Kategorie: / Książki / Dla Dzieci / Gry

Am76.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Am76.pl
5 / 5 2019-03-04

Polecam!

5 / 5 2019-02-17

Super sklep: szybko, sprawnie i przyjemnie, polecam :)

5 / 5 2019-02-14

spoko!

5 / 5 2019-02-04

wszystko ok

5 / 5 2019-02-04

Jak zawsze zakupy bardzo przyjemne. Niska cena i szybka realizacja.

5 / 5 2019-02-02

Polecam.

5 / 5 2019-02-02

Wszystko super :)

5 / 5 2019-01-27

Otwarcie polecam

4 / 5 2019-01-25

Wszystko ok, szybka realizacja

5 / 5 2019-01-24

Najlepszy sklep w Warszawie.

5 / 5 2019-01-22

Mail z potwierdzeniem możliwości odbioru produktów wpadł już po kilku minutach od złożenia zamówienia. Wszystkie zamówione produkty czekały już do odebrania na miejscu. Nie były zapakowane ale nic to nie przeszkadzało, ponieważ miałam ze sobą własne torby. Jakość obsługi super. Szczerze polecam :)

5 / 5 2019-01-20

Bardzo polecam ten sklep, naprawdę nie ma się do czego przyczepić!

5 / 5 2019-01-19

Z czystym sumieniem polecam!

5 / 5 2019-01-13

Profesjonalnie, szybko i przyjemnie. Moj ulubiony sklep.

5 / 5 2019-01-10

Jestem bardzo zadowolona, polecam

4 / 5 2019-01-09

Świetny sklep, najtańsze produkty na rynku. Świetna obsługa klienta.. miodzio

5 / 5 2018-12-24

Zamówiłem w AM76 terminatorów z Warhammera 40.000. Poprosiłem o dostawę na poniedziałek na za tydzień i przesyłka przyszła koło 11:30. Wszystko poszło łatwo i sprawnie, a obsługa była bardzo miła. A cena była bardzo przystępna i na pewno jak będę chciał kupić coś Warhammera 40.000 to kupię właśnie w AM76 ! :)

5 / 5 2018-12-19

Wszystko ok

4 / 5 2018-12-19

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem/zamówieniem!

5 / 5 2018-12-13

Szybko, tanio i bez problemów

5 / 5 2018-12-09

Polecam każdemu

5 / 5 2018-12-02

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-30

Mimo że zamówienie nie doszło do skutku, to miła obsługa oraz absolutny brak problemu zasługują na najwyższą ocenę. Polecam w 100%

5 / 5 2018-11-26

10/10

5 / 5 2018-11-20

Bardzo sprawnie. Duża cierpliwość na wszystkie pytania klienta!;)

4 / 5 2018-11-12

Osoba pracująca w tym sklepie zaimponowała mi swoją wiedzą, pan chyba zna każdą grę, która jest w sklepie. Atrakcyjne ceny, szybka dostawa, zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-11-11

Polecam!

5 / 5 2018-11-06

super ceny i szybka przesyłka

5 / 5 2018-11-04

Towar czekała w sklepie. Transakcja przebiegła bez problemów.

4 / 5 2018-11-03

Bez zarzutów, polecam

4 / 5 2018-11-03

Polecam.

5 / 5 2018-11-03

Sklep warty polecenia, zawsze bezproblemowo.

5 / 5 2018-10-21

Sklep wart polecenia

5 / 5 2018-10-20

SUPER. SZYBKO SPRAWNIE BEZPROBLEMOWY KONTAKT POLECAM!

5 / 5 2018-10-13

Znakomity sklep, szczerze polecam.

5 / 5 2018-10-10

nie i nie

5 / 5 2018-10-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-10

Wszystko w najlepszym porządku.

4 / 5 2018-10-06

Realizacja następnego dnia z uwagi na odbiór osobisty. Bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-02

Polecam

4 / 5 2018-09-28

Szybka dostawa, eksprrsowe powiadomienia mailowe i kompetentna osoba wydajaca zamowienie.

4 / 5 2018-09-23

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-04

AM76 jak zawsze szybko, niezawodnie i w przystępnej cenie!

5 / 5 2018-08-29

Zadowolili moje potrzeby

5 / 5 2018-08-29

Bardzo dobry sklep, dobre ceny fachowa obsługa. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-08-28

Super obsługa i ceny

5 / 5 2018-08-28

dziękuje za szybką zrealizowanie mojego zamówienia

5 / 5 2018-08-11

Jak zawsze polecam!

5 / 5 2018-07-27

Błyskawiczna realizacja zamówienia. Produkt bez żadnych uszkodzeń.

5 / 5 2018-07-20

Szczerze polecam wszystkim ten sklep. Pełen profesjonalizm. Najlepszy sklep z grami planszowymi w Polsce.

5 / 5 2018-07-14

Szybko sprawnie bez problemu

5 / 5 2018-07-12

transakcja szybsza niż się spodziewałem

5 / 5 2018-07-08

Bardzo profesjonalna obsługa. Ekspresowa wysyłka. Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-07-07

solidny sklep, towar zgodny z oczekiwaniem, szybka wysyłka. Transakcja przebiegła bez problemów

5 / 5 2018-06-26

Mój nowy ulubiony sklep z grami!

5 / 5 2018-06-15

Będę tam wracał.

5 / 5 2018-06-14

Polecam

5 / 5 2018-06-13

Wszystko super.

5 / 5 2018-06-07

Jestem niezwykle pozytywnie zaskoczony! W szczególności tyczy się to tempa. Zamówienie złożyłem w sobotę, więc najszybciej mogli wysłać w poniedziałek. Tak też się stało, a odebrać mogłem już we wtorek z samego rana.

5 / 5 2018-06-02

Świetna obsługa i naprawdę szybka realizacja

4 / 5 2018-05-30

Zamówienia elektroniczne mógłby być realizowane szybciej. Jednak na plus dobry kontakt z klientem :)

5 / 5 2018-05-27

jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-05-27

obsługa jak zawsze profesjonalna i na bardzo wysokim poziomie. Gorąco polecam!

4 / 5 2018-05-27

Polecam.

5 / 5 2018-05-06

Polecam goraco

5 / 5 2018-04-27

Odbiór osobisty w sklepie w wygodnych godzinach to jest to co lubię w sprzedaży internetowej :-) Przy okazji na miejscu od ręki, bez zamawiania, zakupiłem dodatkowe gry, po równie atrakcyjnej cenie.

5 / 5 2018-04-20

Przesyłka została szybko i sprawnie wysłana. Ceny też mają dobre, więc gdy ktoś kupuje gry planszowe, to powinien zwrócić uwagę na ten sklep.

4 / 5 2018-04-18

Super szybko i przyjemnie :)

5 / 5 2018-04-14

Genialnie skutecznie, w najlepszej cenie.

5 / 5 2018-03-28

Polecam dobre ceny i jakość szybka i profesjonalna wysyłka najlepszy sklep z grami planszowymi

4 / 5 2018-03-28

Wszystko OK. Odbiór osobisty bez problemów. Towar był dostępny natychmiast na miejscu.

5 / 5 2018-03-24

Tak jak zawsze, szybko, sprawnie, bez problemów. Dziś zamawiasz jutro lub pojutrze już masz.

5 / 5 2018-03-09

Polecam

5 / 5 2018-02-27

Bardzo dobry sklep, duży wybór gier, dobre ceny!!

5 / 5 2018-02-15

Super

5 / 5 2018-02-14

Super!

5 / 5 2018-02-12

Dobry sklep z grami.

5 / 5 2018-02-10

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-01-15

Rewelacja, profesjonalna obsługa, towar SUPER, bardzo szybko dostarczony, POLECAM!!!

5 / 5 2018-01-09

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-01-09

polecam

4 / 5 2018-01-04

Często konkurencyjne ceny, duży wybór, gry od ręki, możliwość darmowego odbioru osobistego i pasjonaci za ladą, którzy zawsze służą radą! :-) Polecam!

5 / 5 2017-12-30

Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła pomyślnie, polecam!

5 / 5 2017-12-29

duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, szybkość realizacji

5 / 5 2017-12-24

Bardzo dobry kontakt, błyskawiczne złożenie zamówienia i równie szybka dostawa, towar zapakowany idealnie - a zatem w pełni zasłużone BDB dla Firmy AM76. Gorąco i szczerze polecam!

5 / 5 2017-12-19

wszystko przebiegło szybko i sprawnie,

5 / 5 2017-12-18

Polecam :)

5 / 5 2017-12-11

Najlepszy sklep w Polsce! Ceny powalają z nóg.

5 / 5 2017-12-11

Super sklep!

5 / 5 2017-12-09

Jest to najlepszy sklep z grami jaki znam !!! Polecam wszystkim gorąco !!!

4 / 5 2017-12-08

Wspaniałe!

5 / 5 2017-12-03

Super szybka przesyłka

4 / 5 2017-12-02

Bez zastrzeżeń :)

5 / 5 2017-11-28

Cacy!

5 / 5 2017-11-21

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-11-21

profesjonalnie i szybko

5 / 5 2017-11-18

Moj ulubiony sklep z planszowkami, dobre ceny, duzy wybor, profesjonalna obsluga i szybka wysylka, polecam

5 / 5 2017-11-18

Kolejny zakup w tym sklepie i pewnie nie ostatni :)

5 / 5 2017-11-16

Okejka

4 / 5 2017-11-16

Pierwszy zakup, pełno obaw. Nie potrzebie! Gra zapakowana solidnie. Reszta załatwianych spraw również na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2017-11-14

Szybko, sprawnie bez problemów. Polecam!

5 / 5 2017-11-05

Wszystko super. Produkty zgodne z opisem, rewelacyjny asortyment i najlepsze ceny. Goraco polecam!

5 / 5 2017-11-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-10-24

Szybka wysyłka towarów. Przedmioty dobrze zapakowane i w 100% zgodne z opisem. Informacje dotyczące stanu wysyłki i dostarczenia przesyłane na bieżąco. POLECAM.

5 / 5 2017-10-16

Jeśli zdecyduje się zakupić dodatek do Terraformacji Marsa, pewnie zrobię to u nich...:)

5 / 5 2017-10-11

Nigdy się nie zawiodłem i zawszę będę polecał ze względy na cenę, jakoś i szybkość realizacji.

5 / 5 2017-10-09

Polecam!

5 / 5 2017-10-09

Polecam

5 / 5 2017-09-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia, miła obsługa w sklepie i bardzo dobre ceny :)

5 / 5 2017-09-12

Super ;)

5 / 5 2017-09-10

Szybko, sprawnie, bezproblemowo

5 / 5 2017-09-08

Szybko / sprawnie

5 / 5 2017-09-08

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-09-06

W porządku. Na czas. Jak zawsze. Bo to nie były pierwsze zakupy.

5 / 5 2017-09-05

Przesyłka dotarła w ciągu 2 dni od zamówienia.

5 / 5 2017-09-02

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-27

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Towar dobrze zapakowany, nie uszkodzony.POlecam

5 / 5 2017-08-25

Zamówienie zrealizowane szybciutko - gry dotarły w idealnym stanie - bardzo dobrze zabezpieczone pudełka. Szczerze polecam! :)

5 / 5 2017-08-19

Fajny sklep, świetny kontakt z klientami, bogaty asortyment jak na taka małą powierzchnię. Widać, że znają się na rzeczy bo oferowane gry to creme de la cereme dostępnych w Polsce planszówek :) Polecam.

5 / 5 2017-08-18

polecam, profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2017-08-15

Wszystko ok.

5 / 5 2017-08-08

Szybko, profesjonalnie, konkurencyjne ceny. Polecam.

5 / 5 2017-08-07

Super szybko, tanio i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-04

Super

5 / 5 2017-08-01

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-27

Bardzo sympatyczny mały sklep zaopatrujący wielką Warszawę :). Porządna obsługa.

5 / 5 2017-07-24

Bardzo polecam!

5 / 5 2017-07-23

Szybka, bezproblemowa tranzakcja. Bardzo mili i pomocni sprzedawcy. Gorąco polecam!

4 / 5 2017-07-21

Wszystko zgodnie z zamowieniem

5 / 5 2017-07-19

Bardzo miły kontakt telefoniczny z panią. Ekspresowa wysyłka i świetnie zapakowana gra.

5 / 5 2017-07-07

Najlepszy sklepik w Warszawie

5 / 5 2017-07-04

Szybko, dobrze i tanio... jednak można! :D

5 / 5 2017-06-29

Wszystko jak najbardziej super. szybka wysyłka . dobre ceny . Polecam

5 / 5 2017-06-27

Super

4 / 5 2017-06-25

Polecam sklep! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2017-06-23

Kolejny zakup w tym sklepie, jak zawsze wszystko super!

5 / 5 2017-06-21

Wszystko w porządku. Blyskawiczna wysylka

5 / 5 2017-06-19

Polecam. Zawsze dobrze doradzą.

5 / 5 2017-06-08

wszystkim planszofilom polecam ten sklep

4 / 5 2017-06-06

Pełen profesjonalizm obsługi zamówienia.Polecam

5 / 5 2017-05-25

Super obsługa

5 / 5 2017-05-19

Błyskawiczna wysyłka! Dobre ceny ! Polecam!

5 / 5 2017-05-18

Zamówienie przygotowane do odbioru w ciągu jednego dnia, ekspresowa obsługa. Polecam

5 / 5 2017-05-18

Polecam sprzedawcę. Cała transakcja przebiegła bez najmniejszego problemu

5 / 5 2017-05-08

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-05

Polecam!!! Transakcja przebiegła bardzo szybko.

5 / 5 2017-04-18

Polecam

5 / 5 2017-04-16

Profesionalna obsługa

5 / 5 2017-04-13

Bardzo dobra obsługa, indywidualne podejście do klienta. Zamówienie zrealizowane w ciągu niecałej doby (od zamówienia do chwili odbioru z paczkomaty)

5 / 5 2017-04-06

Super

5 / 5 2017-03-31

Polecam ten sklep. Wszystko przebiegło szybko i bez problemu

5 / 5 2017-03-30

Polecam!

Rzetelne opinie o Am76.pl

Am76.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://am76.pl

Email
[email protected]

Telefon
507894091

Komórka
507894091

Infolinia
-

Logowanie