Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria / Sport

Alpinsklep.pl Opinie Klientów

4.78/5.00 - ilość ocen: 165
opinie o Alpinsklep.pl
5 / 5 2019-03-15

Bardzo dobry

5 / 5 2019-03-15

Profesjonalna usługa. Zdecydowanie polecam sprzedawcę

5 / 5 2019-03-15

Pełna profesja we wszystkim, serdecznie polecam sklep.

5 / 5 2019-03-13

Błyskawiczna realizacja, bardzo pomocni pracownicy. Zaproponowano przymiarkę na miejscu i bez problemu mogłam wymienić buty na mniejsze. Polecam

5 / 5 2019-03-10

Jestem bardzo zadowolona z obsługi. Realizacja zamówienia szybka dodatkowo otrzymałam niespodziankę. Byłam mile zaskoczona. Polecam sklep.

5 / 5 2019-03-07

Ekstra, szybko i sprawnie dostarczona przesyłka. Obsługa fachowa i kompetentna. Pozdrawiam i polecam.

5 / 5 2019-03-05

Wszystko ok.

5 / 5 2019-03-04

Switnie

5 / 5 2019-03-03

Szybka sprawna obsługa, atrakcyjne ceny

4 / 5 2019-03-01

wszystko ok

5 / 5 2019-02-28

Doskonały sklep. Łatwość zakupu. Szybka realizacja. Polecam.

5 / 5 2019-02-27

Pierwsze zakupy ale jak dla mnie rewelacja .

5 / 5 2019-02-27

Profesjonalna obsługa , szybka dostawa . Jestem bardzo zadowolony .

4 / 5 2019-02-19

ok

5 / 5 2019-02-11

Zakup na miarę dzisiejszych czasów, szybko, sprawnie i solidnie

5 / 5 2019-02-11

Bardzo polecam.

5 / 5 2019-02-08

ok

5 / 5 2019-01-23

super zakupy, szybka dostawa, polecam !!

5 / 5 2019-01-17

Rewelacyjny kontakt i świetna obsługa :)

5 / 5 2019-01-16

Polecam!

4 / 5 2019-01-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-10

Drugi zakup, wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2019-01-09

Wszystko super

4 / 5 2019-01-06

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-03

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2019-01-03

szybko i solidnie załatwili moje zamówienie. Miałem specjalna prośbę o opóźnienie dostawy o trzy dni . Nie było problemu. Dziękuję wrócę do Was.

5 / 5 2019-01-01

Polecam Alpinsklep, doradzą, pomogą wybrać odpowiedni sprzęt. Polecam!

5 / 5 2018-12-31

Wszystko ok, polecam!

5 / 5 2018-12-23

Wszystko ok.

4 / 5 2018-12-18

Polecam, szybko sprawnie

4 / 5 2018-12-16

Dobra

5 / 5 2018-12-16

Błyskawiczna dostawa, buty świetne

4 / 5 2018-12-14

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-12-01

Profesjonalna obsługa, świetny kontakt, produkt przyszedł szybko i wszystko zgodnie z zamówieniem i z rozmową ze sprzedawcą. Z przyjemnością jeszcze coś tu kupię.

4 / 5 2018-11-25

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-11-24

Super szybko sprawnie

5 / 5 2018-11-23

Sklep działa tak jak powinien.

3 / 5 2018-11-22

Ok

5 / 5 2018-11-19

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-18

Kompetentna i miła obsługa, szybka wysyła towaru, bezpłatny, bezproblemowy zwrot w razie potrzeby.

5 / 5 2018-11-16

szybka dostawa, produkt zgodny z opisem. Super.

5 / 5 2018-11-15

polecam!

5 / 5 2018-11-14

Profesjonalna i szybka obsługa.

5 / 5 2018-11-11

Buty o jakich myślałem już od dawna.rewelacyjne

5 / 5 2018-11-04

Przyjemnie robi się tu zakupy:-) Błyskawiczna Informacja oraz realizacja zamówień. Ciekawe promocje:-)

5 / 5 2018-10-23

Świetny sklep.

5 / 5 2018-10-22

Profesjonalizm, ludzie z pasją. Widać, że to co oferują znają nie tylko z broszur producentów, lecz przede wszystkim ze swojej praktyki w górach.

5 / 5 2018-10-21

Bardzo szybka transakcja - pozytywnie

4 / 5 2018-10-19

Zamawiałam tu pierwszy raz i wszystko przebiegało sprawnie. Towar zamówiony w niedzielę a dostawa we wtorek.

4 / 5 2018-10-17

Starannie zapakowane szklane naczynie, dotarlo w calosci!:)

5 / 5 2018-10-11

Sklep godny polecenia! Dobre ceny, profesjonalna i miła obsługa, bardzo sprawny kontakt mailowy i błyskawiczny czas wysyłki. Jestem pod wrażeniem!

4 / 5 2018-09-27

Wszystko jak trzeba, polecam !

5 / 5 2018-09-09

Profesjonalizm! Nic dodać nic ująć

5 / 5 2018-09-05

Wszystko idealnie

5 / 5 2018-09-04

wszystko super, polecam

5 / 5 2018-09-02

Błyskawiczna wysyłka, skarpety zgodne z opisem. Polecam sklep. To już kolejny zakup w tym sklepie.

4 / 5 2018-09-01

Transakcja przebiegła bezproblemowo.

4 / 5 2018-08-27

OK dobrze

5 / 5 2018-08-23

Profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-08-19

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-08-17

Wysyłka ekspresowa, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-13

Profesjonalna obsługa.Szybka dostawa.Produkt bardzo dobrej jakości.Polecam sprzedawcę

4 / 5 2018-08-06

ok

5 / 5 2018-08-01

Bardzo polecam. Obsługa szybko odpowiedziała na moje zapytanie, a sama przesyłka była błyskawiczna - zapłaciłem we wtorek, w piątek już była przesyłka.

5 / 5 2018-07-28

Fantastyczny

5 / 5 2018-07-09

profesjonalnie i szybko - polecam !!!!!!!!!!

5 / 5 2018-07-08

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-24

Polecam sklep.

4 / 5 2018-06-23

Wszystko sprawnie i szybko. Polecam!

4 / 5 2018-06-22

Jestem niezadowolona ponieważ na stronie sklepu był towar, którego sklep nie posiadał i nie posiada. Otrzymałam towar inny, który musiałam odesłać.

5 / 5 2018-06-22

Sklep jak najbardziej godny polecenia.

5 / 5 2018-06-22

łatwość chodzenia po e-sklepie, proste i szybkie oglądanie produktów. ciuchy profesjonalne, ceny przystępne, przydałoby się do wszystkich odzieży więcej zdjęć (przód, tył,zbliżenie materiału)

5 / 5 2018-06-19

Polecam

4 / 5 2018-06-05

Zakupy w szybki i przyjemny sposób :)

5 / 5 2018-05-24

Sklep zdecydowanie godny polecenia. Kontakt wzorowy a dostawa zamówionego sprzętu ekspresowa. Oby więcej takich sprzedawców.

5 / 5 2018-05-17

Świetny kontakt z przemiłymi pracownikami sklepu. Pan Aleksander pomógł mi wybrać buty, ja przed komputerem na drugim końcu Polski, on przy telefonie i debatowaliśmy prawie pół godziny na temat profesjonalnych górskich butów. Zamówiłam do przymiarki trzy pary i ostatecznie wybrałam te, które polecił mi pracownik sklepu, a nie te, na które się nastawiłam. A potem nie było żadnego problemu ze zwrotem pozostałych dwóch par i ze zwrotem gotówki, co załatwiła w bardzo profesjonalny i miły sposób pani Monika. Kiedy człowiek wydaje naprawdę sporo na nieprzypadkowe buty, to w tym sklepie poczuje się komfortowo i będzie mieć pewność co do wyboru i bezpieczeństwa transakcji. Dziękuję.

5 / 5 2018-05-15

Wzorowa obsługa klienta, szybka realizacja zamówienia, wyjątkowa dbałość przy pakowaniu przedmiotów do wysyłki, dostawa do paczkomatów InPost bez żadnych opłat. Tak powinno być w każdym sklepie. Podziękowania i pozdrowienia dla Załogi. Tak trzymać i nie przestawać! :-)

5 / 5 2018-05-10

Wszystko na plus!

4 / 5 2018-05-08

Wiele razy dokonywałam zakupów w tym sklepie zawsze był to sprzed sportowy itp Tym razem skusiła mnie oferta książki, atrakcyjna cena oraz fakt że miała być podpisana przez autora, no właśnie miała być a nie była dodatkowo była uszkodzona, okładka podarta na ok 3 cm reklamacji nie składałam ponieważ dziecko chciało szybko ja przeczytać. Za plus można uznać błyskawiczna wysyłkę.

5 / 5 2018-05-05

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-04-29

Super, obsługa bardzo pomocna, fachowa, życzliwa, wyrozumiała:)

3 / 5 2018-04-27

Możliwość odbioru osobistego duży plus

5 / 5 2018-04-25

pozytywna

5 / 5 2018-04-18

polecam

5 / 5 2018-04-16

polecam

5 / 5 2018-04-15

Profesjonalność 100%

5 / 5 2018-03-31

Mega profesjonalny sklep pod każdym względem! Super kontakt , miła obsługa ,przesyłka doszła w tępie błyskawicznym! Sklep Godny polecenia!!!! Sklep do którego bede zaglądał z przyjemnością i polecał każdemu !

5 / 5 2018-03-16

Z ogromną przyjemnością mogę szczerze polecić każdemu ten sklep. Szybka i fachowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-03-10

Niespotykanie szybka obsługa. Po niecałej dobie od złożenia i opłacenia zamówienia, przesyłka czekała na mnie w paczkomacie, choć musiała się przemieścić ok. 300 km.

5 / 5 2018-03-09

Expresowa wręcz wysyłka ,produkt zgodny z opisem i w dodatku swietnie zabezpieczony.100 % zadowolenia ,polecam

5 / 5 2018-03-06

Szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-02-28

Po pierwszym kontakcie i zamówieniu wrażenie bardzo dobre

4 / 5 2018-02-20

Bardzo sprawna realizacja. Produkt zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-02-13

Przejrzysta bogata oferta, atrakcyjne ceny i promocje ;) Tak trzymać!

5 / 5 2018-02-12

Transakcja bardzo szybka, towar dokładnie taki jak na zdjęciu i w opisach. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-02-07

100% zadowolenia z transakcji szybko, bezproblemowo i dobrze

5 / 5 2018-02-05

Miła obsługa. Bardzo szybka przesyłka i kontakt.

4 / 5 2018-02-04

Pierwszy raz robiłam zakupy w tym sklepie, jestem bardzo zadowolona i myślę, że nie ostatni. Szeroki asortyment, dobre opisy produktów i bardzo szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-22

W sklepie pracuje zespół fachowców.

5 / 5 2018-01-22

szybka i profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-18

Tu buty znalazłam o ponad 100zł taniej, niż w innych sklepach internetowych! Ekspresowa wysyłka! W gratisie pyszne krówki i orzeszki :) Polecam!

5 / 5 2018-01-11

Szczerze polecam sklep. Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Jestem pod wrażeniem.

5 / 5 2018-01-10

Super sklep. Towar zgodny. Błyskawiczna dostawa za free! . Świetny kontakt. Polecam

5 / 5 2017-12-28

bardzo dobra

4 / 5 2017-12-23

Pozytywna

5 / 5 2017-11-23

Polecam

5 / 5 2017-11-22

Wszystko ok, bezproblemowy zwrot

5 / 5 2017-11-11

Sklep z szerokim asortymentem, ale przede wszystkim profesjonalną obsługą. Nikt tak dobrze nie pomoże w doborze sprzętu turystycznego jak pasjonat i praktyk sportów outdorowych, a takich tam właśnie mają sprzedawców. Miły Pan świetnie doradził mi wybór kurtki i odpowiedniego rozmiaru, tak by zakup spełniał wszystkie swoje funkcje w 100% jak i moje oczekiwania. Tak rzadko się to zdarza.... Dostałam też w pakiecie fachową poradę jak używać puchóweczkę, by przedłużyć jej czas użytkowania i jak ją konserwować. Nienaganna i miła obsługa. Dziękuję za pomoc ;)

5 / 5 2017-11-07

Wszystko ok!

4 / 5 2017-11-07

Wszystko ok.zobaczymy jak trzyma termos temperature ;)

5 / 5 2017-11-01

Super! Polecam!

5 / 5 2017-10-27

Wszystko OK, polecam zakupy w Alpin sklep.

4 / 5 2017-10-25

co tu mowic szybka dobra obsluga

5 / 5 2017-10-20

Doskonały kontakt, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam

3 / 5 2017-10-19

Do transakcji nie doszło, bo oferowanego na stronie towaru nie było faktycznie w sklepie. Natomiast kontakt ze strony sklepu i zwrot wpłaconych pieniędzy, natychmiastowy. Ogólnie żalu nie ma... ale niesmaczek pozostał ... ;-)

5 / 5 2017-10-16

Wszystko jak należy.

5 / 5 2017-10-12

doskonała obsługa

5 / 5 2017-10-10

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-10-08

Sklep dostaję moją rekomendację.Miła obsługa,expresowa wysyłka,po prostu pełen profesjonalizm .Polecam wszystkim zakupy w Alpin Sklepie:).

4 / 5 2017-10-06

Towar zgodny z opisem. , szybka dostawa polecam bardzo

5 / 5 2017-09-22

Sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2017-09-15

Świetne, profesjonalne podejście do Klienta. Zakupy w sklepie stacjonarnym robiło się z przyjemnością. Zdecydowanie wrócę i polecam wszystkim!

5 / 5 2017-09-10

Dziękuję bardzo...obsługa ekspresowa...dostawa bez zarzutów... Polecam wszystkim... Pozdrawiam... Agnieszka...

5 / 5 2017-09-10

Świetne buty w dobrej cenie. Sympatyczna obsługa i szybka realizacja. Słowem: polecam!

5 / 5 2017-09-06

Bardzo szybka realizacja. Zero kłopotów. Polecam!

5 / 5 2017-09-04

Rewelacyjny sklep, bardzo szybka darmowa wysyłka i jeszcze kalendarz gratis. Polecam w 100%

5 / 5 2017-08-25

Wszystko pozytywnie

5 / 5 2017-08-22

super

5 / 5 2017-08-16

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2017-08-15

Bardzo profesjonalna i miła obsługa w sklepie stacjonarnym. Zamówienie internetowe zrealizowane praktycznie natychmiast. POLECAM

5 / 5 2017-08-09

Produkty wysokiej klasy w przystępnej cenie. Polecam

5 / 5 2017-08-05

Fachowe pomoc i doradztwo.

5 / 5 2017-08-02

Polecam

4 / 5 2017-07-31

Szybko Solidnie i bez problemów

5 / 5 2017-07-30

Polecam

5 / 5 2017-07-26

działa

5 / 5 2017-07-25

Bardzo pozytywna

4 / 5 2017-07-21

Godny polecenia

4 / 5 2017-07-21

wszystko w porządku plus gratisy, polecam

5 / 5 2017-07-20

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Błyskawiczne przygotowanie zamówienia i szybka przesyłka. Towar również rewelacyjny - zgodnie z oczekiwaniami. Polecam w 100 %

5 / 5 2017-07-19

Polecam

5 / 5 2017-07-17

Bardzo szybko i sprawnie. Bez problemu.

5 / 5 2017-07-14

Bez najmniejszych zastrzeżeń

4 / 5 2017-07-10

Super

4 / 5 2017-07-06

Wszystko szybko, tanio i sprawnie. Dodatkowo kalendarz i mieszanka studencka w prezencie

5 / 5 2017-06-28

Wszystko sprawnie i szybko- polecam!!

4 / 5 2017-06-28

Jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2017-06-24

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamówienia

5 / 5 2017-06-19

Sklep bezdyskusyjnie polecam, nie było problemu ze zmianą formy dostawy, nawet już po zamówieniu towaru. Przesyłka zrealizowana w terminie.

5 / 5 2017-06-18

Mimo błędu w pierwszym zamówieniu (nie ten kolor kurtki), wszystko szybko i sprawnie załatwione. Kontakt rewelacyjny. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-06-16

Spoko

5 / 5 2017-06-09

Znakomity sposób na zakup świetnej kurtki! Przydała sie na wyjście na szczyt Teide (3.718 m)

5 / 5 2017-06-08

Kurtkę dostałem dzień od złożenia zamówienia więc REWELACJA ! Paczka bardzo porządnie zapakowana. Więc POLECAM

5 / 5 2017-06-01

Szybko sprawnie profesjonalnie!!

5 / 5 2017-05-30

ŚWIETNA OBSŁUGA. ZAKUPY- CZYSTA PRZYJEMNOŚĆ

5 / 5 2017-05-27

Rewlka. Rzadko sie zdarza w dzisiejszych witrulanych czasach ze sklep wystepuje w odslonie stacjonarnej i internetowej. Mozna przymierzyc a ceny jak w sieci. Bardzo mila i kompetentna obsluga. Polecam

5 / 5 2017-05-25

Sztos

5 / 5 2017-05-23

Super sklep i dobre zniżki zwłaszcza dla rodzin wielodzietnych .

4 / 5 2017-05-04

Jest ok

5 / 5 2017-05-02

Polecam

5 / 5 2017-04-24

wszystko ok

5 / 5 2017-04-23

Realizacja zamówienia szybka i bezproblemowa. Wysoka jakość produktów + smaczne prezenty. Solidnie zapakowana przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-04-02

Towar doszedł na drugi dzień od zamówienia. Wszystko ok. Szybka dostawa. Odebrałam w paczkomacie. Nic nie było uszkodzone. O kolejnych etapach realizacji zamówienia byłam informowana na bieżąco mailowo. Dobry kontakt, wszystko przejrzyste. Polecam sklep.

5 / 5 2017-03-27

Miła atmosfera, kompetentna obsługa, można liczyć zawsze na upust oraz dodatkowe informacje.

5 / 5 2017-03-26

Bez zadnych problemow. Dostalem co oczekiwalem plus prezenty. Polecam

Rzetelne opinie o Alpinsklep.pl

Alpinsklep.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.alpinsklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 825 81 61

Komórka
+48602100673

Infolinia
-

Logowanie