Kategorie: / Komputery / Biuro / Odzież i Obuwie / Dla Dzieci / Pozostałe

Apeks.pl Opinie Klientów

4.68/5.00 - ilość ocen: 163
opinie o Apeks.pl
5 / 5 2019-03-25

Plecak super, przesyłka miała dojść 26 grudnia i jakie było moje zaskoczenie gdy dostałam informację, że paczka została wysłana i plecak doszedł 21 grudnia juuupiii SUPER POLECAM

5 / 5 2019-03-23

Tranzakcja przebiegla szybko i sprawnie. Plecak dotarl do mnie na drugi dzien, zgodny z opisem. Jestem zadowolona z towaru jak i z obslugi sklepu. Jak najbardziej polecam. Ode mnie MEGA POZYTYW.

5 / 5 2019-03-22

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-03-14

Wszystko ok polecam!!!

5 / 5 2019-03-14

SUPER !

5 / 5 2019-03-12

Bardzo udany zakup - polecam

4 / 5 2019-03-02

Wszystko OK

5 / 5 2019-03-02

Szybko, towar odpowiednio zapakowany

5 / 5 2019-03-02

Zdecydowanie polecam, szybko, sprawnie czyli profesjonalnie

5 / 5 2019-02-18

Bardzo dobrze zapakowany produkt. Wszystko ok, bardzo dobra obługa

5 / 5 2019-02-12

Transakcja przebiegła poprawnie,sklep jest godny polecenia

4 / 5 2019-02-09

Pomimo opóźnienia w dostawie POLECAM

5 / 5 2019-02-07

Byłam mile zaskoczona rozsuwaną rączką

5 / 5 2019-02-01

Jestem zadowolony z profesjonalnej obsługi mego zamówienia i szybkości

1 / 5 2019-01-25

Porażka

5 / 5 2019-01-09

Wszystko bez zadnych problemow

5 / 5 2019-01-04

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-12-31

Polecam. Produkt bardzo dobrej jakości.

4 / 5 2018-12-30

Poleca

5 / 5 2018-12-27

Profesjonalizm.

5 / 5 2018-12-27

serdecznie polecam

5 / 5 2018-12-26

OK zadowolony

5 / 5 2018-12-17

Zadowolona

5 / 5 2018-11-23

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-11-22

Wszystko ok

5 / 5 2018-11-12

Realizacja zamówienia na najwyższym poziomie. Polecam

5 / 5 2018-11-11

Profesjonalna obsługa. Duży plus.

5 / 5 2018-10-28

Szybko sprawnie

5 / 5 2018-10-26

Transakcja bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-10-26

Polecam

5 / 5 2018-10-16

Sklep godny polecenia

5 / 5 2018-10-11

Szybko, sprawnie ... :-)

2018-10-10

Walizka do mnie nie dotarła, pomimo kilkukrotnej interwencji u firmy kurierskiej. Przesyłka miała być dostarczona przed 12, taki rodzaj dostawy wybrałam. Kurier nie pojawił się do godziny 17 mimo moich wielokrotnych telefonów do firmy kurierskiej. Zaznaczam, iż mejl informujący o tym ze dostawa będzie miała miejsce przyszedł. Kontakt z obsługa sklepu był na dobrym poziomie jednakże nie wystawie pozytywnej oceny gdyż jestem zażenowana sytuacja.

5 / 5 2018-10-09

wszystko zgodne z oczekiwaniami, polecam

4 / 5 2018-09-27

szybko, sprawnie i to przed świętami, polecam :)

5 / 5 2018-09-25

Wszystko super

5 / 5 2018-09-19

Profesjonalna obsługa. Szybko i wszystko zgodne. Polecam

5 / 5 2018-09-16

Polecam.

5 / 5 2018-09-15

ProfesJonalna i szybka obsługa mogę bez żadnych obaw polecić.

4 / 5 2018-09-11

Chłopak bardzo zadowolony z prezentu :)

4 / 5 2018-09-08

Wystawiłam 3 gwiazdki w szybkości realizacji zamówienia ponieważ czekałam dość długo na przesyłkę która utknęła w jednym z magazynów ale to bardziej wina przewoźnika aniżeli portalu

4 / 5 2018-09-07

Szybka realizacja zamówienia, polecam

4 / 5 2018-08-31

Odwiedzę Was raz jeszcze

5 / 5 2018-08-30

Bardzo szybka, profesjonalna obsługa zamówienia

4 / 5 2018-08-25

Jestem zadowolony. i usatysfakcjonowany.

5 / 5 2018-08-16

Polecam

4 / 5 2018-08-15

Bardzo dobry produkt w dobrej cenie.

2018-08-12

Trzy dni realizacja zamowienia.

5 / 5 2018-08-04

Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-07-30

Ok, ok

4 / 5 2018-07-28

Polecam

5 / 5 2018-07-27

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-17

Wszystko w najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-07-13

Polecam sklep. Towar zgodny z opisem

4 / 5 2018-07-07

Spoko.

5 / 5 2018-07-06

Polecam.

5 / 5 2018-07-03

Szybka bezproblemowa obsługa

5 / 5 2018-06-27

Jest super, jeszcze parę razy coś kupie ;-)

5 / 5 2018-06-26

Jestem zadowolony z zakupów

5 / 5 2018-06-18

Szybko i sprawnie, duży wybór artykułów (nie znalazłam drugiego takiego sklepu internetowego z tak szerokim asortymentem i przystępnymi cenami).

4 / 5 2018-06-14

Towar zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-06-06

Profesjonalna obsługa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-28

Szybkosc realizacji to atut firmy.Tak trzymac.Pozdrowienia.

5 / 5 2018-05-22

Wszystko b. d.

4 / 5 2018-05-18

Wszystko trwa b.długo ale o przebiegu transakcji byłam informowana na bieżąco.

4 / 5 2018-05-11

Pozytywna

5 / 5 2018-05-05

Blyskawicznie szybka przysylka. Zamowilam w czartek, nadany w piatek i doreczono w sobote (kurier dpd). Plecak zdazyl przed swietami! Dziekuje za szybkosc!

4 / 5 2018-05-05

Polecam

5 / 5 2018-04-27

Polecam

4 / 5 2018-04-24

Wszystko w porządku

4 / 5 2018-04-02

Zamówienie nie zostało zrealizowane ze wzg na zbyt długi czas oczekiwania . Sklep poinformował mnie o tym fakcie z wyprzedzeniem ,po kilku dniach pieniądze zostały zwrócone na moje konto. Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Polecam

5 / 5 2018-03-30

Polecam

5 / 5 2018-02-22

zamówienie szybko zrealizowane, jestem bardzo zadowolona z zakupu, paczka dobrze opakowana

4 / 5 2018-02-20

Dlugie oczekiwanie.

5 / 5 2018-02-16

Godny polecenia, bez problemów i bardzo sprawnie.

5 / 5 2018-02-13

Polecam w 100%

5 / 5 2018-02-12

Plecak dostałem bardzo szybko. Mam laptopa MSI 17 cali (419.9 x 287.8 x 29.8~32 mm) mieści się ledwo, ale to dobrze, bo nie lata w plecaku. Plecak bardzo dobrze wykonany. Polecam.

4 / 5 2018-02-11

:))))))))

5 / 5 2018-02-04

Super walizka !!

5 / 5 2018-01-29

Polecam

5 / 5 2018-01-28

Szybko i bezproblemowo. Polecam

4 / 5 2018-01-26

Polecam

5 / 5 2018-01-24

Szybko i sprawnie. Zgodnie z zamówieniem

5 / 5 2018-01-22

Polecam!

5 / 5 2018-01-22

Zamawiałem pierwszy raz i bardzo polecam.

5 / 5 2018-01-15

przesyłka dotarła szybko, towar zgodny ze zdjęciem, polecam

5 / 5 2018-01-13

Wszystko super

4 / 5 2018-01-13

Wszystko przebiegało sprawnie, szybko i solidne (oprócz zabezpieczenia przesyłki - cienki worek)

5 / 5 2018-01-05

dobra jakość, szybka dostawa.

4 / 5 2018-01-02

Polecam

5 / 5 2017-12-27

Bardzo dobra obsługa, towar zgodny z opisem i zamówieniem, dobra cena...Ploecam

5 / 5 2017-12-17

Wszystko super

3 / 5 2017-12-12

Realizacja zamowienia odbyla sie z opoznieniem paru dni , zamowiony towar okazal sie niedostepny nastapila zmian a i brak odpowiednio wczesnej informacji o przyczynach opoznienia.W koncu przesylka dotarla domnie co do zakupionego towaru nie mam zastrzezen.

4 / 5 2017-12-11

jest ok

5 / 5 2017-12-11

Super

5 / 5 2017-12-10

Transakcja okazała się szybka i przyjemna

5 / 5 2017-12-08

Torba ok

5 / 5 2017-12-03

polecam gorąco

5 / 5 2017-11-27

Szybko i prodesjonalnie

5 / 5 2017-11-24

Polecam

4 / 5 2017-11-23

Dlugie oczekiwanie.

5 / 5 2017-11-19

Bardzo szybko, sprawnie . Jestem zadowolona z obsługi i produktu.

5 / 5 2017-11-16

Wszystko w porządku, bez zastrzeżeń.

5 / 5 2017-11-13

Zamawiałem pierwszy raz i bardzo polecam.

5 / 5 2017-11-11

Szybko i bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-11-07

Polecam zakup

5 / 5 2017-11-01

wszystko OK.

5 / 5 2017-10-29

Bardzo dobry sklep, znalazłam produkt ciężko dostępny w Polsce, paczka przyszła szybciej niz się spodziewałam. Polecam

4 / 5 2017-10-26

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, jestem zadowolona z zakupu, czekałam dłużej na wysyłkę niż 5 dni gwarantowane przez sklep (dlatego 4 gwiazdki w szybkości realizacji zamówienia), ale było warto.

4 / 5 2017-10-25

Wózek zakupowy pierwsza klasa. Nawet z pełnym obciążeniem prawie go nie czuć i nie słychać terkotania kółek. Polecam produkt! Zwraca uwagę przechodniów.

4 / 5 2017-10-21

Sklep godny Polecenia szybko i towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-10-14

obsługa i towar super!

4 / 5 2017-10-12

Polecam

5 / 5 2017-10-12

Doszło szybciej niż myślałam ;)

4 / 5 2017-10-01

Transakcja była ok

5 / 5 2017-09-23

Szybko i sprawnie,polecam

5 / 5 2017-09-16

Polecam ten sklep. Szybka dostawa.

5 / 5 2017-09-16

Wszystkie powyższe punkty na 5

5 / 5 2017-09-15

Wszystko w najlepszym porządku. POLECAM

5 / 5 2017-09-15

Luksusowa bilonówka ze skóry, której bynajmniej nie używam do przechowywania drobnych. Wykorzystałem ją jako futerał na lupę kieszonkową, którą posługuję się na co dzień ze względu na wiek i słabszy wzrok. Jestem zadowolony z zakupu tej rzeczy.

4 / 5 2017-09-07

polecam

1 / 5 2017-09-02

Fatalna obsługa. Nikt mnie nie poinformował że towar nie dotrze przed świętami. Pani na infolini oburzony powiedziała że mają dużo klientów i nie będzie wszystkich informować. Skandaliczna obsługa. Nigdy więcej nie skorzystam i nie polecę tego sklepu

5 / 5 2017-09-02

Szybkie, wygodne zakupy. Szybka wysyłka, profesjonalnie zapakowana i zabezpieczona.

5 / 5 2017-08-31

Profesjonalna i szybka obsługa. Zakupione etui Thule świetne, chłopak był bardzo zadowolony z prezentu. Polecam !

5 / 5 2017-08-30

Godny polecenia

5 / 5 2017-08-20

polecam

5 / 5 2017-08-11

Bardzo fajny sklep, szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2017-08-06

Sklep spoko

5 / 5 2017-08-06

okokok

5 / 5 2017-08-05

Profesjonalny sprzedawca, ekspresowa realizacja zamówienia, konkurencyjne ceny. Polecam

5 / 5 2017-08-04

Zdecydowanie na Tak

5 / 5 2017-08-03

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-08-02

Dziękuję bardzo, jestem zadowolona z obsługi.

5 / 5 2017-07-20

OK, sklep jak sklep

5 / 5 2017-07-18

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-07-14

ok polecam

5 / 5 2017-06-30

Polecam zakup

4 / 5 2017-06-28

Polecam

3 / 5 2017-06-26

Kupiłam torba na urodziny męża zamówienie złożyłem 7 dni wcześniej aby na czas dotarła w opisie informacja że paczka idzie 1 do 2 dni po tygodniu złożyłam zapytanie dlaczego jeszcze nie otrzymałam zamówienia dostałam informację że produkt był uszkodzony i czekają na dostawę od producenta Szkoda że nie poinformowali mnie o tym fakcie Zaraz po złożeniu zamówienia. Produkt dotarł po 10 dniach torba fajna taka jak na zdjęciu mąż zadowolony Szkoda tylko że obsługa taka a nie inna.

4 / 5 2017-06-22

sprzęt ok. przesyłka ok.; tyko po co pytają o preferowany termin dostawy skoro i tak wysyłaj kiedy chcą.

5 / 5 2017-06-18

Godny polecenia

5 / 5 2017-06-13

Fachowa obsługa.

5 / 5 2017-06-05

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-06-01

Torba okazała się za mała a sklep polecam.

5 / 5 2017-05-28

POLECAM!!!!

5 / 5 2017-05-28

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

5 / 5 2017-05-24

Wszystko sprawnie, polecam

5 / 5 2017-05-23

Realizacja bardzo szybka i sprawna, nie ma żadnych zastrzeżeń. Towar zgodny z opisem.

4 / 5 2017-05-22

Przesyła była do obibioru bardzo szybko, bo warunki trochę partanskie, ale w zadsie to nie jest sklep, z same torby jestem zadowolony.

5 / 5 2017-05-21

Ok polecam

5 / 5 2017-05-17

Polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła bardzo szybko i profesjonalnie.

4 / 5 2017-05-13

Super

5 / 5 2017-05-10

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. polecam

5 / 5 2017-05-05

Szybko, bezproblemowo. Plecaki, które zamówiłam są świetnej jakości.

3 / 5 2017-05-02

Jest ok

4 / 5 2017-04-27

Polecam.

5 / 5 2017-04-24

Wszystko OK.

5 / 5 2017-04-22

Transakcja przebiegła bez problemu. Towar zgodny z opisem. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-20

super, polecam

5 / 5 2017-04-18

Wszystko sprawnie i bez zarzutów.

5 / 5 2017-04-17

Idealnie

5 / 5 2017-04-15

Super

5 / 5 2017-03-31

Bardzo sprawna i przyjazna obsługa, towar też ok. Dziękuję :)

3 / 5 2017-03-31

Zamówiłam przez internet z odbiorem w sklepie i odczekałam te X dni, dostałam wiadomość że mogę zgłosić się nawet dzień wcześniej. Na miejscu mogłam dokładnie obejrzeć towar i tak mi się podobał, że nie wymagał żadnego dodatkowego pakowania tylko zarzuciłam go na plecy! :)

5 / 5 2017-03-27

Sklep jest OK

Rzetelne opinie o Apeks.pl

Apeks.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://apeks.pl

Email
[email protected]

Telefon
601319076

Komórka
601319076

Infolinia
601319076

Logowanie