Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Amido.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Amido.pl
5 / 5 2019-03-17

Polecam

5 / 5 2019-03-15

Polecam. W ofercie sporo ciekawych pluszakow, ktore trudno znalezc gdzie indziej na rynku.

2019-02-28

Towar zgodny z opisem, expresowa dostawa, miły rzetelny kontakt -Bardzo Dziękuje

5 / 5 2019-02-27

Szybka przesyłka, wszystko OK.

2019-02-26

Rewelacja, zdecydowanie dbają o klienta!

5 / 5 2019-02-24

polecam

5 / 5 2019-02-24

Transakcja i kontakt przebiegł rewelacyjnie. Prawdziwy Profesjonalizm. Sprzedawca godny polecenia. P O L E C A M !!!

5 / 5 2019-02-18

pozytywnie w 100%, polecam

5 / 5 2019-02-13

Bardzo miłe podejście do klienta, sprawna i szybka obsługa, polecam!

5 / 5 2019-02-07

Bardzo szybki zakup towar zgodny z zamówieniem bardzo polecam

5 / 5 2019-01-24

Bardzo rzetelna firma. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2019-01-23

Bardzo szybka i mila obsluga

2019-01-18

sklep wysyłkowy który nie prowadzi wysyłki :]

5 / 5 2019-01-17

Dobry sklep z fajnymi artykułami, gdzie możana znaleźć to czego gdzie indziej brakuje. Polecam .

5 / 5 2019-01-08

Wszystko super :)

5 / 5 2019-01-04

Sklep i obsluga ok polecam

2018-12-31

może być

5 / 5 2018-12-25

Polecam - jestem zadowolona z zakupów i kontaktu ze sklepem. Wszystko ok.

5 / 5 2018-12-24

Z przyjemnością polecam

2018-12-21

Sklep godny polecenia. Zero problemów z realizacja zamówienia.

2018-12-20

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-12-14

Bardzo szybka wysyłka, miły kontakt, a w dniu darmowej dostawy bardzo atrakcyjne ceny :) Nie były to z pewnością moje ostatnie zakupy w tym sklepie :)

5 / 5 2018-12-13

Szybko i konkretnie, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-12-10

Zamówienie zgodne z ofertą, szybka realizacja transakcji, napewno jeszcze będę korzystał z ich oferty. Pozdrawiam.A.M.

5 / 5 2018-12-05

Super sklepik, ekspresowa przesyłka. Polecam :)

5 / 5 2018-11-26

profesjonalna obsługa, kultura; Odpisują na e-maile. Rzetelni i słowni. Godni polecenia.

5 / 5 2018-11-25

OK

5 / 5 2018-11-22

Szybka obsługa, kontakt telefoniczny w razie braku jakiegoś produktu o możliwości zastąpienia go innym. Bardzo fachowe porady.

5 / 5 2018-11-19

Miło, szybko,przesyłka dobrze zabezpieczona.

5 / 5 2018-11-18

Niskie ceny , szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-11-18

Sklep zoologiczny Amido.pl jest Rewelacyjny, jestem bardzo zadowolona z towaru, jak i obsługi klienta! Szybki kontakt mailowy, profesjonalna obsługa, towar bardzo dobrej jakości o niewygórowanych cenach :)POLECAM"))

5 / 5 2018-11-09

Szybko, bezproblemowo i tanio. Towar odbierałem osobiście ze względu na raczej małą wartość zamówienia i fakt, że punkt odbioru mam w zasadzie po drodze z pracy do domu. Potwierdzenia e-mailowe o stanie zamówienia.

2018-11-05

Błyskawiczna wysyłka, świetny kontakt z firmą: dostałam przez pomyłkę produkt, którego nie zamawiałam, ale bez problemu został wysłany ten prawidłowy, który także dotarł błyskawicznie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-11-03

Szybko i bardzo sprawnie przeprowadzona transakcja, serdecznie polecam !

5 / 5 2018-11-03

Super sklep. Bardzo szybka i miła obsługa. Polecam.

2018-11-01

Zdecydowanie polecam zakupy w tym sklepie!!!

5 / 5 2018-10-25

Szybka realizacja zamówienia.Miła obsługa.Polecam.

2018-10-19

wszystko ok!

5 / 5 2018-10-17

Zadowolenie ze sklepu AMIDO - poziom: MAX!! Profesjonalne podejście do sprzedaży, natychmiastowy odzew na pytania i wątpliwości. Do tego oferta bardzo bogata, przejrzyste opisy sprzedawanych produktów. Po prostu POLECAM bo przyjemnie jest robić w ten sposób zakupy.

5 / 5 2018-10-17

ok

5 / 5 2018-10-17

Jestem bardzo zadowolony z zakupów!!! POLECAM KAŻDEMU!

5 / 5 2018-10-11

Wszystko w porządku. Szybka wysyłka, towar kompletny. Z miłą chęcią polecę sklep znajomym.

2018-10-10

Rewelacja!

5 / 5 2018-10-06

Gorąco polecam. Szybka reakcja. Towar bardzo dobrej jakości i zgodny z zamówieniem, przesyłka bardzo dobrze przygotowana do transportu. Przesyłka terminowa.

5 / 5 2018-10-05

Bardzo dobra ocena za obsluge klienta ,bardzo dobry produkt szybka dostawa poprostu super

2018-10-04

Bardzo sprawna obsługa, duży wybór asortymentu.

5 / 5 2018-09-29

Szybka i bezproblemowa dostawa, konkurencyjne ceny i darmowa wysyłka.

5 / 5 2018-09-28

Sklep posiada bardzo duży asortyment. Miła obsługa, bardzo dobry kontakt. Szybka realizacja.

5 / 5 2018-09-26

Zakupiony przydatny przyrząd do zbierania psich kupek :) został szybko przysłany, idealnie zapakowany. Sklep jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-09-23

Bardzo dobry kontakt, świetne podejście do klienta, bogaty asortyment, szybka wysyłka i niskie ceny. Same pozytywy :)

5 / 5 2018-09-15

Jest ok.

5 / 5 2018-09-12

Jestem bardzo zadowolony,szybko zrealizowane zamówienie za przystępną cenę,polecam.Jedyny minus słaby kontakt telefoniczny.

5 / 5 2018-08-30

sklep super, byłam zadowolona ze współpracy , ale już sklepu nie ma... szkoda...

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobrze zorganizowany. Zakupy szybkie i bezproblemowe

5 / 5 2018-08-22

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, obsługa klienta na wysokim poziomie, polecam.

5 / 5 2018-08-19

ok

5 / 5 2018-08-15

polecam

5 / 5 2018-08-05

Profesjonalna obsługa, wysyłka na czas. Na pewno będę w nim zamawiać towar dla moich zwierzaków. Gorąco polecam:)

5 / 5 2018-08-04

Bardzo solidny sprzedawca. Znakomity kontakt, duży wybór towarów. Wszystkie sprawy problematyczne załatwione na korzyść kupującego. Bardzo dobry kontakt. Gorąco polecam sklep amido.pl

2018-08-04

Dobry kontakt, wszystko przebiegło bez problemów.

5 / 5 2018-08-03

Mogę powiedzieć że jestem bardzo zadowolona ze sklepu internetowego Amido. Zamawiałam karmę dla psa Chicopee. Poprzednia karma skończyła się praktycznie 2 dni przed świętami wielkanocnymi, bałam się że nie dojdzie do świąt, ale została dostarczona błyskawicznie:)

2018-07-30

BARDZO DOBRY SKLEP

5 / 5 2018-07-25

Generalnie OK.

5 / 5 2018-07-21

Produkt zgodny z opisem, bardzo szybka przesyłka. Polecam

5 / 5 2018-07-10

Bardzo pozytywnie. Szybko i bez żadnych problemów.

2018-06-30

Bardzo dobry kontakt i pomoc w zakupie

5 / 5 2018-06-28

FAJNY,MILY ,PRZYJAZNY DLA KLIENTA.MILA,I SZYBKA OBSLUGA.

5 / 5 2018-06-26

bardzo dobra obsluga polecam

2018-06-18

suuuper

5 / 5 2018-06-12

super sklep, fachowa i profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, duży wybór towarów polecam gorąco

5 / 5 2018-06-07

Gorąco polecam zakupy .

5 / 5 2018-06-05

towar zgodny z opisem szybka przesyłka ... polecam

2018-06-02

Sklep bardzo dobry.towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-30

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-20

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym Polecam

5 / 5 2018-05-11

ok

5 / 5 2018-04-28

Dobry kontakt, sprawna obsługa, profesjonalizm. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-04-13

Polecam!!!

5 / 5 2018-04-13

Super szybka realizacja. Bomba.

5 / 5 2018-04-10

Wszystko w jak najlepszym porządku, polecam.

5 / 5 2018-04-09

Gorąco polecam ten sklep:) G.Z.

2018-04-04

Wszystko zgodne z opisem. Bardzo dobry kontakt z dostawcą. Paczka wysłane zgodnie z umową. Minus tylko dla DPD za opieszałe dostarczenie, oraz dostarczenie 1 paczki uszkodzonej.

5 / 5 2018-04-01

Szybko, sprawnie, bardzo dobry kontakt.

2018-03-30

Jestem stałą klientką tego sklepu. Wszystko zawsze przebiega błyskawicznie, towary zgodne z opisem, konkurencyjne ceny. Miły kontakt przy odbiorze. Zdecydowanie polecam i pozdrawiam sklep Amido.

5 / 5 2018-03-26

Sklep zoologiczny amido.pl to najlepszy zoologiczny na jaki mogłam trafić ! :). Miła i rzetelna obsługa, wspaniały kontakt mailowy. Duży wybór produktów, niskie ceny. Szybka wysyłka. Wszystko super! :). Jestem bardzo zadowolona. I gorąco polecam ten sklep! :)

5 / 5 2018-03-08

profesjonalny sklep i towar. Chomik z zakupów bardzo zadowolony :)

2018-02-26

Świetny kontakt,dobre ceny,napewno ponownie skorzystam ze sklepu!

2018-02-20

Bardzo przyjemna, przejrzysta strona internetowa, ale brakuje mi jeszcze więcej sortowań wśród karm dla gryzoni. Dropsy to wszak nie karma, a tym bardziej nie "sucha karma" ;)

2018-02-17

Sklep godny polecenia.

2018-02-13

Dobry wybór towarów, miła obsługa, zamówiony produkt dostarczono na czas.

5 / 5 2018-02-11

jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2018-02-10

polecam!

5 / 5 2018-01-30

Polecam ten sklep gorąco. Dostawy są realizowane natychmiastowo, nie ma problemy z towarem, zawsze wszystko jest idealnie skompletowane zgodnie z wymogiem klienta. Wszystko jest na czas i profesjonalnie, a ceny naprawdę warte uwagi i niewielkie:))

5 / 5 2018-01-25

Polecam z czystym sumieniem. Szybka wysyłka, solidnie zapakowana.

5 / 5 2018-01-22

obsługa sklepu bardzo miła, pomocna, fachowa. Strona sklepu czytelna, ceny atrakcyjne. Różnorodność asortymentu pozwala na trafne wybranie potrzebnego artykułu. Polecam wszystkim :-)

5 / 5 2018-01-18

Polecam wszystkim ten sklep produkt który zakupiłem był zgodny z opisem paczka dostarczona była na drugi dzień od zamówienia.

5 / 5 2018-01-13

Szybka realizacja zamówienia, wszytsko sie zgadzało z opisem .

5 / 5 2018-01-13

Po prostu rewelacja!!! Miła i rzetelna obsługa, doskonały kontakt kupującego ze sprzedawcą. Pan Mariusz odpisał na każdego mojego maila. Do tego duży wybór artykułów dla zwierząt i niezbyt wygórowane ceny. Paczkę dostałam już następnego dnia po złożeniu zamówienia- doskonale zapakowaną i bez uszkodzeń. To mój ulubiony sklep zoologiczny. Gorąco polecam!!!

2018-01-12

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-01-11

Moja opinia nt sklepu jest pozytywna. Zamówienie zrealizowane na najwyższym poziomie, bardzo sprawnie. POLECAM!

5 / 5 2018-01-09

SUPER SKLEP DOSKONAŁY KONTAKT PRZEMIŁA OBSŁUGA TOWAR ZAKUPIONY W PONIEDZIAŁEK WE ŚRODĘ BYŁ U MNIE A CENY NAJTAŃSZE NA RYNKU GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-01-07

Transakcja bardzo udana, realizacja szybka. 100% zadowolenia.

5 / 5 2017-12-17

SUPER POZYTYW SHOK-BYŁAM ZASKOCZONA SUPEREKSPRESOWĄ PRZESYŁKĄ TOWARU ZGODNEGO Z OPISEM, NISKĄ CENĄ TOWARU - POLECAM TEN SKLEP - KLIENT BĘDZIE NA PEWNO ZADOWOLONY.

5 / 5 2017-12-13

sprawnie, szybko, doskonały kontakt, doskonały produkt.

2017-12-04

część towaru odesłałem. Już ponad miesiąc czekam na fakturę korygującą. Jak na razie nie otrzymałem nie tylko faktury ale nawet żadnej odpowiedzi

5 / 5 2017-12-03

Z przyjemnością dokładam Dużego Pozytywa. Szybki, sympatyczny kontakt. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Gorąco Polecam i pozdrawiam !!!

2017-12-02

Dla mnie bomba:-)

5 / 5 2017-12-01

szybka transakcja. polecam

5 / 5 2017-11-08

Super sklep.

5 / 5 2017-11-04

Szybko i rzetelnie.

2017-11-02

Bardzo fachowe i sympatyczne podejście do klienta. Zakupy w Amido były po prostu przyjemne, a towar zgodny z oczekiwaniem.

5 / 5 2017-10-18

pełny profesionalizm :) wszystko szybko i sprawnie ! Polecam serdecznie . Pozdrawiam

5 / 5 2017-10-18

Bardzo szybko dostarczona paczka, wszystko zgodnie z opisem. Nie było żadnych problemów podczas tranzakcji

2017-10-17

Sklep godny polecenia z całego serca. Dostałam odp. na każde zadane pytanie oraz pomoc przy wyborze produktu, obsługa bardzo rzetelna, klienta traktują na poziomie, a nie jak w niektórych sklepach online -"byleby kupił, później radź sobie sam". Mimo większej ilości produktów - zapakowane solidnie, zero uszkodzeń, paczka cała, wszystko na swoim miejscu, produkt zgodny z opisem. 10!

5 / 5 2017-10-15

Wszystko w jak najlpeszym porządku. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Polecam sklep!!

2017-09-29

Obsluga klienta na najwyzszym poziomie,doskonaly kontakt.Zakupy z przyjemnoscia.Ocena 10/10.

5 / 5 2017-09-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wszyskie pytania i wątpliwości zostały szybko rozwiane. Dla wszystkich, którzy nie są zdecydowani- polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-29

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Fachowa obsługa oraz szybki czas realizacji. Nic dodać nic ująć. Gorąco polecam!!!

2017-09-21

Duży wybór, dobry kontakt ze sklepem, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2017-09-16

Polecam

5 / 5 2017-09-14

ok

5 / 5 2017-09-13

ok

5 / 5 2017-09-07

Bardzo polecam ten sklep internetowy! W moim przypadku bardzo szybki i rzeczowy kontakt, przesyłka naprawdę dobrze zabezpieczona. Duży plus za możliwość odbioru przesyłek w paczkomatach!)`

2017-09-07

Pozytyw!

5 / 5 2017-09-06

Doskonały kontakt ze sprzedajacym. Pełna informacja. Troska o klienta. Szybka dostawa. Super. POLECAM!!!!

5 / 5 2017-09-04

Bardzo dobry sprzedawca,solidny terminowy polecam.

2017-09-04

Fajny sklep zawiodłam sie tylko na tym ze nie było na magazynie kilku rzeczy ktore chcialam.

5 / 5 2017-08-30

Polecam!!!!!

5 / 5 2017-08-28

Szybciutko, baaardzo miła obsługa, bez żadnych opóźnień, błyskawiczna wysyłka, kontakt z klientem doskonały! Polecam!

2017-08-27

Ok.

5 / 5 2017-08-22

Bardzo dobry kontakt!! Towar zgodny z zamówieniem!! Szybka wysyłka towaru!!

2017-08-21

bardzo dobry i rzetelny sklep

2017-08-21

to jest mój ulubiony sklep, w którym zamawiam wszystko. Wolę go zamiast sklepów stacjonarnych.

5 / 5 2017-08-13

Szybka i miła obsługa. Dobra komunikacja ze sprzedającym. Szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!

5 / 5 2017-08-08

Kupiłam suchą karmę dla psa. Obsługa klienta rewelacyjna i błyskawiczna, przesyłka dotarła już na drugi dzień doskonale zapakowana.Polecam zakupy w tym sklepie!

2017-08-05

obsługa sklepu uprzejma i fachowa.

5 / 5 2017-07-30

Profesjonalna i miła obsługa, szybka wysyłka, produkty w 100% zgodne z opisem. Polecam innym użytkownikom.

5 / 5 2017-07-27

bardzo dobra realizacja zamówienia,sprawnie i profesjonalnie. polecam

5 / 5 2017-07-13

szybka i bezbłędna realizacja zakupu towaru

2017-07-04

Moja opinia na temat sklepu jest jak najwyższa, oby więcej było takich sklepów. Kontakt z klientem wzorowy, widać, że bez względu na wielkość zamówienia, każdy klient jest dla nich ważny. Brawo, inni mogą się od Was uczyć!!! Wszelkiego rodzaju produkty dla zwierząt kupuję już tylko u Was!

5 / 5 2017-07-04

Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2017-07-03

Szybka wysyłka, otrzymany towar spełnia oczekiwania

2017-07-03

Super produkty! Szczególnie polecam granulowany czosnek dla psa na kleszcze.Działa zdecydowanie lepiej niż zabezpieczenia chemiczne i nie truje zwierzaka.Ciągle testuję coraz to nowe produkty i wszystkie są ok. Firma godna polecenia!

5 / 5 2017-06-27

profesjonalnie przeprowadzona transakcja. Bardzo dobry i szybki kontakt ze sprzedającym. Jeśli zajdzie taka potrzeba bez wahania skorzystam ponownie.

5 / 5 2017-06-22

Gorąco polecam dobrej jakości towar w niesamowicie dobrej cenie na pewno będę nie raz korzystać z tego sklepu.

5 / 5 2017-06-17

zakupy po raz kolejny -szybko,sprawnie i tak jak trzeba-czyli ok.

5 / 5 2017-06-11

Godny polecenia sklep. Wzorowy kontakt i szybkość realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-06-11

Bardzo polecam, wszystko sprawnie, uprzejmie i szybko !

5 / 5 2017-06-01

Jestem zadowolony, prawdopodobnie skorzystam jeszcze z oferty sklepu. Bardzo dobry pomysł z wysyłką przez paczkomaty. Dobry kontakt w trakcie realizacji. Polecam.

5 / 5 2017-05-28

Bardzo dobry sklep ! Obsługa na wysokim poziomie! Gorąco polecam !

5 / 5 2017-05-27

Bardzo szybka realizacja transakcji (5 min po dokonaniu przelewu dostałam info, że mogę zgłosić się po odbiór zakupionego towaru), rewelacyjny kontakt z klientem, polecam wszystkim.

5 / 5 2017-05-23

Polecam

2017-05-22

Bardzo solidni. Mega pomocni!!

5 / 5 2017-05-22

Profesjonalna obsługa, niespotykana życzliwość i cierpliwość dla marudnego klienta.Polecam w 100%!

5 / 5 2017-05-08

Super, tak powinien działać każdy sklep!

5 / 5 2017-05-08

OK

5 / 5 2017-04-29

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Zdecydowanie POLECAM :)

5 / 5 2017-04-23

Profesjonalna obsługa oraz konkurencyjne ceny

5 / 5 2017-04-07

Sklep super, miła obsługa, szybka wysyłka, paczka kompletna.

2017-04-07

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-03-26

Profesjonalna obsługa. Miły kontakt, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-03-26

Sklep, kontakt i obsługa super, polecam z całą odpowiedzialnością!!!

Rzetelne opinie o Amido.pl

Amido.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://amido.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 22 100 63 67

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie