Kategorie: / Komputery i Internet / Telekomunikacja

Anet.tychy.pl Opinie Klientów

4.25/5.00 - ilość ocen: 8
opinie o Anet.tychy.pl
3 / 5 2019-03-17

nie jest to firma, o której można pomarzyć. nie chce powiedzieć że jest fatalna i że całkowicie ją odradzam ale przynajmniej ja drugi raz bym umowy nie podpisał, tym bardziej, że stawki na rynku spadły znacznie a u nich ani drgnęły. do momentu podpisania umowy wszystko perfekcyjnie. potem nieźle, były utrudnienia, transfer spada w godzinach wieczornych więc sobie nie poprzeglądacie treści internetowych pomiędzy 20-22 ale da się z tym żyć. najgorsze jest natomiast rozwiązanie umowy. tu wychodzi cała prawda o firmie i o podejściu do ludzi. na początku super, potem przeciętnie a na końcu dramat dlatego mój komentarz jest negatywny.

2019-03-11

Firma ANet A.Pudołek dała się poznać jako rzetelny, wiarygodny i solidny partner. Z pełnym przekonaniem rekomendujemy usługi ANet jako firmy spełniającej najwyższe standardy jakości w zakresie świadczonych usług.

5 / 5 2019-02-14

Polecam firmę ANet Artur Pudołek jako rzetelnego, wiarygodnego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

1 / 5 2018-05-25

Witam, nie wiem czy to są wiarygodne opinie bo ja osobiście znam parę innych firm, mieszczące się w Tychach mamy wręcz odmienne zdanie. Pan Artur odbiera telefony tylko do momentu założenia i skasowania za sprzęt. Potem kontaktu nie ma w razie awarii lub zgłoszenia reklamacji. Nasza opinia jest wyraźnie negatywna jest to partner nierzetelny, niesolidny, deklaracje bez pokrycia. Jestem skłonna osobiście odpowiedzieć na pytania osób zainteresowanych dotyczące współpracy

5 / 5 2018-04-05

Szybki, a przede wszystkim bezawaryjny internet. Niezwykle sympatyczny właściciel firmy.

2018-02-20

To prawda co piszą o obsłudze. Prawda wychodzi przy rozwiązaniu umowy. Nigdy w życiu nie podpisałbym ponownie umowy z taką firmą. Na mieście chodzą słuchy o ciekawych praktykach tej firmy w pozywaniu klientów do sądu o przysłowiową złotówkę, czego jestem żywym przykładem. to jakiś absurd! Po 20 godz transfer spada znacznie, ciężko przeglądać podstawowe strony internetowe.

5 / 5 2017-11-07

Miła obsługa ,szybki internet i tanio

5 / 5 2017-06-02

Polecam Firmę Anet. Obsługa bardzo miła i kompetentna. Pan Artur udzielił mi porad dotyczących nie tylko działania internetu ale również obsługi mojego komputera. Transmisja danych bardzo dobra. Kontakt z firmą również bardzo dobry.

5 / 5 2017-05-11

Polecamy firmę ANET Artur Pudołek jako fachowego i kompetentnego partnera we współpracy biznesowej.

5 / 5 2017-03-29

Polecam firmę ANET, stabilny i szybki internet w atrakcyjnych cenach. Jeżeli chodzi o awarie zdarzały się ale każda z nich została usunięta w ciągu 24 godzin. Bardzo miła i dobra obsługa, kontakt z firmą dobry.

Rzetelne opinie o Anet.tychy.pl

Anet.tychy.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie