Kategorie: / Ogród / Dom

Anteks.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.89
opinie o Anteks.com.pl
5 / 5 2019-03-16

szybko i sprawnie

5 / 5 2019-03-15

Polecam.

2019-03-08

Dobry sklep!

5 / 5 2019-02-05

OK

5 / 5 2019-01-27

Fachowa obsługa, szybka przesyłka. Polecam sprzedawcę

5 / 5 2019-01-18

Wszystko OK! Wysyłka błyskawiczna i kosiarka zgodna z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-07

Szybka realizacja zamówienia, towar rzeczywiście był dostępny od ręki.

5 / 5 2018-12-30

Szybko zrealizowane - polecam. Szkoda, że nie ma osprzętu do tego struga.

5 / 5 2018-12-28

Polecam

5 / 5 2018-12-09

nie mam nic do zarzucenia, jest super!! pełen profesjonalizm :) godny polecenia! :)

5 / 5 2018-12-07

Bardzo miła i szybka obsługa, potrafią doradzić co kupić

5 / 5 2018-11-29

Bardzo dobra obsługa, szybka realizacja. Wszystkim gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-27

Solidnie, tanio, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-11-25

Polecam wszystkim sklep na 5

5 / 5 2018-11-18

Wszystko OK. Polecam

5 / 5 2018-11-17

Serdecznie polecam! Towar najwyższej jakości, a przesyłka szybko i bezpiecznie dotarła pod wskazany adres :)

2018-11-16

wszystko ok!

5 / 5 2018-11-04

bez zastrzeżeń - polecam

5 / 5 2018-11-03

Zakupy robiłem w imieniu instytucji rządowej - działu IT. Rewelacyjny poziom obsługi - zrozumienie dla specyfiki wydatkowania budżetowego. Bardzo dobry kontakt - serdeczny i przyjazny w wschodnim stylu. Do dogadania się. Polecam wszystkim

2018-11-01

Bardzo dobry kontakt telefoniczny, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2018-10-27

Wszystko sprawnie i bez zastrzeżeń!Polecam!

2018-10-26

bardzo dobry ,

5 / 5 2018-10-25

Transakcja przebiegla wzorowo. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-10-18

Wszystko OK.

2 / 5 2018-10-10

NIE POLECAM TOWAR ZAMÓWIONY NIE KOMPLETNY I USZKODZONY,MIMO REKLAMACJ BRAK ODZEWU PRZEZ PONAD MIESIĄC,KICHA TOTALNA.

5 / 5 2018-10-07

Szybko, sprawnie, fachowo. polecam!

2018-10-07

wszystko dobrze

5 / 5 2018-10-01

Wszystko ok. Gorąco polecam sklep

2018-09-29

Paczka bardzo dobrze zapakowana, towar zgodny z opisem. Zawodzi trochę komunikacja z klientem. Wpłata zaksięgowana w poniedziałek o 12, nie wiadomo kiedy paczka zostanie wysłana, brak takiej informacji. O kolejnym etapie dowiaduje się po 2 dniach otrzymując informację o liście przewozowym, czyli dostaję zamówiony sprzęt na czwarty a nie na drugi dzień. Co się działo przez 48 godzin, dlaczego towar nie wyjechał tego nie wiadomo. Ciągle widniał tylko wpis "Zaksięgowano".

5 / 5 2018-09-17

Godny polecenia.Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-09-10

Fachowa obsługa, szybka przesyłka. Polecam sprzedawcę

2018-09-02

bardzo dobra

2018-08-25

wszystko przebiegło wzorowo

5 / 5 2018-08-14

Ogromny wybór asortymentów bardzo dobrej jakości w niewygórowanych cenach . Szybka realizacja zamówienia . Gorąco polecam ten sklep .

2018-08-11

Obsługa bardzo sprawna

5 / 5 2018-08-02

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-07-27

Towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka.

2018-07-22

bardzo dobra

5 / 5 2018-07-20

Wszystko OK.

5 / 5 2018-07-14

towar zgodny z zamówieniem, szybka wysyłka, polecam. Nie często spotykana możliwość zapłaty za towar przy odbiorze bez dodatkowych kosztów.

5 / 5 2018-06-25

Produkt zgodny z opisem, szybka realizacja

2018-06-25

transakcja przebiegła sprawnie,towar dotarł bez opóźnień.Ok

5 / 5 2018-06-24

Nie mam zastrzeżeń do sklepu,o stanie zamówienia byłem informowany mailowo.Zakupy zrobiłem szybko i bezproblemowo,następne też tam zrobię.

5 / 5 2018-06-21

Bardzo dobra i szybka obsługa ,a towar zamówiony jest zgodny z opisem.Poza tym sklep posiada duży asortyment sprzętu jakim jestem zainteresowany i napewno jeszcze kiedyś coś w nim kupię.

5 / 5 2018-06-20

polecam

5 / 5 2018-06-19

Sklep godny polecenia. Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.Towar wysokiej jakości w stosunkowo przystępnej cenie.

5 / 5 2018-06-14

Wszystko ok... Śmiało polecam.

2018-06-13

Zamówienie zostało zrealizowane w sposób błyskawiczny - 24 godziny.

5 / 5 2018-06-05

Gorąco polecam sklep i pompę LTP 50 .Świetna pompa do ogrodu i działkę bez prądu wydajna (wystarczy połowa obrotów by zalać działkę wodą ) i dość cicha.

5 / 5 2018-05-30

bardzo jestem zadowolony z urządzenia są dostępna ceny

2 / 5 2018-05-29

Nie polecam. Jedyny plus to błyskawiczna przesyłka (niecałe 22 godziny) ale nie przełożyło się to na sumienność w przygotowaniu przesyłki. Otrzymałem towar, który różni się od tego na stronie internetowej. Kupowałem kosiarkę NAC S420 BS450. Zgodnie z danymi na stronie sklepu powinienem otrzymać kosz o pojemności 50 litrów - otrzymałem 40-litrowy, koła według danych ze strony winny być wszystkie 17,5cm a przysłali przednie po 15cm, tylne 17,5cm.W sprawie zmiany parametrów kosiarki sklep się ze mną nie kontaktował. Co do samej kosiarki nie mogłem jej sprawdzić z uwagi na deszczową pogodę. Mam nadzieję, że ją dobrze zmontowałem (instrukcję montażu zapakowali ale do innego modelu kosiarki).

5 / 5 2018-05-11

OK! Polecam.

5 / 5 2018-05-10

Profesionalne porady co do zakupu towaru. Szybka wysyłka.Towary najwyższej jakości. Bardzo miła obsługa sklepu. Gorąco polecam!!

5 / 5 2018-05-09

Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, szybka wysyłka i dobry kontakt. Polecam sklep i pozdrawiam

5 / 5 2018-05-06

Super

5 / 5 2018-05-06

Dostawa szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem

2018-05-05

Bardzo dobry kontakt

5 / 5 2018-05-02

Super. Szybka wysyłka, dobry towar.

5 / 5 2018-04-29

Miła i fachowa obsluga. Terminowa i kompletna dostawa. Polecam sklep ANTEKS.

5 / 5 2018-04-23

Expresowa przesyłka! Produkt zgodny z opisem. Polecam !!

5 / 5 2018-04-21

OK

2018-04-08

Sklep na dobrym poziomie.

2018-04-02

dobra

2018-04-01

Wielki pozytyw za całokształt!

2018-03-31

Ok śmiało mogę polecić

5 / 5 2018-03-26

Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-19

Bardzo dobry sklep. Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń. Szybka przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-03-19

polecam gorąco

5 / 5 2018-03-15

Szybko i sprawnie.

2018-03-12

Doskonała

5 / 5 2018-03-11

Jestem zadowolony z jakości obsługi i towaru. Polecam sklep.

5 / 5 2018-03-06

Zamówienie zrealizowane szybko, sprawnie i na temat :-)

5 / 5 2018-02-08

Miły kontakt. Polecam.

5 / 5 2018-02-02

polecam zakupy w tym sklepie

2018-01-24

Duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, fachowe doradztwo, szczególnie przydatne podczas zakupu urządzeń i braku doświadczenia przez kupujacego

5 / 5 2018-01-17

Polecam z czystym sumieniem;)

5 / 5 2017-12-28

wszystko ok, polecam!

2017-12-23

Rzetelny i profesionalny

5 / 5 2017-12-13

Serdecznie wszystkim polecam. Bardzo kompetentni fachowcy w zakresie doradztwa, jak i załatwienia wszelkich problemów związanych z przewożnikiem. Gratulacje

5 / 5 2017-12-13

Bardzo pozytywna. Produkt zgodny z opisem, zakupy szybkie, dostawa jeszcze szybsza.

5 / 5 2017-11-25

Szybko i sprawnie. Polecam !!!

5 / 5 2017-11-18

Polecam, sprzedawca godny polecenia.

5 / 5 2017-11-16

Super obsługa towar zgodny z opisem .Dziekuje .

5 / 5 2017-10-25

Wszystko ok. Szybka dostawa, sprzęt w porządku. Dobry kontakt. Polecam

5 / 5 2017-10-23

polecam

2017-10-01

bardzo dobra

5 / 5 2017-09-24

Super!!!

2017-09-20

dobra

2017-09-11

bardzo dobra

5 / 5 2017-09-11

OK

5 / 5 2017-09-05

szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-07-31

Kolejny raz udany zakup. Polecam

5 / 5 2017-07-26

Szybko załatwiona tranzakcja. Polecam.

5 / 5 2017-07-25

Bez zarzutu. Bardzo dobry kontakt. Wszystko zgodnie z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-07-19

Szybka wysyłka, sympatyczny kontakt i niska cena. Polecam

2017-07-04

ok a żeby wszyscy pracowali tak samo

5 / 5 2017-07-02

Polecam sklep

5 / 5 2017-06-28

Firma solidna produkt spelniajacy moje oczekiwania polecam

5 / 5 2017-06-28

Bardzo polecam sklep, sprawna obsługa, zero problemu przy skorygowaniu zamówienia, dostałem miły rabat podczas rozmowy telefonicznej a także wskazówki co do konieczności dodatkowego wyposażenie, żeby nie było późniejszych niespodzianek i konieczności dodatkowych przesyłek.

2017-06-13

Bezproblemowa tranzakcja

2 / 5 2017-06-04

UWAGA! Nie polecam tego sklepu. Towar zapakowany niedbale. Zamawiałem nowy a okazało się, że jest używany i nie w pełni sprawny, mocno porysowany plastik, osłony przycisków odklejone (ktoś próbował je nieumiejętnie przykleić), stan wizualny fatalny. Zrezygnowałem z reklamacji ze względu na koszty wysyłki.

5 / 5 2017-05-28

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-23

profesjonalna obsługa. ciekawy asortyment.

5 / 5 2017-04-23

Bardzo dobry kontakt nie zależnie od pory dnia nawet późnym wieczorem, ekspresowa wysyłka, polecam !!!

5 / 5 2017-04-18

Profesjonalny sklep. Nic tylko polecić trzeba

Rzetelne opinie o Anteks.com.pl

Anteks.com.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://anteks.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
662006068

Komórka
666836663

Infolinia
-

Logowanie