Kategorie: / Pozostałe

Ambira.eu Opinie Klientów

średnia ocen: 4.71
opinie o Ambira.eu
5 / 5 2019-03-12

Wszystko szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2019-02-24

Polecam!!! Obsługa klienta na dobrym poziomie, bezproblemowy kontakt, towar dobrze opakowany, zabezpieczony nie zniszczony.

5 / 5 2018-10-29

zakupy w tym sklepie to czysta satysfakcja, kupiony stół okazał się ładniejszy jak na zdjęciach , spokojnie mogę wszystkim polecić kontrahenta gdyż jest naprawdę uczciwym jasno precyzującym swoje oczekiwania człowiekiem, na pewno w mojej osobie zyskał stałego klienta , gorąco polecam

5 / 5 2018-09-02

Bardzo dobra, grzeczna, szybka obsługa. Godny polecenia sklep.

5 / 5 2018-07-11

sprawnie, najtańszy produkt w necie. polecam

5 / 5 2018-06-27

super sprzedawca, wysylka na czas,swietny kontakt.Wiatrak bendan super zakup, rewelacja...cudo

5 / 5 2018-06-05

Jesteście wspaniali, szybko z godnie z umową a na dodatek wielka uprzejmość i zaufanie POLECAM GORĄCO

5 / 5 2018-04-05

Bardzo uprzejmy i cierpliwy Sprzedawca. Wyczerpująca informacja na temat produktu. Ekspresowa dostawa, towar bardzo dobrze opakowany, Polecam każdemu kupującemu.

5 / 5 2018-01-12

SKLEP NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA. W grudniu kupiłam szklany stół, który niestety okazał się wadliwy, wystarczył jeden telefon i moja reklamacja została rozpatrzona w ekspresowym tempie, otrzymałam nowe części w ciągu 3 dni. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za profesjonalna obsługę.

1 / 5 2017-11-25

Nie ma rewelacji, ale bez negatywnych odczuć

5 / 5 2017-11-03

Sklep godny polecenia.Świetny kontakt. Przesyłka dobrze zabezpieczona i szybko dostarczona.Kinkiety śliczne i tanie.

5 / 5 2017-10-25

Bardzo dobry sklep, godny polecenia. Przesyłka dotarła szybko i była dobrze zabezpieczona. Jestem zadowolony.

2017-10-09

bardzo dobry sklep wzorowa obsługa przesyłka dostarczona w błyskawicznym tempie i dobrze zabezpieczona

5 / 5 2017-07-16

Bardzo dobry sklep, godny polecenia. Przesyłka dotarła szybko i była dobrze zabezpieczona. Towar taki jak zamawiałam (był modyfikowany w stosunku do oryginału) Komunikacja ze sprzedawcą bardzo dobra, zarówno przez gg jak i przez telefon. Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-06-08

WSZYSTKO PERFEKCYJNIE. W 4 DNI ZAŁATWILI mi 2 lampy candellux na które w innej firmie czekałem ponad 4 tygodnie i końca nie było widać . także polecam gorąco tą firmę .

Rzetelne opinie o Ambira.eu

Ambira.eu

Siedziba
Gołdap

WWW
http://www.ambira.eu

Email
[email protected]

Telefon
501 088 275

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie