Kategorie: / Motoryzacja

Alucar.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alucar.pl
0 / 5 2019-02-12

Przyjęłam radę Pana, żeby nie kupować czterech (myślałem, że 4x4), ponieważ było to potrzebne tylko do przejazdu przez Austrię. Choć trochę narzekałem, Pan był cierpliwy i ostatecznie zamówiłem.

0 / 5 2019-02-12

Pan od razu znalazł dla mnie niezwykłe łańcuchy i doradził, abym nie kupował czterech, jak myślałem, że potrzebuję. Miałem na myśli tylko przejazd przez Austrię. Pomimo mojego narzekania, cierpliwie to znosił. W końcu zamówiłem je.

5 / 5 2019-01-18

Dobry kontakt, towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa, dobra cena. Polecam niezdecydowanym.

5 / 5 2018-12-09

Postanowiłam zakupić łańcuchy śniegowe dla mojego samochodu. Wiedziałam, jakiego rozmiaru koła potrzebuję, więc bez żadnych trudności znalazłam je na stronie www.alucar.pl, wpisując odpowiednią wartość w wyszukiwarkę. Po 48 godzinach, otrzymałam je w doskonałym opakowaniu. Łańcuchy są już u mnie.

5 / 5 2018-12-09

Postanowiłam nabyć łańcuchy śniegowe dla mojego samochodu. Znałam dokładne wymiary mojego koła i łatwo znalazłam odpowiednie łańcuchy na stronie internetowej sklepu www.alucar.pl, wpisując te dane w wyszukiwarkę. Po 48 godzinach otrzymałam zamówione łańcuchy, które były fantastycznie zapakowane.

5 / 5 2018-11-29

Dostałem zamówiony towar bardzo szybko - zgodnie z tym, jak zamówiłem. Złożyłem zamówienie w niedzielę wieczorem, a już we wtorek po południu dostałem dostawę. Wszystko było w porządku, więc polecam to wszystkim.

5 / 5 2018-11-29

Otrzymałem towar dokładnie taki, jak zamówiłem, i naprawdę szybko: złożyłem zamówienie w niedzielę wieczorem, a już we wtorek po południu zostało dostarczone. Wszystko inne także w porządku. Polecam to wszystkim.

5 / 5 2018-11-18

Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z zamówieniem, dostawa kurierem na umówioną godzinę, sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-11-04

Super opis produktu i rzetelne dane, bez dziwnych kombinacji marketingowych. BRAWO !!!

5 / 5 2018-09-08

Bardzo szybka wysyłka, wszystko zgodnie z zamówieniem, super markowy towar. Polecam.

5 / 5 2018-09-02

Bardzo fachowe podejście do klienta. Pomoc w doborze felg oraz możliwość montażu na miejscu /mają sklep stacjonarny i serwis/. Gorąco polecam.

0 / 5 2018-07-30

W ofercie posiadamy szeroki wybór autoboxów renomowanych producentów. Wszystkie dostępne modele THULE są gotowe do odbioru i natychmiastowej instalacji. Nasi pracownicy zapewniają obsługę na najwyższym poziomie. Przed dokonaniem decyzji, którego boxa wybrać, istnieje możliwość przymierzenia wszystkich modeli na samochodzie.

0 / 5 2018-07-30

W ofercie posiadamy szeroki wybór autoboxów renomowanych marek, w różnych rozmiarach i modelach. Wszystkie produkty marki THULE są dostępne od razu, bez konieczności oczekiwania. Obsługa klienta stoi na wysokim poziomie, służymy fachowymi poradami i pomocą. Przed podjęciem decyzji zakupowej, możliwe jest przetestowanie wszystkich dostępnych modeli boxów na samochodzie, aby znaleźć najlepiej dopasowany do naszych potrzeb.

2018-06-29

Swietny sklep. Kameralny, przyjazny z bogatą gamą produktów markowych, z wysokiej półki. Bardzo kulturalna i fachowa obsługa.

2018-06-10

Wzorowy.

5 / 5 2018-02-24

Wzorowo.Towar absolutnie zgodny z zamówieniem, świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-03

jestem miło zaskoczony ,oby więcej takich sklepów.box zgodny z opisem,błyskawiczna przesyłka,ceny konkurencyjne.polecam wszystkim zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-14

Bardzo fachowa pomoc pomimo tego, że tylko przez telefon, Polecam

5 / 5 2017-12-28

Jestem niezwykle zadowolony z usług tego sklepu, który charakteryzuje się pełnym profesjonalizmem, bardzo szybką dostawą, a także atrakcyjną ceną. Z radością polecam go wszystkim.

5 / 5 2017-12-28

Jestem bardzo zadowolony z usług oferowanych przez ten sklep. Obsługa jest profesjonalna, przesyłka została dostarczona bardzo szybko, a cena jest również bardzo atrakcyjna. Z przyjemnością polecam wszystkim.

5 / 5 2017-12-16

Polecam informację, którą otrzymałem - była fachowa i zawierała cenne porady, które zostały udzielone podczas naszej rozmowy. Przesyłkę, którą zamówiłem, wysłano w dniu, w którym dokonałem płatności, a już następnego dnia ją otrzymałem. Gorąco polecam!

5 / 5 2017-11-24

Naprawdę solidna firma. Zakupy w tym sklepie to czysta przyjemność. Szybko, towar zgodny, dobrej jakości. Kontakt znakomity. Polecam gorąco.

2017-10-27

Wzorowy.

5 / 5 2017-09-16

Polecam, pełen profesjonalizm w obsłudze klienta, jakość na najwyższym poziomie, szybkie dostarczenie towaru zgodnego z zamówieniem.

5 / 5 2017-08-18

Kupiłem skrzynię samochodową SPORTAC 430... Sprzedawca rzetelnie zrecenzował produkt, a dostawa odbyła się bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony zarówno z uczciwości, jak i z samej skrzyni samochodowej. Gorąco polecam ten sklep potencjalnym klientom.

5 / 5 2017-08-18

Kupiłem skrzynkę samochodową SPORTAC 430... Sprzedawca opisał produkt dokładnie i prawdziwie, dostawa była bardzo szybka. Jestem bardzo szczęśliwy zarówno z uczciwości sprzedawcy, jak i samym produktem. Gorąco polecam ten sklep innym potencjalnym klientom.

5 / 5 2017-06-23

Pierwszorzędny sklep! Bardzo miła i fachowa obsługa (Panowie prowadzą też normalny sklep), szybka dostępność towaru. Bezproblemowo.

5 / 5 2017-06-10

Wszystko jak należy. Szybko, dokładnie. Dziękuję !

5 / 5 2017-06-05

Bardzo konkretny, solidny sprzedawca, towar w 100% zgodny z zamówieniem polecam!!

5 / 5 2017-04-02

Sklep bardzo przyjemny, obsługa także. Pełen profesjonalizm, pomoc przy doborze produktu jak najbardziej zadowalająca. Serdecznie polecam!

Rzetelne opinie o Alucar.pl

Alucar.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.alucar.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 636 44 07

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie