01

super

2018-01-01

Wszystko.dobrze.

5 / 5 2017-12-26

Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-12-25

Jestem zadowolony. Polecam. Zbyszek

5 / 5 2017-12-22

Szybka wysylka polecam

5 / 5 2017-12-17

Sklep oceniam pozytywnie. Szybka przesyłka.

2017-12-06

Wszystko jak najlepiej.

5 / 5 2017-12-04

Pełen profesjonalizm. POLECAM

5 / 5 2017-11-27

szybko i profesionalnie

5 / 5 2017-11-23

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam

2017-11-17

ok .....

2017-11-08

O.K.!!!!!

5 / 5 2017-11-06

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-11-04

jeden z lepiej i szybko działających sklepów

5 / 5 2017-11-03

polecam

5 / 5 2017-10-29

Polecam każdemu szybko i na czas

5 / 5 2017-10-29

Wszystko ok

2017-10-19

Wszystko trafnie i sprawnie

5 / 5 2017-10-16

Pełen profesjonalizm w podejściu do transakcji handlowych, szybka wysyłka towaru, dobrze zabezpieczony, ceny konkurencyjne, polecam zakupy

5 / 5 2017-10-14

Polecam

5 / 5 2017-09-30

Gorąco polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2017-09-23

Polecam

2017-09-21

Natychmiastowa wysyłka. Towar bardzo dobrej jakości. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-20

OK OK !

5 / 5 2017-08-29

Wszystko ok przesyłka przyszła szybko ale w dwóch częściach tzn jednego dnia większość i pozostałe elementy drugiego dnia. Całość kompletna.

5 / 5 2017-08-19

Jestem bardzo zadowolona z zakupu, obsługi i dostawy. Polecam

5 / 5 2017-08-19

Polecam szybko i sprawnie zrealizowane zamówienie

5 / 5 2017-08-17

Polecam

5 / 5 2017-08-16

Tokarz god you z opisem. Transakcja przebiegla szybko I bez problemow. Polecam!

2017-08-14

ooooooooooook

2017-07-13

Obsługa sprawna. Zakupiony przedmiot zwróciłem bez żadnych problemów

5 / 5 2017-07-10

solidnie tanio polecam

5 / 5 2017-07-10

Szybka dostawa, częste statusowanie realizacji zamówienia. Towar dobrze zapakowany.

5 / 5 2017-07-06

Towar zgodny, b . szybka dostawa :)

5 / 5 2017-06-28

Bardzo sprawna szybka realizacja zamóienia.

2017-06-25

Sklep i produkty godne polecenia.

5 / 5 2017-06-19

przesyłka dostarczona szybko, dodatkowo zabezpieczona. jestem zadowolona z produktu. polecam

5 / 5 2017-06-17

Szybko i solidnie zrealizowane zamowienie. Polecam i sam bede wracał.

5 / 5 2017-06-16

Profesjonalna i mila obsluga. Paczka dotarla do mnie w niecale 24h od momentu zamowinie. Polecam!

5 / 5 2017-06-12

Polecam

5 / 5 2017-06-10

Polecam zakupy w tym sklepie, pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-06-08

Transakcja OK.

5 / 5 2017-06-07

Bardzo dobra obsługa. Szybka dostawa. Polecam zakupy w tym sklepie.

2017-06-03

Bardzo dobrze

2017-06-01

Lepiej byc nie mogło☺

5 / 5 2017-05-28

Wszystko ok poloecam

2017-05-28

24 godziny wysylka a ja czekalam caly tydzien!! Dobrze przed weekendem doszlo

2017-05-26

BARDZO SOLIDNA FIRMA

5 / 5 2017-05-24

Wszystko super

2017-05-17

Bardzo dobra jakoś obslugi

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-05-13

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-30

Błyskawiczna wysyłka, towar zgony z opisem. Polecam

5 / 5 2017-04-28

super sprzedawca

5 / 5 2017-04-26

Transakcja szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-04-22

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-20

Wszystko super

5 / 5 2017-04-11

Gorąco polecam

5 / 5 2017-04-05

POLECAM WSZYSTKIM:)

2017-04-03

Towar w dobrej cenie, zgodny z opisem, bezpiecznie zapakowany.

2017-04-01

Profesionalna obsługa

Rzetelne opinie o Almamed.pl

Almamed.pl

Siedziba
Częstochowa

WWW
http://almamed.pl

Email
[email protected]

Telefon
34 361 66 66

Komórka
697 908 273

Infolinia
34 361 66 66

Logowanie