Kategorie: / Pozostałe

Anzys.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.10
opinie o Anzys.pl
5 / 5 2019-02-01

Meble bardzo ładnie i dokładnie wykonane, wszystko zgodnie ze szkicem jaki przesłałam.Często kupuję różne rzeczy przez interenet, więc wiem jak to czasem bywa. Zamówiłam z transportem, wniesieniem i montażem.Polecam wszystkiem.:)

2 / 5 2018-12-05

Nie polecam. Okresliłabym jako firmę która nadciąga. Prawie 3 miesiąca oczekiwana na komodę ale oki. Miał być inny kolor ale to jeszcze jest do przeżycia. ale to ze przysZła z dziwnymi kreskami a co najgorsze z połamanym blatem to już jakaś masakra. Po telefonie do firmy wredna kobieta mówi niech Pani nie myśli że nas naciągnięte na nowy blat a te kreski to tak miały być i ze trzeba było przeczytać maila w którym było napisane że mam otworzyć paczkę przy facecie ( mój błąd że nie przeglądam poczty codziennie). Powiem jedno 1300 zł wyrzucone w błoto złodzieje, oszuści tak bym określiła tą firmę. Nigdy nie spotkałam się z takim czymś.

2018-11-01

Meble wykonane z mokrego drewna,powyginały się listwy, a oni polecali mi wypoziomować.Bezczelni ,nie dość że czekałem prawie trzy miesiące,to jakość skrzynek na owoce.Ci ludzie nie mają pojęcia o estetyce wymiarach i jakości wykonania.Niedoszlifowane elementy.

5 / 5 2018-09-10

Bardzo dobra, profesjonalna obsługa. Zamówiony towar wykonany bardzo pięknie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam.

2018-07-27

Chciałbym napisać sprostowanie do mojej poprzedniej opinii. W sumie wszystko zakończyło się pomyślnie regał otrzymałem zapakowany solidnie a wykonanie regału jest na wysokim poziomie. Szczęśliwie nie musiałem podejmować żadnych kroków i wszystko potem obyło się bez najmniejszych komplikacji. Tak więc teraz mogę polecić sklep z czystym sumieniem.

2 / 5 2018-05-19

Meble są okej- ładne w sumie. Natomiast czas oczekiwania na mebel, który w zasadzie jest składany z gotowych elementów to prawie 3 miesiące. Kpina. Jawna. Do firmy prawie nie idzie się dodzwonić, a jak już się dodzwoni, to człowieka lekceważą i przełączają do różnych pokoi w których chyba i tak nikt nie siedzi. Firma kurierska- to samo- kurier był niemiły, wywalił meble na trawnik i pojechał. Nie polecam mieć żadnych kontaktów z tą firmą. Już lepiej samemu sobie zrobić meble- szybciej i taniej.

5 / 5 2017-12-16

Meble bardzo ładne, czas realizacji jak na meble z drewna litego normalny miesiąc, ogólnie jestem zadowolona i mogę polecić firmę i produkty

5 / 5 2017-12-15

Bardzo dobrze wykonany kredens, bardzo dobra jakość, wszystko zgodnie z zamówieniem. Dbałość o każdy szczegół - nawet wycięcie na listwę przy paanelach. Jesteśmy mega zadowoleni, a wszystko ustaliliśmy mailowo. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-11-26

sklep ładny, szczegółowo opisane produktu, gorzej z kontaktem, ale tragedii nie ma, meble za to piękne, polecam każdemu.

5 / 5 2017-09-09

Dostaliśmy piękny kredens,idealnie wykończony, jest po prostu piękny, polecam wszyskim znajomym

2 / 5 2017-07-29

Także nie polecam zamówienie miało być zrealizowane w ciągu 4-6 tygodni po upływie 11 nadal nie mam zamówionego regału. Po rozmowie telefonicznej pani która nawet się nie przestawiła (choć tego wymaga dobry ton i wizerunek firmy) powiedziała że, mogę złożyć rezygnację jednak nie wie czy zwrócona mi zostanie zaliczka w kwocie 500 zł gdyż to zależy od stopnia zaawansowania wykonania zamówienia. Stwierdziła również że, być może mebel jest na magazynie. Chciałbym nadmienić że po upływie 7 tygodni zadzwoniłem do Firmy Anzys i pani powiedziała mi że sprawdzi co jest z zamówieniem i oddzwoni. Niestety nie oddzwoniła. Szkoda bo być może bym poczekał jeszcze tydzień czy dwa ale nie. Tak więc złożyłem rezygnację i będę się przepychał z firmą Anzys o zwrot zaliczki.

2017-07-01

meble są piękne, świetnie wykończone, co prawda realizacja prawie 5tyg, ale są to meble wykonywane na bieżąco, nie stany magazynowe. Oprócz kredensu typowego zamawiałem komodę wg projektu, ustaliliśmy wszystkie szczegóły, a w paru kwestiach firma sama się ze mną kontaktowała by je omówić. Meble przyjechały kurierem złożone, sklep uprzedził mnie, że kurier może zostawić je przed wejściem, ale z sąsiadem dałem radę.

5 / 5 2017-06-11

Bardzo piękne meble. Rewelacja. Jestem mega zadowolona. Czas realizacji okropnie długi, ale jakość mebli to wynagradza. Polecam

Rzetelne opinie o Anzys.pl

Anzys.pl

Siedziba
Zembrzyce

WWW
http://www.anzys.pl

Email
[email protected]

Telefon
(033) 874 60 43

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie