Kategorie: / Komputery / RTV

Apex24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 73
opinie o Apex24.pl
5 / 5 2019-03-25

polecam

2019-03-23

B. dobra

5 / 5 2019-03-19

Profesjonalna i miła obsługa

2019-03-13

Dobra komunikacja ze sprzedającym; terminowa dostawa; właściwie trudno oczekiwać więcej

5 / 5 2019-03-11

Kupiłem GPS. Przyszedł szybko, działa świetnie... mapy aktualne. Ceny - niskie. POLECAM!

2019-03-04

Bardzo dobry sklep, błyskawiczna realizacja zlecenia.

2019-02-20

Zdecydowanie polecam

2019-02-08

Bardzo dobry sklep. Spokojna, rzeczowa obsługa. Ceny wyprzedażowe bardzo atrakcyjne. Wada, brak możliwości negocjowania cen.

5 / 5 2019-02-04

Szybko i bardzo sprawnie. Produkt zgodny z opisem. Świetny kontakt z obsługą. Polecam!

5 / 5 2019-01-29

Super! Zakupy przez internet i możliwość odbioru osobistego

5 / 5 2019-01-24

Szybki czas realizacji zamówienia. Oferowany produkt wysokiej jakości. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-01-13

Szybko, bezproblemowo. Gorąco polecam !

2018-12-22

Wprost idealnie działający sklep. Towar po 2 dniach od zamówienia i opłacenia był u mnie. Bez zbędnych maili i telefonów.

5 / 5 2018-12-19

ok

5 / 5 2018-12-16

Pełen profesjonalizm, gorąco polecam.

5 / 5 2018-12-05

Profesjonalizm w każdym calu.

2018-11-14

wszystko w jak najlepszym porzadku.Sprawnie,miło-wielki,zasłuzony pozytyw.

2018-11-09

maja dobre ceny

5 / 5 2018-10-16

Szybko sprawnie i na temat. Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2018-10-13

Bez uwag, b.dobra szybkość dostawy. Bezpiecznie opakowane.

5 / 5 2018-10-11

towar dostarczony szybko, zgodny z zamówieniem

5 / 5 2018-10-07

kolejne juz zakupy w tym sklepie. szybka i mila obsluga

5 / 5 2018-10-04

perfekcyjny sprzedawca polecam

5 / 5 2018-10-02

Wszystko w najlepszym porządku. Szybko, sprawnie, bardzo miły kontakt.

5 / 5 2018-08-29

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-08-17

Szybko i konkretnie

5 / 5 2018-08-14

Szybka i profesjonalna obsługa. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-08-07

Dobra cena szybka obsługa wszystko ok.

5 / 5 2018-08-03

Szybka realizacja zamówienie w Gdyni. Panowie w sklepie wiedzą co mają robić. Jestem zadowolony i polecam ten sklep..

5 / 5 2018-08-02

Super!

2018-08-01

wszystko zgodne z zamówieniem

2018-07-14

Dostawa 24 h, kompetentna informacja o towarze przez telefon, wszystko zgodnie z umową.

5 / 5 2018-07-13

Jak najbardziej polecam, wszystko OK.

5 / 5 2018-07-12

Profesjonalna firma.

5 / 5 2018-07-11

sprawnie, szybko, bez zastrzezen.

5 / 5 2018-07-08

Super sklep! Zastanawiam się nad kolejnymi zakupami :) Polecam!

5 / 5 2018-07-05

Polecam

5 / 5 2018-07-05

Polecam 100%

5 / 5 2018-07-05

Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt , przesyłka błyskawiczna w nienaruszonym stanie

5 / 5 2018-06-30

polecam,

5 / 5 2018-06-14

Szybka reakcja na zadane pytanie.

5 / 5 2018-06-13

Kolejny udany zakup. Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Odbiór osobisty jeszcze tego samego dnia.

5 / 5 2018-05-27

Duży wybór, dobra cena , polecam!

5 / 5 2018-05-26

Polecam

5 / 5 2018-05-17

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-05-12

Super sprzedawca, szybka dostawa, Pozdrowienia

5 / 5 2018-05-05

Super miejsce (centrum - dogodny dojazd) , przystępne ceny, duży wybór

5 / 5 2018-05-03

Łatwo, szybko i przyjemnie.

2018-04-19

Wszystko jak należy!!!

5 / 5 2018-04-05

Dobry kontakt oraz wzorowe podejście do klienta. Wychodząc z tego sklepu jeszcze mi się nie zdarzyło abym był nie zadowolony. Polecam i pozdrawiam, Michał

5 / 5 2018-03-29

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt. Świetne podejście do klienta. Transakcja zgodna z ustaleniami :)

5 / 5 2018-03-26

Full wypass kultura sprawnosc I profesjonalizm

5 / 5 2018-03-22

OK

5 / 5 2018-03-22

Jak najbardziej polecam. Wszystko ok. Szybko i bezproblemowo.

2018-03-21

Transakcja przebiegła sprawnie i bez problemów

5 / 5 2018-03-16

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam.

5 / 5 2018-02-28

Obsługa całkowicie profesjonalna, a Pan Hubert, który realizował transakcję zasługuje na premię i podwyżkę!

5 / 5 2018-02-28

Obsługa na wysokim poziomie,polecam

5 / 5 2018-02-25

Zakupy w Apex24.pl to prawdziwa przyjemność, o czym przekonałem się już kolejny raz. Towar wysłany szybko, porządnie zapakowany, dotarł na czas. I również cenowo sklep przebija oferty stacjonarnych sieciówek.

5 / 5 2018-02-25

Super transakcja. Zadowolenie w 100%.

2018-02-03

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-01-30

Obsługa super, wybór ogromny - tylko polecać.

5 / 5 2018-01-13

ok - bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt bez zastrzeżeń

2018-01-10

Bardzo. Dobry

5 / 5 2017-12-29

Polecam

2017-12-26

Bardzo cierpliwe i wyrozumiałe podejście do klienta. Jestem wdzięczna Panu ze sklepu w Gdyni za pozytywne załatwienie sprawy.

5 / 5 2017-12-26

Obsługa sklepu na 6-tkę. Towar z najwyższej półki, odpowienio zabezpieczony . Polecam wszystkim kto chce zakupić kolejki z najwyzszej półki.

2017-11-28

Sprzedawca solidny i bardzo rzetelny,który ceni klienta godny polecenia.

5 / 5 2017-11-24

Wszystko super! Kupiłam klocki Lego City!

5 / 5 2017-11-21

w pełni polecam

5 / 5 2017-10-03

Super

5 / 5 2017-09-04

Wszystko zgodnie z opisem!Szybka wysyłka.Polecam. Na pewno tu wrócę!

5 / 5 2017-08-31

Błyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z opisem. Polecam w 100%.

5 / 5 2017-08-19

Wszystko w najlepszym standardzie ! Najlepsza cena , Bardzo duży wybór szybkość transakcji , miła obsługa . POLECAM

5 / 5 2017-08-17

Wszystko w najlepszym porządku. .:*-*:.GORĄCO.:*-*:.POLECAM.:*-*:.!!!.:*-*:.

5 / 5 2017-08-13

Polecam!

5 / 5 2017-08-12

Szybko sprawnie, zamówienie przez internet. Na bieżąco informacje na mail o transakcji. odbiór osobisty. To uz któryś raz jak kupuje w Apexie i polecam.

5 / 5 2017-07-23

Bardzo dobry kontakt, super ceny

5 / 5 2017-07-21

Szybko, sprawnie i zgodnie z zamówieniem.

5 / 5 2017-07-14

Wszystko ok.

5 / 5 2017-06-30

Jestem bardzo zadowolona z jakości usług sklepu

5 / 5 2017-06-29

wszystko w porządku, gorąco polecam

5 / 5 2017-06-24

ok

5 / 5 2017-06-14

BARDZO SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIENIA

5 / 5 2017-06-11

Transakcja przebiegla pomyslnie, jestem zadowolony.

5 / 5 2017-06-05

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.Błyskawczna realizacja zamówienia,świetny kontakt ze sprzedającym.Polecam

5 / 5 2017-06-01

Sklep profesjonalny.Błyskawiczna obsługa.

5 / 5 2017-05-07

Polecam serdecznie:)

2017-04-26

wszystko w jak najlepszym porządku!!!

5 / 5 2017-04-16

Super, rzetelnie, polecam, korzystam od lat. Szybkości zamówienia nie oceniam, bo nie mam pojecia jaka jest odbieram osobiście

Rzetelne opinie o Apex24.pl

Apex24.pl

Siedziba
Gdynia

WWW
http://www.apex24.pl

Email
[email protected]

Telefon
58 622 30 72

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie