Kategorie: / Biuro / Dom / Dom i ogród / Pozostałe

AMLED Opinie Klientów

średnia ocen: 4.48
opinie o AMLED
5 / 5 2022-10-03

Wszystko fajnie polecam :)

5 / 5 2022-09-15

Super towar w dobrych cenach polecam zdecydowanie

5 / 5 2022-09-07

ok

super

5 / 5 2022-08-15

jest ok

świetny sklep

5 / 5 2022-08-06

mhm

świetny sklep

5 / 5 2022-08-02

super

sklep jest ok

5 / 5 2022-08-02

Solary super

Jestem zadowolony

5 / 5 2022-07-29

Girlandy świetne

Polecam ten sklep!

5 / 5 2022-07-26

OK

Polecam :)

5 / 5 2022-07-25

super jest

Jestem zadowolony z produkty ktory zamowilem

5 / 5 2022-07-21

ok

wszystko ok, polecam

5 / 5 2022-07-18

Sklep super

Miła obsługa, dobrej jakości girlandy i lampki solarne. Szczerze polecam i wracam regularnie jeśli potrzebuję oświetlenia :)

5 / 5 2022-07-18

Super

jest ok bez zastrzeżeń

5 / 5 2022-07-18

OK

SUper girlandy i solary! Polecam :)

5 / 5 2022-07-17

Super

Nie mam czego się przyczpeić - sklep spełnia wymagania co do jakości obsługi itd.

5 / 5 2022-03-15

AMLED ponad 12 lat na rynku

Witam wszystkich Państwa co czytają opinie na tym portalu. Jako wieloletni kontrahent AMLED z niedowierzaniem czytam niektóre negatywne opinie. Sam jako przedsiębiorca doskonale zdaję sobie sprawę czym jest obsługa klienta. Nie mam tej skali zamówień co AMLED ale i tak zdarza się że trafi się wielu klientów wymagających, którym trzeba poświęcić o wiele więcej czasu niż innym klientom. Zakładam z doświadczenia że do pewnego momentu można to ogarnąć. Jednakże biorąc pod uwagę ilość klientów AMLEDu, kraje które obsługują, urzędy miast, gminy, klienci korporacyjni, sprzedaż hurtowa ect. Firma która ma najlepszą ofertę produktów świątecznych w Europie ma totalny armagedon związany z okresem zamówień przedświątecznych, nie wspominając o takim miesiącu jak grudzień.W dzisiejszych czasach naprawdę trudno zaplanować budżet firmy i zaplanować strategię produktów na magazynie + obsadzić odpowiedni personel, przeszkolić go i utrzymać w skali całego roku. Człowiek na tym portalu napisał że pracował 2 lata i stwierdził że to firma Krzak...Chciałbym zapytać ,,byłego pracownika" tej firmy jak to możliwe że przepracował 2 lata w firmie Krzak, która istnieje ponad 12 lat i jak widać dobrze funkcjonuje. A może to ten pracownik jest np. chwastem, którego firma powinna była wyrwać na samym początku a nie trzymać 2 lata np. dając mu szanse na rozwój zawodowy. Nie ładnie jest pisać w taki sposób o byłym pracodawcy jeśli oczywiście prawdą jest że to pisze ,,były pracownik" a nie np. nie uczciwa konkurencja.

1 / 5 2021-09-30

W związku z tym że nigdzie nie ma na ten temat , tematu , pracowałem tam 2 lata , przestrzegam przed tą firmą, towar w porządku ,ale obsługa i klienci którzy to prowadzą pff.. Oderwani od rzeczywistości. Trzymać się z daleka firma krzak, krzak się wyrwie firma zniknie....

5 / 5 2021-04-14

Dostawa w terminie, towar zgodny z opisem. POlecam!

5 / 5 2021-04-13

Od 3 lat kupuję girlandy w tym sklepie. Kilkanaście transakcji i jestem zadowolony.Nie ma Polsce takiego wyboru. Wiem że mieli problem z COVID w grudniu ale jakoś udało się moje zamówienie zrealizować.Polecam w 100%.Jakość i cena. Wywiązali się ze wszystkich zamówień.

5 / 5 2021-03-19

Zamawiałam towar. Doszedł niekompletny. Towar zawróciłam, z żądaniem zwrotu towaru. Do dzisiaj brak pieniędzy i zero kontaktu. Beznadziejna firma, beznadziejny kontakt. Nie polecam!

1 / 5 2020-12-28

mam wrażenie, że to szuści, zamówiłam girlandę na początku grudnia. Niestety do dzisiaj nie otrzymałam towaru do tej pory, nie można się skontaktować telefonicznie

1 / 5 2020-08-10

Nie polecam. Obsługa jest pretensjonalna i nieuprzejma. Girlany zamówione przez sklep internetowy nie mogą być zwrócone - powód: produkt został wykonany na zamówienie klineta, lecz w momęcie wybory produktu ta informacja się nie pojawa - a jest bardzo istotna. Najprawdopodobniej została celowo zamaskowana. Proszę uważać na ten sklep.

5 / 5 2019-11-19

chętnie polecę sklep

Rzetelne opinie o AMLED

AMLED

Siedziba
Warszawa

WWW
https://amled.pl/

Email
[email protected]

Telefon
22 255 90 40

Komórka
501 504 519

Infolinia
-

Logowanie