Kategorie: / Komputery / Biuro

amso.pl Opinie Klientów

4.68/5.00 - ilość ocen: 114
opinie o amso.pl
4 / 5 2019-03-09

Jak zawsze wszystko ok

5 / 5 2019-03-08

Już może 3 raz kupuję monitor w Amso i po raz kolejny jest wszystko super!

5 / 5 2019-03-07

ok 1111

5 / 5 2019-03-01

Sprzętu zakupionego jeszcze nie testowałem ale jeśli chodzi o obsługę to strona prowadzona przejrzyście, wysyłka szybka,

5 / 5 2019-02-27

Wszystko dziala, sprawnie, szybko, polecam

4 / 5 2019-02-26

Wszystko ok. Co prawda po zamówieniu realizacja mogła by być szybsza ale wiadomo, że nie raz przy większej ilości zamówień mogą zdarzyć się opóźnienia.

5 / 5 2019-02-23

Wszystko ok.

5 / 5 2019-02-19

Sprzet ok. Przesyłka dotarła szybko. Pancerne opakowanie :)

5 / 5 2019-02-14

Jestem bardzo zadowolony z jakości sprzętu i z szybkości przesyłki.

4 / 5 2019-01-22

to jest mój kolejny zakup w tym sklepie. Mogę go spokojnie polecić.

5 / 5 2019-01-19

Produkt dobrej jakości, zgodny z opisem i w pełni funkcjonalny. Zakup bez zarzutów.

4 / 5 2019-01-19

Laptop klasy A w bardzo dobrym stanie, wyglądający jak nowy. Bardzo dobry kontakt z punktem w Krakowie.

4 / 5 2019-01-19

Sprzęt jaki kupiłem to doskonała relacja cena do jakości.

5 / 5 2019-01-16

jak najbardziej polecam

5 / 5 2019-01-13

mega profeska jak zwykle

5 / 5 2019-01-11

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-08

towar zgodny z opisem + szyba wysyłka + profesjonalizm, czego chcieć więcej ;-) no może niższej ceny ;-) ale nie przesadzajmy ;-)

5 / 5 2018-12-27

Profesjonalna obsługa, polecam.

5 / 5 2018-12-19

Profesjonalizm w najlepszym wydaniu!

5 / 5 2018-11-21

Kolejne zakupy w amso.pl Zawsze na wysokim poziomie.

5 / 5 2018-11-20

Po prostu polecam, jeśli ktoś jest zainteresowany poleasingowym sprzętem. Pole "Jakość zapakowania przesyłki" zostało wypełnione, ale tylko dlatego, że serwis mnie do tego zmusił. Przesyłki w ogóle bowiem nie było, a towar odebrałem osobiście w sklepie. Zapakowany w firmową torbę foliową.

4 / 5 2018-10-28

Szybko i ok, sprzet jak na kategorie B bardzo do bry

5 / 5 2018-10-26

Profesjonalnie i zgodnie z ofertą.

4 / 5 2018-10-22

Profesjonalna obsługa. Szybkość dostawy. Niestety karton był uszkodzony - jedna strona przecięta. Na szczęście towary w środku dobrze zabezpieczone są nieuszkodzone. Super obsługa serwisu, gdy chciałem się upewnić odnośnie parametrów monitora. Komputer świetnie działa, choć przeraziłem się, gdy odpaliłem go, bo nie chciał się uruchomić. Potem musiałem zresetować system WINDOWS 10, po tych operacjach ruszył i jest nienaganny. (Nie wiem czy kobieta bez tej wiedzy informatycznej poradziłaby sobie?) Stacja DVD działa, bo zainstalowałem dzięki niej swój Office, ale nie działa w przypadku odtwarzania filmu z oryginalnej, kupionej niedawno płyty DVD (może to wada DVD-playera z WINDOWS 10? Zainstaluję VLC darmowy, mam nadzieję, że wtedy będzie działał, gdyż miałem w innym komputerze taką samą historię). Tak ogólnie to jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-10-07

Wszystko ok. Polecam.

4 / 5 2018-10-05

Jestem zadowolony z zakupu i serwisu

5 / 5 2018-09-17

wielki +

5 / 5 2018-09-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-08

Wszystko ok

4 / 5 2018-09-07

Polecam.

3 / 5 2018-08-28

ok5ewyu454yu45wjitwju

5 / 5 2018-08-23

Wszystko ok, polecam.

5 / 5 2018-08-22

Towar zgodny z opisem. Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalnie , szybko. Polecam w 100%

5 / 5 2018-08-13

Sprawnie, bardzo szybka wysyłka, polecam!!!

4 / 5 2018-08-06

Obsługa,szybkość na bardzo dobrym poziomie.Sprzet(monitor) który został doręczony byl odpowiednio zabezpieczony.Mysle,że będę kupował tam jeśli będę potrzebował coś z dostępnej elektroniki.Troche szkoda,że nie było kabla zasilającego.

4 / 5 2018-07-31

Laptop ok, bateria trzyma 2h.

5 / 5 2018-07-28

Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie.

4 / 5 2018-07-17

Zakupy w tym sklepie robię już kolejny raz, jestem zadowolona z obsługi. Tym razem było małe "niedociągnięcie" w dostawie, jednak obsługa bardzo szybko zareagowała na zaistniałą sytuację. Polecam ten sklep ze względu na jakość towarów, ceny i obsługę.

5 / 5 2018-07-09

Nadekspresowa wysyłka. Poziom obsługi - jak zwykle - wysoki. Polecam.

5 / 5 2018-07-04

Wszystko w porządku, polecam.

3 / 5 2018-07-04

uszkodzona klawiatura

5 / 5 2018-06-24

wszystko ok

5 / 5 2018-06-21

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Wszystko przebiegło szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2018-06-19

Wszystko w porządku, przesyłka ekspresowa i dobry kontakt z działem obsługi klienta, POLECAM!!!!!

5 / 5 2018-06-10

Odbiór osobisty. Profesjonalna obsługa. Dobre ceny. Polecam

4 / 5 2018-06-08

wszystko ok

3 / 5 2018-05-25

Towar OK, cena OK, no może lekko wysoka, ale rozsądnie. Nowy sklep, punkt odbioru i tylko jedna osoba obsługi, więc w sobotę to chwilę trwało. Generalnie w AMSO to już mój czwarty ważny zakup (odbiory osobiste, w 3 różnych punktach) i jestem zadowolny.

5 / 5 2018-05-20

Bardzo dobra współpraca. To drugi sprzęt zakupiony w tej firmie.

5 / 5 2018-05-09

Profesjonalna obsługa. Transakcja była szybka i przyjemna. Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-04-22

Polecam

5 / 5 2018-04-03

Szybka wysyłka, wszystko bardzo dobrze zapakowane. Polecam

5 / 5 2018-03-25

Świetna obsługa i szybka wysyłka. Polecam!

4 / 5 2018-03-25

Jestem zadowolony z procesu zakupu sprzętu. Gdy nie mogłem znaleźć kod aktywacyjnego do windowsa, Pani konsultantka cierpliwie wytłumaczyła mi, że znajduje się on pod baterią laptopa ;)

5 / 5 2018-03-24

Profesjonalny sklep produkt 100% zgodny z opisem polecam.

5 / 5 2018-03-15

Bardzo kontaktowy, rzeczowy i konkretny sprzedawca. Doradził, wytłumaczył i skutecznie zachęcił do kolejnych zakupów w Państwa firmie, a wszystko przy dużej kulturze

5 / 5 2018-03-12

ok, standard

4 / 5 2018-03-11

Sprzęt komputerowy wygląda niemalże jak nowy. Jestem zadowolony z wyboru i obsługi. Jedynie czas realizacji mogłyby być krótszy, gdyż zależało mi na tym.

5 / 5 2018-02-26

Sprzęt bardzo dobry, niska cena, profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt, błyskawiczna przesyłka. Jednym słowem SUPER. Polecam

5 / 5 2018-02-25

Polecam, wszystko ok., zapewne jeszcze skorzystam z oferty.

5 / 5 2018-02-21

Stałym klientam się stałem ; )

5 / 5 2018-02-08

To moje kolejne zakupy w AMSO Kraków, miła obłsuga, szybko, z uśmiechem. Miła i fachowa obłsuga. Polecam.

5 / 5 2018-01-31

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2018-01-28

Transakcja przebiegła szybko i profesjonalnie. Sprzedawca godny zaufania.

5 / 5 2018-01-09

Profesjonalna obsługa i super jakość

5 / 5 2017-12-23

Profesjonalna obsługa - polecam

5 / 5 2017-12-17

Wszystko O.K.

5 / 5 2017-12-13

wszystko super

5 / 5 2017-12-08

wszystko OK

5 / 5 2017-12-07

szybka i przyjemna transakcja. jedyny mały minus - brak bardzo czytelnej informacji o braku kabla zasilającego (fajnie gdyby był proponowany w zestawie za dopłatą, skoro go nie ma ;) )

5 / 5 2017-11-28

Polecam! :)

5 / 5 2017-11-27

Sprzęt sprawny w b.dobrym stanie. Polecam i z pewnością jeszcze zrobie tu zakupy. Szybka realizacja zamowienia.

5 / 5 2017-11-23

profesjonaliści w każdym calu

5 / 5 2017-11-19

Obsługa sklepu jak i towar w porządku.

5 / 5 2017-11-09

Polecam

5 / 5 2017-11-08

Zakupiony monitor super ale trzeba uważać bo niema w zestawie kabla zasilającego. Trzeba dodatkowo dokupić. Reszta super

5 / 5 2017-11-02

Pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-11-01

Polecam. Firmę AMSO znam od wielu lat i zawsze tam kupuję sprzęt komputerowy. Nigdy nie było żadnych problemów.

4 / 5 2017-10-25

Mogło by być szybciej, bo obiecali wysłać w 48 godzin, a wysłali w 72 godziny. Pozatym wszystko OK.

5 / 5 2017-10-18

Komputer dotarł do mnie bardzo szybko, zgodnie z zamówioną specyfikacją.

4 / 5 2017-10-08

to jest mój kolejny zakup w tym sklepie. Mogę go spokojnie polecić.

5 / 5 2017-10-04

super sptrawnie

5 / 5 2017-09-24

Polecam

3 / 5 2017-09-17

zapakowana dobrze paczka ale realizacja trochę długo

5 / 5 2017-09-04

OK !!!

5 / 5 2017-09-03

Wszystko ok

5 / 5 2017-08-31

100% zgodnie z oczekiwaniami, laptop śmiga aż miło, jeszcze się nie zawiodłem na zakupach w AMSO i mam nadzieję że ten stan się utrzyma.

5 / 5 2017-08-24

Bardzo dobre a kot ucieszyl sie z pudelka

4 / 5 2017-08-22

Polecam

5 / 5 2017-08-20

Ok super

5 / 5 2017-08-14

Sprzęt sprawny w b.dobrym stanie. Polecam i z pewnością jeszcze zrobie tu zakupy. Szybka realizacja zamowienia.

5 / 5 2017-08-12

Bardzo polecam :)

1 / 5 2017-08-08

Brak wyraźnej informacji, że przy zakupie Monitora i Komputera, wszelkie kable są do zakupienia osobno. Wydaje się dość oczywiste, że kable są dodawane do sprzętu elektornicznego. W efekcie otrzymałem niepełny zestaw i musze dokupić wszystkie kable. Obsługa klienta, gdy zadzwoniłem po otrzymaniu przesyłki poinformowała mnie, że prowadzimy sprzedaż "bez kabli" w zestawie. Niestety informacja tego typu nie wyświetlała się w trakcie zakupu. Dla kogoś, kto nie interesuje się sprzętem komputerowym, osobne dokupywanie kabli jest dość problematyczne. Nie polecam.

4 / 5 2017-07-30

Na stronie AMSO towar mial byc dostepny od reki w sklepie, wiec pojechalem do sklepu obejrzec, bo to sprzet poleasingowy. Okazalo sie, ze to magazyn wysyla bezposrednio do klienta i i takiego towaru nie ma na sklepie. Rowniez nie moglem zlozyc zamowienia w sklepie bo jedynie jet to mozlie przez Internate (tak zostalem poinformowany). Stracilem niepotrzebnie pare godzin i zamawialem w koncu towar w ciemno.

3 / 5 2017-07-21

Czas oczekiwania na przesyłkę był dłuższy niż przewidywany, ale towar dotarł zgodny z opisem.

5 / 5 2017-07-16

Jak zawsze w tym sklepie wszystko jest ok, tak jak w opisie. Polecamy ten sklep!

5 / 5 2017-07-05

Szybko i zgodnie z opisem.

4 / 5 2017-07-02

Szybko tanio i na temat

5 / 5 2017-06-22

Jak zawsze profesjonalnie

5 / 5 2017-05-28

Super.

4 / 5 2017-05-15

wszystko ok.

5 / 5 2017-05-11

Bardzo dobry komputer, szybka obsługa

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalne podejście szybko i pewnie

5 / 5 2017-05-06

Wszystko ok.

5 / 5 2017-04-29

Błyskawiczna dostawa, bardzo profesjonalnie zapakowany komputer. Wysoka jakość sprzętu. Polecam.

5 / 5 2017-04-19

Super

5 / 5 2017-04-15

Wszystko jak nalezy

5 / 5 2017-04-12

Polecam sklep Amso. Wszystko było na najlepszym poziomie. Kurier DpD szybko dowiozł przesyłkę.

5 / 5 2017-04-11

już drugi zakupiony komputer razem z monitorem w firmie Amso i naturalnie wszystko w porządku w 100%%% polecam wszystkim

4 / 5 2017-04-11

Wszystko jak zwykle super

5 / 5 2017-04-11

Polecam

5 / 5 2017-04-06

Polecam

5 / 5 2017-03-27

Dobry sklep z dobrym sprzętem

5 / 5 2017-03-27

nie umialam zakupic na raty

Rzetelne opinie o amso.pl

amso.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://amso.pl

Email
[email protected]

Telefon
124455454

Komórka
791460960

Infolinia
124455454

Logowanie