Kategorie: / Komputery

Anysoft.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 65
opinie o Anysoft.pl
5 / 5 2019-03-01

To mój nie pierwszy i na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2019-02-15

Zamówienie przez stronę / sklep. Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2019-01-25

Wszystko OK

2019-01-13

Wszystko w porządku

5 / 5 2019-01-12

polecam

5 / 5 2019-01-05

Profesjonalne i konkretne podejście do klienta. Z czystym sumieniem polecam Anysoft.pl.

5 / 5 2018-12-18

Wszystko OK, Sprzedawca godny polecenia

2018-12-07

dobra

2018-12-07

całkiem Ok!

2018-11-26

Zadowolony

5 / 5 2018-11-25

Licencja została dostarczona kilkanaście minut po zamówieniu (w godzinach późno-wieczornych). Polecam!

5 / 5 2018-11-03

Polecam sklep, korzystam z niego od wielu lat. Transakcje są realizowane sprawnie i bez zwłoki

5 / 5 2018-10-31

Super! Kilkakrotnie korzystałem z usług Anysoft.pl; dostawa klucza licencyjnego zawsze była ekspresowa, firma budzi zaufanie. Nawet jeżeli producent programu domyślnie proponuje innego sprzedawcę, wybieram Anysoft.pl o ile tylko jest taka możliwość.

5 / 5 2018-10-26

szybko, sprawnie, bez problemów :)

5 / 5 2018-10-15

Solidna, godna zaufania firma. Bez wahania polecam.

2018-10-06

Ok!

2018-09-14

Udana transakcja.

5 / 5 2018-09-12

OK! Wszystko na najwyższym poziomie szczerze polecam!

5 / 5 2018-09-11

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Potrzebowałem informacji po dokonaniu zakupu, oddzwoniono do mnie i szybko załatwiona sprawę.

2018-09-06

Proces płatności mógłby odbywać bardziej sprawnie bez dziwnych przekierowań i innych dziwnych maili w sprawie zamówienia. System raczej mógłby być lepiej zaprojektowany aby na końcu po płatności otrzymać licencje na maila bez zbędnego czekania na potwierdzenie. W dobie automatyzacji można to zrobić!

5 / 5 2018-08-12

świetny kontakt, super obsługa, fachowa pomoc, jest bardzo dobrze ;-)

5 / 5 2018-07-30

Bardzo dobra i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-07-28

wszystko ok

2018-07-28

Z całego serca

5 / 5 2018-07-16

Szybko sprawnie, a program był nam znany, więc spełnia nasze oczekiwania. Polecam.

2018-07-06

w porządku

5 / 5 2018-07-05

Bardzo szybka bezproblemowa obsługa.Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-07-05

Transakcja szybka. Klucz dostałem natychmiast.

5 / 5 2018-06-21

Wszystko jak w zamówieniu. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-06-17

Szybka i sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolony ze współpracy

5 / 5 2018-05-30

Super sklep i znakomita realizacja zamówionych programów

2018-05-30

Zakup internetowy, stąd ocena dot. jakości zapakowania przesyłki została wymuszona przez ankietę. Transakcja przebiegła bez najmniejszych problemów.

5 / 5 2018-05-29

To, już mój drugi, zakup w tym sklepie. Obsługa bardzo dobra, kontakt mailowy również. Polecam.

2018-05-28

Bez przeszkód.

5 / 5 2018-05-11

Szybkość realizacji zamówienia ze strony sklepu ok, ale... są tylko pośrednikiem i swoje w kolejce muszą odstać :-(

5 / 5 2018-04-26

szybko i tylko zmiana paczkomatu okazała sie trochę problematyczna, bo to jednak było sporo dalej niż wybrany przeze mnie paczkomat. No, ale to nie wina sklepu tylko inpostu ;)

5 / 5 2018-04-20

ok

5 / 5 2018-04-10

Wszystko sprawnie i na czas. Polecam.

5 / 5 2018-03-26

POLECAM!!!

5 / 5 2018-03-14

Profesjonalna obsługa. Grzeczność i kultura. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-12

Polecam.

2018-03-09

klucz aktywacyjny dostałam - ale co z tego jak do tej pory nie działa i dowiedziałam sie że mam czekać -

5 / 5 2018-03-06

Szybko i sprawnie - co tu dużo pisać.

5 / 5 2018-02-12

Profesjonalna obsługa, bardzo dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2018-02-08

Polecam zakupy w sklepie

5 / 5 2018-02-03

Szybko, sprawnie i PROFESJONALNIE! POLECAM!

5 / 5 2018-01-31

Miły kontakt, szybka reakcja i wszystko działa - Polecam! (licencja i dokumenty otrzymałem e-mailem i TYLKO dlatego "jakości zapakowania przesyłki" oceniłem "zaocznie" na 4. )

5 / 5 2018-01-29

Szybka, sprawna obsługa. Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2018-01-26

Muszę przyznać, że szybkość dostarczenia licencji była rewelacyjna, to już drugi zakup i szczerze polecam.

5 / 5 2018-01-23

transakcja przebiegła szybko i intuicyjnie

2018-01-14

Sprzedawca szybszy niż e-mail.

5 / 5 2018-01-04

Ogólnie jestem zadowolony. Jednak czas realizacji od momentu wpłaty do momentu elektronicznej wysyłki zbyt długi.

5 / 5 2017-12-30

Polecam bardzo dobra obsluga

5 / 5 2017-12-09

polecam

5 / 5 2017-11-28

Sensowni ludzie. Dobry kontakt. Przyzwoite ceny. Szybka realizacja zamówień.

5 / 5 2017-11-11

Super sklep, natychmiastowa obsługa. Polecam

5 / 5 2017-11-03

Szybka dostawa programu oraz faktury, program komputerowy zgodny z zamówieniem, kompletna instrukcja obsługi.

5 / 5 2017-10-24

Wszystko OK, zresztą już nie pierwszy raz.

5 / 5 2017-10-24

Zakup ok.

5 / 5 2017-10-22

ok ok ok

5 / 5 2017-10-08

Sprawdzony sprzedawca, polecam.

5 / 5 2017-09-21

Jest OK.

2017-09-09

Z przyjemnością kupię znowu

5 / 5 2017-09-02

Miła i profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia

2017-08-16

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-08-04

Ok, polecam

5 / 5 2017-08-03

polecam

5 / 5 2017-08-03

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt z obsługą. Polecam

2017-08-02

Obsługa godna polecenia

5 / 5 2017-07-27

Świetny sklep profesjonalna obsługa i miły kontakt!

5 / 5 2017-07-21

Wszystko w porządku - zakupiona przeze mnie licencja dotarła bez problemów i działa jak należy. Polecam.

2017-07-20

Wszytko trwało bardzo długo, pewnie dlatego, że nie pasowaliśmy do schematu

5 / 5 2017-07-17

OK. Polecam. Przesyłka zapakowana w internet, więc całkiem nieźle.

5 / 5 2017-07-06

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-06

wszystko ok

5 / 5 2017-06-14

zakup programu The Bat Polecam

2017-06-10

Dostawa elektroniczna, dlatego ocena pakowania nie dotyczy. Rewelacyjny kontakt telefoniczny, specjaliści wytłumaczyli wątpliwości dot. zakupu (licencjonowania).

5 / 5 2017-06-06

ok

5 / 5 2017-06-04

Obsługa poprawna, sprawna i szybka.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko OK. Polecam.

2017-06-01

Wszystko w najlepszym porządku!

2017-05-29

Jedyny dystrybutor w Polsce.

2017-05-29

ok...

2017-05-24

Zamówienie zrealizowane pilnie i porządnie.

5 / 5 2017-05-16

OK, OK

2017-05-11

Wszystko w należytym porządku.

2017-05-09

niektóre ceny też konkurencyjne

2017-04-22

Prodesjonalnie

5 / 5 2017-04-13

Szybka realizacja.

5 / 5 2017-03-29

Wszystko OK.

Rzetelne opinie o Anysoft.pl

Anysoft.pl

Siedziba
Milanówek

WWW
http://www.anysoft.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 389 77 25

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie