Kategorie: / Pozostałe / Zdrowie I Uroda / Zegarki i biżuteria

Ankabizuteria.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Ankabizuteria.pl
2019-02-23

Super sklepik z biżuterią. Biżuterię dostałem w pięknym pudełku, Bardzo miła obsługa, zdecydowanie polecam.

2019-02-17

Mają przepiękną biżuterię srebrną taką jak naszyjniki celebrytki cudeńko.

5 / 5 2018-11-25

Trafiłam przez przypadek, szukając kolczyków z bursztynem. Jestem bardzo zadowolona ze sklepu oraz wsxystko mnie się podoba. Szybka wysyłka, przystępne ceny, przepiękna biżuteria i urozmaicona.

5 / 5 2018-11-24

W sklepie ankabizuteria kupiłem srebrny obrazek jako pamiątkę na chrzest z grawerem. Obrazek z Janem Pawłaem II dostałem następnego dnia w oryginalnym opakowaniu, a sam obrazek był dodatkowo zabezpieczony w dobrej jakości materiale aby srebro się nie zarysowało. Wszystko było na najwyższym poziomie, zaczynając od prostej i łatwej w obsłudze sklepu internetowego, gdzie złożyłem zamówienie poprzez szybką realizację zamówienia wraz z grawerem, którego treść podałem a kończąc na tym, że obrazk który podarowałem jako chrzestny do dziś jest w pokoju chrześniaka na widocznym miejscu.

2018-09-24

Biżuteria srebrna jest oryginalna, a przede wszystkim wysyłka okazała się świetnie zabezpieczone.

5 / 5 2018-09-14

Sklep internetowy z biżuterią zachwycił mnie największą w internecie kolekcją celebrytek, nawet trzy największe sieci stacjonarne nie mają większego wyboru tak ładnej biżuterii. Przyciągnęła mnie szata sklepu, a łatwa nawigacja spowodowała, że pierwszego dnia spędziłam na stronie sklepu online ponad godzinę i nie wiedziałam którą biżuterię wybrać - tyle przepięknych kolekcji. Po tym jak otrzymałam biżuterię pięknie zapakowaną i dokładnie taką jaką widziałam na stronie byłam tak zadowolona, że postanowiłam napisać tą opinię.

5 / 5 2018-05-22

Z wielką przyjemnością dodaję tą opinię dla sklepu ankabizuteria.pl. Zamówienia biżuterii zrealizowali błyskawicznie na rewelacyjnym poziomie obsługi mnie jako klienta. Przesyłka z moim naszyjnikiem srebrnym była doskonale zapakowana w pięknym pudełku, które mam do dzisiaj. Z ogromną przyjemnością polecam zarówno sklep AnKa Biżuteria jak i oferowane przez nich naszyniki i wisiorki srebrne czy kolczyki.

5 / 5 2018-04-08

Duży wybór biżuterii, szybka reakcja na zamówienie i błyskawiczna dostawa. Naprawdę polecam, będę kupowała częściej :)

2018-03-27

Kupowałam tutaj swoją biżuterię ślubną. W rzeczywistości wyglądała nawet ładniej niż na zdjęciach na stronie, do tego była pięknie zapakowana. Na pewno zrobię jeszcze kiedyś zakupy.

2017-11-27

Biżuterię srebrną mają przepiękną. Szczególnie polecam naszyjnik Celebrytek.up

2017-10-22

Sklep AnKa Biżuteria zasługuje na celującą ocenę. Kupiłem żonie piękny naszyjnik ze srebra z zawieszką Kółeczkiem w sklepie ankabizuteria online, tego samego dnia otrzymałem potwierdzenie, że biżuteria została wysłana i faktycznie następnego dnia dostałem biżuterię zapakowaną w piękne pudełko. Sposób zapakowania biżuterii i jej piękno zachwyciły i mnie i moją żonę. Baardzo duży pozytyw dla tej firmy - top1 sklep z biżuterią srebrną!

2017-09-05

Łańcuszek z krzyżykiem kupiłem bratu na bierzmowanie, taka pamiątka drobna i zależało mi na wysokiej jakości wykonania. Udało się i serdecznie pozdrawiam z tego miejsca przy okazji.

2017-09-01

Wykończenie biżuterii srebrnej na wysokim poziomie.

2017-06-03

Fajnie, że można dopasować wygodne zapięcia kolczyków i jeszcze faktycznie działające preparaty do czyszczenia biżuterii srebrnej.

5 / 5 2017-03-29

Na ogół nie mam czasu chodzić po sklepach. Chciałem szybko kupić prezent dla żony :) Trafiłem na ankabiżuteria szukając biżuterii z pereł. Wybór ten okazał się być bardzo trafny . Żona była bardzo zadowolona z prezentu , a to najważniejsze .

Rzetelne opinie o Ankabizuteria.pl

Ankabizuteria.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://ankabizuteria.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie