Kategorie: / Zegarki i biżuteria / Pozostałe

Angelgold.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.82
opinie o Angelgold.pl
4 / 5 2019-03-20

Polecam

5 / 5 2019-03-17

Wszystko przebiegło prawidłowo :)

5 / 5 2019-03-14

Sygnet męski piękny. Szybka obsługa.

5 / 5 2019-03-03

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2019-02-21

Polecam

5 / 5 2019-02-10

Polecam wszystkim zakupy w tej Aptece, tanio i szybko:) jeszcze tu wrócę:)

5 / 5 2019-02-08

Bardzo dobra obsługa , towar zgodny z zamówieniem , szybka dostawa , żona zadowolona z prezentu , polecam

5 / 5 2019-02-03

Profesjonalna obsługa.Firma godna polecenia

5 / 5 2019-01-29

Ogólnie całość bardzo pozytywnie oceniam .

5 / 5 2019-01-23

Polecam polecam

5 / 5 2019-01-22

Bardzo szybka realizacja

4 / 5 2019-01-21

Sklepy godny polecenia : )

5 / 5 2019-01-16

Solidna firma. Polecam.

5 / 5 2019-01-12

Towar zgodny z opisem. Super grawer

5 / 5 2019-01-06

Profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-01

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2018-12-24

10/10

5 / 5 2018-12-15

Polecam

5 / 5 2018-12-13

Szybko. Dobry kontakt. Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-11-19

Profesjonalna obsługa. Super. Polecam

5 / 5 2018-11-19

wszystko ok

5 / 5 2018-11-18

Bardzo szybka i solidna obsługa. Zawieszka z ładnym grawerem na życzenie, ładnie wykonane. Polecam

5 / 5 2018-11-14

Żadnych problemów, szybka dostawa, dobry kontakt ze .sprzedającym.

5 / 5 2018-11-13

Sklep godny polecenia. Zamówiony towar przyszedł bardzo szybko, jest ładny, zgodny z opisem- pięknie się prezentuje. Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-11-12

Kolczyki przepiękne. Bardzo szybka wysyłka. Gorąco polecam ten sklep!!!!!!!!

5 / 5 2018-11-06

Pełen profesjonalizm. Błyskawiczna wysyłka , profesjonalne zdjęcia.

5 / 5 2018-10-29

Bardzo dobra

5 / 5 2018-10-24

Wszystko. Ok. Super prezent . Dobry kontakt

4 / 5 2018-10-04

Bardzo dobre zapakowanie produktu, polecam!

5 / 5 2018-09-30

Produkt idealny, wykonanie jeszcze lepsze niż na zdjęciach. Polecam każdemu!

5 / 5 2018-09-18

Idealna transakcja.

5 / 5 2018-09-15

Szafka ok tylko jeden uchwyt obdrapany wrzucony luzem do paczki

5 / 5 2018-09-14

Profesjonalna obsługa

1 / 5 2018-09-09

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-08

Obsługa na najwyższym poziomie. Serdecznie dziękuje telefonistce za pomoc w doborze rozmiaru i cierpliwość. Pierścionek z koroną dziewczynie się bardzo spodobał, pasuje na palec i mało tego została moją narzeczoną!!!! więc jeszcze raz serdecznie dziękuje! Polecam wszystkim bo lepszego sklepu nie znajdziecie!!!

5 / 5 2018-09-01

Gorąco polecam sprzedającego.

5 / 5 2018-08-28

Polecam w 100 %

5 / 5 2018-08-28

Szybko, solidnie zapakowane, zgodnie z opisem. Polecam :)

5 / 5 2018-08-27

Polecam

5 / 5 2018-08-24

Kolczyki super, prezent trafiony!

4 / 5 2018-08-22

Szybka przesyłka, towar warty polecenia.

5 / 5 2018-08-16

Biżuteria bardzo ładna szybką wysyła jestem zadowolona

5 / 5 2018-08-14

Wszystko zgodnie z opisem

5 / 5 2018-08-04

Super

5 / 5 2018-08-01

Jestem zadowolona z szybkości realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-08-01

Profesjonalna obsługa.. Polecam..

5 / 5 2018-07-30

Polecam, profesjonalna obsługa. Zamówienie zrealizowane szybko.

5 / 5 2018-07-28

Bardzo dobry sklep polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-25

Sprawna obsługa rzeczowa zamówienie szybko zostało dostarczone i takie jak na zdjęciu .

5 / 5 2018-07-23

Polecam Gorąco Ten Sklep.

5 / 5 2018-07-21

Bardzo polecam. Super jakość, otrzymane produkty w 100% odzwierciedlają towar że zdjęcia. Nie mam żadnych zastrzeżeń i na pewno jeszcze skorzystam!

5 / 5 2018-07-03

pełny profesjonalizm - polecam

5 / 5 2018-06-29

Bardzo szybka przesyłka i miły kontakt.Wisiorek z koralem wykonany dokladnie.

5 / 5 2018-06-25

Polecam

5 / 5 2018-06-25

Szybka wysyłka, towar zgodny opisem

5 / 5 2018-06-23

Profesjonalizm w każdym calu. Polecam

5 / 5 2018-06-22

Polecam

5 / 5 2018-06-18

Zamawiany produkt był zgodny z opisem. Transakcja przebiła sprawnie

4 / 5 2018-06-17

wszystko w najlepszym porzadku

5 / 5 2018-06-11

Super sklep i produkty,ktore oferuje,serdecznie polecam

5 / 5 2018-06-08

śliczna broszka, przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana, polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-06-06

Polecam

5 / 5 2018-06-04

Świetny sklep. Polecam!

5 / 5 2018-06-02

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-06-01

Bardzo szybko, sprawnie, produkt śliczny

5 / 5 2018-06-01

Szybko, sprawnie zgodnie z opisem. POLECAM!

4 / 5 2018-05-31

Zawieszka z Papiezem bardzo ładna. Dziękuję

5 / 5 2018-05-26

Przesyłka miała wprawdzie przyjść najpózniej po tygodniu, a dotarła do mnie dopiero po dwóch tygodniach, ale to pewnie była wina poczty za granicą.

4 / 5 2018-05-25

Polecam

5 / 5 2018-05-21

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-05-10

Jestem naprawdę zadowolona z zamówionych kolczyków, piękne zapakowane. Czas realizacji niesamowicie szybki. Polecam! : )

5 / 5 2018-05-09

SUPER POLECAM WSZYSTKIM

5 / 5 2018-05-01

Wszysko OK polecam

4 / 5 2018-04-20

Polecam

5 / 5 2018-04-19

Quick delivery and valued product. I recommend

5 / 5 2018-04-06

Wszystko super :-)

5 / 5 2018-03-23

szybko i sprawnie

4 / 5 2018-03-21

Jestem zadowolona, polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-17

Firma rzetelna, bardzo szybkie dostarczenie przesyłki, mogę polecać firmę innym

5 / 5 2018-03-07

OK. Polecam

4 / 5 2018-02-22

Jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-02-20

Polecam

5 / 5 2018-02-16

Jestem zadowolona

5 / 5 2018-02-09

Polecam.

5 / 5 2018-01-30

Jest ok.

5 / 5 2018-01-22

Super obsługa inni mogą się uczyć od was pozdrawiam

4 / 5 2018-01-20

Udane zakupy, bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-01-16

WsYskto ok

5 / 5 2018-01-07

Polecam ! Biżuteria ładnie wykonana.

5 / 5 2018-01-03

polecam

5 / 5 2017-12-31

Bardzo szybko dostałam przesyłkę polecam sprzedawcę

5 / 5 2017-12-29

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2017-12-28

Super

5 / 5 2017-12-15

Polecam sprzedającego!

5 / 5 2017-12-03

Polecam, obsługa Express

5 / 5 2017-12-01

Bardzo dobry kontakt z klientem, szybka realizacja zamówienia, a sam nieśmiertelnik bardzo ładny z dobrze zrobionym grawerem, idealne na prezent!

5 / 5 2017-11-28

100% zadowolenia.

5 / 5 2017-11-20

Polecam !

5 / 5 2017-11-20

Super

5 / 5 2017-11-19

Wszystko na + a do tego prezent jako miła niespodzianka .Polecam

5 / 5 2017-11-16

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-14

Super!!!polecam!!!

5 / 5 2017-11-07

Wszystko zgodne z opisem.Szybka wysyłka.Polecam.

5 / 5 2017-11-01

polecam

5 / 5 2017-10-26

Wszystko przebiegło prawidłowo :)

5 / 5 2017-10-26

Polecam!!!

4 / 5 2017-10-25

Mimo problemu z szablonem strony na telefonie, obsługa sprawnie zauważyła błąd, skontaktowano się ze mną, a reszta realizacji była czystą formalnością. Polecam.

5 / 5 2017-10-24

Świetna,kompetentna obsługa,wysoka jakość produktów,szybka wysyłka,porządne pakowanie

5 / 5 2017-10-24

Polecam

5 / 5 2017-10-21

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-10-16

Wszystko w najlepszym porządku, polecam serdecznie

5 / 5 2017-10-15

szybka i profesjonalna obsługa nawet ze zmniejszeniem rozmiaru pierścionka, szybka dostawa

4 / 5 2017-10-05

Jest okej

4 / 5 2017-10-04

Krótki czas oczekiwania, profesjonaluzm i bardzo dobra jakość.

3 / 5 2017-08-30

może być

4 / 5 2017-08-25

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam ;)

4 / 5 2017-08-17

Wszystko jak należy. Polecam.

5 / 5 2017-08-13

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-11

Wszystko OK, towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, szybka przesyłka .

4 / 5 2017-08-06

Grawer w naszyjniku wygląda jak by był przypalony

5 / 5 2017-08-03

Polecam

5 / 5 2017-07-29

Profesjonalna obsługa, błyskawiczna dostawa, polecam serdecznie !

5 / 5 2017-07-25

Wisiorek zgodny z opisem, do zobaczenia na kolejnych aukcjach. Polecam

5 / 5 2017-07-23

Towar zgodny z zamówieniem, wisiorek śliczny, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2017-07-17

profesjonalna obsługa

4 / 5 2017-07-15

Prawie wszystko ok. Źle działający formularz dostawy - wygenerował sporo zamieszania. Ogólnie polecam, ale najlepiej zadzwonić i wszystkiego dopilnować.

4 / 5 2017-06-28

Z realizacji i dostawy jestem zadowolona,wisiorek na prezent-sliczny.Niestety szkoda tylko,że nie zgadzała się cena ze strony z tą z zamówienia(pominięty upust),mimo kontaktu kwestia nie została wyjaśniona.Polecam

5 / 5 2017-06-27

Super

5 / 5 2017-06-24

szybko i wzorowo

5 / 5 2017-06-22

polecam

5 / 5 2017-06-20

Zdecydowanie polecam jakość i szybkość obsługi!

5 / 5 2017-06-04

Dokonałem zakupu po raz drugi. Zamówienie dotarło szybko, a sam produkt jest wysokiej jakości. Będę polecał tego sprzedawcę znajomym.

5 / 5 2017-05-30

polecam, produkty bardzo oryginalne, pięknie i starannie wykonane, zgodne z opisem w 100%

5 / 5 2017-05-29

Transakcja super przyjemna, ekspresowa przesyłka, którą odebrałem dzień po złożeniu zamówienia. Zamawiany sygnet na żywo ładniejszy niż na zdjęciu. Polecam!

5 / 5 2017-05-29

Wszystko OK.

4 / 5 2017-05-27

Dobry towar , dobra obsługa

5 / 5 2017-05-25

Wszystko błyskawicznie,kolczyki super

5 / 5 2017-05-17

obsługa ok

5 / 5 2017-05-15

Jestem zadowolona z realizcji zamówienia Polecam

5 / 5 2017-05-13

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-05-12

Polecam

5 / 5 2017-05-10

Bardzo polecam super kontakt niesmiertelnik Bardzo ładnie się prezentuje!!!!

5 / 5 2017-05-09

Profesjonalizm!!!!!

5 / 5 2017-05-08

Profesjonalna obsługa,szybki i miły kontakt.Polecam.

5 / 5 2017-05-08

Wszystko pięknie

5 / 5 2017-05-01

Polecam!!!!!

5 / 5 2017-04-29

Wszystko w porządku

4 / 5 2017-04-27

Polecam

5 / 5 2017-04-18

polecam, szybko, sprawnie i profesjonalnie

4 / 5 2017-04-17

polecam

5 / 5 2017-04-08

Perfettamente!

5 / 5 2017-04-06

Towar piękny, taki jak na zdjęciu. Polecam z czystym sumieniem...

5 / 5 2017-03-28

Polecam

Rzetelne opinie o Angelgold.pl

Angelgold.pl

Siedziba
Kartuzy

WWW
http://www.angelgold.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 58 552 46 11

Komórka
+48 692 386 900

Infolinia
-

Logowanie