Kategorie: / Dom

Antikon.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.98
opinie o Antikon.pl
5 / 5 2019-03-25

Transakcja i towar na najwyższym poziomie!!! Dziękuję i polecam wszystkim !!!

5 / 5 2019-03-25

Wszystko szybko i sprawnie, towar pierwsza klasa.

5 / 5 2019-03-24

Kupiłam w sklepie antikon.pl obraz olejny w złoconej ramie. Jest idealny do mojego wystroju w salonie. Został odpowiednio zabezpieczony podczas transportu.

5 / 5 2019-03-19

Piękne przedmioty z duszą i przemiła obsługa! Dziękuję.

5 / 5 2019-03-16

Jakość obsługi oceniam bardzo wysoko, towar został szybko wysłany.

5 / 5 2019-03-12

Filiżanka jest po prostu piękna, delikatna i kunsztownie zdobiona. Dostarczona w eleganckim pudełku, idealnym opakowaniu na prezent. Zabezpieczona 2 kartonami i 3 warstwami folii bąbelkowej. Pełna informacja od sprzedawcy. Szczerze i gorąco polecam!

5 / 5 2019-03-11

Wszystko przebiegło szybko i profesjonalnie. Towar pierwsza klasa.

5 / 5 2019-03-10

Transakcja przeprowadzona profesjonalnie, doskonały kontakt ze sprzedającym, towar bardzo dobrze zapakowany do przesyłki. No a sam towar waza- cudo :-) Polecam ten sklep!

5 / 5 2019-03-09

Bardzo dobry sklep. Piękny towar, porcelana dobrze zapakowna. Polecam.

5 / 5 2019-03-03

Świetna komunikacja, łatwo się dogadać.

5 / 5 2019-02-24

Zamówienie zrealizowane szybko. Mimo sporych gabarytów obraz został odpowiednio zabezpieczony do transportu.

5 / 5 2019-02-23

Wszystko dobrze, piękny serwis i świetnie zapakowany. Polecam.

5 / 5 2019-02-22

miła obsługa ,szybka dostawa

5 / 5 2019-02-19

Obraz rewelacyjnie zapakowany.

5 / 5 2019-02-17

Wszystko w idealnym porządku, gorąco polecam!

5 / 5 2019-02-15

Polecam, szybka realizacja zamówienia, porządne opakowanie, wszystko tak jak być powinno, kolejny raz kupię bez obaw.

5 / 5 2019-02-02

Obraz perfekcyjnie zapakowany. Liczne powiadomienia mailowe. Dobry czas realizacji.

5 / 5 2019-01-19

Jestem pod dużym wrażeniem, szybka i bezpieczna transakcja, towar zapakowany wzorowo.

5 / 5 2019-01-11

transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-12-09

Piękna stara porcelana, dobrze zapakowana i szybko dostarczona, jestem zadowolona, dziękuję.

5 / 5 2018-11-19

Szybka przesyłka, wszystko sprawnie i bezproblemowo, dziękuję i serdecznie polecam.

5 / 5 2018-11-19

Sklep na bardzo wysokim poziomie!

5 / 5 2018-11-13

Przesyłka dotarła bardzo szybko, towar bardzo dobrze zabezpieczony, zgodny z opisem. Polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2018-11-04

Bardzo dziękuję za transakcję i piękne solniczki. Prezentują się bez zarzutu. Pozdrawiam serdecznie, polecam sklep.

5 / 5 2018-10-28

Bardzo dobry sklep, duży wybór towaru w dobrej cenie. Szybka wysyłka, kontakt bardzo dobry.

5 / 5 2018-10-28

Jestem bardzo zadowlona z kontaktu i obslugi. Szybka, rzeczowa informacja.

5 / 5 2018-10-28

Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-10-25

Bardzo dobry sklep. Zamówienie zrealizowane szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2018-10-21

Bogata oferta, szybka obsługa i realizacja zamówień. Wspaniałe zakupy bez wychodzenia z domu. A w dodatku zakupiony prezent bardzo trafiony.

5 / 5 2018-10-20

Kupiłam u nich porcelanę. Bardzo dobra jakość antyków. Polecam!

5 / 5 2018-10-04

Piękny obraz, szybko dostarczony, znakomicie zabezpieczony od sympatycznego sprzedawcy. Pełne zadowolenie z zakupu.

5 / 5 2018-10-04

Gorąco polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2018-10-04

Szczerze polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-09-25

Bardzo dziękuje za wspaniałą transakcję. Szybko, miło, bezproblemowo i fachowo!

5 / 5 2018-09-21

Dostarczenie paczki szybkie wszystko zabezpieczone przed ewentualnym uszkodzeniem naprawdę duży profesjonalizm sklepu wiedzą jak dbać o klienta.

5 / 5 2018-09-04

Wszystko dotarło całe i na czas.Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-09-02

Świetnie działający sklep. Życzę powodzenia i wielu klientów.

5 / 5 2018-08-22

Kupiłem wazę na rocznicę ślubu rodziców. Zapakowana bardzo starannie z dbałością o to, aby dotarła w całości. Na bardzo duży plus zasługuje możliwość wyboru dnia dostawy.

5 / 5 2018-08-15

Kupowałem tu już nie pierwszy raz i jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-08-11

Jestem zadowolona z zakupów. Kupiłam obraz, bardzo szybka wysyłka, wszystko jak wybrałam. Bezpiecznie zapakowany do transportu, doszedł bez skazy. Polecam.

5 / 5 2018-08-08

Kupiłem kilka rzeczy, jestem zadowolony zarówno z zakupów jak i dostawy. Nic do zarzucenia.

5 / 5 2018-08-03

Ładny obraz, szybka dostawa. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-07-25

Polecam wszystkim zainteresowanym.

5 / 5 2018-07-23

Wszystko w porządku, jestem zadowolony. Polecam.

5 / 5 2018-07-17

Ten sklep zasłużył całościowo na wystawienie opinii, choć rzadko to robię. Perfekcyjnie zapakowany towar, obsługa sama się ze mną kontaktowała aby potwierdzić wysyłkę.

5 / 5 2018-07-06

Zakupy zaliczam do udanych, pomimo moich obaw, sklep wywiązał się z transakcji bez zarzutu.

4 / 5 2018-07-03

Transakcja przeprowadzona wzorowo. Porcelana zapakowana idealnie, dotarła nienaruszona bardzo szybko. Towar wyśmienity.

5 / 5 2018-06-30

Bardzo dobry sklep, duży wybór towaru w dobrej cenie. Szybka wysyłka, kontakt bardzo dobry.

5 / 5 2018-06-16

Brak słów by wyrazić ich porządne podejście do sprzedaży. Towar najwyższej jakości.

5 / 5 2018-06-07

Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar zabezpieczony rzetelnie ,dostawa błyskawiczna. Polecam.

5 / 5 2018-06-02

Całość super!!!! Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-30

Kupiłem kilka rzeczy, jestem zadowolony zarówno z zakupów jak i dostawy. Nic do zarzucenia.

5 / 5 2018-05-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Obraz naprawdę imponujący i fachowo zapakowany. Polecam i pozdrawiam

5 / 5 2018-05-26

Sklep jest bardzo dobry - niskie ceny w porównaniu do innych a komunikacja nie sprawiła mi żadnego problemu.

5 / 5 2018-05-22

Za profesjonalizm, szybką wysyłkę oraz bardzo miłą obsługę pozostało mi dać jedynie pozytywa!

5 / 5 2018-05-02

Zakupy przebiegły bardzo sprawnie, polecam wszystkim.

5 / 5 2018-05-01

Transakcja przebiegła pomyślnie.Figurka zgodna z opisem.Bez defektów.Solidnie opakowana.Błyskawiczna realizacja dostawy.Polecam tego sprzedawcę.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-04-26

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-23

Bardzo dobry zakup,szybka wysyłka,pozdrawiam i Polecam!!!

5 / 5 2018-04-18

Polecam Antikon w 100%. Pracownik wykazał się profesjonalizmem, kontakt z nim był szybki.

5 / 5 2018-04-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.Niespodziewany gratis,dziękuję.

5 / 5 2018-04-01

Bardzo dobry sklep.

5 / 5 2018-03-14

Szkło bardzo ładne, kieliszki też. Na pewno jeszcze skorzystam z zakupów, bez obaw o stłuczenie!

5 / 5 2018-02-24

Bardzo dobra obsługa klienta.

5 / 5 2018-02-23

Szybko sprawnie. Przesyłka zapakowana super.

5 / 5 2018-02-19

szybka profesjonalna obsługa - bardzo polecam ten sklep

5 / 5 2018-02-16

Sklep na bardzo wysokim poziomie, dbają o klienta i przepływ informacji.

5 / 5 2018-02-06

Jestem bardzo zadowlona z kontaktu i obslugi. Szybka, rzeczowa informacja.

5 / 5 2018-01-30

Szybka dostawa towaru na prezent to duży plus. Figurka bardzo ładna.

5 / 5 2018-01-30

Jak zawsze super. Jakość bez zarzutu.

5 / 5 2018-01-15

Sklep na medal!

5 / 5 2017-12-21

Błyskawiczna wysyłka. Przedmiot bardzo ładny i dobrze zapakowany. Zdecydowanie polecam ten sklep.

5 / 5 2017-12-19

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-13

Szybko, sprawnie, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-27

Polecam ten sklep, dobrze zabezpieczona paczka. Bardzo ładne bibeloty.

5 / 5 2017-11-12

Wszystko w porządku szybka dostawa, zapakowane porządnie, nie zawiodłem się.

5 / 5 2017-11-11

Skorzystałem z ich oferty bo była najlepsza jaką znalazłem. Nie zawiodłem się. Dzięki.

4 / 5 2017-10-29

Powtarzam moją ocenę - towar najwyższej jakości, dostarczony szybko i doskonale zapakowany, co w przypadku starej porcelany ma decydujące znaczenie. Doskonale wybrana firma kurierska GLS, kurier uprzejmy, kontaktowy, punktualny po uprzednim uzgodnieniu godziny. Polecam wszystkim

5 / 5 2017-10-23

Znakomita obsługa transakcji. Świetne i bezpieczne opakowanie towaru. Polecam wszystkim z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-10-22

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i szybko, piękna rzecz ładniejsza niż na zdjęciu, bardzo polecam ten sklep.​

5 / 5 2017-10-16

Polecamy antikon.pl Życzliwa i pomocna obsługa, towar najwyższej jakości.

5 / 5 2017-10-16

Szybko, sprawnie i solidnie - dziękuję

5 / 5 2017-09-03

Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt i szybka dostawa. Przesyłka świetnie zabezpieczona. Polecam.

5 / 5 2017-08-27

Śmiało mogę polecić Antikon. Nie dość że ceny przystępne (patrząc na jakość) to jeszcze obsługa kompetentna.

5 / 5 2017-08-26

Bardzo dobra opinia. Szybko dotawa zamówienia. Towar piękny. Polecam zakupy.

5 / 5 2017-08-25

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolona, dziękuję.

5 / 5 2017-08-08

Cieszę się, że skorzystałam z ich oferty. Była nie tylko przystępna cenowo, ale obsługa poważnie traktuje klienta.

5 / 5 2017-08-05

bardzo szybko zostało wymienione lustro ,uszkodzone pod czas transportu .po moim telefonie ,została podjęta decyzja o wysłaniu następnego i zamianie uszkodzonego na nowe,lustro było zapakowane profesjonalnie.polecam zakupy w tym sklepie, to prawdziwa przyjemność..

5 / 5 2017-07-13

Doskonale zapakowany towar, z szybką wysyłką nie było problemów.

5 / 5 2017-07-11

Transakcja przebiegła pomyślnie. Dobry kontakt i szybka dostawa. Przesyłka świetnie zabezpieczona. Polecam.

5 / 5 2017-07-04

Znakomita obsługa transakcji - szybka dostawa, świetne i bezpieczne pakowanie. Nic dodać nic ująć tylko gorąco polecać innym. Dziękuję.

5 / 5 2017-06-30

Dobry kontakt, szybka wysyłka, towar zgodny z umową, polecam ten sklep.

5 / 5 2017-06-24

Bardzo ładne rzeczy, myślę że będę stałym klientem. Polecam innym bo watro.

5 / 5 2017-06-18

Bardzo dobrze zapakowana przesyłka, miałem wątpliwości kupując serwis przez internet , ale nie potrzebnie.

5 / 5 2017-06-16

Moja opinia jak najbardziej pozytywna. Pełen profesjonalizm i szybkość działania. Gorąco polecam !

5 / 5 2017-06-13

Przesyłka dotarła w błyskawicznym tempie:) Wzorcowo zabezpieczona ! Polecam i dziękuje za udane zakupy !!! Wrócę tu po raz kolejny.

5 / 5 2017-06-12

Znakomita obsługa tej transakcji. Sklep zasługuje na wyróżnienie! Polecam.

5 / 5 2017-06-12

Bardzo udany zakup – patera. Sklep na wysokim poziome. Polecam

5 / 5 2017-06-11

Bardzo dobra obsługa, piękne rzeczy, jeszcze tam wrócę, polecam.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, towar zgodny z opisem, polecam.

5 / 5 2017-05-28

Bardzo dobry sklep, szybka obsługa, towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm , na pewno jeszcze będę korzystał,z waszych usług.,życzę powodzenia . Serdecznie pozdrawiam

5 / 5 2017-05-24

Kupiłem dl;a żony w prezencie dużą szkatułkę z elfem, była zachwycona. Produkt wysokiej jakości. Sam sklep oceniam bardzo pozytywnie, kontakt telefoniczny przebiegł bez zarzutu.

5 / 5 2017-04-29

Super, super, super i jeszcze raz super. POLECAM

5 / 5 2017-04-25

Towar bardzo dobrze zabezpieczony, wszystko dotarło w całości. Super kontakt ze strony sprzedającego.

5 / 5 2017-04-15

Jestem klientem tego sklepu od dobrych parę lat i jeszcze ani razu nie zawiodłem się na towarach i usługach realizacji. Gorąco polecam!

Rzetelne opinie o Antikon.pl

Antikon.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.antikon.pl

Email
[email protected]

Telefon
603 207 903

Komórka
603-207-903

Infolinia
-

Logowanie