Kategorie: / Komputery

Angela.pl Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 61
opinie o Angela.pl
5 / 5 2019-03-23

Bardzo dobry sklep.Miła obsługa bardzo szybka realizacja przesyłek.Polecam każdemu wymagającemu klientowi.

5 / 5 2019-03-23

Wszystko ok, jeden z najlepszych sklepów, który spotkałem. Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt. Zaskoczeniem było zapakowanie do ogromnego pudła mojej przesyłki, choć nie musiała być taka wielka, ale widzę, że bezpieczeństwo paczki, to wasz numer jeden w firmie. Bardzo szyba realizacja zamówienia, POLECAM

5 / 5 2019-03-18

Wszystko jak w opisie. Polecam.

2019-03-08

Rewelacja!

5 / 5 2019-02-28

polecam

2019-02-27

Zakupy , skompletowanie oraz wysyłka w ekspresowym tempie , bezproblemowy kontakt . Z chęcią będę tam dalej kupował jeśli będę coś potrzebował a znajdzie się w tym sklepie .

5 / 5 2019-02-24

To mój pierwszy kontakt ze sklepem Angela.pl, towar jaki został przeze mnie kupiony był na zamówienie (nie było go na stanie). Towar zakupiony 25.02. dotarł do mnie 7.03, jedyne do czego mogę się przyczepić to słaby kontakt za pomocą komunikatora GG, więc polecam kontakt telefoniczny. Obsługa bardzo miła i rzeczowa, przesyłka solidnie zapakowana, nie miałem żadnego problemu. Polecam.

5 / 5 2019-01-27

Rzetelnie, szybko, fachowo!

5 / 5 2019-01-26

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Świetny kontakt ze sprzedawcą. Polecam!

5 / 5 2019-01-13

Towar pierwsza klasa (cichy) i profesjonalnie zapakowany. Niestety wysyłka z kilkudniowym opóźnieniem

2018-12-26

Bardzo dobra obsługa klienta...bezproblemowe transakcje...

2018-12-21

Rewelacja tak trzymać!!!!!!!

5 / 5 2018-12-06

Sklep jak każdy inny,troche jestem nie zadowolony ponieważ dostałem inna pastę termo przewodzącą niż zamawiałem. Nie wiem czyja to wina,na pewno nie moja!

5 / 5 2018-12-02

Szybko, jednak opakowanie towaru trochę słabe.

2018-11-27

Jak dotąd jest to jeden z najlepszych sklepów w jakich kupowałem. Realizacja zamówienia błyskawiczna, kontakt natychmiastowy. Oferta bardzo bogata. Naprawdę warto tu kupować.

2018-11-26

Wszystko wydawało się w porządku, gdyby nie serwis. Jest nędzny i bez kultury. Tuż po sprawdzeniu produktu byłem niezadowolony, z powodu fabrycznej usterki urządzenia. Zgodnie z zaleceniami odesłałem wadliwy produkt pod wskazany adres w ciągu do 10 dni (ponoć takie prawo konsumenckie). Było ustalone, iż mam prawo do wymiany sprzętu na inny lub zwrot gotówki. W rezultacie nie mam ani urządzenia ani utraconych pieniędzy. Mimo emailów oraz kontaktu telefonicznego do osoby odpowiedzialnej za serwis brak odzewu przez 3 MIESIĄCE!!! Dałem sobie z tym spokój, miałem ważniejsze rzeczy na głowie. Ja i moi znajomi omijamy ten sklep szerokim łukiem. Szkoda mi pieniędzy, nerwów i tego całego cyrku.

5 / 5 2018-11-25

Razem, zamówiłem w sklepie na ponad 3tys. Brak problemów z kontaktem, zamawiałem 3 paczki dzień po dniu, to połączyli mi w jedną i za opłacone przesyłki przysłali pieniądze...BARDZO PORZĄDNY SKLEP! POLECAM!

5 / 5 2018-11-19

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Sprzęt bez zarzutu, ceny w porządku. Dokonałem dwóch zakupów i na pewno będę wracał.

5 / 5 2018-11-09

Szczerze polecam ten sklep wszystkim modderom swoich komputerów. Ceny są przystępne, szybki czas realizacji zamówienia do tego bardzo dobry kontakt oraz szeroki wachlarz asortymentu.

2018-11-02

W wielu przypadkach opisy produktów bardzo skromne lub ich brak. Dlatego trudno wybrać odpowiedni produkt. Brak dokładnych wymiarów, brak generowanego hałasu, ogólnie dużo za dużo braków. Trudno za każdym razem wysyłać zapytania o prawie każdy produkt z osobna. Puk, puk! Obudźcie się, to jest sklep internetowy...

5 / 5 2018-10-28

Szczerze polecam ten sklep,pełen profesjonalizm,szybko sprawnie i na temat po prostu nic dodać nic ująć!!!!

5 / 5 2018-10-21

Bardzo rzetelna obsługa. Dobry kontakt, sprawnie przeprowadzona transakcja. Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-10-11

Witam, zamówiłem w tym sklepie kilka dość starych części do chłodzenia wodnego, później okazało się, że będzie problem ze skompletowaniem odpowiedniej ilości złączek - w związku z tym, że buduję rozbudowane LC z dwoma obiegami musiałem przez to całość skompletować od nowa. Firma zrekompensowała mi to sporą zniżką na panel sterujący obrotami - co prawda, poprzez mój mały szantażyk ale poszli na to choć oczywiście nie musieli, myślę, że to mega plus na podejście w obecnych realiach rynku. Polecam serdecznie, dodatkowo obsługa telefoniczna znacznie milsza niż u głównego konkurenta. Dostarczenie części błyskawiczne - o ile wszystko jest akurat na stanie to kwestia

5 / 5 2018-10-06

Wszystko ok polecam.

5 / 5 2018-10-05

wysyłka blyskawicza. Kontakt zwlaszcza na czacie jakiego jeszcze nie spotkalem- chetni do pomocy,rozmowni,dostepni nawet wieczorem . Zamowili specjalnie dla mnie grill uv. Kupilem u nich kilka przedmiotow- wentyle, kable, katody... Polecam!!!

2018-09-24

Kontakt taki sobie, trzeba poczekać na emaila z odpowiedzią, ale wszystko przebiegło sprawnie. Towar dobrze zapakowany. Miałem obawy ale nie mogę złego słowa powiedzieć.

5 / 5 2018-09-23

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-09-20

Bardzo dobry sklep, bogaty asortyment - świetny kontakt i rozsądne ceny. Zrobiłem tu duże zakupy, które szybko (po 3 dniach od wpłaty) trafiły do mego domu. Informacje na temat dostępności produktów są poprawne, a sprawna obsługa również zachęca do kupna podzespołów komputerowych.

2018-09-04

Sklep solidny, ceny prawidlowe, wszystko wyslane na czas.

5 / 5 2018-08-23

To już kolejny zakup w tym sklepie i kolejny raz udany :) Chłodzenie do karty graficznej wraz z radiatorami dostałem na drugi dzień od zamówienia. Do tego cena jedna z najniższych jaką znalazłem. POLECAM!

5 / 5 2018-08-13

Dobre ceny, szybka wysyłka. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-08-12

bardzo szybka i fachowa wysyłka... polecam

2018-08-10

Błyskawiczna i bezproblemowa realizacja zamówienia

5 / 5 2018-07-18

Błyskawiczna wysyłka - przy przelewie z mbanku nawet w ten sam dzień - bardzo dobra obsługa przy zakupie (pomoc i doradztwo) - szczerze polecam !

2018-07-16

Super sprawnie polecam!!!

2018-07-15

Omijać jak najdalej, od dwóch miesięcy czekam na zwrot pieniędzy . totalna porażka

2018-07-09

Bardzo duży asortyment, kiepski kontakt z klientem.

2018-07-07

bardzo dobry sklep

2018-06-21

Znakomita,miła i cierpliwa :) obsługa.idealny [email protected],ekspresowa wysyłka

2018-06-18

Towar zgodny z opisem i zdjęciami. Błyskawiczna dostawa, znakomite opakowanie przesyłki.

5 / 5 2018-06-15

Sklep Angela.pl znam od dawien dawna i zawsze wiedziałem, że to solidna firma. Zamówiłem obudowę Chieftec DF-02B b/z. Towar do mnie dotarł planowo, otrzymałem podziękowanie, za dostarczenie potwierdzenia przelewu, a sam towar został wysłany i był u mnie z dnia na dzień czyli planowo. Również koszt przesyłki bardzo atrakcyjny!.Pełna informacja o przesyłce, staranie zapakowana i bez wad. Jedynie firma GLS dała ciała zostawiając paczkę u sąsiada bez powiadomienia mnie. Wcześniej jak to kurierzy mają w zwyczaju nie zadzwonili z zapytaniem czy ktoś będzie w domu czy też z informacją o pozostawieniu przesyłki u sąsiada obok (sic!). Jestem bardzo zadowolony z samej transakcji jak i sposobu jej przeprowadzenia. Towar tez pierwsza klasa. POLECAM! Profesjonaliści!

5 / 5 2018-05-22

Szybka obsługa - żadnych zgrzytów :)

5 / 5 2018-05-12

Bezproblemowa transakcja, dobry wybór (katody producentów niedostępnych w innych sklepach). Polecam

5 / 5 2018-05-08

Bardzo dobry kontakt z pracownikami, świetne ceny oraz dostępność produktów które są tak rzadko spotykane na polskim rynku, bardzo korzystne rabaty, :) do tego przychodzi zabezpieczenie przesyłki przed uszkodzeniami duży +. Kurier w jeden dzień dostarczył przesyłkę to już nie pierwszy raz kiedy to kurier mnie miło zaskoczył. Naprawdę polecam

5 / 5 2018-05-07

Polecam

2018-05-07

Jak dla mnie rewelacyjne podejście do klienta i pomoc w szerokim zakresie.

5 / 5 2018-05-06

Zakupy przed świętami są związane z długim czasem oczekiwania na przesyłkę, ale tym razem było inaczej. Zamawiając przedmiot przed świętami 23.12 dostałem go następnego dnia rano! Zostałem bardzo miło zaskoczony. Podziwiam za zorganizowanie i szybkość działania pracowników sklepu i firmy spedycyjnej.

5 / 5 2018-05-05

Bardzo dobre ceny. Czas realizacja zamówienia około tygodnia. Kupowałem 2 razy i 2 razy się nie zawiodłem. Polecam.

5 / 5 2018-05-02

Szybko i sprawnie.Pełna satysfakcja z udanego zakupu Życzę innym sprzedających aby traktowali klientów tak jak Sklep internetowy Angela.

2018-04-07

Wszystko bardzo dobrze. Bezproblemowa obsługa i gwarancja.

5 / 5 2018-04-06

Świetny sklep widać że pracują tam profesjonaliści Ceny najniższe wysyłka darmowa w ciągu 24 h rano zamówiłem tego samego dnia wysłali następnego odebrałem od kuriera :) przesyłka zapakowana tak że wypadnięcie z samolotu by jej nie zniszczyło :)

5 / 5 2018-04-04

Wszystko OK. POLECAM.

5 / 5 2018-03-18

w porządku, polecam

2018-03-18

Przedmiot gotowy do odbioru od razu po wysłaniu potwierdzenia wpłaty. Miły kontakt zarówno przed, jak i po transakcji. Przed zakupem otrzymałem mailowo fachową pomoc.

5 / 5 2018-02-24

Bardzo dobry kontakt mailowy, praktycznie na bieżąco, bezproblemowo udostępniają możliwość wysyłki niewielkich przedmiotów listem poleconym, co wychodzi taniej, rzecz jasna. Kupuję już w tej firmie drugi raz i jestem bardzo zadowolony z fachowej obsługi, wysokiej jakości towaru i szybkiej wysyłki.

5 / 5 2018-02-14

Bardzo szybko dostawa i świetny opis przedmiotu.

2018-02-14

Wszystko jak najbardziej w porządku.

5 / 5 2018-02-14

Polecam bardzo szybka realizacja zamówienia.

2018-02-09

Po prostu, takjak być powinno.

5 / 5 2018-02-06

Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, szybka wysyłka. Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów. Polecam :)

2018-02-04

Świetny sklep. Paczke miałem w rękach 21 godzin po złożeniu zamówienia !!!

5 / 5 2018-01-16

Rewelacyjne doradztwo, szybkość wysyłki również. Polecam wszystkim i pozdrawiam !!!

2018-01-16

Witam. Sklep godny polecenia innym kupującym. Kiedy kupujesz w tym sklepie , to dostajesz to za co płacisz i to co zamawiasz i idealnie zapakowane na czas transportu . Poza tym miło rozmawia się przez telefon z pracownikiem sklepu. Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie i na pewno jeszcze coś kupię.

5 / 5 2017-12-28

ok

5 / 5 2017-11-28

Dobry kontakt, błyskawiczna realizacja, atrakcyjne ceny. Polecam !

5 / 5 2017-11-11

Dobry kontakt , towar zgodny z opisem.Przesyłka dobrze zapakowana. Koszty przesyłki do zaakceptowania . Jedynie czas dostarczenia przesyłki nie powala na kolana , aczkolwiek to raczej nie wina sklepu. Ogólnie OK

5 / 5 2017-11-10

Wszystko zgodnie z opisem. Towar extra zapakowany. Przesyłka na nastęony dzień u mnie pod drzwiami. Polecam.

2017-11-04

Radzę unikać tego sklepu jak ognia , na zwrot gotówki czekam już 3tyg , kolejna rzecz to potrafili mnie wprowadzić błąd na fakturze korekcyjnej na 10zł. Drogą mejlową uzyskuje jedynie idiotyczne wymówki ze strony sklepu. Sprawa zostaje zgłoszona do Powiatowego Rzecznika Praw Konsumenta oraz w póżniejszym terminie zostanie zgłoszony pozew cywilny.

5 / 5 2017-10-31

Szybka wysyłka, dobry kontakt, Polecam :)

5 / 5 2017-10-31

szybka realizacja, dobra obsługa, brakuje niestety opisu nietkrórych produktów, generalnie mogę polecić innym zakupy w tym sklepie

3 / 5 2017-10-28

Drugi miesiąc czekam na kabel który mieli dosłać "w następnym tygodniu". Zero kontaktu z ich strony. Odradzam, strata czasu.

2017-10-25

Sklep w każdym calu bardzo dobry.

2017-10-22

Zamówiłem wczoraj o 15:30, wysłana tego samego dnia w przeciągu godziny, dziś rano odebrałem :)

2017-10-12

Kupowałem u nich jakiś czas temu kilka części do komputera, Wszystko przebiegło sprawnie, sprowadzili mi też specjalnie coś spoza swojego asortymentu (i nie trzeba było zbyt długo czekać).

5 / 5 2017-09-12

Wszystko w porządku. Towar dobrze zabezpieczony, szybka przesyłka.Na drugi dzień miałem juz paczke w domu. Polecam

5 / 5 2017-08-15

Tak, szybka realizacja, towar zapakowany ok, ale jeżeli chodzi o sam materiał straszne badziewie.Raz kupiłam koszulę białą, po założeniu okazało się, że kołnierzyk ma dwie różne długości, i różnice widać nieznacznie ale jednak.Dalam sobie spokój z reklamacją, i materiał poliester za 99.99 zł, byłam zła na siebie, że kupuje w ciemno, przez internet, tyle razy nauczkę miałam, nie ma to jak się dotknie, przymierzy.Po około 2 latach znowu zaryzykowałam, chyba zapomniałam o goryczy.Spodobal mi się płaszcz, w dużej mierze z wełny.Jakue było zdziwienie, gdy po pierwszym razie,gdy założyłam okazało się, że na rękawach mega się mechaci.Obecnie po założeniu kilka razy dosłownie wszędzie.Nie kosztował mało i takie rzeczy.Ja dziękuję.Napisalam opinie na temat konkretnego produktu niestety nie dopuścili do wyświetlenia, szkoda.

2017-08-12

biedne goście bez charakteru ! 04.12.2012 drobiazg tam kupiłem, zamiast 105 złoty przelałem im 105 euro, prośby o zwrót różnicy bez skutku, tylko jakieś biedne wymowy tej kasy im napewno nie podaruje :)

5 / 5 2017-07-31

Bezproblemowo i bardzo szybko.

5 / 5 2017-07-27

Bardzo szybka realizacja, pełen profesjonalizm.

2 / 5 2017-07-21

Jestem bardzo zawiedziona kupowałam w tym sklepie pierwszy raz i więcej nie skorzystam ani też nikomu nie polecam zamówiłam sukienkę okazała się być za duża więc odeslalam ją po czym zadzwoniono do mnie ze sukienki nie przyjmą bo jest pobrudzona i oskarżono mnie ze pobrudzilam pudrem odesłali mi z powrotem. Gdy sukienka do mnie dotarla bardzo dokładnie ją obejrzałam i żadnego zabrudzenia nie zauważyłam. Zostałam podstępnie oszukana i naciagnieta na koszty. Zatem ostrzegam kupujących by dobrze zastanowili się nad kupnem w tym sklepie.

5 / 5 2017-07-08

Paczka, którą zamówiłem nie przyszła w odpowiednim czasie. Przyszła nawet za wcześnie! Wszystko w środku było w porządku, szczelnie i bezpiecznie zapakowane. Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep!

2017-06-16

Bez zastrzeżeń

2017-06-13

Świetny sklep, posiada ogromny asortyment produktów w tym tych ciężko dostępnych w innych sklepach. Jasna informacja o dostępności danych produktów, błyskawiczna przesyłka. GODNY POLECENIA !!!

5 / 5 2017-05-20

Dobra komunikacja ze sklepem, szybki czas realizacji zamówienia (paczkę odebrałem po 2 dniach od złożenia zmówienia). Towar zgodny z opisem, wszystko OK. Oby jak najwięcej takich solidnych sprzedawców.

2017-05-20

O jakim sklepie piszecie? Ja w angela kupowałem części komputerowe, a Wy .... ubrania ????? :/

5 / 5 2017-05-17

Polecam

5 / 5 2017-05-17

Na prawdę dobry sklep, co prawda musiałem czekać na dostawę produktu który zamówiłem ale ogólnie wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2017-05-16

Sklep angela.pl jest to sklep, który polecam wszystkim, tym mniej i bardziej doświadczonym, każdy znajdzie tu coś dla siebie. Znakomita obsługa klienta szybka i tania wysyłka towaru.

2017-05-06

Bardzo często robię tam zakupy. Dorobiłem się już 5% zniżki. Każdym zakupom towarzyszy ten sam wysoki poziom.

5 / 5 2017-05-03

Wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam

2017-04-19

Nic złego nie mogę napisać, wszystko od momentu złożenia zamówienia do otrzymanie przesyłki przebiegło bardzo sprawnie.

5 / 5 2017-04-18

Szybka dosawa kurierem, juz na drugi dzień. Bez problemów. Polecam

5 / 5 2017-04-11

Rewelacyjny sklep, mnogość produktów nigdzie indziej nie dostępnych, szybka realizacja zamówień do tego bardzo dobry kontakt ze sklepem.

5 / 5 2017-03-29

Bardzo szybka transakcja, zamowilem pod wieczór a pojutrze juz paczka byla w domu. Polecam :]

Rzetelne opinie o Angela.pl

Angela.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.angela.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 71 7991177

Komórka
509-244-753

Infolinia
-

Logowanie