Kategorie: / Foto

Aparatyonline.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Aparatyonline.pl
5 / 5 2019-02-16

Jestem zadowolony z zakupu,dobra cena,łatwy i przyjemny kontakt,szybkość realizacji zamówienia- GORĄCO POLECAM !!

5 / 5 2018-11-28

transakcja przebiegła błyskawicznie,bardzo miła obsługa i konkretne porady,jestem bardzo zadowolona i serdecznie polecam!całość super!

5 / 5 2018-10-21

Sprzedawca konkretny i miły, bardzo pomocny. Firma kurierska miała drobne problemy i zamówiony nawigator nie dotarłby do mnie przed urlopem gdyby nie pomoc sprzedawcy - w ciągu kilku godzin odebrałam przesyłkę konduktorską. Polecam!

5 / 5 2018-09-12

Bardzo profesjonalny sklep,żadnych problemów z zamówieniem,dostarczenie towaru w 1 dzień, właściciel solidny,wyrozumiały i pomocny. Polecam firmę.

5 / 5 2018-06-26

szybko, miło i fachowo :)

5 / 5 2018-05-22

Oceniam sklep bardzo pozytywnie.Mimo chwilowego braku zamówionego przedmiotu w magazynie, o czym zostałem szybko poinformowany, został on sprowadzony dostarczony w wyznaczonym przeze mnie terminie. POLECAM

5 / 5 2018-04-10

Polecam, jestem naprawdę zadowolony z tego sklepu!

5 / 5 2018-04-08

Dokonalem zakupu nawigacji j.w. - obsluga profesionalna, szybka dostawa wszytsko ok. Nawigacja dzialala ok 30min i po wylaczeniu jej juz nie dalo sie jej uruchomic (ladowanie, resety itd nie pomogly) Bez problemow towar zostal przyjety przez sklep i oddano mi pieniadze.

5 / 5 2018-04-03

Witam wszystko w jak najlepszym pożadku super kontakt i zaangażownie

5 / 5 2018-02-04

przyjazna i fachowa obsługa. polecam.

5 / 5 2017-12-24

Polecam wszystkim - fachowa obsługa, bardzo dobra cena, ekspresowa dostawa i rewelacyjny kontakt.

5 / 5 2017-11-27

Zamówienie na nawigacje złożyłem w poniedziałek, w środę rano dostałem towar. Kupiłem nawigator MIO Moov 360. Wszystko OK, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, niska cena.

5 / 5 2017-11-26

Jestem bardzo zadowolony z szybkości obsługi. Aparat dotarł do mnie w 2 dni po zamówieniu. Wszystko zgodnie ze opisem, sprawnie i fachowo. Polecam

5 / 5 2017-11-10

Bardzo dobry i miły kontakt ze Sprzedającym. Szybko załatwione raty. Dostawa towaru błyskawiczna. Cena konkurencyjna. Towar w pełni zgodny z opisem. Polecam wszystkim kupującym ten Sklep.

5 / 5 2017-05-06

polecam - bardzo dobry kontakt,konkurencyjne ceny,szybka przesyłka.

Rzetelne opinie o Aparatyonline.pl

Aparatyonline.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.aparatyonline.pl

Email
[email protected]

Telefon
0228312502

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie