Kategorie: / Dom

Amkafolie.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Amkafolie.pl
5 / 5 2019-01-03

Zakup od początku do końca załatwiony bardzo szybko sprawnie i profesjonalnie. Zakupiony towar w pełni zgodny z opisem. Mogę z czystym sumieniem polecić tak rzetelną firmę.

5 / 5 2018-11-04

sklep z obsługą bardzo profesjonalne podchodzącą do klienta

2018-10-07

fachowa, kompetentna, miła obsługa klienta.

5 / 5 2018-09-26

Ok.Polecam.Produkt dobrej jakości.

5 / 5 2018-08-03

BARDZO SZYBKA I SPRAWNA TRANSAKCJA

5 / 5 2018-07-22

Kontakt telefoniczny bardzo przyjemny. Doradztwo bardzo profesjonalne i rzeczowe. Wysyłka bardzo szybka a towar zapakowany wzorowo. Nie mam absolutnie żadnych zastrzeżeń. Dziękuję i pozdrawiam!

5 / 5 2018-02-06

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Dobry kontakt ze sprzedawcą. Polecam. Naprawdę warto.

5 / 5 2018-01-01

Realizacja zamówienia szybka, sprawna a towar 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-26

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą,Polecam

5 / 5 2017-10-05

Polecam.Szybko i bez problemów

2017-07-06

Bardzo dobry kontakt. Pełna i rzeczowa informacja.

5 / 5 2017-06-02

Wszystko szybko, sprawnie , rzetelnie, bez zadnych komplikacji. Jestem bardzo zadowolony ze wspolpracy z firma amkafolie - 3 lata juz u nich kupuje folie i narzedzia do szyb i nigdy nie bylo zadnej niespodzianki.

5 / 5 2017-05-04

owszem dostałam zamówioną moskitierę lecz niestety była w kawałkach,a ptrzebowałam w jednej części,jak zamawiałam była mowa ojednej części nie o kilku,z tego powodu nie jestem zadowolona

5 / 5 2017-05-01

Bardzo sprawna obsługa, szybko bez ceregieli. Bardzo dobry kontakt.

5 / 5 2017-04-20

Sklep pierwsza klasa, super kontakt, rzetelnie i uczciwie podchodzi sie tam do tematu.Towar bezpiecznie, solidnie zapakowany. Problem mozna napotkac przy probie placenia zagraniczna karta MASTERCARD/VISA itp ( pyta o MIASTO a nie ma takiego pola do uzupelnienia), wiec polecam Paypal lub przelew na konto. Ale to nie wina sklepu tylko firmy swiadczacej uslugi platnicze. A tak reszta na bardzo wysokim poziomie :)

Rzetelne opinie o Amkafolie.pl

Amkafolie.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.amkafolie.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 879 99 25

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie