Kategorie: / AGD

Anix.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Anix.pl
2019-03-21

Zaskakująco dobra obsługa z zaskakująco krótkim terminem realizacji.

5 / 5 2019-01-11

Kontakt, szybkość dostawy - rewelacja, pełen profesjonalizm!!! Bardzo dobra cena. Od zamówienia do dostawy 27 godzin!!! Polecam!!!

5 / 5 2018-12-16

Kupiłem ekspres. Pełen profesjonalizm. towar po 23 godzinach został dostarczony.

5 / 5 2018-08-16

Dobra sprawna obsługa, szybka wysyłka towaru oraz dobra cena. Jedyny minus tego sklepu - mały wybór :(

5 / 5 2018-06-25

człowiek godny polecenia. Polecam!

2018-06-09

Bardzo sprawna obsługa, realizacja zamówienia trwała 28godzin, każdy jej etap podparty mailem. Mój pierwszy zakup w tym sklepie i jeśli znowu będę miała coś kupować, na pewno zajrzę w ich ofertę. 100% zadowolenia!

5 / 5 2018-06-09

Brak zastrzeżeń polecam...

2018-05-18

Wszystko bardziej niż dobrze. Świetny kontakt i informacje. Dostawa bez zarzutu w ciągu 2 dni.

5 / 5 2018-04-23

Moj pierwszy zakup na taka skalę w internecie (zmywarka, lodowka, okap, piekarnik i płyta). Pracownik przygotował mi ofertę, która była niższa od cen wystawionych na sklepie. Dostawa umówinego dnia. Wszysko sprawnie, o każdym ruchu byłem informowany mailem. POLECAM

5 / 5 2018-02-28

Świetny kontakt.Bardzo miła obsługa.Szybka i bezpieczna dostawa sprzętu kurierem. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2018-01-11

Zamowilem niestandardowe sprzety bo aluminiowe. Sprowadzone byly od producenta po najnizszych cenach. Byla pomylka z adresem ale udalo sie naprawic. Bardzo dobry kontakt - POLECAM!!!

5 / 5 2017-12-25

Szybko, miło i przyjemnie. Z takimi ludźmi aż miło się współpracuje. Towar zgodny z ustaleniami dotarł w eexxxxxpresowym tempie.

5 / 5 2017-12-18

wszystkim poelcam ten sklep, fajna miła obsługa, która wie co sprzedają.przesyłka doszła na czas, a nawet dzień wczesniej niz zakładałam. gorąco polecam.

5 / 5 2017-11-10

Kontakt świetny, wszystkie informacje dostałam na maila. Towar dotarł na następny dzień na 2 koniec Polski- jestem pod wielkim wrażeniem. Gorąco polecam wszystkim zakupy w tym sklepie!!!

5 / 5 2017-07-02

Polecam wszystkim. Kolejny raz zawitałam do sklepu anix.pl. Tym razem po odkurzacz Thomas Twin. Wszystko sprawnie. POLECAM z czystym sumieniem.

Rzetelne opinie o Anix.pl

Anix.pl

Siedziba
Suwałki

WWW
http://www.anix.pl

Email
[email protected]

Telefon
662 755 371

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie