Kategorie: / Motoryzacja

Alusy.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.53
opinie o Alusy.pl
5 / 5 2019-03-22

Profesionalna pomoc przy doborze felg, bardzo miły kontakt z klientem, super ceny i szybka dostawa, lecz za fachowe doradztwo daje 6 z plusem

5 / 5 2019-03-20

Obsługa sklepu alusy.pl miła i kompetentna towar dostarczony w terminie.

5 / 5 2019-03-16

wielki pozytyw szybkka i fachowa obsługa

4 / 5 2019-03-15

Szybko i fachowo. Polecam

4 / 5 2019-03-05

Witam, Kontakt ze sklepem bez problemowy, odpowiadają na każde pytanie, zamówiony towar szybko dostarczany. POLECAM!!!

4 / 5 2019-02-22

Jestem zadowolony. Najtaniej i solidnie.

4 / 5 2019-02-19

ok

5 / 5 2019-02-18

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-10

Szybko sprawnie chodź w opisie straszą ,że do 5 dni, a przychodzi w 2 dni. Estetycznie i starannie zapakowane zabezpieczone przed rzucaniem kurierskim. Super serdecznie polecam.

2019-02-07

Obsługa taka sobie. Do zamówienia dostarczone zostały złe śrubu i musiałem dokupić za 144 pln. Miałem dostać felgi do 5 dni a dostałem po 7.

5 / 5 2019-02-06

Przy zamówieniu rozmawiałem z profesjonalistą . który na bieżąco o wszystkim informował.. Dostawa i towar bez zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2019-02-05

szybko serdecznie 100% zgodne z opisem

5 / 5 2019-01-26

Super alusy , firma bardzo profesjonalna kompetentni handlowcy ,polecam

5 / 5 2019-01-20

Polecam wszystkim, profesjonalny zakup online , super felgi ! są naprawdę prześliczne!

5 / 5 2019-01-19

Profesjonalna obsługa. Felgi zapakowane wzorowo. Wszystko ok! Jak najbardziej polecam Alusy.pl

5 / 5 2019-01-06

wszystko w najlepszym porzadku, pełen profesjonalizm

4 / 5 2019-01-06

Bardzo pozytywne odczucia, profesjonalna obsługa. Nawet jak ktoś nie zna na kołach, otrzyma wsparcie i profesjonale doradztwo. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2019-01-03

Świetny kontakt, super obsługa !!!

5 / 5 2019-01-01

Profesjonalnie przyjęte zamówienie,telefon zwrotny upewniający na temat napędu samochodu,pełna kontrola zamówienia.Naprawdę polecam ,a sam będę korzystał kupując felgi dla moich klientów.Cena również normalna ,a nawet troszkę w dół w stosunku do konkurencji.

5 / 5 2018-12-30

Szybka rzetelna dostawa zgodna z zamówieniem Polecam

5 / 5 2018-12-30

Bardzo dobry kontakt i pomoc w dobraniu odpowiednich felg do konkretnego modelu auta. Tak po prawdzie to propozycja sklepu odnośnie modelu, którego ja nie zauważyłem w sklepie bardzo mi się spodobała i wybrałem model zaproponowany przez sklep

5 / 5 2018-12-28

Super

4 / 5 2018-12-16

Szybko,solidnie,rzetelnie,polecam tego sprzedawcę felgi zapakowane profesionalnie szybka dostawa

5 / 5 2018-12-10

Super sklep . Naprawde bez problemu znalazlem alufelgi jakie szukalem .polecam

5 / 5 2018-12-07

Alufelgi zgodne z opisem. Polecam sklep , dobra fachowa pomoc . Polecam!!!

5 / 5 2018-12-03

Sklep super , Panowie zanim wysłali upewnili się czy na 100% felgi będą pasować

4 / 5 2018-11-30

Polecam wszystkim sklep: dobra organizacja, dobra informacja z doradą, dobre ceny, bardzo dobra jakość oferty, dobry (szybki) termin realizacji, po prostu dobry i solidny sklep. Moje zakupy w 100% spełniły moje oczekiwania! Jeszcze raz polecam sklep z całym przekonaniem.

4 / 5 2018-11-30

moje piękne alufelgi dostarczono 2 dni przed końcową datą dostawy. towar zgodny z opisem. przesyłka za darmo, alusy najładniejsze i niedrogie. kontakt sklepu z klientem na najwyższym poziomie. jestem bardzo zadowolona jak najbardziej polecam

3 / 5 2018-11-20

Pozytywna

5 / 5 2018-11-20

szybko i sprawnie

4 / 5 2018-11-08

Sklep zaufany, załoga solidna i uczciwa, towar oryginalny od firmowego producenta, polecam, zachęcam do zakupów w sklepie, dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2018-11-07

Szybko i na temat

4 / 5 2018-11-05

Profesjonalnie - szybko - fachowo

5 / 5 2018-11-02

Polecam zakupy w tym sklepie fachowe doradztwo i szybka obsługa klienta

4 / 5 2018-10-26

Polecam sprawny zakup i obsługa.

5 / 5 2018-10-26

polecam, dostawa na drugi dzień po zamówieniu

5 / 5 2018-10-21

Sklep godny polecenia.

4 / 5 2018-10-19

wszystko super - profesjonalne doradztwo

5 / 5 2018-10-14

OK

5 / 5 2018-10-10

Alufelgi zgodne z opisem . Polecam sklep , dobra fachowa pomoc . Pozdrawiam.

5 / 5 2018-10-06

szybko. sprawnie, solidnie zgodnie z opisem

4 / 5 2018-09-23

Wszystko O.K. (taniej niż w u konkurencji na O...)

1 / 5 2018-08-31

Sklep super , Panowie zanim wysłali upewnili się czy na 100% felgi będą pasować

5 / 5 2018-08-27

Profesjonalny Sprzedawca: świetny kontakt i kompetentna obsługa i doradztwo w zakresie wyboru towaru dedykowanego do auta, ekspresowy czas realizacji zamówienia, towar (alufelgi) zgodny z zamówieniem.

4 / 5 2018-08-21

Bardzo fachowa obsługa. Dobrali idealnie felgi do mojego samochodu. Cena felg bardzo atrakcyjna. Na każdym etapie zamówienia byłem informowany o statusie realizacji. Polecam:)

5 / 5 2018-08-04

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-08-03

Bardzo dobra fachowa obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-08-03

Firma Alusy.pl - konkretnie, szybko i profesjonalnie! Jestem zachwycona

5 / 5 2018-08-02

polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-07-30

Rzetelny Sprzedawca, profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-29

Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Gdyby jeszcze ceny były atrakcyjniejsze, byłoby idealnie.

5 / 5 2018-07-26

profesjonalne doradztwo, szybka realizacja zamówienia, zakupy robiłem już 3 razy i dalej wysoka jakość usług.

5 / 5 2018-07-23

Polecam

4 / 5 2018-07-22

Szybka fachowa obsługa.

5 / 5 2018-07-11

Polecam sklep, zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-07-08

Mega kompetentny sklep . Polecam

4 / 5 2018-07-08

Dla potomnych na przyszłość proponowałbym otwierać pudełka od producenta bo wtedy reklamacja trwała by dużo krócej.

5 / 5 2018-07-07

Wszystko na pięć z plusem

4 / 5 2018-07-03

Jestem mega zadowolony z sklepu mimo mojego pomyłki przy zamówienie udało im się zorganizować komplet felg , jedyne do czego mogę się doczepić to, że kartony przyszły obite z każdej strony ale na szczęście felgi bez jakiejkolwiek rysy czy ubytku w powłoce lakieru. Mogę szczerze polecić wszystkim ten sklep za profesjonalizm. Pozdrawiam idę zmieniać felgi ;)

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalna obsługa. Sklep polecenia.

5 / 5 2018-06-30

Transakcja bardzo udana polecam

4 / 5 2018-06-30

Brak z felgami śrub oraz wentyli chociaż podczas rozmowy telefonicznej były mowa o pełnym wyposażeniu co się wiązało z dodatkowym kosztem ale generalnie reszta była w jak najlepszym porządku. Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-23

Firma godna polecenia

4 / 5 2018-06-19

Jestem bardzo zadowolony z jakości obsługi. Zamówiony towar dotarł bez uwag, jednak za jakość zapakowania dostała 4 gwiazdki gdyż jedno z pudeł z jedną felgą (wszystkich było cztery) było otwarte i "rozbebeszone". Niby drobiazg bo nie zauważyłem jakichś wad, ale zwróciło to moją uwagę i powstało pytanie dlaczego tak jest?

5 / 5 2018-06-19

Profesjonalnie

4 / 5 2018-06-19

polecam

5 / 5 2018-06-15

Jestem zadowolony z przebiegu transakcji. Polecam tego sprzedawcę.

5 / 5 2018-06-10

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-05-25

W zasadzie bez zarzutu. Wprawdzie musiałem przypomnieć o fakturze ale .... każdemu się zdarza .

5 / 5 2018-05-25

Dobry sklep z fachową obsługą

4 / 5 2018-05-25

Dobra obsługa, polecam

5 / 5 2018-05-15

Szybka i profesjonalna obsługa. Na szczególne uznanie zasługuje Pan Patryk, który zawsze był miły i udzielał wyczerpujących informacji na zadawane przeze mnie pytania w kilku moich rozmowach. Dziękuję.

5 / 5 2018-05-07

Szybko ,sprawnie po prostu super.

5 / 5 2018-05-06

SUPER OBSŁUGA ,WYTRWAŁA ,PRECYZYJNA ,WYCZUWALNA DBAŁOŚĆ O KLIENTA , GODNA POLECENIA. EFEKT PO MONTAŻU FELG W SAMOCHODZIE . ZACHWYT MOICH ZNAJOMYCH ,TEŻ.

5 / 5 2018-04-25

Bardzo dobry sklep. Serdecznie Polecam !

5 / 5 2018-04-24

warto kupić w alusy.pl wysoka jakość obsługi i produktu. Alufelgi super dodatkowo śruby i pierścienie gratis. Polecam

5 / 5 2018-04-20

WSPANIAŁA OBSŁUGA

5 / 5 2018-04-18

PERFEKCJA !!!

5 / 5 2018-04-16

Dokonałem zakupu felg aluminiowych. Transakcja została przeprowadzona perfekcyjnie pod każdym względem. Zdecydowanie polecam Alusy.pl

5 / 5 2018-04-02

JESTEM MILE ZASKOCZONY OBSŁUGĄ WIELOKROTNY KONTAKT ZW. Z KONSULTACJĄ I DOPASOWANIEM PARAMETRÓW FELG . KTÓRE OTRZYMAŁEM SUPER OPAKOWANE W IDEALNYM STANIE. JUŻ SIĘ KRĘCĄ W SAMOCHODZIE. SUPER WYGLĄD JAK PLANOWANY . DZIĘKI , BĘDĘ POLECAŁ WAS.

1 / 5 2018-03-28

Zamówione felgi pomimo zakładanego okresu realizacji 10-14 dni zostały opóźnione z przyczyn "niezależnych" od sprzedawcy. Niestety termin ten zmieniał się 3-krotnie, a na sam koniec po prawie 2 miesiącach czekania kontakt ze sprzedawcą był utrudniony. Ponadto, 3 dni po rezygnacji z zamówienia zadzwonił przedstawiciel firmy informując, że felgi dostali, ale obecna cena jest wyższa od tej, za którą zamawiałem towar. Różnica wyniosła ponad 100zł za jedną felgę, a sam sprzedawca zaproponował, że musiałbym dopłacić do każdej tylko 70zł. Z całym przekonaniem odradzam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-23

transakcja przebiegła szybko i bez problemowo

5 / 5 2018-03-22

Ok.polecam

4 / 5 2018-03-16

Idealne zapakowanie, idealy stan pozdrawiam prócz malego opóźnienia

5 / 5 2018-03-08

Super sklep, godny polecenia. transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.

3 / 5 2018-03-05

Jakbym nie stracił dwa dni urlopu czekając na przesyłkę to by było super

1 / 5 2018-03-05

Sklep godny polecenia

4 / 5 2018-03-04

Jestem zadowolony.

5 / 5 2018-02-18

wszystko O.K.

5 / 5 2018-02-18

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-02-03

SUPER KONTAKT !!

5 / 5 2018-02-02

Profesjonalne podejście do klienta, Polecam

4 / 5 2018-01-29

Wszystko załatwione i dobrane bardzo sprawnie, jakość zapakowania paczki pozostawia wiele do życzenia. Jedna z felg była zadrapana jeszcze w produkcji, problem został polubownie rozwiązany z czego obie strony są zadowolone :)

5 / 5 2018-01-24

Polecam!!!!

3 / 5 2018-01-22

sklep spoko-konkretny w temacie zamówienia -gorzej z reklamacją-spychologia i mimo że od reklamacji jest 7-dni nikt się nie interesuje.Zamówilem 2 razy ,przy drugiej dostawie ok

4 / 5 2018-01-17

Obsługa profesjonalna . Realizacja zamówienia felg bez zarzutu. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-01-12

Polecam

5 / 5 2017-12-31

Wszystko jak trzeba, 100% pozytywna opinia.

4 / 5 2017-12-29

szybko sprawnie bez problemow polecam

5 / 5 2017-12-23

Konkurencyjna cena oraz obsługa na wysokim poziomie oraz dobry kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2017-12-18

Super sklep.godny polecenia!!!

5 / 5 2017-12-15

Wszystko O.K. !

5 / 5 2017-12-14

Profesjonalnie i szybko, serdecznie polecam.

4 / 5 2017-12-10

Dobra

5 / 5 2017-11-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-11-18

Zamówienie przebiegło b.sprawnie ,jestem zadowolony. Felgi przyszły przed wyznaczonym terminem. Polecam.

5 / 5 2017-11-18

Bardzo kompetentna obsługa,pomocna w doborze rozmiaru felgi /sprawdzenie homologacji producenta/,błyskawiczna dostawa,ogromny wybór produktów w dobrej jakości i wyśmienitej cenie,lepszej niż u innych renomowanych firm.Ocena ogólna doskonała

5 / 5 2017-11-16

Polecam

5 / 5 2017-11-13

polecam zakupy na alusy.pl

5 / 5 2017-11-12

polecam jakość obsługi i doradztwa

4 / 5 2017-11-12

Generalnie ok. Dostawa szybciej zrealizowana niż pierwotnie uzgodniono. Towar wg zamówienia.

5 / 5 2017-11-06

Szybka wysyłka, kompetentna obsługa, towar świetnej jakości to wszystko, składa się na bardzo pozytywną moją opinię o sklepie Alusy

4 / 5 2017-11-02

Co do samych felg to nie mam zastrzeżeń. Dwie sprawy o których muszę napisać otóż przesyłka miała dotrzeć w piątek o czym zostałem poinformowany sms-em a dotarła dopiero w poniedziałek ponieważ dopiero w piątek została nadana. Nie otrzymałem pierścieni centrujących do mondeo mk3 (były wymagane) a pytałem o to 2 razy. Tak więc średnio. Pozdrawiam.

5 / 5 2017-10-30

polecam

4 / 5 2017-10-26

04 kwietnia złożyłem zamówienie i do dnia dzisiejszego nie otrzymałem towaru. Nie znam nawet dokładnego terminu dostawy !!!

4 / 5 2017-10-24

Dobra

5 / 5 2017-10-19

W pełni zadowolony

5 / 5 2017-10-18

szybka i fachowa obsługa; sklep godny polecenia

4 / 5 2017-10-16

Cccccccc

5 / 5 2017-10-10

Super sklep. Bardzo szybka realizacja zamówienia. Doskonały kontakt, rzetelna obsługa. Polecam !!!

5 / 5 2017-10-10

Szybko ,sprawnie i profesjonalnie,polecam

5 / 5 2017-10-09

Sklep godny polecenia,telefoniczne zamowienie tez polecam.

5 / 5 2017-10-07

Profesjonalizm

4 / 5 2017-10-01

Przebieg pozytywny choć trwał nieco ponad tydzień, kontakt i informacje kompetentne polecam.

5 / 5 2017-09-05

Sama sprzedaż jak i wsparcie na infolinii super, polecam.

5 / 5 2017-08-28

Jestem bardzo zadowolony z fachowej,profesjonalnej obsługi i jakości towaru.Polecam.

5 / 5 2017-08-26

Polecam ten sklep za rzetelną i bardzo szybką obsługę.

4 / 5 2017-08-20

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa

5 / 5 2017-08-17

Wszystko w najlepszym porządku, towar dostarczono następnego dnia po zamówieniu, polecam.

4 / 5 2017-08-16

Polecam

4 / 5 2017-08-12

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam wszystkim ten sklep. Jedynie czas realizacji zamówienia jest trochę długi, ale do przeżyci.

4 / 5 2017-08-09

Polecam

4 / 5 2017-08-04

szybko i profesjonalnie.........

4 / 5 2017-07-22

Polecam sklep

1 / 5 2017-07-18

Moje zamówienie niestety nie doszło do skutku, ponieważ, aż trzy krotnie było anulowane, ze względu na rzekomą niezgodność produktu z homologacją producenta samochodu - nawet kiedy wybierałem felgi poprzez konfigurator dostępny na stronie. Dodatkowo bardzo niepomocna obsługa klienta, przez co odniosłem wrażenie jakbym przeniósł się w czasie - czyli mamy produkt, ale Panu nie sprzedamy, bo nie. Podsumowując - straciłem 4 dni czekania na nic. Absolutnie nie polecam.

5 / 5 2017-07-15

Wszystko ok doradztwo kontakt realizacja zamówienia PROFESJONALIZM w 100%

4 / 5 2017-07-01

Towar dostarczony, zgodny z zamówieniem, bez uwag.

4 / 5 2017-06-16

Fachowa pomoc, dobra cena, szybka realizacja. Polecam

5 / 5 2017-06-14

Bardzo profesjonalna

5 / 5 2017-06-13

Sklep super , Panowie zanim wysłali upewnili się czy na 100% felgi będą pasować

5 / 5 2017-06-11

Bardzo solidnie, bardzo uprzejmie, bardzo szybko. Jestem bardzo zadowolony. Bardzo polecam!

5 / 5 2017-06-05

szybka , profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-26

Wszystko w jak najlepszym porządku. PolecamMAK Wolf 8.00x18 5x108, kolor: Black Mirror, ET45.00

4 / 5 2017-05-23

Polecam szybki i miły kotakt

5 / 5 2017-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie, aluski są mega.

4 / 5 2017-05-16

Ok

5 / 5 2017-05-15

Super sprzedawca polecam.

5 / 5 2017-04-22

Pełen profesjonalizm, doradztwo, opieka klienta, realizacja zamówienie wzorowa. Ceny bardzo dobre i jakość oferowanych produktów. POLECAM.

4 / 5 2017-04-14

Spełnione oczekiwania

5 / 5 2017-04-12

ok!

5 / 5 2017-04-02

Bardzo szybka obsługa, profesjonalne podejście , towar zgodny z opisem. Polecam 100 %

4 / 5 2017-04-01

Polecam fachowa i kompetentna obsługa.

1 / 5 2017-04-01

Sklep super , Panowie zanim wysłali upewnili się czy na 100% felgi będą pasować

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Produkt 100% zgodny

5 / 5 2017-03-26

Świetny kontakt, transakcja przeprowadzona w ekspresowym tempie, towar zgodny z umową.

4 / 5 2017-03-26

bardzo sprawna akcja.pozdrawiam

Rzetelne opinie o Alusy.pl

Alusy.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.alusy.pl

Email
[email protected]

Telefon
52 524 08 80

Komórka
600220900

Infolinia
52 524 08 80

Logowanie