Kategorie:

Anrem.net Opinie Klientów

średnia ocen: 2.04
opinie o Anrem.net
2019-03-20

25 października opiekacz zamówiony, do tej pory brak wysyłki. Kontakt ze sprzedawca zerowy.

1 / 5 2019-03-15

Również zostałem oszukany na kilkaset złotych, sytuacja miała miejsce w listopadzie. Po wysłaniu przelewu brak jakiegokolwiek kontaktu z firmą, towar oczywiście też nie dotarł. Sprawa została oczywiście zgłoszona na policje.

2019-03-10

Dołączam do grona. Zamówiłem zamrażarkę Whirpool dn10112017.Przelew zrobiony w tym samym dniu. Do chwili obecnej bez odpowiedzi.Telefon milczy.

1 / 5 2019-02-26

Nie otrzymałam zamówionego i opłaconego towaru! Brak możliwości kontaktu. Oszustwo!

1 / 5 2019-02-21

Negatywna

5 / 5 2019-02-07

polecam ten sklep!

1 / 5 2019-02-05

Po raz ostatni piszę opinię, jutro zgłaszam sprawę na policję. Złodziei trzeba ścigać i zamierzam to zrobić. Zapłaciłam za towar, którego do dziś nie otrzymałam. Mam nadzieję, że złodziejka zostanie przykładnie ukarana.

1 / 5 2019-02-04

Oszuści - towar zapłacony - nie dotarł do dnia dzisiejszego!!!! zgłaszam sprawę na policję!!!

1 / 5 2019-02-02

Niestety reklamacja nie przyniosła rezultatu. Brak towaru, brak pieniędzy. Włascicielka napisała, że towar dojdzie do piatku. ...Minęło kilka piatków i nic. Rok oszczędzałam na ten zakup.... Przykre. Oszuści!!!!!!!!!!

1 / 5 2019-01-03

zamówienie WXHDXFHKJ z dnia 5.11.2017 wpłata przelewem potwierdzenie wysyłki 8.11.2017 i co dalej? zgłosić na policję?

2 / 5 2018-12-29

23 października zamówiłam zamówiłam lokosuszarkę. Do dzisiaj mimo,że jest 7 listopada jej nie otrzymałam. Ponoć została wysłana ale numeru przesyłki nie otrzymałam ponieważ go nie posiadają. Firma bardzo podejrzana. Nie polecam i zalecam ostrożność.

1 / 5 2018-12-22

!!!!!Zamówienie złożone 6.11.2017, przelew wykonany tego samego dnia, do dzisiaj "0" odzewu ze strony rzekomo p. Beaty. Telefon nie działa, na maila żadnej odpowiedzi a dzisiaj 13.11.2017 strona już nie działa. OSZUŚCI. Zgłaszam na policję!!!!

1 / 5 2018-12-10

Niestety dołączam, Zakupy zrobione 29.10.2017, 03.11.2017 informacja o wysyłce ale bez nr LP. Strona nie działa, maile wracają... również zgłaszam sprawę na policję.

1 / 5 2018-12-07

Dzisiaj tj.23 lutego 2018 roku złożyłem zeznanie na Komisariacie Policji o oszustwo dokonane przez sklep "ANREM" BEATA STRYCHARSKA. Zobaczę czy POLICJA naprawdę jest skuteczna. Pozdrawiam oszukanych.

1 / 5 2018-12-05

Za towar zapłaciłam 27 października. Do tej pory nic nie dostałam. Brak kontaktu ze sklepem. Strona zablokowana. Oszuści

1 / 5 2018-11-30

Nie otrzymałam zamówionego i zapłaconego towaru. Próbowałam skontaktować się z tą firmą ale nie udało mi się. Jeśli nie otrzymam żadnej odpowiedzi ze strony sklepu zgłaszam sprawę na policję.

2 / 5 2018-11-23

negatywna.kretacze klamcy.dlaczego firma opineo.pl uczestniczy w tym procederz naciagania klientow wydajac pozytywne opinie o zakupie w firmie anrem.Firma Anrem w tej chwili jest kompletnie nie osiagalna,ani tel ,ani internet strony znikly.zamowienie zlozone dnia 28pażdziernika wiadomosc o wyslaniu towaru 3listopada.do dzis 0 wiadomosci o towarze .Ta firma jest zupelnie nie wiarygodna,dlatego nie polecam tej firmy nikomu .ą ópineo.pl tymbardziej nie powinna w tym naciaganiu uczestniczyc.sprawe wyludzenia bede zmuszony zglosic na policje.

5 / 5 2018-11-04

27.10 zamówiony został mikser. Przelew został wykonany tego samego dnia. Do dzisiaj brak jakiejkolwiek informacji. Status przesyłki nadal : "Oczekiwanie na płatność przelewem bankowym". Pomimo kontaktu mailowego, żadnych konkretów, tylko informacja, że przesyłka zostanie wysłana tak szybko jak to możliwe. Telefonicznie nie można się skontaktować na podany numer telefonu ponieważ nie odpowiada

1 / 5 2018-11-02

21 wiek a jednak oszuści się znajdują ale oszuście do ciebie to pisze choćby na końcu świata cie znajdę nie ważne gdzie się logowałeś twoje ip twojego komputera się znajdzie tak lepiej się poddaj odrazy bo to kwestia czasu a wszystkim którzy się dali nabrać to niech nie czekają tylko wydrukują wszystko co maja na komputerze przelew emaile i niech choćby dziś ida na policję

5 / 5 2018-10-24

TO WYŁUDZENIE!!! Niestety przekonaliśmy się z mężem o tym na własnej skórze. Opinie sprawdzaliśmy i było ok. Oczywiście sprawę zgłaszamy na policję.

5 / 5 2018-10-18

dobre produkty za korzystna cene, polecam

1 / 5 2018-10-14

Dołączam do grona poszkodowanych. Niestety ja również muszę wybrać się na policję.

2018-10-02

Najgorsza z możliwych. Po raz pierwszy spotykam się z taką ignorancją. Zamówiłam prodiż 23 października. Otrzymałam informację, iż 25 wpłynęły pieniądze. Do dziś nie otrzymałam towaru. Wielokrotnie monitowałam. Otrzymałam wiadomość, że towar został wysłany 31 października. dziś jest 7 listopada a prodiża jak nie było, tak nie ma

2 / 5 2018-10-01

Firma powstała 03.10.2017 r ,znajduje się w mieszkaniu w bloku , towary oferuje średnio o 100 zł taniej od konkurencji. Po dokonaniu przelewu, nie zostaje on zaksięgowany. Myślę, że zostałem oszukany jak inni kupujący. Reasumując: za niskie ceny , firma krzak - mówi wam to coś ? Zdecydowanie nie polecam !

2018-09-30

Zakupiłem urządzenie AGD 31.10.2017r. Pieniądze z Banku wpłynęły na konto firmy ANREM 3.11.2017r. Do dziś nie otrzymałem odp[odpowiedzi choć napisali że przesyłka jest wysłana. Co w takiej sytuacji mam zrobić, nie chcę posądzać nikogo o nieuczciwość. Czy zostałem oszukany? Proszę podpowiedzcie co mam zrobić, jak odzyskać pieniądze lub zakupione urządzenie.

5 / 5 2018-09-25

Zamówiłam piekarnik ponad dwa tygodnie temu (23.10.17) na stronie była informacja, ze produkt jest dostępny w magazynie, wiec spodziewałam się szybkiej wysyłki. Od ponad tygodnia na stronie widzę informację, że przesyłka została wysłana, jednak nadal jej nie otrzymałam. Biuro obsługi klienta nie odpowiada cały dzień na telefon, słyszę informację - przepraszamy, wybrany telefon nie odpowiada.Pomimo iż informacja na stronie jest informacja, ze biuro obslugi klienta czynne jest od 9 do 17 w dni robocze. Nie dostałam również odpowiedź na maila. Czy otrzymam zamówiony produkt? Nie wiem.

1 / 5 2018-09-20

Nie otrzymałam zamówionego i zapłaconego towaru z dnia 24.10.2017. Brak kontaktu z firmą tel. i mail. W przypadku braku kontaktu ze strony sklepu zgłaszam sprawę do organów ścigania.

1 / 5 2018-09-15

Zamowilem towar i zaplacilem przelewen 6.11.2017. 8.11.2017 otrzymalem potwierdzenie ze "Zamowienie zostalo Wyslane". Do dnia dzisiejszego (15.11.2017) ani widu ani slychu. Pod koniectygodnia zglaszam sprawe na policjeo kradziez.

1 / 5 2018-09-14

Mnie też naciągnęli. Czekam na zapłacony produkt od 24 października a teraz zero kontaktu. Zgłaszam na policję

2018-08-12

Niby 8 listopada wysłane ale żaden kurier nie dotarł. Dołączam do klubu oszukanych.

1 / 5 2018-08-04

31.10.2017 otrzymałam powiadomienie o wysłanej przesyłce z numerem zamówienia do tej pory nie otrzymałam zamówionego towaru .brak kontaktu brak odpowiedzi na wysyłane emeil-

1 / 5 2018-08-04

Również dołączam do grona osób poszkodowanych. W dniu 8 listopada 2017 r. dokonałam zakupu odkurzacza, zapłaciłam przelewem a strona internetowa sklepu w dniu 13 listopada zniknęła. Zero kontaktu. Dzisiaj złożyłam doniesienie na policję.

5 / 5 2018-07-25

wszystko super, cena ,czas realizacji, towar profesjonalnie zapakowany. polecam

5 / 5 2018-07-13

Super sklep, szybka obsługa i fachowa.

1 / 5 2018-07-11

Brak kontaktu ze sprzedający. Informacja o wysłanej przesyłce w dniu 08.11.2017 ale brak nr listu przewozowego. Dołączam się do pozostałych opini.

1 / 5 2018-07-04

Zero odzewu. Brak informacji o wpłacie (na stronie) Dzisiaj (12.11) zniknęła strona anrem.net. Zgłaszam sprawę na policję

2018-06-30

Jestem kolejna osobą, która czeka na towar. Pieniążki poszły w tamtym tygodniu - 24.10, potwierdzenie otrzymania zapłaty 25.10... i słuch zaginął.

5 / 5 2018-06-26

Zamówiłam towar płatny przy odbiorze (na szczęście) . Otrzymałam nawet proformę. W piątek minęło 6dni roboczych od zamówienia- infolinia nie działa. W poniedziałek strona nie istnieje. Polecam wszystkim, którzy zapłacili przelew oprzeć się o informację w KRS podczas zgłaszania szkody na policję. Właściciel firmy nazywa się : Beata Strychalska, NIP: 9531747417. Nie odpuszczajcie, okradanie ludzi w biały dzień nie może im ujść na sucho!

1 / 5 2018-06-18

Dołączam się do opiniodawców. Przelew za zamówiony towar Beata Strychalska ul S. Skarżyńskiego 6B/1 80-463 Gdańsk NIP 9531747417 Regon 368431404,zaksięgowała w dniu 25.10.2017r. Wysyłka miała nastąpić w dniu 31.10.217r. Również zgłaszam oszustwo tej pani na policję'

2018-06-04

zamówiłam przesyłkę 3 listopada i do tej pory nie otrzymałam

2018-05-30

U mnie także brak odzewu, towar opłacony 30.10. Strona nie istnieje, maile zablokowane. Porażka, że też skusiłam się na ten sklep.

1 / 5 2018-05-19

Żenada..ja rowniez zostalam oszukana,niby wielkie pieniadze ale liczy sie sam fakt! Z checia dolacze sie do jakiegos zbiorowego pozwu.w kupie sila. oszustow trzeba tepic..

1 / 5 2018-05-14

U mnie podobnie, pieniądze przesłane, a towaru nie ma. Zamówienie 26.10. Strona internetowa zniknęła, zablokowali emaile ode mnie Zgłaszam sprawę na policję

5 / 5 2018-05-11

Wszystko doszło jak należy, polecam

5 / 5 2018-05-08

szybko tanio profesjonalnie polecam!

1 / 5 2018-05-07

Brak kontaktu. Pieniądze przelane. Zgłaszam na Policję.

1 / 5 2018-05-07

Niestety okazało się, że to oszuści. Na towar czekam od 3.11. 8.11 dostalem informację , że towar wysłali oczywiście nie dotarł do tej pory. Sprawa na policji.

2018-04-30

W sumie nie wiem co mam o Państwu myśleć... Wiem tylko, że od trzech dni idzie do mnie przesyłka kurierem DPD. Nie chcę nawet myśleć że mnie oszukaliście. Pozdrawiam i czekam na mail'a wyjaśniającego sytuację.

1 / 5 2018-04-29

Pani Beato czytając Pani odpowiedzi na 10 złożonych negatywnych opinii okazuje się, że towar niemal wszędzie został wysłany, tyle że ja nadal go nie otrzymałam mimo informacji o wysyłce. Proszę zatem o podanie numeru wysyłki na adres: [email protected] Czemu nie umieszczono numeru nadania przesyłki na stronie sklepu w zakłądce moje konto - skoro jest miejsce na taką adnotację?. W przeciwnym razie, nie daje mi Pani wyboru, sprawę zgłaszam w poniedziałek na policję.Myślę, że nie będę jedyna czytając pozostałę opinie, chyba, że towar dotrze do mnie w poniedziałek tj. 06.11.2017.

1 / 5 2018-04-23

Jedno wielkie oszustwo i kant towar zakupiony 01.11 do tej pory nie dotał 07.11 dostałem meila że towar wysłano do tej pory nie dotarł ani numeru listu przewozowego ani info od firmy kurierskiej FIRMA WIDMO .Brak kontaktu tel i meilowego.Jedno co dobre to to ze bylem cwańszy od nich bo wziołem za pobraniem bo coś mi śmierdziało świerza firma zarejestrowana w październiku telefon głuchy. DZIWIE SIĘ ŻE JESZCZE STRONY NIE ZBLOKOWALI!!! i przybywa ludzi oszukanych i nabitych w butelke.

2018-04-23

Towar zapłacony lecz nie dostarczony. Ja też zostałam oszukana, niestety.

2018-04-16

Zamówienie złożyłam w tym sklepie 22 października, płatności dokonałam 23 (potwierdzenie wpływu środków 24.10). Do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zamówionej pralki. Rozmawiałam dwa razy z biurem obsługi, moja rozmówczyni zapewniała, że sprawdzi zamówienie i skontaktuje się ze mną. Nie zrobiła tego. Obecnie telefon sklepu Anrem.net jest nieaktywny.

1 / 5 2018-04-15

Sprawę już zgłosiłem na Policji. Tel. do oszusta: 587418772 (nie działa niestety) :-((((((((((((

1 / 5 2018-04-04

towar zakupiony 06,11,2017 i podobno wyslany 08,11,2017.brak nr.listu przewozowego.towar do tej pory nie dotarl.brak kontaktu z firma.sprawe zglaszam na policje.

3 / 5 2018-03-25

Oszusci i zlodzieje, zglosilam sprawe na policje i namawiam innych poszkodowanych aby zrobili tak samo!Odradzam zakupy w tym sklepie gdyz po przeczytaniu opinni nikomu nie udało sie uzyskac zaplaconego towaru!Spotkam sie w sadzie z tymi oszustami jestem tak zdeterminowana!!!!

2018-03-24

Niestety jestem zawiedziona ,zamówienie złożone 23 października,przelew zrobiony a przesyłki brak.Tel dirmy nie odpowiada.

2018-03-19

Od dwóch tygodni czekam na kuriera (informacja o wysyłce). Nie ma kontaktu email, nie ma telefonicznego. Jak napisałem z pytaniem o inny przedmiot podając się za nowego klienta to dostałem odpowiedź email.

1 / 5 2018-03-12

Tez jestem oszukany.dostalem wiadomosc ze towar dotrze do piatku lecz nic z tego.Jutro zglaszam sprawe na policje.

5 / 5 2018-03-04

Zakupiłem w sklepie pralkę, dotarła po paru dniach tak jak w regulaminie, wszystko działa, polecam sklep innym!

2018-03-02

Zamówiłam 26.10.2017 r. maszynkę do mięsa do dziś jej nie otrzymałam. Mimo zapewnień sprzedawcy , że została wysłana.

2018-02-16

lodówka doszła wczoraj kurierem, cała i sprawna brak zastrzeżeń do sklepu

2018-01-23

Wszystko przebiegło pomyślnie

2018-01-23

Mam ten sam problem, tylko że ja zamówiłam zmywarkę 27-10 i mimo iż dostałam maila że przesyłka została wysłana nadal nie otrzymałam towaru, dodzwonić się do nich to nie ma szans z pisaniem też marnie. Myślę że już raczej po sprawie trzeba będzie zawiadomić odpowiednie organy

1 / 5 2018-01-22

Oto status zamówienia drugiego za pobraniem: Data Status 2017-11-03 Wysłane 2017-10-28 Przygotowanie w toku Towaru oczywiście nie ma, kontaktu brak. Byłem straszony mailowo pozwem do sądu za działanie na ich szkodę kiedy poinformowałem o tym, że będę ostrzegał i ja i moi znajomi przed nimi w mediach społecznościowych ale mimo iż to zrobiłem wielokrotnie kontakt dawno się urwał. KAŻDEGO POSZKODOWANEGO zapraszam do kontaktu mailowego: [email protected] oraz zamieszczania postów z ostrzeżeniem na FB, itp. Mają też swój profil Anrem.net więc można linkować aby ostrzec innych. No i spacerek na Policję lub do Prokuratury !!!

1 / 5 2018-01-16

oszusci pieniadze wysłane30.10 a towaru do tej pory nie ma zero kontaktu

1 / 5 2018-01-14

Kupiłem najdroższy odkurzacz życia . 25.10.2017 r. zamówiłem i zapłaciłem za odkurzacz . Mimo kilkakrotnych prób korespondencji ze sklep brak odzewu , otrzymałem tylko wiadomość , że towar wysłany . Do Mnie nie trafił . Obecnie brak kontaktu z firmą . Zaczynam zabawę celem odzyskania KASY czarno to widzę .

1 / 5 2018-01-04

23 października kupiłem w tym sklepie telewizor, wpłata wpłynęła 25. W związku z brakiem wysyłki w deklarowanym terminie i brakiem kontaktu wysłałem rezygnacje z transakcji. W dalszym ciągu brak kontaktu telefon wyłączony, na e-maile nie odpowiadają

1 / 5 2018-01-01

Zwracam się do współoszukanych z prośbą o podanie rzekomego numeru telefonu do "firmy". Zgłosiłam sprawę na policję, do czego zachęcam wszystkich Państwa.Razem na pewno uda się nam dopaść złodzieja

5 / 5 2017-12-30

Szybka dostawa towar dokładnie zgodny z oczekiwaniem i opisem

1 / 5 2017-12-26

Jestem jeszcze jedną ofiarą tej OSZUSTKI albo Oszusta przekręcono mnie na 120 zł przed świętami , telefon kontaktowy w Gdańsku wg. informacji nie istnieje i nie istniał, pewnie i cały ten "sklep" to jest LIPA !

2017-12-16

Zamówienie 23.10. Opłacone, płatność przyjęta 24.10. Przesyłki brak, kontaktu brak. Telefon wyłączony, na maile nie odpisuja. Żeby nie bylo, ze jestem pracownikiem konkurencji to podam swojego maila dla chetnych i podam szczegoly zamówienia [email protected]

1 / 5 2017-12-05

Przelew wysłany 26.10 a towaru do tej pory. Brak kontaktu mailowego, telefon nieczynny, piszą że wysłali towar ale nie potrafią podać numeru listu przewozowego. Sprawę jutro zgłaszam na policję.

2017-12-04

Oszustwo, zrezygnowałam z zakupów, mieli odesłać pieniądze, nie wysłai ani towaru ani pieniędzy. Jak można ich za to ścigać?

1 / 5 2017-11-26

Towar zamówiony i opłacony 2 tygodnie temu.Zerowy kontakt mailowy ,a telefon wyłączony. Ludzi oszukanych przybywa.OSZUŚCI I ZŁODZIEJE !!!!! Sprawą zajmie się policja.

1 / 5 2017-11-25

Dokonałam zakupu w tym sklepie - wpłata gotówki na konto. Towaru nie otrzymałam. Brak kontaktu od kilku dni (tylko automatyczne wiadomości). OSTRZEGAM!!!

2017-10-29

Bardzo dziękuję za nr telefonu. Wiem, że fikcyjny, ale na komisariacie prosili :):) Mimo wszystko mam nadzieję, że złodzieja dorwą prędzej czy później.

1 / 5 2017-10-21

Nie otrzymałam zamówionego i opłaconego towaru! Brak możliwości kontaktu. Oszustwo!

1 / 5 2017-10-17

witam 25,10,2017 zakup odkurzacza 26,10,2017 zrealizowana płatność 13,11,2017 brak przesyłiki brak kontaktu telefonicznego, zero odpowiedzi na wysłane zapytania. brak numeru listu przewozowego w międzyczasie jakieś zawiadomienia o problemach technicznych, i ze przesyłka nadano juz strona została zlikwidowana i dalszy brak kontaktu

2 / 5 2017-10-15

Niestety zawiodłam się, nie polecam, zamówienie 24.10.2017 jeden mail 5 listopada z ,wiadomością wysłania towaru z NIemiec do dzisiaj zero kontaktu nie ma strony sklepu ani mail nie działa, oszustwo, czekam na zwrot pieniędzy inaczej dołączę do zgłoszenia na policję i US.

2017-10-01

Oszuści, towar nie dotarł, wyłudzili kasę!!!!

2 / 5 2017-09-29

Nie polecam, 28.10 zamówiłam i opłaciłam telewizor. Do tej pory go nie ma, zero kontaktu ze sklepem.

5 / 5 2017-09-22

bardzo dobry sprzedawca. POLECAM bez dwóch zdań!

5 / 5 2017-09-10

Szybko, tanio, profesjonalnie- polecam!

1 / 5 2017-09-04

UWAGA !!! Brak kontaktu mailowego, telefon nieczynny, piszą że wysłali towar ale nie potrafią podać numeru listu przewozowego. Sprawę jutro zgłaszam na policję.

5 / 5 2017-08-09

Szybko i sprawnie. Zakupiony produkt spełnił moje oczekiwania.

1 / 5 2017-08-07

Oszuści !!! Zakupy zrobione 25.10.2017, do tej pory nie mam zakupionych przedmiotów AGD, żadnej od nich odpowiedzi mailowej, żadnego kontaktu. Kasa wpłacona została natychmiast po zakupach a oni za nic mają klienta. Zrobiłem wszystkie wydruki i dzisiaj idę skierować sprawę do powiatowego rzecznika praw konmsumenta, spraswę też zgłoszę na policję. Zopbaczymy co dalej ale nie odpuszczę takiego traktowania. Rada: Nie róbcie zakupów w tym sklepie !

2017-07-17

Niezadowolona zamówienie złożone 24.10.2017, przelew zrobiony odrazu, brak przesyłki. Kontakt telefon nie odpowiada, na maile nie odpisują.

2017-06-26

Muszę się niestety dołączyć do grona poszkodowanych. Zamówienie złożone 22.10.17,przelew wysłany od razu, zaksięgowany 24.11.17. Problem z infolinią (raz udało mi się dodzwonić-pani poinformowała mnie, bym cierpliwie czekał do 10 dni na przesyłkę, dokładnie nie sprawdzi gdyż zajmuje się obsługą telefoniczną). Kontakt mailowy był ale odpowiedzi bardzo ogólnikowe. 31.10.17 zamówienie otrzymało status wysłane. Niestety, do obecnej chwili zamówionego towaru nie otrzymałem, Kontaktu telefonicznego i mailowego brak, więc nie wygląda to dobrze. Gdy wczoraj zobaczyłem wpisy od innych moje wątpliwości, że "może jednak nie zostałem nabity w butelkę" raczej się rozwiały. Przestrzegam innych przed zakupami w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-20

Profesjonalna obsługa, polecam wszystkim korzystanie z usług tej firmy.

1 / 5 2017-06-08

towar zamówiony 31.10.2017 i stale w przygotowaniu jest, po poinformowaniu o odstąpienia od umowy zero kontaktu. Ostrzegam oszustwo ANREM BEATA STRYCHARSKA:Stanisława Skarżyńskiego 6B/1, 80-463 Gdańsk, pomorskie

2017-05-27

Przelew wykonany 26.10 przez PayU. 30.10 wykonałam telefon kiedy będzie zrealizowane zamówienie, gdyż sklep oczekuje na wpłatę.Pani w roz. tel.miała sprawdzić po 12-tej i oddzwonić czy wpłata została zaksięgowana, mimo iż była przez PayU.Nie oddzwoniła, nie napisała emaila a telefon Anrem jest wyłączony.

5 / 5 2017-05-26

Zamówienie z 27/10/2017 - zapłacone! Nigdy nie dotarło i nie ma żadnego kontaktu ze sklepem. Sprawdzałam opinie w necie przed zakupem i były ok, ale okazało się to jednym wielkim oszustwem i kradzieżą. Radze się wystrzegać!!! Nie kupuj !!!

1 / 5 2017-05-26

Niestety ja również muszę wybrać się na policję. Oszustwo

1 / 5 2017-05-24

UWAGA !!!! NACIĄGACZE !!! Zamówienie 06,11 - TV Do dnia 14.11 - brak dostawy Brak kontaktu ze sklepem , telefon nie odpowiada. Odległość od sklepu - 30 kilometrów. Sprawę zgłaszam na Policję

1 / 5 2017-05-14

Niestety dołączam, Zakupy zrobione 06.11.2017, 08.11.2017 informacja o wysyłce ale bez nr LP. Strona nie działa, meile wracają... również zgłaszam sprawę na policję.

2 / 5 2017-05-08

Nie polecam, 28.10 zamówiłam i opłaciłam telewizor. Do tej pory go nie ma, zero kontaktu ze sklepem.

1 / 5 2017-05-01

Dołączam do grona poszkodowanych pieniądze wysłane 31.10 firma zaksięgowała wpłatę 3.11 i to tyle informacji od nich. Zero kontaktu, towaru nie ma. Czy teraz należy udać się na policję?

2017-04-18

Pralka zamówiona 29.10 za pobraniem /na szczęście, bo coś źle wróżyło/, status; wysłana. Oczywiście nie ma.

5 / 5 2017-04-13

Kontakt beznadziejny, brak jakichkolwiek informacji na temat realizacji zamówienia, puste zapewnienia, że wszystko jest ok. Termin realizacji 24 godziny a w moim przypadku minęło już 4 dni. Miało być miło szybko i przyjemnie ale czas poinformować odpowiednie organizacje o nieuczciwym sprzedawcy

1 / 5 2017-04-13

No ja też 1.11 wysłałam przelew i niestety nic jak zapytałam co z moim zamówieniem to odeslali status że paczka wysłana. Też sprawę zgłoszę na policję by się nimi zajęli ale na zwrot pieniędzy już nie liczę

1 / 5 2017-04-05

TO OSZUSTWO !!! Nie zamawiajcie ludzie w tym sklepie !!! Zamówienia za pobraniem już nie ma... tylko przelew a maili od poszkodowanych przybywa... [email protected]

2 / 5 2017-04-05

Niby 8 listopada wysłane a kurier nie dotarł. Brak możliwości kontaktu ze sklepem, telefon milczy na e-maile brak odpowiedzi. Nie wiem czy towar dojedzie i w jakim stanie będzie. Jeżeli do 15.listopada nie dotrze to rezygnuję z przesyłki. Na razie nikomu nie polecam zakupów w tym sklepie. Gdy wszystko będzie ok napiszę sprostowanie.

2017-04-03

Firma bardzo podejrzana.Omijajcie ten sklep z daleka.

1 / 5 2017-03-26

Jedno wielkie oszustwo... 31.10.2017 otrzymałam powiadomienie o wysłanej przesyłce z numerem zamówienia do tej pory nie otrzymałam zamówionego towaru. Sprzedawca twierdził, że nie ma nr przesyłki od firmy kurierskiej. Nr przesyłki jest na każdym liście przewozowym. Więc to fizycznie niemożliwe...

Rzetelne opinie o Anrem.net

Anrem.net

Siedziba
Grudziądz

WWW
https://anrem.net

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie