Kategorie: / Dom

Ap-design.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.83
opinie o Ap-design.com.pl
5 / 5 2019-03-01

Najlepsze produkty! Obsługa przemiła, realizacja sprawna i szybka. Polecam!

5 / 5 2018-12-28

Wszystko OK, super kontakt i produkty zgodne w opisem. Polecam sprzedajacego!

5 / 5 2018-12-27

Jestem w 100% zadowolona- świetny kontakt z klientem, szybki czas realizacji, towar taki, jak w opisie oraz dobrej jakości. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-12-26

Jestem bardzo zadowolona z obsługi jak i z najwyższej jakości produktów. Realizacja wykonana bardzo szybko. Polecam zakupy w tym sklepie.

2018-10-01

towar zamowiony spelnial oczekiwania

5 / 5 2018-08-12

Szczerze polecam!

5 / 5 2018-08-03

Bardzo miła i fachowa obsługa, zamówienie zrealizowano bardzo szybko, towar zgodny z opisem -sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-04-16

Jestem architektem wnętrz i kupuję w tym sklepie z przyjemnością. Wszystkim polecam.

5 / 5 2018-03-28

super sklep,polecam

2018-01-24

Bardzo mila i sympatyczna obsługa.

3 / 5 2017-11-11

już dawno nie spotkaliśmy się z tak lekceważącym zachowaniem w stosunku do klienta. dokonaliśmy zakupu kosza na bieliznę, przesyłka nie dotarła mimo, że otrzymaliśmy informację, że została wysłana. następnie wielokrotnie kontaktowaliśmy się i otrzymywaliśmy zapewnienia, że zaszła pomyłka i natychmiast transakcja dobiegnie końca. od momentu zakupu minęło około 2 miesiące, mimo kolejnych obietnic ze strony sklepu i naszej cierpliwości i wyrozumiałości dla niedoskonałości ludzkiej jesteśmy w punkcie wyjścia, niepotrzebnie tracąc czas i energię. wystarczyło po prostu powiedzieć, żebyśmy nie zawracali sobie głowy i poszukali innego sklepu. tym samym jesteśmy zmuszeni do wystawienia komentarza, który pozwoli innym zastanowić się czy chcą współpracować z tym sprzedawcą. my serdecznie odradzamy. Agnieszka&Karol

2017-09-13

wszystko w porządku

5 / 5 2017-07-24

Bardzo gorąco polecam sklep AP-Design (www.ap-design.com.pl). Obsługa na najwyższym poziomie: fantastyczny kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, duża elastyczność, pomoc na każdym kroku.

5 / 5 2017-07-22

Przede wszystkim doskonały kontakt z klientem, szybkie odpowiedzi na maile, naprawdę wszystko na plus :) Polecam

5 / 5 2017-04-05

Doskonała profesjonalna obsługa, bardzo dobre ceny Bardzo bezpieczne zakupy Jeszcze raz dziękuję Pani Aniu

Rzetelne opinie o Ap-design.com.pl

Ap-design.com.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie