Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

Apo-discounter.pl Opinie Klientów

4.81/5.00 - ilość ocen: 165
opinie o Apo-discounter.pl
4 / 5 2022-01-22

Dobry asortyment, niezłe ceny, szybka dostawa. Są niezłe promocje.

5 / 5 2019-03-22

Super sprzedawca

5 / 5 2019-03-16

Wszystko w porządku

5 / 5 2019-03-08

profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2019-03-08

Udane zakupy!polecam!

5 / 5 2019-03-08

Wszystko super ! Niska cena , szybka realizacja no najważniejsze że lek , który jest niedostępny w Polsce można zamówić w tej aptece . Polecam.

5 / 5 2019-03-02

Polecam!

5 / 5 2019-02-23

Bardzo szybko i bezproblemowo :)

5 / 5 2019-02-21

Polecam. Szybka realizacja.

5 / 5 2019-02-17

Polecam

5 / 5 2019-02-10

Bardzo szybka wysyłka, super ceny. Serdecznie polecam :)

4 / 5 2019-02-06

Raz zdążyło się opóźnienie kilkudniowe, ale poza tym wszystko sprawnie. Polecam

5 / 5 2019-02-04

Kolejne zakupy i znowu jestem bardzo zadowolona. Błyskawiczna przesyłka i towar z najwyższej półki, którego nie można znaleźć nigdzie indziej.Polecam.

4 / 5 2019-02-02

Jest Ok

4 / 5 2019-01-22

Ostatni raz zamówiłam u Państwa towar jeżeli przesyłki będzie dostarczała firma DHL

5 / 5 2019-01-22

idealnie

5 / 5 2019-01-17

Szybko i sprawnie. Dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2019-01-04

Szybka dostawa, super kontakt i towar zgodny z opisem. Polecam!!!

5 / 5 2018-12-31

Bardzo dobrze

5 / 5 2018-12-25

Polecam,szybko i sprawnie miła obsługa

5 / 5 2018-12-20

dodatkowo przysłali kupony rabatowe na inne produkty

4 / 5 2018-12-15

Jest OK

5 / 5 2018-12-09

wszystko super!

5 / 5 2018-12-09

polecam

5 / 5 2018-12-04

świetny sklep

4 / 5 2018-11-28

Zaufany sklep

5 / 5 2018-11-17

Szybka transakcja

5 / 5 2018-10-28

Profesjonalna obsługa! Polecam!

4 / 5 2018-10-12

Towar zgodny z opisem, dobrze zapakowany, dołączone ulotki po polsku

5 / 5 2018-10-08

Szybko, sprawnie i z rabacikiem

5 / 5 2018-10-08

Wszystko super, dobre ceny, duży wybór produktów

5 / 5 2018-09-25

Super sprzedawca polecam!!

5 / 5 2018-09-23

Jestem zadowolona z obsługi zamówienia

4 / 5 2018-09-21

Tylko ta apteka posiada lek który potrzebowałam

5 / 5 2018-09-19

Zdecydowanie moge polecic ten sklep, plus za dobre ceny, szybkie informacje zwrotne o przebiegu zamowienia, programy promocyjne. Zamowienie jest realizowane szybko jednak wysylka nie jest najszybsza ale czas oczekiwania to srednio 2-3 dni. POLECAM !!

5 / 5 2018-09-18

Polecam, bo warto.

5 / 5 2018-09-09

Wszystko OK!!!!!!!!!!!!!!

4 / 5 2018-09-09

Jestem na tak

5 / 5 2018-09-07

wszystko ok

5 / 5 2018-08-26

Bezproblemowa i szybka realizacja oraz wysyłka zamówienia,towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-08-22

Wszystko OK

4 / 5 2018-08-18

Bardzo wąski wybór produktów.

5 / 5 2018-08-16

Szybka wysyłka

5 / 5 2018-07-22

Cudnie

5 / 5 2018-07-21

Szybka przesyłka, profesjonalna obsługa, wysokiej klasy produkty.

4 / 5 2018-07-18

Obsługa na wysokim poziomie. Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-07-13

Super szybko. Produkt świetny.

5 / 5 2018-07-10

Bardzo szybka dostawa a produkt naprawdę działa, potrzeba tylko systematyczności

5 / 5 2018-07-01

Polecam

4 / 5 2018-06-28

jest ok

5 / 5 2018-06-25

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-06-13

Wszystko w porządku polecam

5 / 5 2018-06-12

Polecam

5 / 5 2018-06-05

Wszystko w porządku.

4 / 5 2018-06-04

zadowolony

5 / 5 2018-06-01

Szybka wysyłka, profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-05-31

Wszystko było ok.

5 / 5 2018-05-30

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-28

Profesjonalizm w każdym calu

5 / 5 2018-05-28

Wszystko pasuję

5 / 5 2018-05-27

Polecam.

5 / 5 2018-05-27

Transakcja przeprowadzona szybko

5 / 5 2018-05-27

Super

5 / 5 2018-05-18

Profesjonalna obsługa . Polecam

5 / 5 2018-05-12

Wszystko super

5 / 5 2018-04-28

Super obsluga

5 / 5 2018-04-26

Profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie. Serdecznie polecam ☺

5 / 5 2018-04-15

Profesjonalna obsługa, bieżąca informacja na temat kolejnych etapów transakcji, sposób zapakowania przesyłki świadczy o dbałości o zadowolenie klienta.

5 / 5 2018-04-14

Super

5 / 5 2018-04-11

Polecam !

5 / 5 2018-03-24

Polecam

5 / 5 2018-03-24

Nie pierwszy raz zamawiam ten produkt i jestem bardzo zadowolona zarówno z jakości usług jak i szybkosci realizacji zamówienia

5 / 5 2018-03-22

polecam ten sklep

5 / 5 2018-03-20

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-20

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-03-19

Warta polecenia

4 / 5 2018-03-13

wszystko ok

5 / 5 2018-03-11

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2018-03-08

Produkty otrzymałam bardzo szybko, zgodnie z zamówieniem. Polecam.

4 / 5 2018-03-08

Profesjonalna i szybka obsługa, polecam.

5 / 5 2018-03-07

Profesjonalna obsługa produkty zgodne z opisem, polecam.

5 / 5 2018-02-15

Ogromnie polecam szybko bezproblemowo

4 / 5 2018-02-15

Płyn

5 / 5 2018-02-14

wszystko OK

5 / 5 2018-02-09

Bez zastrzezen

5 / 5 2018-01-27

Polecam

4 / 5 2018-01-26

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-22

Wszystko OK

5 / 5 2018-01-22

wszystko dobrze

5 / 5 2018-01-22

Polecam

5 / 5 2018-01-20

super

4 / 5 2018-01-15

Wszystko tak jak powinno być

5 / 5 2018-01-08

polecam. Szybko sprawnie

5 / 5 2018-01-07

Ok firma wiarygodna

5 / 5 2018-01-01

Apteka bardzo dobrze zaopatrzona. Super ceny i szybki czas realizacji. Polecam

5 / 5 2017-12-31

Super! Zamówienia zrealizowane z prędkością światła.

5 / 5 2017-12-31

Bardzo sprawna obsługa, duży wybór. Polecam

4 / 5 2017-12-20

REALIZACJA ZAMÓWIENIA PRZEBIEGŁA SPRAWNIE

4 / 5 2017-12-20

Dobry sklep, sprawna obsługa

5 / 5 2017-12-18

Polecam

5 / 5 2017-12-15

Profesjonalnie, szybko i w dobrej cenie. Polecam

5 / 5 2017-12-14

Szybko, miło i dużo promocji! Polecam

5 / 5 2017-12-09

Super

5 / 5 2017-11-30

Profesjonalnie i szybko!

5 / 5 2017-11-29

kilka razy zamawiałem wasze produkty i za każdym razem jestem zadowolony

5 / 5 2017-11-28

Super

1 / 5 2017-11-22

Polecam

5 / 5 2017-11-19

polecam

4 / 5 2017-11-17

Jestem zadowolona

5 / 5 2017-11-04

BARDZO POLECAM ZAKUPY NA TEJ STRONIE. PRZEMIŁA OBSŁUGA KLIENTA.WSZYSTKO SOLIDNIE ZAPAKOWANE. BLYSKAWICZNA PRZESYŁKA

5 / 5 2017-10-28

Super

5 / 5 2017-10-27

wszystko ok

5 / 5 2017-10-15

Super oferta, błyskawiczna realizacja zamówień, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-10-14

super obsługa!

5 / 5 2017-10-05

Szybko,sprawnie i zgodne z zamówieniem

5 / 5 2017-10-03

Polecam

5 / 5 2017-10-02

Dobre ceny szybka realizacja polecam

5 / 5 2017-09-29

nie pamiętam co kupowałam

5 / 5 2017-09-26

Bardzo Was cenię z uwagi na atrakcyjność i unikalność oferty dostępnej na rynek w PL :)

5 / 5 2017-09-17

Profesjonalnie, szybko. Jak najbardziej polecam :)

5 / 5 2017-09-14

Bardzo profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-09-12

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, polecam!

5 / 5 2017-09-12

Bardzo profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-09-06

Wszystko przebiegło bez zastrzeżeń.

4 / 5 2017-09-01

dobry sklep

5 / 5 2017-08-28

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-08-22

Transakcja przebiegła pomyślnie i szybko

5 / 5 2017-08-21

Profesjonalna obsluga, szybko, sprawnie, gorąco polecam

5 / 5 2017-08-21

Super sklep. Z pewnością powrócę.

5 / 5 2017-08-17

Szybko i profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2017-08-12

Polecam.

5 / 5 2017-08-04

Szybka wysyłka

5 / 5 2017-08-03

Szybko. Polecam

5 / 5 2017-08-02

Zawsze profesjonalnie!

5 / 5 2017-07-28

Polecam

5 / 5 2017-07-18

.....

5 / 5 2017-07-17

Sprawna obsługa

5 / 5 2017-07-15

Jestem bardzo zadowolona z usług . Będę dalej korzystać

5 / 5 2017-07-10

Dobrze

5 / 5 2017-07-06

Wszystko na szóstkę

4 / 5 2017-07-05

Wszystko ok.

5 / 5 2017-07-01

Polecam

5 / 5 2017-06-12

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2017-06-02

Polecam!!

4 / 5 2017-06-01

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-06-01

Thgbbjb

5 / 5 2017-05-31

wszystko ok

5 / 5 2017-05-24

Super obsługa szbka wysyłka

5 / 5 2017-05-24

Polecam!

5 / 5 2017-05-20

Super, zupełnie inna jakość niż nasze krajowe leki, np. paracetamol.

5 / 5 2017-05-19

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-18

Jestem zadowolona. Dostępność dobra.

5 / 5 2017-05-14

Z chęcią polece zakupy tutaj innym.

4 / 5 2017-05-06

Ok tylko dużo pomył ek

5 / 5 2017-05-05

Super

4 / 5 2017-05-04

Szybki, bezproblemowy zakup artykułu niedostępnego gdzie indziej :-)

5 / 5 2017-04-29

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-04-28

Wszystko OK - ale z każdym zamówieniem (zamawiam ten sam produkt) ceny ZNACZĄCĄ WZRASTAJĄ.

5 / 5 2017-04-26

Bardzo dobra i szybka obsługa.

5 / 5 2017-04-24

Wszystko OK

5 / 5 2017-04-09

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-04-04

polecam :)

5 / 5 2017-04-03

polecam

5 / 5 2017-04-02

Polecam

5 / 5 2017-03-28

Polecam zakup w sklepie

Rzetelne opinie o Apo-discounter.pl

Apo-discounter.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
https://www.apo-discounter.pl/

Email
[email protected]

Telefon
800 007 108

Komórka
-

Infolinia
800 007 108

Logowanie