Kategorie: / Komputery / Pozostałe

Anteny24.pl Opinie Klientów

4.79/5.00 - ilość ocen: 95
opinie o Anteny24.pl
5 / 5 2019-03-24

Firma godna polecenia. Duzy plus możliwośc komunikacji on-line w celu dogrania szczegółow zamówienia.

5 / 5 2019-03-24

Super!

5 / 5 2019-03-21

Wszystko ok. Polecam

4 / 5 2019-03-14

Szybka realizacja i miła obsługa. Polecam

5 / 5 2019-02-22

Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka. Polecam tę firmę.

5 / 5 2019-02-03

super

5 / 5 2019-01-29

Miła obsługa z zakupu telefonu i szybka dostawa

5 / 5 2019-01-29

Dobry kontakt ze sprzedawcą. Szybka odpowiedź na wiadomości. Polecam.

5 / 5 2019-01-20

Polecam zakupy w tym sklepie, świetny kontakt ze Sprzedającym, ekspresowa realizacja zamówienia.

4 / 5 2019-01-05

.....

5 / 5 2019-01-03

Polecam wszystkim niezdecydowanym.

5 / 5 2018-12-25

Szybko i bez komplikacji

5 / 5 2018-11-18

jest ok

5 / 5 2018-11-09

Polecam wszystkim, żadnych zastrzeżeń, bardzo szybka realizacja i bardzo dobry kontakt.

4 / 5 2018-11-08

Wszystkim polecam szybko, tanio i przyjemnie :)

5 / 5 2018-10-26

Paczka dotarła szybciutko

5 / 5 2018-10-21

Bardzo szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-10-12

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-09-26

Szybka i bezbolesna transakcja. Polecam

5 / 5 2018-09-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-09-07

Towar dobrze zapakowany, obsługa ekspresowa. Nie musiałem się kontaktować w żadnym celu bo wszystko było w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-09-07

Profesjonalnie i kropka

5 / 5 2018-09-02

Szybko sprawnie, opis zgodny z towarem.

4 / 5 2018-09-01

Wszystko ok.

5 / 5 2018-08-31

Szybko i profesjonalnie. Żadnych zbędnych ruchów. Tak powinno być w każdym sklepie!

1 / 5 2018-08-27

Przytoczę tylko słowa Pana M., właściciela sklepu, które najlepiej obrazują poziom tego sklepu. Chciałem się dopytać, uzyskać fachowej rady, który router wybrać - "Bierze Pan albo nie, jak Panu nie pasuję to do widzenia". Dopiero jego pracownik chciał nadrobić i udzielił mi porady - naprawdę fachowej i uprzejmie - ale jakoś słowa szefa jednak wziąłem do siebie. Nie polecam tego Częstochowskiego byznesmena.

5 / 5 2018-08-23

Wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutów

5 / 5 2018-08-22

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-08-21

Polecam!

5 / 5 2018-08-20

Wszystko super. Polecam

5 / 5 2018-08-15

Bardzo szybka wysyłka towaru.

5 / 5 2018-08-12

Szybko i bez problemów. Polecam :-)

5 / 5 2018-08-02

pełna profeska szybko i ok

5 / 5 2018-07-31

Polecam

5 / 5 2018-07-22

Polecam

5 / 5 2018-07-10

profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-07-04

Szybko i sprawnie zrealizowana przesyłka , ceny towarów są dobre , więc często będę wracał do zakupów do tego sklepu .

5 / 5 2018-06-29

Transakcja ok

4 / 5 2018-06-17

Szybko, sprawniie , towar zgodny opisem

4 / 5 2018-06-07

dobre ceny, szybka wysyłka, jeśli towar jest na stanie

5 / 5 2018-05-30

Sprawnie, zgodnie z oczekiwaniem tak ma być.

5 / 5 2018-05-10

ok polecam

5 / 5 2018-04-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-04-15

Polecam

5 / 5 2018-04-13

ok

5 / 5 2018-04-12

SZYBKO

4 / 5 2018-04-02

Polecam zakupy, fachowa obsługa. Otrzymałam towar przed świętami

5 / 5 2018-03-27

Nie ma się do czego przyczepić ;-)

5 / 5 2018-03-25

Polecam, szybko i bezproblemowo :)

5 / 5 2018-03-09

ok super

4 / 5 2018-03-06

Good one

4 / 5 2018-02-25

Polecam.

5 / 5 2018-02-22

Jest OK

5 / 5 2018-02-22

Jest ok!

5 / 5 2018-02-17

Wszystko w jaknajlepszym porządku. Szcerze polecam

4 / 5 2018-02-08

Nie miałem do czynienia z obsługą, więc nie mam nic do powiedzenia na ich temat. Moje zamówienie zostało zrealizowane szybko.

4 / 5 2018-02-08

Le service est bon "un peu cher par rapport à d'autres sites"

4 / 5 2018-02-06

Świetny kontakt z klientem. Najszybciej dostarczone zamówienie (paczka dostarczona następnego dnia).

5 / 5 2018-02-05

Bardzo szybka obsługa , polecam zdecydowanie.

5 / 5 2018-01-22

Szybka realizacja zamówienia, profesjonalne wykonanie usług.

5 / 5 2017-12-28

Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2017-12-21

szybko i sprawnie,

5 / 5 2017-12-18

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-12-16

wszystko sprawnie i szybko

5 / 5 2017-12-16

Zgadzam się z propozycją wyświetlanej opinii:) super sprawna, szybka obsługa, zamówienie dotarło w mig, w idealnym stanie.

5 / 5 2017-11-22

Sprawnie

5 / 5 2017-11-17

Bardzo miła obsługa, szybko i sprawnie, błyskawiczna dostawa, jednym słowem rewelacja, polecam!!

5 / 5 2017-11-12

Wszystko OK

5 / 5 2017-11-08

Wszystko prebiegło 100% sprawnie i zgodnie z zamówieniem

4 / 5 2017-11-04

W miarę ok

5 / 5 2017-10-29

Bardzo szybka dostawa. Telefon był u mnie 24 godziny po zamówieniu i zapłacie, a przejechać musiał blisko 600 km. Polecam!!!

5 / 5 2017-10-29

Żadnych problemów, błyskawicznie, polecam.

5 / 5 2017-10-18

jest ok

5 / 5 2017-10-07

Szybko i na temat.

5 / 5 2017-09-29

Kupiłem smartfon - ten sklep ma mega dobre ceny na niektóre modele. Wszystko OK - profesjonalnie i szybko. Szczerze polecam! :)

5 / 5 2017-09-04

Obsługa super,kontakt też dobry,polecam jak bajbardziej

5 / 5 2017-08-25

Super transakcja. Polecam

5 / 5 2017-08-23

Towar zgodny z opisem, wszystko ok

5 / 5 2017-08-23

Przesyłka na drugi dzień już była u mnie. Bardzo szybki czas wysyłki oraz dostawy przez kuriera. Polecam

4 / 5 2017-08-22

Wszystko ok, działa poprawnie.

5 / 5 2017-08-08

Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-08-08

Świetny kontakt z obsługą sklepu, żadnej zwłoki. Przychylnie podeszli do mojej prośby o wysyłkę wtedy kiedy będę mógł odebrać, przesyłka zapakowana bezpievznie. Sprzęt bez żadnej skazy :) cenę też udało mi się upolować super konkurencyjną. Bardzo polecam interesy z nimi :)

4 / 5 2017-07-15

Całość mniej niż 24 godziny. Jestem mega zadowolony. Polecam

5 / 5 2017-07-15

Wszystko zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-13

Dla mnie osobiscie przyjemnością bylo skorzystanie z usług sklepu Anteny 24 Batna. Bez problemu uwzględniono zmianę (na skutek mojej pomyłki) statusu zamówienia; od momentu zaś powiadomienia o wysłanej przesyłce do jej dostarczenia przez kuriera, minęła raptem doba. Dodam, że przesylka dotarła do mnie w nienaruszonym stanie, a i sam kurier okazał sporo cierpliwości. Z poważaniem Teresa W.

4 / 5 2017-06-29

Polecam

5 / 5 2017-06-20

Bardzo szybko i tanio. Polecam!

5 / 5 2017-05-30

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-05-17

Profesjonalnie i szybko. Polecam

5 / 5 2017-05-07

Profesjonalnie

5 / 5 2017-05-06

Szybciutka dostawa, towary zgodne z opisem, wszystko ok.

5 / 5 2017-04-29

Produkt otrzymałam po dwóch dniach roboczych, dokładnie zapakowane, nieuszkodzone, zgodne z opisem

5 / 5 2017-04-08

Polecam. Szybka realizacja zamówienia .Ok

5 / 5 2017-04-04

Profesjonalna obsługa. Dobry kontakt. Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem. Polecam.

5 / 5 2017-04-02

Zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Błyskawiczna wysyłka polecam w 100%

Rzetelne opinie o Anteny24.pl

Anteny24.pl

Siedziba
Częstochowa

WWW
http://anteny24.pl/pl/

Email
[email protected]

Telefon
34 361 04 48

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie