Kategorie: / Pozostałe

Amigopc.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.76
opinie o Amigopc.pl
2019-03-23

Brak towaru, pieniadze biora jak by mieli, tlumaczenie ze towar musza sciagnac z magazynu, po 2 tygodniach sam musialem do nich zadzwonic po czym stwierdzili ze nie dadza rady zalatwic tego sprzetu. smiech na sali

1 / 5 2019-03-07

Tragedia. Oddałem dysk twardy na gwarancji ponad miesiąc temu. Nie ma żadnego kontaktu z tą firmą, nie wiem czy zbankrutowali?? Żaden telefon nie odpowiada, a oddziału w Krakowie już nie ma. Pewnie już idą na dno. Przestrzegam kupujących. Ja zapewne już jestem do tyłu o ten dysk twardy.

3 / 5 2019-02-24

Zdecydowanie odradzam mieć jakąkolwiek styczność z tym sklepem!!! 1. Zadeklarowane na stronie 2-3 dni na realizację zamówienia nie zgadzają się rzeczywistością. Czekam już 8 dni, czyli wprowadzają konsumentów w błąd. 2. Nie odpowiadają na maile 3. Nie informują o stanie zamówienia 4. Na infolinii nie odbierają telefon, trzeba dzwonić po 5-6 razy, żeby ktoś w końcu odebrał i to nie koniec. Na infolinii bezczelnie zwodzą, raz mi powiedzieli, że towar jest gotowy do wysyłki i jutro pójdzie, po 3 dniach dzwonię, pytam się co jest grane, laska mówi, że musi sprawdzić i oddzwoni do mnie za 15 minut, oczywiście nie oddzwania, po 4 godzinach dzwonię jeszcze raz, odbiera inna osoba i sytuacja się powtarza!!! WTF, Amigo? Pamiętajcie, że klienci wam dają wypłatę i musicie dbać o nich. JESZCZE RAZ ODRADZAM ZAKUPU W TYM SKLEPIE! P.S. nigdy nie myślałem, że będę zmuszony do wystawienia takiej opinii :(

2019-02-17

Bardzo dobra obsługa i chęć pomocy klientowi. Tak trzymać!

3 / 5 2019-02-10

Odradzam zakupy w tym sklepie, przy przedpłacie przez PayU, już tydzień czekam na wysłanie przesyłki i nic, mail i telefony nic nie pomogły, albo nie odbierają albo przełączają i tłumaczą się że wysłali, albo wyślą dzisiaj.... (3 razy w poprzednich dniach). Niby duża firma z 4 placówkami a nie potrafią kuriera wysłać ??? Czy może oferują towar którego nie mają ?? Tego nie wiem ale odradzam takie nieprzyjemne zakupy.

5 / 5 2019-02-03

Wszystko w najlepszym porządku.Szybko sprawnie i zgodnie z opisem. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-29

Kolejny udany zakup. Jak najbardziej polecam.

2019-01-19

Zamawiałam zestaw komputerowy w oddziale w Kielcach Bardzo miła ,fachowa obsługa Kontakt mailowy i telefoniczny rewelacyjny.

5 / 5 2019-01-12

Wszystko ok, kupiłem myszkę przez paczkomat i dwa dni później ją odebrałem. Zero problemów.

2018-12-15

Bardzo dobra cena i obsługa.

2018-11-27

Wszystko w porządku.

2018-11-08

Wszystko w jak najlepszym porządku.

2018-10-05

24.01 zamówiłem kości ram w amigo.pc, które były w okazyjnej cenie, stan magazynowy: bardzo dużo. Następnego dnia zgłosiłem się do sklepu w Warszawie, tam dostałem informację, że towar będzie dostępny 28.01. 29.01 kontaktowałem się ze sklepem: kości nie ma, będą 31.01. Umówionego dnia dostałem wiadomość z prośbą o odbiór towaru. Godzinę później stawiłem się po kości, jednak okazało się, że są nie zgodne z zamówieniem-zaistniała pomyłka. Kolejny termin był ciągle przekładany, aż do dnia 6.02, kiedy kupiłem kości w innym sklepie. Wybrałem odbiór osobisty, żeby było szybciej....Dodam tylko, że przez 2 tygodnie kiedy czekałem na kości stan magazynowy był:bardzo dużo

5 / 5 2018-09-19

Zdecydowanie polecam. Doskonały kontakt i szybka wysyłka. To nie pierwszy towar który u nich kupuję.

2018-09-11

niby tani sprzet, ale czesto sie psuje. Dysk mojego kompa padl po 6 miesiacach i dopiero zaczal sie koszmar. Naprawa gwarancyjna, ale trzeba zaplacic za przesylke :(. Do tego brak jakiejkolwiek informacji o odbiorze przesylki i jakichkolwiek dalszych krokach... Kilka telefonow i spychologia klasyczna - to nie ja to kolega/kolezanka. nie wiem gdzie jest sprzet a w koncu - potrzebujemy 10 dni kalendarzowych aby zrobic testy :( Warto sie zastanowic czy pomimo rozsadnej ceny warto kupic... a potem bujac sie z kiepskim wsparciem i dodatkowymi kosztami

5 / 5 2018-08-04

Polecam! Bardzo niskie ceny!

2018-06-23

Chciałbym skutecznie przestrzec wszystkich kupujących przed tą firmą. Na początku sprzedali mi przez internet inny towar niż zamówiłem. TEn z kolei zepsuł się po 2 miesiącach. Na zwrot sprzętu czekam od UWAGA - - - > 16 stycznia ! Reklamacja u tego sprzedawcy trwa już 7 tygodni! Zero odzewu, nie odpowiadają na maile. NIe mam ani pieniędzy ani sprzętu.

3 / 5 2018-05-01

od dnia 21.12.2015 do teraz 10 dni nie są w stanie zrealizować opłaconego zamówienia (dysk ssd), pomimo kontaktów telefonicznych brak terminu realizacji zamówienia, odpowiedź "jutro". Skierowałem sprawę do rzecznika konsumenta przy Wojewódzkim inspektoracie Inspekcji Handlowej. ZAKUPÓW w tej firmie ODRADZAM, omijać z daleka.

2018-03-27

Odebrałem dzisiaj konsole u nic, wszystko przebiegło dobrze.

2018-03-20

Towar zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt, przesyłka przyszła w ekspresowym tempie, transakcja z takim sklepem to czysta przyjemność, zdecydowanie POLECAM!!!

3 / 5 2018-03-13

Odradzam, towar niezgodny - brak mocowań dysku SSD. Nie odpowiadają na reklamacje.

2018-03-07

Bardzo dobry i solidny sklep, mam nadzieje ze w przyszłości rozwiną swój asortyment.

5 / 5 2018-02-26

Kupiłem u nich Klawiaturę A4TECH 800L przedwczoraj a dzisiaj już ją mam. Wszystko OK

2018-02-06

Dobry kontakt towar nie tyle zgodny co lepszy w tej samej cenie Sprzedawca zna się na branży, wielki pozytyw :)

3 / 5 2018-01-31

Zdecydowanie odradzam: brak zabezpieczenia zakupionego przedmiotu do wysyłki (klocki Lego dla dziecka) mimo prośby - efekt - zniszczone opakowanie. (pudełko z klockami wysłane w zwykłej foliowej torbie) Obsługa klienta żenująca - tzw. handlowiec wmawia, że uszkodzenie powstało przy otwieraniu przesyłki.

5 / 5 2018-01-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Szybka wysyłka Polecam.

5 / 5 2018-01-17

Wszystko gra, odbiór osobisty Kielce. Polecam

2018-01-15

Dobra obsługo i fajny sklep jednak pewnego dnia ściągam radiator od zakupionego (i złożonego w sklepie pc)a pasty termoprzewodzącej może z dwie kropelki

3 / 5 2017-12-22

Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie! Firma sprzedaje towar, którego nie ma! Niby na stronie sklepu napisane jest Stan magazynowy: Bardzo dużo, z tym że ten stan magazynowy dotyczy chyba hurtownik, z której biorą towar. W efekcie takiego zachowania czeka się bardzo długo na zamówiony towar (min. 5dni) lub można zamówić towar, którego się nie otrzyma (magicznym trafem stan magazynowy zostanie opróżniony). Bardzo niepoważne podejście do klient!

2 / 5 2017-12-12

Nie polecam. Towar niby dostępny, wysyłka niby natychmiastowa - a jak przychodzi co do czego, to kicha.

2 / 5 2017-11-26

Zdecydowanie nie polecam tej firmy, zamówiłem zestaw komputerowy przez telefon, chciałem odebrać osobiście. Osoba z którą rozmawiałem powiedziała "3 dni". Był tydzień. Dodatkowo obudowa którą zamówiłem nie była dostępna, podobnie jak karta graficzna(musiałem się zgodzić na inną), która już teraz (po 2 miesiącach) się psuje. Często dzwoniłem do firmy aby zapytać kiedy zestaw będzie do odbioru, ZAWSZE obiecali że oddzwonią. Ani razu się im nie zdarzyło. Gratisy - niby nic bo za darmo a jednak: kalwiatura po rozpakowaniu nie działała - urwany kabel; myszka - scroll już się przycina, głośniki? lepszy dźwięk mam w telefonie(polifonia). Zadzwoniłem z ciekawości czy czegoś jeszcze będę potrzebować aby komputer działał. "Niczego!:)". Okazało się że nie przysłali mi przejściówki od monitora do komputera(50zł), zadzwoniłem mówiąc jaki jest problem. obiecali że wyślą. (Nawet nie zapytali o adres). Także to był mój jednorazowy błąd, obiecuje już go nie popełnie.

2 / 5 2017-11-23

Nierzetelny sklep, bardzo długi czas wysyłki zapłaconych z góry przedmiotów, zwodzenie klienta, brak odpowiedzi na meile ze strony sklepu, wreszcie towar niekompletny, nie zgodny z opisem, ponowne zwodzenie klienta, aż wreszcie brak kontaktu. NIE POLECAM!

2017-11-13

beznadziejna firma. Zamówiłem tablet z odbiorem osobistym w Radomu gdzie sprzedawca chciał mi wcisnąć zfatygowany, używany tablet w rozplombowanym pudełku z usmiechem na twarzy że chyba jego kolega bawił się tym tabletem. Obiecano zamówić tablet z hurtowni po czym po kilku godzinach poinformowano mnie emailem bez podpisu"Witam,bardzo nam przykro ale będziemy wstanie zrealizować, za zaistniałą sytuacje bardzo przepraszamy. " Na stronie pod pozycją stan magazynowy przy tym tablecie jest informacja"bardzo dużo" P

2017-10-07

Bardzo fajny sklep kupowałem u nich komputer i się nie zawiodłem, praktycznie wszystko było na czas, części zgodne z opisem, a co najważniejsze w fabrycznym stanie. Obsługa też jest bardzo uprzejma tj. doradza w kilku sprawach i to nie tak aby zarobić tylko dla dobra klienta, oraz odpowiada na większość pytań.

5 / 5 2017-09-14

Bardzo szybka kulturalna, miła obsługa. Dobry kontakt. Polecam!

2 / 5 2017-09-08

NIE POLECAM tego sklepu, kupiłem komputer NOWY! w domu nie odpalił, więc wysłałem do Serwisu. powiedzli, chwilowa sprawa wymienią zasilacz ( w NOWYM komputerze już trzeba wymieniać) i następnego dnia wślą do mnie!. już minął cały tydzień jeszcze nie wysłali do mnie. Na telefon nie da się dodzwonić, brak telefonu na stronie do serwisu. Nawet nie sprawdzili komputer przed wysyłką. długo stracznie to idzie! ZDECYDOWAINE NIE POLECAM!!!

5 / 5 2017-09-07

Polecam gorąco ten sklep. Kupowałem u nich komputer, doradzono mi bardzo rzeczowo dzięki temu moje dziecko ma to co chciało a ja nie przepłaciłam. Po prostu bomba.

2017-08-27

Ten sklep to totalna pomylka , sprzedaja uszkodzony sprzet a pozniej zamiast wymienic to chca go naprawiac .

5 / 5 2017-08-22

Kupiłam u nich grę, dosyć tani. Wszystko przebiegło bez problemowo. Polecam. Buziaki

2017-08-22

Po tygodniu od zamówienia okazało się że zamówiony towar nie istnieje w sklepie.Gdybym się nie dowiadywał co dzieje się z moim zamówieniem to pewnie bym czekał w nieskończoność.Nie polecam tego sklepu!!!

2017-08-13

Nie kupujcie w tym sklepie. Towar niby jest,pieniądze niby nie wpłynęły,towar niby wysłany a w rzeczywistości towaru nie ma a na zwrot pieniędzy czekam już 2 tyg.

2 / 5 2017-08-09

Komputer złożony przez firmę, chodził 9 m-cy od 3 miesięcy jest cały czas w serwisie i nikt nie potrafi go naprawić, nie mam już do nich siły dzwonię codziennie żeby usłyszeć jakąś pokrętną odpowiedź. Zdecydowanie nie polecam.

2017-08-07

No cóż, z początku wszytko wyglądało jak najlepiej. Później zaczęły się schody. Komputer odebrałem błyskawicznie. Po powrocie do domu zorientowałem się, że brakuje w nim dźwięku. Musiałem wgrać sterowniki (chociaż w sklepie zapewniano mnie, że nic nie muszę przy komputerze majstrować bo wszystko jest ok). To jeszcze nic, gdyż nie działał port usb 3.0 umieszczony z przodu- została umieszczona w nim w trakcie montażu niewłaściwa płyta główna. Wymieniono wprawdzie ją niezwłocznie w sklepie na inną, ale po powrocie do domu nadal port nie działał... Znowu się okazało, że nie wgrano sterowników. Można sobie tylko wyobrazić, co by było, gdyby komputer kupowała w tej firmie starsza osoba, która nie miałaby bladego pojęcia o obsłudze komputera...zawał serca murowany.

5 / 5 2017-07-20

Wszystko gra, towar dostępny i szybko. Polecam

5 / 5 2017-07-08

Bardzo przyjazna forma sprzedaży. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2017-07-02

Bardzo szybka wysyłka, sprzęt dobrej jakości i suuuper niskie ceny. Godny polecenia.

2 / 5 2017-06-18

Zamówiłem słuchawki i wybrałem odbiór osobisty w warszawie (25.04) Następnego dnia stawałem się w sklepie po odbiór słuchawek, w sklepie, dowiedziałem się, że słuchawek niema (na stronie sklepu było napisane, że słuchawki są w bardzo dużej ilości).Po kilku dniach (30.04) pojechałem do sklepu po odbiór i dowiaduję sie, że słuchawki będą za dwa dni (02.05). Z powodu majówki przyjechałem do sklepu 6.05 i dowiedziałem się, że słuchawek w ogóle nie będzie. NIE POLECAM TEGO "SKLEPU". Sprzedawca za każdym razem nie przejmował się że w ogóle przyszedłem i musiałem czekać kilka minut aż mnie obsłuży (nie było nikogo innego w sklepie) JESZCZE RAZ ODRADZAM ZAKUPU W TYM SKLEPIE! Nigdy nie myślałem, że będę zmuszony do wystawienia takiej opinii

3 / 5 2017-06-13

Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie! Firma sprzedaje towar, którego nie ma! Na towar, który widnieje że jest dostępny czeka się tydzień.Po dodzwonieniu się, co nie jest łatwe dowiedziałem się, że tylko jedna osoba pracuje, pozostali nagle zaniemogli i najwyżej mogę zrezygnować, bo co on ma biedny zrobić. Bardzo niepoważne podejście do klienta!

5 / 5 2017-05-27

szybko i na temat

2017-04-24

Kupiłam u tych państwa komputer z odbiorem osobistym. Odebrałam go na następny dzień bez jakichkolwiek problemów.

Rzetelne opinie o Amigopc.pl

Amigopc.pl

Siedziba
WARSZAWA

WWW
http://www.amigopc.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
608921414

Logowanie