Kategorie: / Zdrowie I Uroda

amfora.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.39
opinie o amfora.pl
1 / 5 2022-01-22

Ceny dość wysokie, opisy produktów błędne, zdjęcia ilustrujące niewłaściwe. Nie wiadomo co się kupuje. Całkowity brak profesjonalizmu. Nie polecam.

4 / 5 2019-03-25

Wszystko ok, produkty jak w opisie. Trochę długa wysyłka.

5 / 5 2019-03-24

Profesjonalna obsługa. Zakupy przebiegły szybko i przyjemnie.

1 / 5 2019-03-16

Towar niezgodny z zamówieniem. Zamówienie było na perfum w butelce a otrzymalam perfum w fiolce do przelania. Zdjęcie do aukcji zawierało butelkę oryginalną, a opis wskazywał że perfum jest w flakonie "Mistyczny flakon pod działaniem energii słonecznej promieniuje szczęściem i zmysłowością."

5 / 5 2019-03-13

wszystko O.K.

5 / 5 2019-03-09

Polecam !

5 / 5 2019-03-08

Polecam wszystkim bo jakość usług i produktów i poziom obsługi sa fenomenalne

4 / 5 2019-03-07

Transakcja okazała sie szybka i przyjemna

5 / 5 2019-03-03

Wszystko OK

5 / 5 2019-03-03

Zamówienie przebiegło szybko i sprawnie . Polecam :-) .

4 / 5 2019-03-03

Zakupy oceniam bardzo dobrze. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Towar odebrałam w Netpunkcie, był nieuszkodzony. Polecam

5 / 5 2019-03-02

Dobrze zaopatrzony sklep, niskie ceny, możliwość dokonania zakupu z różnych asortymentów: kosmetyki, biuro, dom, dla zwierząt itp.

4 / 5 2019-02-20

Polecam.

5 / 5 2019-02-18

Szybko , bezproblemowo, generalnie ok.

4 / 5 2019-02-15

super

4 / 5 2019-02-04

Polecam

5 / 5 2019-01-31

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-24

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-17

Szybko, sprawnie.

4 / 5 2019-01-16

szybko w rozsądnej cenie

4 / 5 2019-01-06

profesjonalna obsługa, szybka realizacja

4 / 5 2019-01-03

Polecam, ceny bardzo konkurencyjne, realizacja zamówienia zgodnie z podaną informacją, firma bardzo solidna

5 / 5 2018-12-20

Profesjonalna obsługa , dobra komunikacja , sprawna obsługa

4 / 5 2018-12-09

Polecam sklep. W przyszłości również skorzystam z tego sklepu.

5 / 5 2018-12-01

Petarda

5 / 5 2018-12-01

Jak zawsze super! Polecam

5 / 5 2018-11-23

Polecam

1 / 5 2018-11-20

Oryginalne opakowanie było zagniecione. Przed wydaniem klientowi produkt powinien zostać zweryfikowany przez sprzedawcę.

4 / 5 2018-11-18

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-11-10

Polecam wszystko Ok

3 / 5 2018-11-10

4 dni trochę dlugo.

5 / 5 2018-11-05

ok towar jest

5 / 5 2018-11-01

Szybka realizacja zamówienia, ceny atrakcyjne, odbiór przesyłki bardzo wygodny. Polecam.

5 / 5 2018-10-29

Jestem MEGA zadowolona polecam i pozdrawiam

1 / 5 2018-10-23

Tragiczna obsługa - nie polecam nikomu

4 / 5 2018-10-19

jest ok

4 / 5 2018-10-16

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-10-13

Szybko, miło, profesjonalnie, dobre ceny, polecam!!!

5 / 5 2018-10-12

Wszystko w jak najlepszym porządku, zdecydowanie polecam.

4 / 5 2018-10-06

Polecam sklep

5 / 5 2018-10-05

Wszystko O.K. Polecam!

4 / 5 2018-10-05

Wszystko super, ale oczekiwanie 7 dni !!! To już kolejny raz !!!

4 / 5 2018-09-22

Sklep jest naprawdę godny polecenia.

4 / 5 2018-09-21

Polecam sklep jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, a kupuję w amforze regularnie.

5 / 5 2018-09-20

!ok..........

1 / 5 2018-09-18

Polecam

5 / 5 2018-09-15

wszystko super

3 / 5 2018-09-13

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-11

super

5 / 5 2018-08-31

Przesyłka szybsza niż przewidywano. Super! Polecam wszystkim i pozdrawiam

5 / 5 2018-08-30

Produkt zgodny z oczekiwaniami, cena atrakcyjna, obsługa super.

5 / 5 2018-08-28

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-08-24

Ok szybko o sprawnie

4 / 5 2018-08-11

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

4 / 5 2018-08-09

Polecam zakupy w sklepie.

4 / 5 2018-08-03

Wszystko ok,sklep godny zaufania.

4 / 5 2018-07-11

Przedmiot zamówienia bez zarzutu.

5 / 5 2018-07-08

jestem bardzo zadowolona

1 / 5 2018-06-30

Zamówienie złożone i opłacone 05.12.18 - wówczas podawany stan magazynowy na stronie 12 sztuk zamawianego produktu. 18.12.18 informacja od sklepu, że nie posiadają takiego towaru i zamówienie jest anulowane. Kpina. Lepiej u nich niczego nie zamawiać.

5 / 5 2018-06-28

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-25

Realizacja zamówienia szybka, zgodna z terminem realizacji. Jeden produkt był niezgodny z zamówieniem, ale reklamacja została przyjęta i pozytywnie zrealizowana.

4 / 5 2018-06-24

Szybko sprawnie i dzień przed czasem. Polecam

4 / 5 2018-06-22

Super,polecam!!

4 / 5 2018-06-16

Wszystko super.

5 / 5 2018-06-11

Polecam

4 / 5 2018-06-11

PROFI

4 / 5 2018-05-29

Zakup bez zarzutów.

3 / 5 2018-05-26

Odradzam zakupy w tym sklepie. Zamówiłem wodę toaletowa męską - otrzymałem damską. Kontakt ze sklepem tylko poprzez formularze kontaktowe. Reakcja na moje komentarze - mierna.

5 / 5 2018-05-26

Nie pierwszy raz korzystam ze sklepu. Nigdy się nie zawiodłem. Obecne zamówienie zrealizowane na tydzień przed deklarowanym terminem.

5 / 5 2018-05-08

Polecam w 100 procentach

5 / 5 2018-05-01

Szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-04-22

Jak zawsze OK

5 / 5 2018-04-17

Profesjonalna obsluga .Transakcja szybka i przyjemna.

3 / 5 2018-04-15

Zamówienie odbierałam w punkcie Morelo i wszystkie zamówione produkty nie zostały w żaden sposób zapakowane.

5 / 5 2018-04-12

Ok.

5 / 5 2018-04-04

Bez zarzutu, szybciej niż się spodziewałem.

5 / 5 2018-04-01

super towar

5 / 5 2018-03-28

jest ok.

5 / 5 2018-03-26

Warto zamówić przez amforę.pl. szybko skutecznie

5 / 5 2018-03-25

Wszystko sprawnie polecam

4 / 5 2018-03-22

Szybko otrzymalam przesylkę. Na pewnoskorzystam ze sklepu jeszcze nie raz

5 / 5 2018-03-22

wszystko jak trzeba

4 / 5 2018-03-13

Zgodnosć towaru z opisem, nieco długi czas oczekiwania-jednak i tak krótszy od zakładanego przez firmę na początku.

4 / 5 2018-03-13

Polecam

5 / 5 2018-03-10

Profesjonalna obsługa polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-09

ok fachowa obsluga

5 / 5 2018-03-01

Szybka i sprawna obsługa,terminową dostawa do punktu odbioru.Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-26

Jak zawsze szybka realizacja.

4 / 5 2018-02-21

polecam

5 / 5 2018-02-19

Wszystko ok. Uwaga, przy odbiorze osobistym opakowanie jest ekologiczne, a więc w ogóle go nie ma - słusznie, tylko trzeba być na to przygotowanym albo kupić siatkę.

5 / 5 2018-02-17

Super polecam a przesyłka lotnicza

4 / 5 2018-02-16

Szybka realizacja, konkurencyjne ceny. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-14

Jesteście super

4 / 5 2018-02-12

Tym razem spoko zamówienie

5 / 5 2018-02-01

to co zamówiłem dostałem szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-01-21

Polecam,szybka wysyłka

1 / 5 2018-01-06

Zamówienie złożone i opłacone 05.12.18 - wówczas podawany stan magazynowy na stronie 12 sztuk zamawianego produktu. 18.12.18 informacja od sklepu, że nie posiadają takiego towaru i zamówienie jest anulowane. Kpina. Lepiej u nich niczego nie zamawiać.

4 / 5 2017-12-28

Jestem zadowolona z szybkości obsługi, towar bez zarzutów, poleciła sklep koleżankom

5 / 5 2017-12-26

Produkty nie są zapakowane tylko przyklejona do nich kartka z numerem zamówienia. Ogólnie czekanie na zamówienie jest krótkie, czasem z dnia na dzień. Produkty dobrej jakości odbieram w net.punkcie.

5 / 5 2017-12-25

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-12-23

jestem zadowolony z zakupu polecam.

5 / 5 2017-12-23

ok, ok, ok

4 / 5 2017-12-19

Kosmetyki w ogóle nie były zapakowane! Na buteleczki naklejone były tylko dane zamówienia.

5 / 5 2017-12-18

Super sklep. Wielki plus za opcje darmowej dostawy do wybranego punktu. System oceniania wymusza na mnie wystawienie oceny za zapakowanie przesyłki co jest nie fair wobec sklepu, bo przy odbiorze osobistym nie ma potrzeby pakowania.

5 / 5 2017-12-10

Sprawnie jak zawsze.

5 / 5 2017-12-03

Ok. Polecam bardzo

5 / 5 2017-11-27

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2017-11-24

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-11-23

Profesjonalnie.

4 / 5 2017-11-20

polecam sklep choć była mała wpadka

4 / 5 2017-11-17

Obsługa profesjonalna, wszystko w porządku. Tylko trochę długie oczekiwanie na towar

5 / 5 2017-11-15

profesjonalna obsługa, polecam

3 / 5 2017-11-14

Perfumy nie zostaly zapakowane na czas transportu kazde opakowanie było osobno bez zadnego opakowania ochronnego.

4 / 5 2017-11-12

Zamawiam często. plusem jest duzy asortyment, niskie ceny

5 / 5 2017-10-29

Kolejne zakupy i kolejny pozytyw. Polecam

5 / 5 2017-10-27

Profesjonalnie szybko i w dobrej cenie.

5 / 5 2017-10-26

wwzystko ok

4 / 5 2017-10-24

Polecam

5 / 5 2017-10-14

Lubie ich i odbieram zamowienia kiedy chce bardzo blisko domu

5 / 5 2017-10-08

wszystko ok

5 / 5 2017-10-02

Super

4 / 5 2017-09-26

Zakup przebiegł bez problemów. Produkt zgodny z opisem. Wysyłka dość szybka. Plus za możliwość odbioru osobistego.

3 / 5 2017-09-25

Na pewno w dobrej cenie, ale długi czas oczekiwania na dostarczenie produktu do stacjonarnego odbioru w sklepie.

5 / 5 2017-09-15

Polecam!

5 / 5 2017-09-15

Wszystko jest, jak być powinno

1 / 5 2017-09-13

Towar niezgodny z opisem. Sklep nie widzi żadnego problemu w wysyłaniu niepelnowartoaciowych produktów

4 / 5 2017-09-04

Szybk

4 / 5 2017-08-22

Super!

4 / 5 2017-08-18

Profesjonalna obsługa dość długi czas oczekiwania ale pozoztsle ok

5 / 5 2017-08-17

Polecam

5 / 5 2017-08-10

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2017-08-07

Super

4 / 5 2017-08-04

Super szybka i bezproblemowa dostawa

5 / 5 2017-08-04

Polecam!

5 / 5 2017-07-31

Profesjonalna obsługa, polecam sklep. Zawsze jestem zadowolna z zakupów. Wesołych Świąt ;-)

4 / 5 2017-07-30

Jakość towaru i sposób dostawy O.K. Szkoda, że drobny towar przy odbiorze osobistym jest dostarczany luzem.

4 / 5 2017-07-30

szybka obsługa mimo , że to już sezon prezentowy. Wszystko w porzadku - polecam

3 / 5 2017-07-28

Bezproblemowe zamówienie, bardzo szybka dostawa, możliwość odbioru osobistego, bardzo przyjazne ceny.

5 / 5 2017-07-09

Polecam

4 / 5 2017-07-04

Wszystko Ok. Lubię robić tu zakupy i wszystkim polecam. Perfumy oryginalne. Czasem trzeba dłużej czekać ale o tym już wiadomo przed złożeniem zamówienia. Mogę się jedynie przyczepić do opakowania a raczej jego braku. Jednak towar nigdy nie był uszkodzony.

5 / 5 2017-06-27

Polecam.

4 / 5 2017-06-21

Byłam zadowolona, że całe zamówienie było ZERO WASTE..

5 / 5 2017-06-20

Świetny sklep

5 / 5 2017-06-12

Bardzo dobry kontakt z klientem, towar dobrze zapakowany, a ceny niskie. Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-06-11

Pierwszy raz robiłam zakupy w Amforze, muszę przyznać z pewną obawą zamawiałam perfum , tym bardziej ,ze cena była podejrzanie atrakcyjna. Produkt spełnił moje oczekiwanie i zakupy uważam za udane.

2017-06-08

super towar

4 / 5 2017-06-08

Bezproblemowe zamówienie, bardzo szybka dostawa, możliwość odbioru osobistego, bardzo przyjazne ceny.

5 / 5 2017-06-05

wszystko ok

5 / 5 2017-06-04

Super - jak zawsze..

4 / 5 2017-05-15

wszystko super, kompleksowa obsługa polecam

5 / 5 2017-05-12

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-04-30

Polecam

4 / 5 2017-04-27

Jak najbardziej polecam zakupy w sklepie. Obsluga mila, zakupione towary bez zarzutu.

5 / 5 2017-04-27

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2017-04-22

Abarto

4 / 5 2017-04-22

Obsługa profesjonalna i wszystko ok, tylko długi czas oczekiwania na towar, ale zgodny z czasem podanym przy zamawianiu

5 / 5 2017-04-21

Towar odbierałem BOK - więc brak opakowania. Od pół roku opinieo.pl nie mogą zmienić ankiety, tak aby móc pominąć pytanie o jakość przesyłki. W BOK otrzymujemy towar w opakowaniach fabrycznych.

5 / 5 2017-04-21

Realizacja zamówienia szybką i sprawna

5 / 5 2017-04-13

Wszystko w najlepszym standardzie !

5 / 5 2017-04-10

Sklep OK. Towar OK.

4 / 5 2017-04-06

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-04-04

Super obsługa

5 / 5 2017-04-01

Wszystko ok. Produkt zhodny z opisem

5 / 5 2017-03-29

Profesjonalnie, szybko i tanio.

4 / 5 2017-03-28

Wszystko OK

4 / 5 2017-03-27

Szybko i czytelnie zamawia się produkty na stronie, natomiast oczekiwanie na produkt aż przybędzie do punktu odbioru to już czas ok 5-6 dni

Rzetelne opinie o amfora.pl

amfora.pl

Siedziba
-

WWW
http://amfora.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie