Kategorie: / Pozostałe

Amberhouse.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.50
opinie o Amberhouse.pl
2 / 5 2019-03-23

NIE POLECAM!!!Złożyłam zamówienie, okazało się,że towaru nie ma. Jest już miesiąc od dnia złożenia zamówienia. ANI TOWARU, ANI PIENIĘDZY. Telefonów nie odbierają, na maile też już nie reagują.

5 / 5 2019-01-09

wszystko super, ekspresowa wysyłka, polecam

2018-12-03

Sklep godny polecenia . Świetny asortyment ,przy w miarę normalnych cenach .Fachowa obsługa ,dobry kontakt .

5 / 5 2018-11-23

Wow. Fajne ubranko kupiłem dla Reksia:) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep ,polecam innym

5 / 5 2018-10-26

Wszystko profesjonalnie załatwione. Bardzo szybka wysyłka. Towar zgodny z opisem i wart swojej ceny. Polecam!

1 / 5 2018-09-15

Tragedia! kupiłam, zapłaciłam i NIC!!!! Lepiej kupować na Allegro, tam od razu widać opinie o sprzedawcach. Kieruję zgłoszenie do odpowiednich służb, bo czuje się oszukana przez sklep Amberhouse !!!!

5 / 5 2018-09-14

Myślę że warto zostać stałym klientem w amberhouse .Praktycznie wszystkie moje zakupy dla moich pupili robię na tej witrynie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny .Duży wybór produktów. Polecam z czystym sumieniem.

1 / 5 2018-04-04

Drodzy Kupujący !!!! Nie dajcie się nabrać przez firmę Amberhouse !!! Przeczytajcie sobie różne fora,opinie i komentarze osób ,które kupiły cokolwiek z tej firmy i zostały potraktowane tak jak ja !!! Kontakt z tą firmą to jakaś FIKCJA,nikt nie odbiera telefonu !,na maile nie odpowiadają !!! kupiłam 9 maja tego roku kokardki dla psów na kwotę 88,66 zł,pieniążki przelałam tego samego dnia,do tej pory (14 czerwiec!!!)zero kontaktu,dalej nie odbierają telefonu,nie mam ani kokardek ani pieniędzy !!! Nie jestem sama !!! mnóstwo osób dało się nabrać na "zmianę właściciela" i problemy z nią związane.Kolejna wymówka to " ZE WZGLĘDU NA SUTUACJĘ ZDROWOTNĄ ".Potencjalni kupujący !!! Firma jeśli istnieje to tylko czyha na naiwnych!!! Podany przez firmę (dnia 12 czerwca w "wiadomościach") nr tel NIE ODPOWIADA !!! Kompletnie nie można się z nimi skontaktować !!! Olewają klienta,kuszą niższymi cenami,UWAŻAJCIE ZANIM COKOLWIEK ZAMÓWICIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LEPIEJ KUPIĆ U KONKURENCJI NIŻ U NICH I MIEĆ PEWNOŚĆ ,ŻE NIE STRACI SIĘ PIENIĄŻKÓW. Mam nadzieję,że moja opinia pomoże choć jednej osobie w wyborze sklepu.POZDRAWIAM,MAŁGORZATA K.

5 / 5 2018-03-28

Po raz kolejny robię tu zakupy .Jak dla mnie szybko miło i tanio .Duuuuży asortyment ,a taki niepozorny sklep:)

5 / 5 2018-01-06

Dwa miesiące temu złożyłam zamówienie. Otrzymałam je po dwóch tygodniach ale oczywiście niekompletne. Od tamtej pory nie mogę się dodzwonić . Nie odpowiadają na maile. Wcześniej robiłam spore zamówienia i wszystko było ok więc jestem bardzo zaskoczona.

2 / 5 2017-12-11

Niestety nie polecam. Lubiłam sklep za szeroki asortyment i byłam jego stałą klientką. Jednak po ostatnim zamówieniu rezygnuję i innym też odradzam, bo sklep przestał szanować klienta. Po 3 tyg. oczekiwania zamówienie otrzymałam, aczkolwiek niekompletne (sprzedaż towaru, którego nie ma!), pomieszane (zamiast zamawianych konkretnych gryzaków dostałam zbieraninę tego co było na stanie) i pomylone (dostałam szampon zamiast odżywki). Kontakt dość dobry ze sklepem, jednakże ustalenia sobie, a życie sobie: za odżywkę, której brakowało musiałam dodatkowo zapłacić za przesyłkę. Z żalem wystawiam negatywną opinię ku przestrodze, a sklep może weźmie się do roboty.

2017-12-06

czuję się oszukana, wpłaciłam pieniądze, towaru nie otrzymałam, raz udało mi się dodzwonić i na tym koniec, na maile nikt nie odpowiada, ale widzę, że jest nas więcej.

1 / 5 2017-08-25

trzymać się z dala, brak kontaktu, brak towaru i zwrotu pieniedzy.

5 / 5 2017-07-08

Myślę że warto zostać stałym klientem w amberhouse .Praktycznie wszystkie moje zakupy dla moich pupili robię na tej witrynie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny .Duży wybór produktów. Polecam z czystym sumieniem.

2017-06-10

Godny polecenia Sklep! Naprawde warto zakupy robić u nich,tanie ceny wszystko mają ,czasami czekalam tydzien na paczke ale warto .

Rzetelne opinie o Amberhouse.pl

Amberhouse.pl

Siedziba
Bydgoszcz

WWW
http://www.amberhouse.pl

Email
[email protected]

Telefon
601 39 45 57

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie