Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Gry

Amwit.pl Opinie Klientów

4.24/5.00 - ilość ocen: 46
opinie o Amwit.pl
5 / 5 2019-03-24

Wprawdzie moje zamówienie nie mogło być zrealizowane z powodu braku produktu w magazynie, ale obsługa bardzo miła, kompetentna, starająca się zaspokoić życzenia klienta. Polecam!

1 / 5 2019-02-26

dokonałem zapłaty tak jak chcieli, elektronicznie czyli przelew bankowy 9.11.17 dziś jest 15.11.17 i ani towaru ani pieniędzy, ich strona nie funkcjonuje !!! na zapytania nie odpowiadają telefon to podany gdzieś na Bieszczady nic tylko POLICJA !!!

5 / 5 2019-02-20

szybko, miło i przyjemnie. do tego fachowa porada. szczerze i gorąco polecam :)

5 / 5 2019-02-12

Gorąco polecam!

2019-02-06

SZEROKA OFERTA, DOBRA JAKOŚĆ I CENY; DOBRA OBSŁUGA.

5 / 5 2019-01-25

Realizacja zamówienia bardzo sprawna. Bez zastrzeżeń. Polecam sprzedawcę

5 / 5 2018-12-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-08

Realizacja zamówienia szybka i solidna, polecam.

2018-11-19

Mój pierwszy zakup w tym sklepie ale na pewno nie ostatni.

1 / 5 2018-11-04

Oszuści. Od ponad tygodnia czekam na wysyłkę towaru. Brak kontaktu ze sklepem. Również zgłaszam sprawę na policje

2018-11-02

Towar zgodny z opisem, cena atrakcyjna. Transakcja na medal.

5 / 5 2018-10-17

Szybka i sprawna transakcja, miła obsługa .

5 / 5 2018-10-11

Polecam

5 / 5 2018-09-15

Szybko i sprawnie.Cóż więcej ? :)

5 / 5 2018-08-31

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-14

Produkt dostarczony błyskawicznie. POLECAM !!! :)

2018-07-29

Towar w dobrej cenie, trochę czekałam za przesyłkę ale wszystko okej i w promocyjnej cenie !

2018-07-19

Zakupy w tym sklepie to przyjemność Tak trzymać :)

5 / 5 2018-07-06

POLECAM NIE ROZUMIEM SKĄD TE NEGATYWNE KOMENTARZE

2018-06-21

Szczerze i serdecznie polecam!

5 / 5 2018-06-16

Polecam zakupy w tym sklepie.Wszystko przebiegło pomyślnie i szybko:)))

5 / 5 2018-06-15

Kontakt ze sklepem bez większych zastrzeżeń, bardzo szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-31

Jak najbardziej polecam! Bezproblemowy kontakt via internet. Rzeczowe informacje. Jak to mówią "frontem do klienta". Towar zamówiony natychmiast po zgłoszeniu, 2 dni i już dostępny. Brak problemów z odbiorem osobistym.

2018-05-31

Mega POZYTYW :)

2018-05-19

Serdecznie polecam. Wszystko przebiegło bez zarzutów, wszystko zgodnie z oczekiwaniami :)

5 / 5 2018-04-11

Bardzo miła obsługa telefoniczna z profesjonalnym podejściem do klienta Polecam na 100 %

2018-03-29

Bardzo dobrze, na pewno wrócę do tego sklepu

5 / 5 2018-03-03

Cacy! Szybko, sprawnie bez zastrzeżeń!

5 / 5 2018-02-18

Profesjonalna obsługa w tym sklepie. Polecam.

1 / 5 2018-02-13

Brak kontaktu towaru nie dostałem zgłaszam sprawe na policję negatyw

2018-01-28

Zachęcam do zakupów w tym sklepie

2018-01-23

Towar bez żadnych wad pudełko nie zniszczone wszystko wspaniale

1 / 5 2017-12-22

Wielki negatyw.

5 / 5 2017-12-13

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z SZYBKIEJ DOSTAWY. POLECAM GO ZNAJOMYM .

5 / 5 2017-11-26

Paczka dobrze zapakowana i zabezpieczona. Polecam Wszystkim :D .

1 / 5 2017-11-25

Ten sklep już nie istnieje. Zamówiłem u nich telewizor 4K, którego nie otrzymałem. Zgłaszam sprawę na policję.

5 / 5 2017-11-22

Szybka i sprawna transakcja, miła obsługa .

5 / 5 2017-11-17

Polecam

5 / 5 2017-11-12

Bardzo dobry sklep. Polecam :)

1 / 5 2017-11-07

tzak jak wspomniala Emilia to oszusci. Ja tez zglaszam sprawe na policje. osoby poszkodowanie prosze o kontakt z Emilia. Moze wspolnie cos sie uda zdzialac.

2017-11-03

Wszystko okej sklep wart uwagi

2017-11-02

Poziom obsługi klienta na wysokim poziomie, czytelne procedury.

5 / 5 2017-10-30

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-27

Polecam Wszystkim :D .

5 / 5 2017-10-24

Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2017-10-23

Wszystko super :)

2017-10-20

Jestam na TAK :)

2017-10-19

Wszystko jak należy :)

2017-10-19

amwit pl

5 / 5 2017-09-20

Profesjonaly sklep internetowy - wszystko w temacie - polecam wszystkim.

1 / 5 2017-09-15

Zwykli złodzieje!!! Zgłaszam sprawę na policję. Zakupiłem sprzęt AGD i zapłaciłem - zero kontaktu, tylko ich czat działał ale tylko wtedy jak chciałeś kupić coś np. 2 TV i prosiłeś o rabat. A w tym samym czasie pisząc z innego komputera gdzie jest moja przesyłka cisza.

5 / 5 2017-08-24

Sklep godny polecenie. Jednym słowem POLECAM!!!

5 / 5 2017-08-23

Profesjonalna obsługa w tym sklepie. Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Profesjonalne podejście do klienta . Polecam zakupy w tym sklepie

2017-08-03

Transakcja na medal.

1 / 5 2017-07-10

Dolaczam sie do osob poszkodowanych. Brak przesylki brak kontaktu ze sklepem (wirtualnym sklepem) . Numer telefonu sklepu nie odpowiada.adres firmy nie istniejacy. Sprawa zostanie zgloszona na policje.Przestroga przed kolejnymi kupujacymi.

5 / 5 2017-06-27

Bardzo duży wybór, ceny przystępne. Jestem zadowolony z zakupu.

2 / 5 2017-06-17

NIE POLECAM!!! Towar nie dorarł!!! sprawa zgłoszona na policję osoby oszukane przez firmę Amwit.pl proszę o kontakt . mój nr tel. 600382753

2017-06-12

Serdecznie polecam.

5 / 5 2017-05-18

Polecam zakupy w tym sklepie

2017-05-16

Transakcja na medal.

2017-05-14

Wszystko dobrze :)

5 / 5 2017-05-01

Cenowo - w moim przypadku - najlepsza oferta na rynku. Polecam

5 / 5 2017-04-24

Produkt zgodny z opisem, bardzo dobry kontakt oraz szybka wysyłka. Polecam sklep!

5 / 5 2017-04-07

Produkt dostarczony błyskawicznie. POLECAM !!! :)

5 / 5 2017-03-26

Nie mam żadnych zastrzeżeń, Jestem zadowolona z transakcji.

Rzetelne opinie o Amwit.pl

Amwit.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.amwit.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie