Kategorie: / Pozostałe

Alnar.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.70
opinie o Alnar.pl
5 / 5 2019-03-02

Super obsługa i profesjonalizm na najwyższym poziomie.

2019-02-22

Bardzo dobra komunikacja z klientem. Miła i rzeczowa informacja. Duże zaangażowanie w dbałości o zadowolenie kupującego.

5 / 5 2018-12-17

jestem bardzo zadowolony z obsługi telefonicznej, jak i z bardzo szybkiej przesyłki, narzędzie oryginalne z gwarancją, polecam!! był to mój pierszy zakup "przez internet" i jestem przekonany że nie ostani.

5 / 5 2018-11-28

Wystawiam sklepowi bardzo dobrą opinie. Kupowałem młotowiertarkę - w 100 % jestem zadowolony i polecam ten sklep.

2018-09-18

Ekspresowa wysyłka. Towar otrzymałem bardzo dobrze zapakowany i zgodny z tym co zamawiałem.

5 / 5 2018-09-10

Towar odbierałem osobiście - bardzo profesjonalne podejście do obsługi. Agregat został przygotowany i sprawdzony,a także otrzymałem pełny instruktaż obsługi.

2018-09-03

narazie b.dobra.(przed uruchomieniem sprzętu-agregat)

5 / 5 2018-08-22

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-08-14

fachowa i miła obsługa która zna asortyment i potrafi doradzić, towar zgodny z zamówieniem dostarczony w ciągu 48 godzin od zamówienia. POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

5 / 5 2018-08-10

Bardzo dobra obsługa. Produkt dobrej jakości. Szybko miło i przyjemnie.

2018-08-04

wszystko na najwyższym poziomie, pozytywnie, zwłaszcza obsługa klienta :)

5 / 5 2018-07-22

pozytywna

2018-06-30

Wspaniały kontakt.Fachowe doradzenie.Błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2018-06-24

sklep wiarygodny,bardzo szybko dostarczona przesyłka bez jakich kol wiek problemów Polecam.

5 / 5 2018-06-22

Miła i profesjonalna obsługa.

2018-06-15

Błyskawiczna przesyłka i dobre ceny , nic tylko kupować.

2 / 5 2018-06-02

Sklep nie posiada na stanie sprzedawanych przedmiotów. Pracownicy zwodzili mnie 1,5 tyg. narażając na straty finansowe. Nie polecam

5 / 5 2018-05-28

Profesjonalna, miła i rzeczowa obsługa. Łatwy i szybki kontakt. Wszystko można uzgodnić telefonicznie. Niewygórowane ceny. Szczerze i gorąco polecam!

2018-05-16

Bardzo dobry sklep, kontakt i poziom obsługi jest na niewyobrażalnie wysokim poziomie, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-05-07

Profesjonalizm. Bardzo polecam!!!

5 / 5 2018-04-14

Sklep godny polecenia, miła i fachowa obsługa . Błyskawiczna dostawa. POLECAM!!!

5 / 5 2018-03-16

polecam gorąco, szybka i kompetentna obsługa

5 / 5 2018-03-10

Bardzo profesjonalna i miła obsługa godna podziwu! Dostępność towaru, ceny oraz asortyment super! Szczerze i gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-22

Polecam sklep - dobra cena, telefoniczne potwierdzenie, szybka dostawa

5 / 5 2018-02-08

Bardzo dobra i szybka obsługa, towary zgodne z opisami, polecam

2018-01-29

Witam W sklepie Alnar dokonałem zakupu po raz drugi , za pierwszym razem nie było żadnych problemów. Kiedy zrobiłem zakupy po raz drugi (kupiłem wkrętarkę BOSCH GSR 10,8 V-LI)to w opisie wyposażenia była orginalna kabura do paska. W/w kabury nie otrzymałem w zestawie. Po telefonicznej rozmowie właściciel sklepu zobowiązał się dosłać kaburę. Właściciel sklepu przysłał na swój koszt kaburę. Tak powinno być w każdym sklepie.

1 / 5 2017-12-04

po raz kolejny zawiodłem się zamówiony towar nie dotarł sklep sprzedaje towar którego nie ma na magazynie i nie potrafi powiedzieć kiedy będzie go miał a informacja na stronie "dostawa 1-3 dni" jest zwykłym oszustwem.

5 / 5 2017-11-15

Rewelacja - bardzo gorąco polecam ten sklep!!!!!!!!!!!!!!

2017-10-09

co tu uzo pisac po prostu fachowcy

5 / 5 2017-09-21

Szybkie profesjonalne podejście do sprawy,kontakt wzorowy,towar zgodny jak w opisie ,szybka wysyłka ,wzorowo opakowany towar do transportu.Polecam niezdecydowanym. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-09-05

BARDZO DOBRA I SZYBKA OBSŁUGA, POLECAM TEN SKLEP

5 / 5 2017-08-20

Zamówiłem Kipor 2000 Ti o godz. 13.40 i miałem go u siebie następnego dnia około 12.50!!! Byłem w szoku!!! Nie spodziewałem się że tak szybko będę się cieszył z zakupionego agregatu. Polecam wszystkim, napewo przy kolejnych zakupach elektronarzędzi pierwsze kroki skieruję do alnar.pl Osługa perfekcyjna. Zenon B.

Rzetelne opinie o Alnar.pl

Alnar.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://www.alnar.pl

Email
[email protected]

Telefon
85 733 35 04

Komórka
502-329-994

Infolinia
-

Logowanie