Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Ambersport.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.84
opinie o Ambersport.pl
5 / 5 2023-01-31

8grudnia zamówiłam kurtkę (419 zł) 9 grudnia pan zadzwonił że kurtki jednak nie mają na stanie i wysłał propozycje innej ale nam się nie podobała więc poprosiłam o zwrot pieniędzy jednak do dziś zwrotu nie otrzymałam nie odbierają telefonów a jak już odbiorą to kręcą że wszystkie zwroty są przelane gdzie na ich stronach pełno opinii i komentarzy ludzi którzy piszą że nie dostali swoich zwrotów. Napewno im nie odpuszczę tych pieniędzy. Zwykli oszuści i naciągacze NIE ZAMAWIAĆ OD NICH NIC !!! 36529

5 / 5 2019-03-24

wszystko ok

5 / 5 2019-03-22

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2019-03-21

Wszystko w jak najlepszym porządku.Polecam.

5 / 5 2019-03-20

Profesjonalna obsuga ,polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2019-03-04

Polecam sklep

5 / 5 2019-02-27

Super.....

5 / 5 2019-02-26

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-25

Polecam

5 / 5 2019-02-02

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2019-01-31

Wszytko tak jak trzeba. zero problemów.

5 / 5 2019-01-24

Szybka przesyłka Towar zgodny z opisem Polecam sklep Akbersport :)

5 / 5 2019-01-24

Wszystko super polecam

5 / 5 2019-01-23

Bardzo szybki czas wysyłki. Mniej jak 24h i zakupiony towar już miałem u siebie. Jestem pod wrażeniem. Towar spełniał moje oczekiwania. Sklep godny polecenia. Otrzymałem rabat 10 proc na kolejne zakupy.

5 / 5 2019-01-22

wefwefwe

5 / 5 2019-01-20

super produkty, szybka wysylka, polecam

4 / 5 2019-01-18

Wszystko w porządku,oprócz pudełka na buty całe rozwalone i pogniecione.

4 / 5 2019-01-10

Transakcja przebiegła niemal bez zarzutów.

5 / 5 2019-01-08

Wszystko na tak .Błyskawiczna wysyłka.

5 / 5 2019-01-06

Polecam

5 / 5 2019-01-06

Bylem zaskoczony tym, jak szybko zostało zrealizowane moje zamówienie. Polecilem juz miom znanomym zakupy w Państwa sklepie.

5 / 5 2018-12-29

Polecam

5 / 5 2018-12-25

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-12-23

Wszystko ok :) polecam

5 / 5 2018-12-22

Polecam, wszystko ok.

5 / 5 2018-12-11

Bardzo sprawny sklep

5 / 5 2018-12-08

Jak zawsze profesjonalnie i bez problemów , na pewno wrócę

5 / 5 2018-12-05

wszystko ok

5 / 5 2018-12-01

Zamówienie zgodnie z opisem, juz następnego dnia otrzymałam przesyłkę. Gorąco polecam ten sklep!

5 / 5 2018-11-27

Jest OK

5 / 5 2018-11-19

Wszystko profesjonalnie

5 / 5 2018-11-05

Bardzo szybka wysyłka Towar zgodny z oczekiwaniami Realizacja 5/5

5 / 5 2018-11-02

Polecam. Wszystko zgodne z opisem.

4 / 5 2018-10-29

cycuś

5 / 5 2018-10-09

polecam w 100%

5 / 5 2018-10-06

Sklep ok

5 / 5 2018-10-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-05

Towar zgodny z zamówieniem. Ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-10-05

Produkt zgodny z opisem.Szybka realizacja i wysyłka zamówienia.Polecam.

5 / 5 2018-10-02

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-10-01

Perfekt, zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-10-01

Sprzedawca godny polecenia. Tiwar bez zarzutu

5 / 5 2018-09-30

Polecam.

5 / 5 2018-09-29

Super

5 / 5 2018-09-21

Lux lux

5 / 5 2018-09-21

Wszystko git

5 / 5 2018-09-18

Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2018-09-06

Doskonały zakup. Polecam ;)

5 / 5 2018-08-31

Polecam !

5 / 5 2018-08-29

Polecam

5 / 5 2018-08-29

:):):):):):)

5 / 5 2018-08-26

Wszystko na najwyzszym pozimie. Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-08-24

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-08-20

Jednym slowem polecam !

5 / 5 2018-08-16

Gitara

5 / 5 2018-08-04

Wszystko się zgadza, szybko , bez problemu.

4 / 5 2018-08-01

Bardzo szybka transakcja. Polecam

5 / 5 2018-07-24

Jak zawsze niezawodni :) Szczerze polecam.

5 / 5 2018-07-21

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-08

Nie mam żadnych zastrzeżeń do transakcji wszystko ok

5 / 5 2018-07-07

Buty jak buty. Najważniejsze że dotarły w rozsądnym czasie no i oczywiście były w dobrej cenie.

5 / 5 2018-07-03

Mimo problemu z firmą kurierską, jestem zadowolona z przebiegu zamówienia. Bardzo dobry kontakt mailowy, szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-07-02

Spoko

5 / 5 2018-07-02

Super korki

5 / 5 2018-06-24

super!!

5 / 5 2018-06-22

Wszystko ok :)

5 / 5 2018-06-11

Polecam wszystkim.

4 / 5 2018-06-09

Super produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-06-03

Szybko, sprawnie 100% zadowolenia

5 / 5 2018-06-02

Transakcja szybka, bezproblemowa. Dziękuję, napewno coś jeszcze zamówię z tego sklepu :)

5 / 5 2018-05-20

Super sklep

5 / 5 2018-04-18

polecam

5 / 5 2018-04-15

Buty rewelacja

5 / 5 2018-04-09

Polecam sklep.

5 / 5 2018-04-05

Zakupy się udały jednakże po całej linii zawalila firma kurierska DHL, przesyłka była u mnie w mieście już na drugi dzien od zamówienia a do domu dotarła po tygodniu, sledzilam przesyłkę i pisało że jest zmiana daty doręczenia uzgodniona z odbiorcą, później, że nie zastali mnie w domu,na infolinii nic nie pomogli. Totalna masakra. Juz nigdy nie zamówię przez tą firmę. Sklep Ambersport jak najbardziej będę polecać.

5 / 5 2018-03-29

Profesjonalizm godny polecenia

5 / 5 2018-03-23

Polecam

3 / 5 2018-03-13

Towar zgodny z opisem w dobrej cenie a i przesyłka błyskawiczną. Z czystym sumieniem polecam sklep.

5 / 5 2018-03-10

Polecam

5 / 5 2018-03-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam zakupy.

5 / 5 2018-03-05

Ekspresowa transakcja. polecam.

5 / 5 2018-02-23

Transakcja jak najbardziej udana. Polecam

5 / 5 2018-02-17

Polecam

4 / 5 2018-02-16

Szybka obsługa szybka dostawa towaru nie ma problemu z przekierowaniem przesyłki polecam

5 / 5 2018-02-11

odebrałam paczkę następnego dnia po zamówieniu. Jestem bardzo zadowolona z kupionych rzeczy oraz obsługi

5 / 5 2018-02-10

SUPER SKLEP

5 / 5 2018-02-05

Produkt zgodny z opisem.Szybka realizacja i wysyłka zamówienia.Polecam.

5 / 5 2018-02-04

Profesjonalna obsługa, bardzo szybka wysyłka, idealny towar w super cenie. Czego chcieć więcej:)polecam

5 / 5 2018-01-27

Polecam

5 / 5 2018-01-26

Szybka obsługa, towar zgodny z zamówieniem

4 / 5 2018-01-24

Polecam

5 / 5 2018-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie. Wysyłka natychmiastowa. Już na drugi dzień miałam w domu zakupy.

5 / 5 2018-01-17

Polecam

5 / 5 2018-01-12

Bardzo szybka wysyłka Towar zgodny z oczekiwaniami Realizacja 5/5

5 / 5 2018-01-02

profesjonalna obsługa

2017-12-29

Wszystko ok!

5 / 5 2017-12-28

Zakupy intuicyjne bardzo dobra strona www

5 / 5 2017-12-23

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-19

szybko,sprawnie, pełna profeska

5 / 5 2017-12-16

Polecam

5 / 5 2017-12-14

Wszystko ok dziękuję i polecam

5 / 5 2017-12-06

Super szybko zrealizowane zamówienie, informacja na każdym etapie, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-12-06

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-06

Szybka wysyłka towar zgodny z opisem dobra jakosc

5 / 5 2017-12-02

Profesjonalizm!

5 / 5 2017-11-20

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja okazała się szybka i przyjemna.

5 / 5 2017-11-18

Super

4 / 5 2017-11-13

Polecam

5 / 5 2017-11-04

Szybko, sprawnie, zadzwonili poinformować o problemach z paczkomatami i zaproponowali dogodniejsze rozwiązanie zastępcze. Zdecydowanie polecam

4 / 5 2017-11-02

Polecam

5 / 5 2017-10-28

Szybko i sprawnie wysłana przesyłka bez żadnych komplikacji. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-10-22

Polecam zakupy w tym sklepie. Super obsługa i wysokiej jakości produkty.

5 / 5 2017-09-27

Szybka realizacja - to się chwali !;)

5 / 5 2017-09-15

Dobre ceny, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-08

Wszystko ok!

5 / 5 2017-09-04

Gorąco polecam

5 / 5 2017-09-03

Jak zawsze, pełen profesjonalizm. Polecam!

5 / 5 2017-09-03

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2017-08-25

szybko sprawnie

5 / 5 2017-08-09

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-07-29

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-07-26

Wszystko przebiegło idealnie!!!

5 / 5 2017-07-26

Rewelacyjna obsługa i szybka wysyłka, oby więcej takich sprzedających.

5 / 5 2017-07-13

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, czas realizacji zamówienia rewelacyjny, polecam.

5 / 5 2017-06-30

Polecam

5 / 5 2017-06-25

Super korki

3 / 5 2017-06-22

Szybka wysyłka, fajne dodatki w środku do butów, jedynie do opakowania można sie przyczepić, bylo zapakowane szczelnie ale polecam rozwazyc nawet za doplata dwoch, trzech zlotych dodatkowe tzw "doubleboxy" czyli po prostu dodatkowe pudełko, aby oryginalne pudelka od butów nie doszło pognniecione :)

5 / 5 2017-06-11

Towar zgodny z opisem w dobrej cenie a i przesyłka błyskawiczną. Z czystym sumieniem polecam sklep.

2 / 5 2017-06-06

Nie polecam tego sklepu, strasznie długi czas oczekiwania na wysłanie

5 / 5 2017-06-02

Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-05-26

Gorąco polecam zakupy, szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-05-23

Profeska!

4 / 5 2017-05-15

Wszystko ok

3 / 5 2017-05-13

Polecam.

5 / 5 2017-05-13

Jak zawsze profesjonalnie i bez problemów , na pewno wrócę

5 / 5 2017-05-13

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-05-13

OK JESTEM BARDZO ZADOWOLONY

4 / 5 2017-05-12

Towar zgodny z ofertą. Dostawa szybka i bezproblemowa

5 / 5 2017-05-12

Pierwszy raz robilam zakupy i.... jestem bardzo zadowolona. Wszystko przebieglo ok, kurtka zgodna z opisem i rozmiarem.

5 / 5 2017-05-12

Wszystkie Super.

5 / 5 2017-05-08

Polecam

4 / 5 2017-05-03

Witam

5 / 5 2017-04-30

super

5 / 5 2017-04-12

Bardzo mila i sympatyczna obsluga,,,,zamowienie w 100% zrealizowane,,,,POLECAM

5 / 5 2017-04-10

Zakup bardzo udany,transakcja przebiegła pomyślnie.

4 / 5 2017-04-06

Transakcja udana polecam

5 / 5 2017-04-03

Pełen profesjonalizm. Oby jak najwięcej takich firm na rynku. Pełen szacunek. POLECAM.

5 / 5 2017-03-26

Super zadowolona.Szybka wysyłka.

Rzetelne opinie o Ambersport.pl

Ambersport.pl

Siedziba
Szczecin

WWW
http://ambersport.pl

Email
[email protected]

Telefon
(91) 484 28 51

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie