Kategorie: / Finanse i ubezpieczenia

Amronet.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.99
opinie o Amronet.pl
5 / 5 2019-03-23

Systematycznie tu wracam. Ceny świetne i szybka wymiana. Nie ma lepszego kantoru.

5 / 5 2019-03-19

Kantor po raz kolejny nie zawiódł. Nie wyobrażam sobie ferii albo wakacji bez Amronetu. Polecam

5 / 5 2019-03-13

Szybki i przyjazny kantor. Ceny bardzo dobre. Polecam

5 / 5 2019-03-13

Szybki i tani kantor. Warto korzystać. Polecam

5 / 5 2019-03-11

Pewne miejsce na wymiany. Korzystam od ponad roku i zawsze jak mam pilną płatność to wybieram Amronet. Polecam

5 / 5 2019-03-10

Świetny i szybki kantor. Fachowcy w dziedzinie wymiany walut. Polecam na 100%

5 / 5 2019-03-10

Pieniądze szybko na koncie. Nie ma problemu że wymieniam większe kwoty. Kantor szybko działa i nie ma z nim problemów.

5 / 5 2019-03-07

Kantor bezpieczny i solidny. Nigdy mnie nie zawiódł. Polecam!

5 / 5 2019-03-07

Bardzo dobry kantor do firmy. Nie ma problemów z czekaniem na przelewy. Błyskawicznie robią tu przelewy międzynarodowe. Polecam

5 / 5 2019-02-28

Bardzo dobry i sprawny kantor. Nigdy nie zawodzi. Transakcja udana i bardzo szybka. Polecam

5 / 5 2019-02-24

Szybkie wymiany, dobre kursy. Kantor godny polecenia.

5 / 5 2019-02-14

Korzystałem pierwszy raz i jestem zadowolony. Polecam kantor. Na pewno jeszcze skorzystam z ich oferty

5 / 5 2019-02-12

Szybko i tanio. Kantor poleciła mi księgowa ponieważ tu mają szybkie przelewy międzynarodowe. Od tej pory Amronet to poważny partner mojej firmy.

5 / 5 2019-02-11

Wymiana waluty odbyła się niemal natychmiast i zaoszczędziłem faktycznie pieniądze.Było warto:)

5 / 5 2019-02-06

Jestem zadowolony z działania kantoru. Transakcja szybka. Cena euro faktycznie najlepsza na ten moment. Kantor polecam!

5 / 5 2019-02-04

Dobry i sprawny kantor. Błyskawicznie można tu robić międzynarodowe przelewy. Polecam

5 / 5 2019-02-02

Strona działa bardzo sprawnie a kursy walut są korzystne. Na pewno będę tu robić jeszcze zakupy.

5 / 5 2019-02-01

To najszybszy kantor z jakiego korzystałem. Było warto i będę tu robić wymiany firmowe. Kantor sprawdził się lepiej niż bank.

5 / 5 2019-01-28

Oceniam kantor pozytywnie. Zero problemów z transakcjami. Polecam

5 / 5 2019-01-19

Zawsze można liczyć na doradztwo i pomoc techniczną w tym kantorze. Oferta bardzo dobra. Polecam!

5 / 5 2019-01-19

Bardzo dobry i solidny kantor. Najniższe dostępne ceny można wybrać od razu i się nie przepłaca. Polecam

5 / 5 2019-01-15

Szybko i korzystnie. Nie mogę narzekać na ten kantor. Na pewno dodam sobie stronę do ulubionych. Polecam

5 / 5 2019-01-12

Bardzo dobre kursy walut to już standard w Amronecie. Polecam ten kantor oszczędnym.

5 / 5 2019-01-07

Każda transakcja jest szybka. Ceny bardzo przyzwoite. Informacje o transakcji od razu się dostaje. Polecam

5 / 5 2019-01-02

Kantor nie zawodzi. Cały czas pracują i cały czas mają szybkie wymiany. Świetny kantor

5 / 5 2018-12-28

Każda transakcja jest szybka. Kantor solidny i pewny. Można im zaufać.

5 / 5 2018-12-22

Dobry i poważny kantor. Cieszę się też że trafiłam właśnie tu. Polecam

5 / 5 2018-12-22

Sprawnie przeprowadzona transakcja. Duży plus za szybkość. Ceny bardzo dobre.

5 / 5 2018-12-21

Bardzo dobry kantor. Jestem pod dużym wrażeniem po pierwszej transakcji z nimi. Na pewno dopiszę do ulubionych stron. Polecam

5 / 5 2018-12-16

Kantor szybki i nie ma przestojów. Wymiana trwała 20 minut. Polecam!!

5 / 5 2018-12-15

Ceny są tu tak dobre że można by nawet zarabiać na różnicach w kursach. Polecam

5 / 5 2018-12-15

Obsługa bez zarzutu. Korzystam od kilu miesięcy. Niezawodny kantor.

5 / 5 2018-12-14

Szybko i bezpiecznie. Ten kantor jest moim ulubionym. Nigdzie nie wymienia się szybciej.

5 / 5 2018-12-13

W każdy dzień tygodnia nawet wolny tak samo szybko robią wymiany. Bardzo solidny kantor. Polecam!

5 / 5 2018-12-12

Jestem zadowolony z obsługi. Transakcja szybka i bezproblemowa. Polecam

5 / 5 2018-12-07

Profesjonaliści. Pewny i szybki kantor. Zawsze korzystam z niego w mojej firmie.

5 / 5 2018-12-06

Bezpieczny, szybki i korzystny jeśli chodzi o ceny kantor. Wracam do niego systematycznie. Polecam

5 / 5 2018-12-05

Wybieram ten kantor zawsze gdy chcę bardzo szybko wymienić pieniądze. Niezawodny i zawsze na czas.

5 / 5 2018-12-04

Szybki i sprawny kantor internetowy. Nie tracę tu czasu i pieniędzy. Warto korzystać.

5 / 5 2018-12-02

Kantor mogę polecić bo jest szybko i tanio. Tylko to jest ważne

5 / 5 2018-11-30

Transakcje bez zarzutu. Tu zawsze jest szybko i rzetelnie.

5 / 5 2018-11-28

Kantor nie ma wad. Tanio i szybko. Mogę tylko polecić

5 / 5 2018-11-28

Kantor bardzo łatwo obsłużyć bo strona prosta. Czekałam 10 minut na przelew. Bardzo jestem zadowolona.

5 / 5 2018-11-25

Rewelacja. Kantor jak zwykle świetnie zorganizowany. Polecam

5 / 5 2018-11-22

Transakcja szybka jak zwykle. Cena bardzo dobra. Polecam

5 / 5 2018-11-21

Dobrze poznałem kantor i wiem że to jeden z lepszych. Dobre ceny i dobre czasy przelewów. Mogłoby być więcej promocji dla stałych użytkowników ale i tak jest dobrze

5 / 5 2018-11-21

Pewny i szybki kantor a do tego mają bardzo dobre ceny. Warto!

5 / 5 2018-11-21

Ostatnio zrobiłam w kantorze kilka większych transakcji i wszystko przeszło błyskawicznie. Godne zaufania miejsce.

5 / 5 2018-11-17

Sprawnie działający kantor z dobrymi cenami. Polecam!

5 / 5 2018-11-16

Transakcja trwała 17 minut. Bardzo szybko, sprawnie i ceny bardzo dobre. Kantor solidny i pewny

5 / 5 2018-11-10

Dobrze poznałem kantor i wiem że to jeden z lepszych. Dobre ceny i dobre czasy przelewów. Mogłoby być więcej promocji dla stałych użytkowników ale i tak jest dobrze

5 / 5 2018-11-08

Kantor solidny, strona łatwa i czytelna. Transakcja była szybka i miałam pieniądze na koncie w ciągu 15 minut. Polecam

3 / 5 2018-11-02

Przewalutowanie szybkie, ale minus za prowizję (5zł) za wypłatę do mBanku. PS. Nie wiem czemu nie mogłem dodać opinii o niższej ocenie. Występował błąd.....

5 / 5 2018-10-31

Porządny i uczciwy kantor z bardzo szybkimi transakcjami i dobrymi cenami. Polecam!

5 / 5 2018-10-29

Na pewno jest to najszybszy kantor z jakiego korzystałem. Polecam

5 / 5 2018-10-28

Transakcja trwała 17 minut. Bardzo szybko, sprawnie i ceny bardzo dobre. Kantor solidny i pewny

5 / 5 2018-10-28

Uczciwie i szybko. Pomocna obsługa klienta, bardzo dobre ceny. Kantor jest pewny i uczciwy.

5 / 5 2018-10-27

Jak najbardziej uczciwy i solidny kantor. Polecam

5 / 5 2018-10-26

Kantor z dobrą obsługą i świetnymi cenami. Polecam bo to pewne miejsce na kupno walut

5 / 5 2018-10-26

To jest naprawdę dobry adres. Ceny są lepsze niż gdzie indziej. Jestem bardzo zadowolony z transakcji.

5 / 5 2018-10-16

Jeden z moich ulubionych kantorów. Jestem z nimi od dłuższego czasu. Zawsze szybko i zawsze cena jest dobra.

5 / 5 2018-10-15

Transakcja odbyła się szybko i bez kłopotów. Jak zawsze w tym kantorze. Polecam!

5 / 5 2018-10-14

Bardzo dobry i solidny kantor. Najniższe dostępne ceny można wybrać od razu i się nie przepłaca. Polecam

5 / 5 2018-10-14

Obsługa klienta sprawna, ceny bardzo dobre. Polecam

5 / 5 2018-10-10

Kantor na medal. Spisali się znakomicie. Wymiana była szybka i mają dobre ceny

5 / 5 2018-10-09

Bardzo szybki kantor. Przelewy międzynarodowe w ciągu kilkunastu minut. Polecam!

5 / 5 2018-10-08

Różnie to bywa z kantorami internetowymi ale tu zawsze jest szybka transakcja i cena najlepsza. Nie mogę złego słowa powiedzieć o tym kantorze. Polecam!

5 / 5 2018-10-03

Pierwsza ale na pewno nie ostatnia transakcja z tym kantorem. Szybki i prosty w obsłudze. Warto!

5 / 5 2018-10-02

Sporo czasu robię wymiany w tym kantorze. Szybki i tani. Nic się nie zmieniło. Zrobiłem wymianę i nadal jest jak było. Polecam. Solidny kantor

5 / 5 2018-09-30

Przelewy międzynarodowe naprawdę mają szybkie. Na ceny też nie narzekam. Na pewno warto!

5 / 5 2018-09-23

Od dłuższego czasu robię w tym kantorze wymiany. Bardzo sprawny i uczciwy kantor. Dokumenty zawsze w porządku. Ceny najlepsze rynkowe. Polecam

5 / 5 2018-09-23

Wszystko w porządku. Kantor był bardzo rzetelny. Mogę go ze spokojem polecić.

5 / 5 2018-09-23

Wymiana jest szybka i przyjemna. Strona bardzo łatwa w obsłudze. Nie można się pomylić. Ceny super. Polecam

5 / 5 2018-09-20

W 20 minut było wszystko załatwione. Kantor błyskawica. Polecam!

5 / 5 2018-09-19

Pewnie i szybko. Nie ma obaw że coś się tu stanie i straci się kasę. Wymieniam z nimi od roku i jest zawsze w porządku. Polecam!

5 / 5 2018-09-17

Dobrze działająca strona, dobre kursy wymiany. Nie miałam problemów robiąc tu wymianę pierwszy raz. Mogę stronę polecić każdemu.

5 / 5 2018-09-16

Kantor pewny i niedrogi. Mam dobre doświadczenia. Będę korzystać w przyszłości. Polecam

5 / 5 2018-09-16

Transakcja bezbłędna. Szybko i w dobrych cenach. Przyjemna obsługa zawsze pomocna. Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2018-09-15

Bardzo dobry i szybki kantor. Zawsze akuratny. Polecam!

5 / 5 2018-09-15

Kiedyś korzystałam z innych kantorów ale ten bardzo mi się spodobał. Rewelacyjnie szybka wymiana. Ceny też mają dobre.

5 / 5 2018-09-13

Ceny najlepsze, czas wymiany najlepszy. Kantor działa sprawnie i jest godny zaufania.

5 / 5 2018-09-13

Kantor sprawdza się zawsze i zawsze tak samo rzetelny. Transakcje trwają nie dłużej niż 20 minut. Jak dla mnie to tak powinno być wszędzie.

5 / 5 2018-09-07

Korzystne kursy walut. Cieszę się że skorzystałam z tego kantoru. To był dobry wybór. Polecam każdemu

5 / 5 2018-09-06

Dobrze że jest kantor z błyskawicznymi przelewami międzynarodowymi i bardzo dobrymi warunkami transakcji. Polecam

5 / 5 2018-09-04

Jestem zadowolony z pracy kantoru. Zawsze robią wymiany szybko. Wcześniej korzystałem z kantoru, który potrzebował 2 dni. Tu robią wymiany w 15 minut. Polecam!

5 / 5 2018-09-03

Super że w tym kantorze nie czekam. Natychmiastowe przewalutowania. Nie tracę czasu. Polecam

5 / 5 2018-09-01

Super szybki i solidny kantor. Bardzo dobre ceny i niska prowizja. Opłaca się tu kupić. Polecam

5 / 5 2018-08-29

Bardzo dobra obsługa klienta jest w tym kantorze. Transakcje szybkie i bezpieczne. Zawsze jestem zadowolona. Polecam

5 / 5 2018-08-28

Bardzo szybki kantor. Przelewy międzynarodowe w ciągu kilkunastu minut. Polecam!

5 / 5 2018-08-28

Szybka transakcja i jestem zadowolony. Lepiej wymienia się w internecie niż w kantorze stacjonarnym.

5 / 5 2018-08-26

Transakcje przebiegają szybko i spokojnie. Nigdy ten kantor mnie nie zawiódł. Czas zawsze tak do 20 minut i przelew już mam. Polecam

5 / 5 2018-08-22

Jestem bardzo zadowolona z kantoru a szczególnie z obsługi klienta, która bardzo pomogła gdy zrobiłam pomyłkę.

5 / 5 2018-08-20

Pewny, szybki i stabilny kantor. Mogę polecić każdemu. Niezawodny.

5 / 5 2018-08-19

Pewny i szybki kantor wymiany. Szanują czas i pieniądze klientów.

5 / 5 2018-08-17

Bez nerwów, bez kłopotów, tanio i szybko. Bardzo przyzwoity kantor z dobrą obsługą klienta. Polecam

5 / 5 2018-08-17

Uczciwie i szybko. Pomocni ludzie i prosta strona. Ceny bardzo dobre. Polecam

5 / 5 2018-08-16

Porządny i uczciwy kantor z bardzo szybkimi transakcjami i dobrymi cenami. Polecam!

5 / 5 2018-08-14

Kantor był bardzo sprawny i pomocny, dlatego mogę go polecić. Transakcje zawsze szybkie a ceny bardzo dobre.

5 / 5 2018-08-12

Szybki i sprawny kantor internetowy. Nie tracę tu czasu i pieniędzy. Warto korzystać.

5 / 5 2018-08-07

Pewny i bezpieczny kantor. Nigdy nie zawodzi i zawsze można zrobić wymianę. Polecam!

5 / 5 2018-08-07

Udana transakcja. Sprawny kantor z dobrymi kursami walut. Mogę na bank polecić ten kantor.

5 / 5 2018-08-05

Każda transakcja udana i bardzo szybka. Nie można tu stracić pieniędzy. Polecam

5 / 5 2018-08-03

Transakcje przebiegają szybko i spokojnie. Nigdy ten kantor mnie nie zawiódł. Czas zawsze tak do 20 minut i przelew już mam. Polecam

5 / 5 2018-08-02

Super kantor, jeszcze ani razu mnie nie zawiedli, nie wprowadzili w błąd, nie narazili na straty. Polecam

5 / 5 2018-08-02

Piątka z plusem dla tego kantoru. Jak zwykle bomba!

5 / 5 2018-08-02

Polecono mi ten kantor jako bardzo szybki. Jest faktycznie bardzo szybki. Ceny wybierają najlepsze więc moim zdaniem opłacało się zrobić wymianę. Szczególnie że robiłam większą transakcję.

5 / 5 2018-08-01

Korzystam z tego kantoru od jakiegoś czasu i zawsze jest tu szybko zrealizowana wymiana. Polecam

5 / 5 2018-08-01

Bardzo uczciwy kantor. Szybka wymiana i korzystne ceny. Polecam

5 / 5 2018-07-25

Nie mam zastrzeżeń. Solidny i szybki kantor. Warto z nimi robić interesy.

5 / 5 2018-07-24

Jak najbardziej polecam ten serwis. Szybki i tani sposób na kupowanie walut.

5 / 5 2018-07-24

Szybkie przelewy. Dobre ceny. Kantor uczciwy i solidny. Polecam

5 / 5 2018-07-23

Łatwy w obsłudze i szybki kantorek. Transakcje tutaj zawsze szybko przechodzą. Polecam

5 / 5 2018-07-22

Pierwszy internetowy kantor w jakim zrobiłem wymianę. Do dziś tu wracam bo to ciągle kantor najszybszy. Polecam!!

5 / 5 2018-07-18

Bezpieczny i szybki kantor. Na pewno nie wrócę już do zakupów w kantorach stacjonarnych. Ceny znacznie lepsze w internecie. Jest też szybciej

5 / 5 2018-07-18

Nigdy nie czekam długo na przelewy. Szybki kantor. Warto tu kupować. Polecam

5 / 5 2018-07-15

Szybko i sprawnie nie mogę narzekać na sprawność działania. Transakcja w 10 minut zrealizowana. Profesjonaliści.

5 / 5 2018-07-13

Nie straciłem w tym kantorze ani złotówki. Kursy bardzo dobre. Uczciwe zasady. Polecam

5 / 5 2018-07-11

Bardzo dobry kantor. Szybko jak nigdzie indziej. Nie ma znaczenia nawet dzień tygodnia. Polecam!!!

5 / 5 2018-07-08

Świetny kantor internetowy. Szybki i jasny w obsłudze. Tanio da się kupić waluty. Prowizja bardzo niska. Wychodzi nawet z prowizją lepiej niż u innych bo cena niższa.

5 / 5 2018-07-08

Kupuję w lepszej cenie niż u innych a prowizje są tu niskie. Kantor jest też bardzo szybki. Mają błyskawiczne przelewy międzynarodowe.

5 / 5 2018-07-04

Kantor proponuje najlepszą dostępna cenę ale można też wybrać własną. Dobry pomysł na i na oszczędność i na zarabianie na kursach. Polecam

5 / 5 2018-07-03

Jestem zadowolona bo kantor się sprawdził. Polecam i będę korzystać w przyszłości.

5 / 5 2018-06-28

Kursy walut bardzo dobre. Rewelacyjnie szybkie transakcje. Polecam

5 / 5 2018-06-27

Ceny bardzo korzystne i błyskawicznie robią międzynarodowe przelewy. Dobry i solidny kantor.

5 / 5 2018-06-25

Kantor internetowy sprawdza się w moim przypadku bardzo dobrze. Łatwa wymiana, zaufany kantor. Polecam

5 / 5 2018-06-21

Kantor sprawdza się najbardziej przy przelewach międzynarodowych. Naprawdę jest szybko i solidnie.

5 / 5 2018-06-21

Godny zaufania, bardzo szybki kantor. Polecam

5 / 5 2018-06-20

Kantor spełnił moje nadzieje. Szybka wymiana i genialna cena. Polecam!

5 / 5 2018-06-19

Dobrze że jest kantor z błyskawicznymi przelewami międzynarodowymi i bardzo dobrymi warunkami transakcji. Polecam

5 / 5 2018-06-18

Kantor sprawdza się najbardziej przy przelewach międzynarodowych. Naprawdę jest szybko i solidnie.

5 / 5 2018-06-18

Cieszę się że mam w ulubionych ten kantor. Na nagłe przypadki jest super. Nikt nie robi takich szybkich przelewów jak Amronet. Polecam

5 / 5 2018-06-15

Ten kantor bardzo szybko realizuje transakcje. Warto tu robić wymiany jak się nie chce tracić czasu.

5 / 5 2018-06-13

Na pewno mogę polecić. Natychmiastowe przewalutowanie. Dobre ceny.

5 / 5 2018-06-12

Kantor nie zawodzi. Szybko i tanio. Nie mam uwag. Polecam

5 / 5 2018-06-09

Szybki i bezpieczny kantor. Bardzo solidny i zawsze najlepszy kurs. Polecam

5 / 5 2018-06-06

Moja ocena tego serwisu jest bardzo dobra. Szybko i tanio. Na pewno lepiej wymieniać tu niż w banku.

5 / 5 2018-06-05

Często wracam do amronet bo to się opłaca. Kursy pozwalają na zaoszczędzenie pieniędzy, szybkość wymiany waluty też zawsze niezawodna.

5 / 5 2018-06-04

Kantor szybki i bardzo solidny. Polecam

5 / 5 2018-05-27

Wymiana jest szybka i przyjemna. Strona bardzo łatwa w obsłudze. Nie można się pomylić. Ceny super. Polecam

5 / 5 2018-05-24

Szukałem takiego kantoru gdzie ceny byłyby dobre i transakcje szybkie. Odkąd znalazłem Amronet ważne przelewy robią tutaj.

5 / 5 2018-05-22

Od dłuższego czasu jeden z najlepszych kantorów na mojej liście. Bardzo szybkie wymiany i opcja najlepszej ceny to są wielkie atuty kantoru.

5 / 5 2018-05-21

Zero minusów za to bardzo dużo plusów. Kantor sprawny i bezpieczny. Polecam!

5 / 5 2018-05-13

Godny zaufania, bardzo szybki kantor. Polecam

5 / 5 2018-05-09

Transakcja bardzo szybka. 15 minut i już mam na koncie pieniądze. Polecam!!

5 / 5 2018-05-03

Polecam każdemu kto nie lubi tracić czasu. Wymiany nawet międzynarodowe są tu naprawdę szybkie.

5 / 5 2018-05-03

Wymiana poszła bardzo sprawnie. Dobra cena i świetne tempo. Po 12 minutach miałam już pieniądze na koncie.

5 / 5 2018-05-01

Kantor sprawny. Nie jest drogo a ceny dają najlepsze w danym momencie. Na pewno warto używać

5 / 5 2018-04-30

Polecam. Przelewy międzynarodowe są tu najszybsze. Kantor sprawdza się znakomicie.

5 / 5 2018-04-30

Świetna obsługa. Komfort wymiany. Bardzo fajny kantor

5 / 5 2018-04-29

Bardzo szybka transakcja. Jak zwykle Amronet dał radę. Weekend czy dzień pracy zawsze mam tak samo szybko wymianę.

5 / 5 2018-04-27

Kantor bardzo szybki i oferuje najlepsze kursy więc nie trzeba już szukać ale można też sobie własny kurs ustawić jak się chce. Sporo możliwości tu jest.

5 / 5 2018-04-27

Dobra oferta i szybkie przelewy. Jak najbardziej kantor godny zaufania i polecenia.

5 / 5 2018-04-25

Nie ma lepszego kantoru jeśli chodzi o szybkość. Rewelacja i polecam!

5 / 5 2018-04-25

Wszystko w porządku. Dobre ceny i szybkie wymiany. Nawet w weekend pracują tak samo. Polecam

5 / 5 2018-04-18

Pierwsza moja transakcja w tym kantorze. Skorzystałam z opcji najlepszej ceny i faktycznie była to cena najlepsza bo sprawdziłam. Rzetelny kantor

5 / 5 2018-04-17

Szybkie transakcje międzynarodowe. Bardzo dobre ceny. Mogę na 100% polecić kantor

5 / 5 2018-04-17

Jestem zadowolona z kantoru. Sprawdził się i mogę go polecić.

5 / 5 2018-04-13

Jeden z najlepszych kantorów. Bardzo szybki i bezpieczny. Polecam

5 / 5 2018-04-13

Zero minusów za to bardzo dużo plusów. Kantor sprawny i bezpieczny. Polecam!

5 / 5 2018-04-13

Nie trafiłem na lepszy kantor jak do tej pory. Bardzo szybka wymiana

5 / 5 2018-04-12

Strona prosta w obsłudze. Ceny można wybrać nawet własne. Oferta bardzo dobra. Polecam

5 / 5 2018-04-10

Pewny i bezpieczny kantor. Nigdy nie zawodzi i zawsze można zrobić wymianę. Polecam!

5 / 5 2018-04-10

Kantor z szybkimi przewalutowaniami i dobrą obsługa klienta. Zawsze odpowiedzą i nie ma z nimi problemów. Dobry kantor

5 / 5 2018-04-05

Opłacalna i szybka wymiana. Standard w Amronecie. Zawsze większe wymiany tu robię bo nie ma poślizgów. Polecam

5 / 5 2018-04-01

Kantor sprawny. Nie jest drogo a ceny dają najlepsze w danym momencie. Na pewno warto używać

5 / 5 2018-03-31

Polecam. Przelewy międzynarodowe są tu najszybsze. Kantor sprawdza się znakomicie.

5 / 5 2018-03-28

Wszystko odbyło się błyskawicznie. Przelewy międzynarodowe w bezkonkurencyjnym czasie. Polecam!

5 / 5 2018-03-19

Jak najlepsze mam doświadczenia z tym kantorem. Szybki, sprawny i radzi sobie z dużymi wymianami co nie zawsze się udaje innym. Polecam

5 / 5 2018-03-15

Kantor bezpieczny i solidny. Ceny uczciwe i korzystne. Polecam

5 / 5 2018-03-14

Świetny kantor. Ceny takie że można by na samych różnicach kursów zarabiać. Polecam!!

5 / 5 2018-03-14

Pewność odnośnie bezpieczeństwa, a to jest ważne. Cały czas mam wgląd w status transakcji oraz kontakt z obsługą w razie czego. Z cennika też jestem zadowolony.

5 / 5 2018-03-09

Tu się długo nie czeka na wymiany. Wszystko odbywało się szybko i sprawnie. Mogę kantor polecić.

5 / 5 2018-03-03

Niskie prowizje i bardzo szybkie wymiany. Cenę dobierają najlepszą w chwili zakupu ale jest opcja dla ceny własnej. Fajny kantor generalnie.

5 / 5 2018-02-27

Kantor nawet w dzień wolny pracuje szybko. Jestem zachwycona. Polecam!

5 / 5 2018-02-27

Jest to kantor do którego wracam. Szybki i solidny, z dobrymi cenami. Polecam

5 / 5 2018-02-26

Mogę ten kantor zarekomendować. Szybkie wymiany i zero problemów. Ceny także tutaj są dobre

5 / 5 2018-02-23

Znacznie lepsza wersja kantorów stacjonarnych. Wymienia się szybko i bez problemów. Cena najlepsza albo własna. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-02-23

Kantor jak zwykle nie zawiódł. Szybka transakcja i dobra cena. Polecam!

5 / 5 2018-02-21

Kantor był bardzo sprawny i pomocny, dlatego mogę go polecić. Transakcje zawsze szybkie a ceny bardzo dobre.

5 / 5 2018-02-15

Zawsze tutaj dbają o bezpieczeństwo. Zawsze informują na jakim etapie jest transakcja. Czuję się bezpiecznie wymieniając w Amronecie. Polecam

5 / 5 2018-02-14

Sprawny i szybki kantor z dobrymi cenami. Polecam!

5 / 5 2018-02-14

Ceny bardzo dobre i szybka wymiana waluty. Wracam tu systematycznie i wiem że na tym kantorze mogę polegać. Polecam

5 / 5 2018-02-12

Przejrzałem sporo ofert kantorów i ten mi się spodobał. Po pierwszych wymianach uważam że to świetny kantor i będę tu robić zakupy

5 / 5 2018-02-11

Oszczędnie i bardzo szybko. Sami proponują najniższą dostępną cenę ale można ustawić sobie własną. Polecam

5 / 5 2018-02-07

Kantor bezusterkowy i godny zaufania. Polecam na 100%

5 / 5 2018-02-05

Korzystam i uważam, że warto tu robić wymiany. Najlepsza cena jest od razu wybierana przesz kantor. Nie tracę tu ani czasu ani pieniędzy.

5 / 5 2018-02-01

Dobre ceny i najważniejsze że bardzo szybkie transakcje. Polecam

5 / 5 2018-01-28

Błyskawiczne przelewy międzynarodowe. Rewelacja jak się nie chce czekać. Jak najbardziej polecam tę usługę.

5 / 5 2018-01-26

Jeden z najlepszych kantorów. Bardzo szybki i bezpieczny. Polecam

5 / 5 2018-01-24

Fajnie że można tak szybko zrobić przelew międzynarodowy. Stronę zapisuję w ulubionych i będę do niej wracać. Polecam

5 / 5 2018-01-23

Świetne ceny i bardzo szybkie przelewy. Kantor mogę polecić z czystym sumieniem

5 / 5 2018-01-20

Sprawny i szybki kantor. Bezbłędna transakcja. Na pewno będę korzystać w przyszłości. Polecam

5 / 5 2018-01-19

Szybko i bez kłopotów. Kantor sprawny i konkretny. Polecam

5 / 5 2018-01-16

To świetny kantor który wie że dla klienta ważne są nie tylko dobre ceny ale też czas. Jeszcze nigdy mnie nie zawiedli a ja wszystko robię na ostatnią chwilę więc jeszcze bardziej cenię Amronet.

5 / 5 2018-01-10

Jestem zadowolona bo kantor się sprawdził. Polecam i będę korzystać w przyszłości.

5 / 5 2018-01-09

Świetny czas transakcji. Ceny rewelacja. Polecam

5 / 5 2018-01-06

Mogę polecić kantor. Mam dobre doświadczenia. Bardzo uczciwe zasady.

5 / 5 2018-01-01

Nie narzekam na kantor. Sprawnie i szybko zrobił wymiany. Polecam na 100%

5 / 5 2017-12-29

Trafiłem na kantor idealny i bardzo się z tego cieszę. Poszło gładko i pieniądze wymieniłem w 20 minut

5 / 5 2017-12-28

Świetny kantor dbający o klienta. Nie każą czekać tylko realizują od razu wymiany i dobierają najlepszą cenę. Naprawdę polecam

Rzetelne opinie o Amronet.pl

Amronet.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.amronet.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 71 374 20 50

Komórka
+48 535 22 22 55

Infolinia
-

Logowanie