Kategorie:

APAR ELECTRIC Opinie Klientów

średnia ocen: 4.94
opinie o APAR ELECTRIC
5 / 5 2019-03-23

Szybko i bez problemów

5 / 5 2019-03-21

Super, polecam.

5 / 5 2019-03-05

Polecam

5 / 5 2019-02-20

OK polecam

5 / 5 2019-02-18

towar zgodny z opisem solidny szybka wysylka

5 / 5 2019-02-17

Polecam

5 / 5 2019-02-16

Wszystko profesjonalnie.

5 / 5 2019-02-08

OK OK OK OK OK OK

5 / 5 2019-02-03

Polecam Profesjonalna obsługa

5 / 5 2019-01-30

Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2019-01-16

Ok szybko i profesjonalnie

5 / 5 2019-01-15

Jestem oszołomiony wysokim poziomem obsługi

5 / 5 2019-01-14

Super

5 / 5 2019-01-06

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-10

Polecam!

5 / 5 2018-12-08

Polecam.

5 / 5 2018-11-21

OK------OK..

5 / 5 2018-11-08

Bardzo szybka transakcja, wszystko jak należy. Mega pozytyw

5 / 5 2018-10-29

Polecam !

5 / 5 2018-10-23

Błyskawiczna realizacja,dobra cena,towar zgodny z opisem -serdeczni polecam tą firmę

5 / 5 2018-10-12

Błyskawiczna realizacja,dobra cena,towar zgodny z opisem -serdeczni polecam tą firmę

5 / 5 2018-09-25

Polecam

5 / 5 2018-09-18

Wszystko w porządku, czy ochronnik działa trudno stwierdzić.

5 / 5 2018-09-08

Polecam zakupy u tego sprzedawcy. Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-09-04

super

5 / 5 2018-08-21

Bezproblemowa obsługa, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-18

Bez rozpisywania się wszystko ok.

5 / 5 2018-08-01

Zdecydowanie polecam ! Szybko sprawnie i bezproblemowo.

5 / 5 2018-07-21

Szybka dostawa zgodna z zamówieniem

5 / 5 2018-07-21

Poziom obsługi klienta: Bardzo dobry Jakość wykonanej usługi: Bardzo dobra Poleciłbym tą firmę znajomym: Jasne, że tak!

5 / 5 2018-07-19

Ok 134

5 / 5 2018-07-15

Szybko, zgodnie z zamówieniem jestem zadowolony.

5 / 5 2018-06-23

Polecam.

2018-06-09

Niestety zamówiony towar przyjechał niekompletny. Zakupiona erbetka nie miała... śrub zamykających obudowę. Niestety brak nie do stwierdzenia przy kurierze...

5 / 5 2018-06-05

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-15

OK zakupy

4 / 5 2018-05-02

wszystko o.k

5 / 5 2018-04-20

Szybko i bez problemów. Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-03-29

Szybko, sprawnie i na temat.

5 / 5 2018-03-13

Obsługa bez zastrzeżeń. Polecam!

5 / 5 2018-03-10

Szybka i sprawna obsługa.

5 / 5 2018-02-20

SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2018-02-11

SZYBKO , BEZ PROBLEMÓW

5 / 5 2018-02-09

Transakcja przeprowadzona szybko, sprawnie i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem. Polecam zakupy w tej firmie.

4 / 5 2018-02-07

polecam

5 / 5 2018-01-28

Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-01-28

Polecam

5 / 5 2018-01-23

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-01-19

Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam zakupy u tego sprzedawcy.

5 / 5 2018-01-12

Profesjonalnie

5 / 5 2018-01-08

super

5 / 5 2018-01-06

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-01-05

Polecam :-)

5 / 5 2018-01-05

dostawa na czas . Jak podałem nie pełny adres to dzwonili i pisali o brakujące dane . Polecam

5 / 5 2017-12-30

Wszystko Ok !

5 / 5 2017-12-22

super

5 / 5 2017-12-16

OK

5 / 5 2017-11-23

Polecam wszystkim

4 / 5 2017-10-25

Profesjonalne podejście do klienta i szybka realizacja zamówienia . Firma godna polecenia

5 / 5 2017-10-24

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2017-10-17

Wysyłka błyskawiczna! Towar w 100% zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-17

Wszystko sprawnie i bezproblemowo. Towar OK!

5 / 5 2017-10-05

Wszystko przebieglo idealnie i bardzo szybko

5 / 5 2017-10-03

Polecam

5 / 5 2017-10-03

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-29

Świetna obsługa i produkty na najwyższym poziomie jakości w stosunku do ceny.Polecam gorąco!

5 / 5 2017-09-17

Szybko sprawnie i bez zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-14

wszystko Ok!

5 / 5 2017-09-12

Sprzedający rzetelny,towar wysłany na czas i oczywiście przystępna cena .Bardzo szybka obsługa.Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2017-08-24

Super!

5 / 5 2017-08-18

polecam

5 / 5 2017-08-17

atrakcyjne ceny, solidna firma , polecam

5 / 5 2017-08-15

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-08-12

Profesjonalizm w całej klasie. Polecam i Jeszcze raz polecam. W razie pomyłki firma ta staje na głowie aby załatwić sprawę i dokłada jeszcze gratisy. Co mnie pozytywnie zdziwiło Przesyłki maja expresowe. Z pewnością jeszcze skorzystam i będę polecał! Życzę samych sukcesów

5 / 5 2017-08-10

Szybko sprawnie zgodnie z opisem.

5 / 5 2017-08-09

szybka obsługa i wysyłka, towar ok :)

5 / 5 2017-07-31

błyskawicznie i bez problemów

5 / 5 2017-07-25

Gorąco polecam

5 / 5 2017-07-13

Transakcja szybka i bezproblemowa. Towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2017-07-11

Szybko, sprawnie i solidnie

5 / 5 2017-07-09

wszystko profesjonalnie towar super

5 / 5 2017-07-05

WSZYSTKO OK

5 / 5 2017-07-01

bez problemu

3 / 5 2017-06-14

zadowalająca

5 / 5 2017-06-08

"SZYBKO - SPRAWNIE i DOKŁADNIE Tak powinna wyglądać każda transakcja, z całego serca dziękuję. Wszystkim polecamy tego Sprzedawcę, z nim naprawdę warto robić interesy. ZERO ryzyka i kłopotów - po prostu IDEAŁ Naprawdę warto - 100 % solidności."

5 / 5 2017-05-29

Zamówienie zrealizowane niczym błyskawica. Super, dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-04-10

Transakcja wzorcowa, która powinna być przykładem dla innych sprzedających, jak można dbać o każdego, nawet najmniejszego klienta !

5 / 5 2017-04-04

polecam :)

5 / 5 2017-04-04

towar zgodny, szybko i sprawnie dostarczone.

5 / 5 2017-03-26

Szybko,i pprofesjonalnie

Rzetelne opinie o APAR ELECTRIC

APAR ELECTRIC

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.aparelectric.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48504144792

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie