Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Amazinggirl.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.86
opinie o Amazinggirl.pl
5 / 5 2019-03-20

100 % Zadowolenia! Szybko,miło i bezproblemowo :) Pozdrowienia i polecam

5 / 5 2019-03-17

Produkty świetne , obsługa bardzo miła i pomocna szybka realizacja zamówień polecam każdemu !

2019-03-03

rewelacyjne produkty mimo niskiej ceny :)

5 / 5 2019-01-26

Obsługa bardzo bardzo miła, wysyłka bardzi szybka,

2019-01-12

Zero problemów zamówienie wysłane zaraz po zaksięgowaniu

2019-01-10

Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2019-01-09

Jestem zadowolona klientka od kilku lat. Zamowione towary dochodza zgodnie z ustalonym czasem doreczenia, towar jest zgodny z opisem na stronie, bez zarzutu w uzytkowaniu. Nie mam zastrzezen, moge tylko polecic z czystym sumieniem! Pozdrawiam :)

5 / 5 2018-12-02

Jestem zadowolona z zakupu sukienki. Sukienka okazła sie jescze lepsza niz na zdjeciu. Gorąco polecam i zachecam do zakupywania własnie w tym sklepie :)

2018-11-27

Realizacja zamówienia w błyskawicznym tempie, miła obsługa, tylko te rozmiary... Często rozmiar uniwersalny okazuje się być niestety rozmiarem S i XS.

2018-11-18

Jak najbardziej pozytywna

5 / 5 2018-11-17

Produkt jak najbardziej zgodny z opisem. Bardzo szybka wysyłka oraz bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Gorąco polecam ! :)

5 / 5 2018-11-16

Sklep bardzo dobry, szybka realizacja zmówienia.

2018-11-11

Spoko

5 / 5 2018-11-11

W poniedziałek złożyłam zamówienie, we wtorek o 15 był już u mnie kurier z przesyłką. Bielizna piękna, dokładnie jak na zdjęciach, na pewno wrócę do sklepu po więcej. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-09

Kolejny raz już kupowałam w tym sklepie i kolejny raz spełnił moje oczekiwania. Polecam

5 / 5 2018-11-07

Super sklep internetowy. Bardzo łatwo i szybko można tu coś zamówić :). Rzeczy są świetne. Przeważnie sukienki oraz stroje :). Sama osobiście polecam :). Pierwszy raz tu zamówiłam sukienkę i nie ostatni :). Jestem w pełni zadowolona :)

5 / 5 2018-10-22

Szybka wysylka, świetny kontakt, paczki zapakowane w dbały sposób. Moi znajomi także dokonali zakupów na tej stronie. Firma godna polecenia!

5 / 5 2018-09-30

Jak zwykle jestem BARDZO ZADOWOLONA

5 / 5 2018-09-20

Gorąco zachęcam do zakupów u AMAZINGGIRL-towar zgodny z opisem,błyskawiczna wysyłka.Ogólnie super sprzedawca.Polecam na pewno każdy będzie zadowolony z zakupów:):):)

2018-09-04

Dziekuje bo oferta sklepu Amazinggirl.pl jest czyms czego szukałam od dawna. Maja duzo produktów które bardzo ciezko znalesc w realu.

2018-09-01

Bardzo duży wybór. Transakcja przebiegła pomyślnie.

5 / 5 2018-08-23

Szybka wysyłka,rzecz zgodna z opisem. Polecam !

2018-08-14

Pozytywna, można polecić znajomym

5 / 5 2018-08-09

Jestem zadowolona z poziomu sklepu i wysokiego poziomu obsługi klienta. :) Polecam!

5 / 5 2018-08-06

Polecam, szybka realizacja, produkty dobrej jakości :)

2018-07-24

Co tutaj dużo pisać! Jestem mile zaskoczona... wszystko oceniam na ocenę maksymalna :P

5 / 5 2018-07-14

Super polecam :-)

5 / 5 2018-07-10

transakcja przebiegła prawidłowo polecam

5 / 5 2018-06-29

Nie pierwszy raz tutaj zamawiałam i nie ostatni.:) Jak zwykle jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2018-06-27

Szybko.sprawnie .sympatycznie

5 / 5 2018-06-24

Cena niska, szybka wysyłka. Jedyny minus: po złożeniu zamówienia wysłałam 2 maile. W jednym prosiłam o dodanie dodatkowo 2 strojów, które nie załączyłam w zakupach. ŻADNEJ odpowiedzi. Ktoś po prostu ich nie przeczytał a szkoda bo zarobili więcej.Mimo wszystko polecam

5 / 5 2018-06-21

Bardzo szybka realizacja - dziekuje!

2018-06-20

Bardzo fajna obsługa przez tel dowiedziałam się wszystkiego czego nie było w opisie i na zdjęciu. Przesyłka czasowa, Produkt dobrej jakości

5 / 5 2018-06-18

Bardzo szybka realizacja,towar zgodny z oczekiwaniem.Polecam

2018-06-12

Strona przejrzysta, łatwa obsługa.

5 / 5 2018-06-06

Sklep rewelacyjny bardzo duży wybór odzieży damskiej. Kontakt bardzo szybki. Bezproblemowy zwrot towaru. Jestem bardzo zadowolona o polecam innym użytkownikom.

5 / 5 2018-06-01

polecam towar pierwsza klasa! !!!

5 / 5 2018-06-01

wspaniała współpraca. szybka wysyłka. bardzo dobra jakość i cena produktów

5 / 5 2018-05-18

Super! :-)

5 / 5 2018-05-13

Jak zawsze wszystko zgodne z opisami. Szybka realizacji zamówień. bardzo dobry kontakt ze sklepem. Bardzo polecam

5 / 5 2018-05-10

Swietny sklep, produkty zgodne z opisem i zdjeciami widocznymi na stronie, wiekszosc rzeczy jest regulowana wiec rzeczy w rozmiarze S/M beda dobre nawet na male L, expresowa wysylka 48h polecam goraco!!

5 / 5 2018-05-02

Kontakt Idealny, wazie problemów, można się dogadać :) Produkty identyczne jak na zdjęciu - rozmiary zawsze S/M nie większe. Szybka wysyłka do 2 dni :)

5 / 5 2018-04-28

Polecam, zakupy zrobię na pewno jeszcze nie raz :)

5 / 5 2018-04-25

Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Dziękuję za udane zakupy!!!

5 / 5 2018-04-20

Polecam ten sklep szybka wysylka

5 / 5 2018-04-10

Szybko - Sprawnie - Dokładnie Satysfakcja gwarantowana

5 / 5 2018-04-07

Szybko sprawnie i tak jak powinno być! :) Szczerze polecam każdemu, kto lubi szybkie zakupy w internecie!

2018-03-22

kocham ten sklep

5 / 5 2018-03-17

Polecam;);)

5 / 5 2018-03-11

Bardzo ładne rzeczy i fachowa obsługa! Polecam każdemu, sama skorzystam z oferty jeszcze nie raz!

5 / 5 2018-03-10

Gorąco Polecam Wszystkim !

2018-03-04

Bardzo fachową obsługa, miła atmosfera

2018-02-25

Jeden z e - sklepów do których chętnie się wraca.

5 / 5 2018-02-20

Bardzo dobry towar , ekspresowa wysyłka. Polecam !

5 / 5 2018-02-15

Polecam ;)

2018-02-10

Wspaniały kontakt, przemiła obsługa, błyskawiczna wysyłka

5 / 5 2018-01-28

Jestem zadowolona z zakupów w Amazing girl :) Polecam.

5 / 5 2018-01-21

Dostawa perfekt szybko i bez pierniczenia, majteczki super sexy jak na zdjeciach rozmiary idealne material pierwsza klasa, wykonczenia super. Ogolnie wszystko szybko i na temat

5 / 5 2018-01-09

Korzystam ze sklepu od kilku miesięcy i jestem zadowolona. Do tego stopnia zadowolona, że stał się on jedynym moim sklepem gdzie składam zamówienia na fajne ciuszki.polecam

5 / 5 2018-01-08

Bardzo szybka wysyłka. Za pierwszym razem nie trafiłem z rozmiarem ale bez problemu sklep wymienił zakup i zwrócił pieniądze za wysyłkę mojej strony. Kolejny raz robiłem tu zakupy i się nie zawiodłem. Z czystym sumieniem polecam

5 / 5 2018-01-02

obsługa i produkty bardzo dobre jestem zadowolona

5 / 5 2017-12-26

Sklep godny polecenia! Szybka wysyłka i bardzo ładne rzeczy, skorzystam jeszcze nie raz! POLECAM!

5 / 5 2017-12-15

Sklep spełnia moje oczekiwania i jestem zadowolona z udanych zakupów.

5 / 5 2017-12-14

Towar dotarł bardzo szybko, na bieżąco byłam informowana o stanie przesyłki, natomiast jakość produktu sama w sobie była dobra, ogólnie produkt zgodny z opisem i polecam zakupy w 100%. Ja na pewno jeszcze nieraz skorzystam. ;-)

2017-12-11

towar zgodny z zamowieniem

2 / 5 2017-12-01

Kupiłam w tym sklepie 3 rzeczy, dwie z nich chociaż bardzo drogie (po prawie 100zł) przyszły śmierdzące.... plastikowe elementy ubioru... coś strasznego... "kajdanki" rozwaliły się w ręce po wyciągnięciu z opakowania.. tandeta jakich mało....widać że MADE IN CHINA ... rzeczy nie warte swojej ceny, więc tego samego dnia odesłałam... paczkę otrzymali w poniedziałek - od którego mają 14 dni na zwrot pieniędzy... po 15 dniach od dostarczenia uprzejmie napisałam kiedy zostaną zwrócone mi pieniądze gdyż 14 dniowy termin już minął. W odpowiedzi dostałam bardzo niemiłego, wręcz chamskiego maila, że nie jestem jedyną zwracającą towar żeby koło mnie skakali i się mną zajmowali, żebym czekała w kolejce na swoją kolej a nie zawracała im jeszcze głowy... jak będą chcieli to zwrócą pieniądze..... Wkurzyłam się okropnie ale nic nie odpisałam... dałam im jeszcze tydzień dodatkowy na zwrot ale niestety pieniędzy nie dostałam... Napisałam maila, że jeżeli pieniądze nie zostaną zwrócone sprawa trafi na policję, do prokuratury i do sądu i odzyskam co swoje z nawiązką bo swoje prawa znam... dopiero postraszenie sądem pomogło bo następnego dnia wysłali zwrot... dało się? dało... szkoda tylko bo gdybym ja się spóźniła ze zwrotem towaru 1 dzień odesłali by mnie z kwitkiem.... a oni robią co chcą, zwrot pieniędzy po 25 dniach zamiast po 14.....zero profesjonalizmu, chamstwo w stosunku do klienta i przetrzymywanie cudzych pieniędzy... pewnie gdybym się nie upomniała o swoje więcej bym pieniędzy nie zobaczyła.... NIE POLECAM.

5 / 5 2017-11-17

pełen profesjonalizm, mila i szybka obsługa!!!! :) polecam z całego serduszka :------)

2017-11-08

Bardzo sprawnie przeprowadzona wysylka. Bogaty asortyment sklepu.

2017-11-02

Dostawa, cena , obsluga - poki co, wszystko bez zarzutu. Nawet gustowne, nadjajce sie na prezent opakowanie mile zaskakuje

2017-10-28

zbyt wysokie koszty przesyłki

2017-10-08

jak zawsze pełna perfekcja, mój ulubiony sklep internetowy :D

2017-10-07

Fajny sklep, fajny towar, naprawdę warto u nich kupować

5 / 5 2017-09-22

ciekawy wybór towaru i dobra szybka obsługa

5 / 5 2017-09-18

naprawde polecam, produkty sa identyczne jak te na zdjeciach, przesylka byskawiczna, wszystko w jak najlepszym porzadku, polecam!

5 / 5 2017-09-13

Dziękuje bardzo za udana transakcję, wszystko odbyło sie szybko i sprawnie a sukienka zrobiła ogromne wrażenie na weselu. Dziękuje i polecam innym.

5 / 5 2017-08-28

Sklep godny polecenia.Szybko,miło,super ciuszki

5 / 5 2017-08-10

Super, jestem mega zadowolena!

5 / 5 2017-08-04

wyjątkowo fajny sklep i super obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-01

Szybko, sprawnie a do tego bardzo dobra jakość zamawianego towaru. To nie moje pierwsze zakupy i też na pewno nie ostatnie.

2017-07-30

Bardzo dobry sklep

2 / 5 2017-07-29

Nie polecam,nie dostałam tego co zamawiałam, były braki w zestawie.Odpisano mi,że źle zrobiono opis produktu,kompletnego towaru ani rekompensaty nie dostałam. Towar bardzo słabej jakości z okropnego materiału. Nie w porządku.

2017-06-30

Bardzo lubię ten sklep. Uprzejmi właściciele. Odpowiadają na każde pytanie. Na pewno poleciłabym ich znajomym.

5 / 5 2017-06-22

Bardzo dobry sklep towar idealny obsługa profesjonalna polecam szczerze. Rafal

2017-06-10

Po złożeniu zamówienia i zaznaczeniu, ze odbieram je osobiscie w Kołobrzegu, obsluga sklepu nadala paczke (najdrozszym z mozliwych sposobow) - nie pytając mnie o nic.

5 / 5 2017-06-07

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem

2017-06-07

ekspresowa wysylka, swietny kontakt - produkt sliczny (kostium boho)

2017-06-07

Produkty wyglądają zupełnie inaczej niż na zdjęciach. Śmierdziały strasznie.

2017-05-20

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą. W przypadku braku towaru Pani zaproponowała mi inne opcje.

5 / 5 2017-05-14

Zakupy szybko i sprawnie. Peruki jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach.

5 / 5 2017-05-05

Fajny sklep, szybki czas realizacji co dla mnie bylo priorytetem. Poza tym wszystko OK

2 / 5 2017-04-29

Fatalna jakość zamówionej sukienki, nie dość, że rozmiar jest niemal xl, to materiał z którego jest wykonana wygląda na żywo jak firanka w krateczkę zdjęta i pocięta właśnie na moją mini - ba szelki niby z "latexu" są chyba z jakiegoś ciulu, niestety 60 zł, które wydałam w chwili otwarcia paczuszki wylądowały na dnie mojej szafy, nie chce mi się nawet bawić w odsyłanie - nie polecam zakupów w tym sklepie. Zdjęcia produktów nie odzwierciedlają ich realnie ani trochę, żenada, jak można tak oszukiwać klienta, lepiej robić fotki prawdziwych produktów, a nie wstawiać jakieś fotki lasek rodem z porno, które zapewne nie są modelkami tej firmy i szyć niby podobne ciuchy, które są tak naprawdę rozczarowaniem dla klienta, może nie każdego, ale ja wydając te 60 zł liczyłam na porządny produkt, a nie chińską podróbę. Przykro mi pisać takie rzeczy, ale jestem wściekła, bo potrzebowałam owego produktu, który pokrzyżował moje plany i nie przydał mi się na nic.

5 / 5 2017-04-14

Szybka dostawa, mila i fachowa obsługa.

5 / 5 2017-03-31

Jest ok

5 / 5 2017-03-27

zamawialam kompinezon z lteksu rozmiar l niestety za maly odeslalam i wymienilam na inny z vinylu bez problemowa wymiana szybka wysylka, towar zgodny z opisem , jednak uwazam ze rozmiary sa mniejsze niz w innych sklepach dlatego radze zamawiac o rozmiar wieksze . polecam sklep naprawde fajne i niedrogie rzeczy na pikantne chwile

Rzetelne opinie o Amazinggirl.pl

Amazinggirl.pl

Siedziba
Kołobrzeg

WWW
http://www.amazinggirl.pl

Email
[email protected]

Telefon
503833084

Komórka
503833084

Infolinia
-

Logowanie