Kategorie: / Pozostałe

Alusystems.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.50
opinie o Alusystems.pl
4 / 5 2019-03-22

Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2019-03-20

Szybko i zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2019-03-17

szybka realizacja i dobry kontakt że sprzedawcą

4 / 5 2019-03-10

Polecam

5 / 5 2019-03-05

Wszystko Ok!

4 / 5 2019-03-01

Polecam

4 / 5 2019-02-20

Realizacja bez zarzutu. Szkoda tylko że nie można usunąć ze strony ikony telefonu który pokazuje się na stronie internetowej z propozycją zadzwoniena do klienta nawet jak tego nie potrzebujesz. Sklep posiada bardzo bogaty asortyment więc z pewnością każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. Polecam.

2019-02-15

Złe opisy drabina, beznadzieja jeśli chodzi o przeprowadzone rozmowy nic nie wyjaśniające.

4 / 5 2019-01-28

ok super

5 / 5 2019-01-19

jestem zadowolony z zakupu i polecam dobrą obsługę

5 / 5 2019-01-03

szybko i profesjonalnie zrealizowane zamówienie

2019-01-01

Wszystko oprócz dostawy poszło jak należy.

4 / 5 2018-12-27

Współpraca dobra

5 / 5 2018-12-11

dobry towar w odpowiedniej cenie

4 / 5 2018-11-25

Polecam

5 / 5 2018-11-25

Wszystko w porządku, po zmianie terminu szybka dostawa od producenta

2018-11-12

Wysyłka nie w 24 godziny a po 3 dniach.

5 / 5 2018-11-09

Wszystko zgodne z opisem polecam

4 / 5 2018-11-07

Super

5 / 5 2018-11-04

Jakosc Drabiny wrecz idealna bez najmiejszych zastrzezen bardzo lekka i podreczna.Nie chialem oszedzac na jakosci poniewaz znam historie rozne ;) Polecam Goroco !!!

5 / 5 2018-10-31

Jestem bardzo zadowolona.z.zakupu.Drabinka super,specjalnie zamówiona.do prac przydomowych,dostawa błyskawiczna.Polecam ten sklep.Lubię profesjonalność i tutaj w pełni jestem usatysfakcjonowana.

5 / 5 2018-10-30

Toraw zgodny z opisem. Szybka dostawa.

5 / 5 2018-10-24

Wszytko w najlepszym porządku. Polecam

4 / 5 2018-09-13

Ok tyko mały problem z potwierdzeniem przelewu

5 / 5 2018-09-07

sprawnie, szybko, najtaniej gdzie moglo byc, polecam

5 / 5 2018-08-30

Przesyłka ekspresowo dotarła. Zgodna z opisem na stronie. Polecam wszystkim. Sprzedawca super i towar też!!!! ( drabina firmy KRAUSE)

4 / 5 2018-08-20

wszystko ok

5 / 5 2018-08-12

profesjonalna obsługa ploecam

5 / 5 2018-08-11

Towar dotarł cały bez zbędnych opóźnień, obsługa profeska. polecam

5 / 5 2018-08-10

Bardzo Dobry Polecam

4 / 5 2018-07-29

Wszystko w porządku gdyby nie firma kurierska która dostarczyła przesyłkę z opóźnieniem.

4 / 5 2018-07-14

Bardzo dobra

5 / 5 2018-07-09

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-03

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-01

Wszystko ok!

1 / 5 2018-06-24

Fatalny sklep. Nikomu nie polecam czas oczekiwania ponad 10 dni. Z każdym telefonem inna wersja w sprawie mojego zamówienia, raz, że jest problem z firmą kurierska, ale mój sprzęt czeka zapakowany później sprzętu nawet nie ma na stanie i czekają na dostawę od producenta. Na koniec faktura źle wystawiona, zapłacone przelewem, a faktura na pobranie i oczywiście na fakturę również trzeba czekać. Jeszcze raz nie polecam!

5 / 5 2018-06-20

Szybko i sprawnie, bez problemów. Jedynie brakuje dokładnych powiadomień o stanie przesyłki. przydałoby się wysyłanie powiadomienia o numerze przesyłki kurierskiej.

4 / 5 2018-05-20

Towar zgodny z opisem. Drabina solidna i warta swojej ceny. Uwaga do terminu wysyłki, obiecany termin wysłania w dniu następnym nie zrealizowany, kupiony 15 dnia miesiąca, wysłany 19 dostarczony 20. Przy jednej przesyłce brak faktury, po interwencji telefonicznej obiecano dosłać na maila, nie dotarła, po kontakcie mailowym (za pomocą formularza proponowanego przez sprzedającego) faktura dotarła w ok. 1 godzinę. Polecam kontakt mailowy ze sprzedającym. Ogólna ocena pozytywna.

5 / 5 2018-05-06

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam

4 / 5 2018-04-30

Jeżeli chodzi o produkt to petarda. Super wykonanie. Generalnie to czego szukałem. Trochę długi okres oczekiwania 14 dni. No ale warto było

5 / 5 2018-04-17

super transakcja

5 / 5 2018-04-16

Polecam

4 / 5 2018-04-03

Szybka dostawa, produkty zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2018-04-02

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-28

lekka funkcjonalna na schody prosta obsługa dobra cena !

4 / 5 2018-03-20

Dobry zakup polecam

4 / 5 2018-03-14

Wszystko super hiper także polecam.

3 / 5 2018-03-14

Obsługa, płatność bez zarzutu jedynie doręczenie towaru kuleje.Zero informacji ze strony kuriera co w przypadku czterometrowej drabiny nie jest bez znaczenia.

5 / 5 2018-03-11

Profesjonalne podejście do klienta i błyskawiczna realizacja zamówienia to cechy które charakteryzują tą firmę. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-02-24

Bardzo dobra firma

2018-02-09

Kupilem drabine w tym sklepie tylko dlatego ze czas wysylki podano 24 godziny - jak sie okazalo pozniej sprzedawca nie mial na stanie i wyslal drabine po 9 dniach

5 / 5 2018-02-09

szybko i dobrze polecam

5 / 5 2018-02-08

Polecam

5 / 5 2018-02-05

wszystko przebiegło sprawnie

4 / 5 2018-01-20

Racjonalna cena

5 / 5 2018-01-18

b.dobra

5 / 5 2018-01-17

super

3 / 5 2018-01-07

Dobra obsługa oraz konkurencyjne ceny. Termin wysyłki nie zgodny z opisem.

5 / 5 2017-12-12

Swietnej jakosci towar, za dobra cene przy milej obsludze mozebyc tylko godny polecenia!!

5 / 5 2017-11-23

Kupiłem rusztowanie ALTREX 5400. Jestem bardzo zadowolony. Polecam :-)

4 / 5 2017-11-14

Bardzo polecam produkt dobrej jakości tylko w moim przypadku firma kurierska opóźniła dostawę i towar dostałem dopiero po 8 dniach.

5 / 5 2017-10-27

zakupy bez problemów

1 / 5 2017-10-27

Towar po wielu monitach w sklepie i w firmie DHL nie został dostarczony w ciągu dwóch tygodni. Byłam zmuszona zrezygnować z zamówienia. Od momentu rezygnacji przez tydzień nie otrzymałam zwrotu środków. Po tygodniu napisałam emaila o braku zwrotu środków. Tłumaczono się ,że pani od przelewów miała urlop i teraz pójdą . Do tej pory ich nie ma . NIE POLECAM TEGO SKLEPU !!!!!!

5 / 5 2017-10-04

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-10-03

Dobry kontakt telefoniczny i szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem. polecam wszystkim.

5 / 5 2017-09-30

Zakupiłem drabinę i naprawdę jest bardzo dobrej jakości, że poleciłbym każdemu. Naprawdę warto!

5 / 5 2017-09-29

Gitara

5 / 5 2017-09-25

Szybko, sprawnie - bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-23

Polecam jako mgr. inż. mechanik-bardzo profesjonalne wykonanie.

5 / 5 2017-09-17

POLECAM

4 / 5 2017-09-11

Ogólnie oceniam na OK

4 / 5 2017-08-29

Bardzo dobry kontakt i czas dostawy. Polecam w 100%.

4 / 5 2017-08-17

sklep ok. towar również mogę polecić , ale firma kurierska dramat ponad tydzień czekałem na drabinę .

5 / 5 2017-08-12

Szybko, sprawnie, polecam.

4 / 5 2017-08-09

Jestem bardzo zadowolona

1 / 5 2017-07-22

czekałem 2 tygodnie przyszła uszkodzona

4 / 5 2017-07-19

Bardzo dobry sklep nie mam nic przeciwko

5 / 5 2017-07-11

ghaaaa

5 / 5 2017-06-26

Jeśli chodzi o obsługę klienta to wszystko na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o sam zamówiony przedmiot - drabina, to jest super. To już moja druga drabina od Krause i mogę śmiało polecić tego producenta.

5 / 5 2017-06-24

Super szybko i dokładnie

5 / 5 2017-06-21

ok, super

4 / 5 2017-06-12

OK, polecam

5 / 5 2017-06-03

polecam

4 / 5 2017-05-29

Profesjonalna obsługa. Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-23

ok polecam

5 / 5 2017-05-23

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-05-22

Polecam zakupy u Nich, szybko sprawnie, co prawda błąd przy wysyłce (zamiast 2 szt. wysłano jedną), ale skorygowano go błyskawicznie, bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-05-13

Wszystko ok ;-)

5 / 5 2017-04-29

Wszystko ok, i szybko

5 / 5 2017-04-24

Doskonała reklama oraz realizacja zamówionego towaru

3 / 5 2017-04-05

Zamówiony towar odebrałem bez problemów i jestem zadowolony z nowej drabiny kuionej w dobrej cenie. Niestety jeżeli ktoś liczy na to że otrzyma towar w 24h czy 48h to może się rozczarować. Zamówienie, wpłata na konto, zaksiegowanie wpłaty, przekazanie do realizacji... itd średnio każda operacja trwa 1 dzień. W moim przypadku czekałem ok tygodnia..

5 / 5 2017-03-27

Suuuuper! Drabina zamowione we wtorek okolo godz 13.00 a dostarczona juz nastepnego dnia! Produkt zgodny z opisem. Jestem zadowolona. Polecam ten sklep.

Rzetelne opinie o Alusystems.pl

Alusystems.pl

Siedziba
Żarów

WWW
http://alusystems.pl

Email
[email protected]

Telefon
748570339

Komórka
662885445

Infolinia
748570339

Logowanie