Kategorie: / Dom

Apoco.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Apoco.pl
2019-03-03

Tanio i wygodnie ale trochę długo

5 / 5 2019-02-17

Świetna transakcja, przede wszystkim dobry kontakt, udane zakupy, przesyłka dobrze zapakowana. Polecam gorąco.

2019-02-12

Po pierwsze w spisie nie ma szafek KROFAM które zamówiłem (62cm pod umywalkę + słupek). W potwierdzeniu zamówienia sklep nie podał terminu dostawy. Dostawa zajęła 36 dni. Na e-maile nikt nie odpowiadał, a gdy zadzwoniłem to obsługa nie za bardzo orientowała się o co chodzi i czemu jest opóźnienie. Pan powiedział, że właśnie przyszedł na zmianę i nie za wiele wie - musi rozeznać temat - faktem jest że oddzwonił.

5 / 5 2019-02-01

Doskonała informacja o stanie realizacji zamówienia, Polecam ten sklep.

3 / 5 2019-01-26

KATASTROFA! ODRADZAM. Zamówiłam 3 umywalki - czas oczekiwania 30 dni, czekałam 2 miesiące bez skutku, bez kontaktu ze strony sklepu - nie można się dodzwonić, nikt nie odpisuje na maile. A przelew wykonałam z góry ponad 1000 zł. POprosiłam mailowo i sms o zwrot przelewu. Nie otrzymałam żadnej odpowiedzi.

5 / 5 2019-01-23

Bardzo dobry opis produktu, rewelacyjny przesył informacji, polecam z przyjemnością

3 / 5 2019-01-20

Stanowczo odradzam !!! Żona zamówiła za pomocą ich sklepu internetowego dość drogi produkt, który wg ich systemu był w dużych ilościach na ich stanie magazynowym. W tym samym dniu dokonała także przelewu. Po dwóch tygodniach oczekiwania i braku informacji zwrotnej ze sklepu, po wielu próbach kontaktu, udalo połączyc się z osobą, która twierdziła, że nie mają takiego produktu na stanie, a jedynie zabrudzony z wystawy, który musimy sobie oczyścić i jeżeli jesteśmy zainteresowani, to nam prześlą !!! Po wymianie zdań, chcieli zejść z ceny jedynie o 20zł, później okazało się że przygotują ofertę, w której wg rekompensaty możemy dobrać sobie produkty. Po długim bezowocnym oczekiwaniu i próbie kontaktu, w końcu postanowiliśmy zrezygnować z zakupu i żądać zwrotu pieniędzy. Do dnia dzisiejszego, brak kontaktu ze sklepem, brak kosza, brak oferty i brak wpłaconych pieniędzy. Zgroza!!!

5 / 5 2019-01-12

Pełen profesjonalizm, frontem do klienta, solidne podejście do transakcji, bardzo dobry kontakt zarówno mailowy, jak i telefoniczny, ceny konkurencyjne. Zamówiłam parawan nawannowy sprowadzany z Włoch o sporej wartości, nikt nie chciał ode mnie przedpłaty, o dość odległym terminie realizacji (z racji wakacji sierpniowych we Włoszech) zostałam poinformowana na wstępie. Szczerze polecam.

5 / 5 2019-01-11

Bardzo polecam, informują na bieżąco o statusie przesyłki. Przesyłka dobrze zapakowana, super sprzęt :)

5 / 5 2019-01-01

troszkę długi czas oczekiwania na zakupiony towar, ale po za tym wszystko OK. towar zgodny z opisem, nie uszkodzony i kontakt z sprzedającym pozytywny.

5 / 5 2018-12-28

sprawnie i szybko. gorąco polecam!

5 / 5 2018-11-22

Pozytywna

5 / 5 2018-10-27

Super sklepik

5 / 5 2018-10-10

Szybko, dobry kontakt ze Sklepem, polecam.

5 / 5 2018-10-03

Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-09-20

JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLONI.

3 / 5 2018-09-18

Zdecydowanie odradzam!!! Zostalam poinformowana przez pracownikow sklepu, ze sklep jest w likwidacji. Od lutego czekam na zwrot pieniedzy z nie zrealizowanego zamowienia. Zaczelo sie od podzielenia zamowienia, pozniej kilka tygodni trwalo ich czekanie na dostawe. Nie wspomne juz ze w trakcie okazalo sie ze na stronie mieli nie akltualne ceny i musialam doplacac roznice. W tym czasie nie odpisywano na moje maile i nie mozna bylo sie dodzwonic. Wreszcie przyznali, ze maja klopoty, mieli w tej cenie przedtawic liste rzeczy ktore sa w stanie przeslac, bo twierdzili ze z oddanie kasy bedzie problem i od tego czasu brak ze sklepem kontaktu. Po wielokrotnych mailach, telefonach i pismach i wielu sprzecznych informacji do dzis czekam na zwrot kasy.

2018-09-13

Nie mam uwag. Towar odebrałem osobiście. Zapakowany w oryginalne pudełko.

5 / 5 2018-09-09

Bardzo miła i rzetelna obsługa. Towar był na zamówienie i przesyłkę miałem otrzymać po 6 dniach, a tu nagle po trzech dniach dzwoni kurier i mówi że ma dla mnie przesyłkę. POLECAM z czystym sumieniem!!!!!!

5 / 5 2018-09-05

Dziękuję i polecam

5 / 5 2018-08-09

Bardzo dobra informacja o towarze. Szybka dostawa. Towar zgodny z opisem. POLECAM SPRZEDAWCĘ!!!!!!!

5 / 5 2018-07-24

Szybka wysyłka i bez problemów.

2018-07-06

przesyłka zgodna z zamówienie, towar lekko wadliwy

5 / 5 2018-07-01

Przesyłka dotarła w umówionym terminie i zgodna z zamówieniem.Zamówiona sofa jest OK!, bardzo wygodna i spełniła moje oczekiwania.Transakcja przebiegła sprawnie i w sympatycznej atmosferze. Profesjonalna obsługa i sprawna. Sklep godny polecenia, bo warto. Pozdrawiam. Gosia

5 / 5 2018-06-28

Bardzo dobry kontakt z sprzedawcami, błyskawiczna realizacja zamówienia - POLECAM !!!

5 / 5 2018-06-25

Polecam.Szybka realizacja zamówienia.Możliwość odbioru własnego.Konkurencyjne ceny.

5 / 5 2018-06-12

Pozytywna

5 / 5 2018-06-10

Co zamówiłem to dostałem szybko i bez kłopotów

1 / 5 2018-06-10

Żenada!!! 27 stycznia zamówiłem towar, który był oznaczony na stronie jako dostępny na magazynie w dużej ilości. Chociaż siedziba sklepu i magazyn są w tym samym miejscu w W-wie, już w czasie składania zamówienia pojawił się absurdalny termin wysyłki za pobraniem 9 dni roboczych. Czekałem cierpliwie, aż 7 lutego (wcześniej ani znaku życia ze sklepu oprócz potwierdzenia zamówienia przez email) pracownik sklepu telefonicznie poinformował mnie, że dostawa opóźni się i wyślą towar w ciągu kolejnych 2 dni (pewnie liczyli na to, że sam anuluję zamówienie). Zgodziłem się poczekać (za chwilę na stronie cena towaru wzrosła o 49 zł). 13 lutego moje zamówienie zostało bez ostrzeżenia anulowane. Towar nadal ma opis "Produkt w magazynie w bardzo dużej ilości"!!! Na szczeście po przeczytaniu kilku negatywnych opinii zamówiłem towar za pobraniem, więc mogę ich spokojnie olać tak jak oni olewają swoich klientów. Sklep nie ma towaru na magazynie, zamawia go, a jak okaże się, że przelicytowali z ceną, aby przyciągnąć klienta, po prostu anulują zamówienie. Kupowałem w wielu sklepach internetowych - ten jest jednym z najgorszych!!! Nigdy więcej.

5 / 5 2018-05-20

Polecam sklep. Przesyłka przyszła po 4 dniach.

5 / 5 2018-05-08

Jestem pod wrażeniem z jaka prędkością otrzymałam produkt który zamówiłam i polecam wszystkim moim znajomym ten a nie inny sklep internetowy.Informacja o wysyłce była bardzo dobra.Jeszcze raz polecam wszystkim. Pozdrawiam???

2018-05-03

Produkt tak jak w opisie. Dostawa tak jak w opisie

5 / 5 2018-04-28

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-04-28

Polecam

2018-04-24

sprawnie sympatycznie-jedynym problemem jest odbior osobisty-medal dla tego ,ktory bez problemu trafi wprost pod adres:)

2018-04-16

Witam, Odwołuje moją opinie z17/06/2013. Sprawa została wyjaśniona i sklep zwrócił nadpłatę.

5 / 5 2018-04-13

Świetny sklep, transakcja przeprowadzona z pełnym profesjonalizmem przy dobrym, rzeczowym kontakcie. Błyskawiczna przesyłka dobrze zabezpieczona. Towar w pełni zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-04-06

polecam

2018-04-05

Bardzo pomocny i sympetyczny pracownik sklepu, który dostarczał produkt. Jeżeli chodzi o samą obsługę w sklepie znaczne opóźnienie w realizacji zamówienia, mimo opóźnienia nikt nie kontaktował się ze mną, że takowe wystąpiło. Trzeba było samemu dobijać się telefonicznie do sklepu. Poza tym brak pomocy technicznej, brak opisu produktu, brak wszystkich niezbędnych części do montażu. Generalnie dużo należy poprawić.

5 / 5 2018-04-05

Duzy plus za szybkosc w okresie przedswiatecznym!

5 / 5 2018-04-04

Polecam.

5 / 5 2018-03-31

Super sklep.

2018-03-27

Solidna firma

5 / 5 2018-03-11

Szybko, sprawnie. Produkt zgodny z zamówieniem. Sklep oceniam pozytywnie

5 / 5 2018-03-04

sklep OK.Informacja o przebiegu transakcji dobra.Jedyny mankament- długi czas realizacji zamówienia .

2018-02-27

Więcej tak doskonałych sklepów!!!

2018-02-26

dobra

1 / 5 2018-02-25

Ponieważ sklep apoco.pl ostatnimi czasy zmienił właściciela dlatego pojawiło się kilka opinii negatywnych o sklepie. W tej chwili sklep jest zarządzany przez firmę HomeDome i dołożymy wszelkich starań żeby klienci sklepu byli zadowoleni z zakupów

2018-02-17

tanio i w terminie

5 / 5 2018-02-04

Super sklep, błyskawiczna wysyłka i dobry kontakt z klientem

2018-01-31

Świetny sklep

5 / 5 2018-01-28

Bez żadnych zastrzeżeń,szybko,sprawnie, z dokłądną informacją... pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-01-28

Jestem zadowolony z kontaktu z pracownikiem oraz szybkości załatwienia zamówienia.

5 / 5 2018-01-12

polecam, jestem zadowolona z obsługi, szybka wysyłka

5 / 5 2018-01-03

Gorą co polecam , transakcja bez zarzutu!

5 / 5 2017-12-28

Wszystko ok polecam

5 / 5 2017-12-20

polecam, swietna organizacja, mily kontakt, szybko rozwiazuja zaistniale problemy jak np braki towarow, stosunek naprawde pro klient co w Polsce jest jeszcze rzadkie

2017-12-19

wszystko zgodne z opisem, zamówiłam w piatek, dostawa w poniedziałek

5 / 5 2017-12-13

Wszystko szybko i sprawnie. Polecam.

2017-12-13

Bardzo dobra

5 / 5 2017-12-11

Wszystko 1-wsza klasa , polecam !

2017-11-22

Produkt opisany jako dostępny ale okazało się że nie ma go na stanie magazynowym, kompletny brak informacji ze strony sklepu o realizacji zamówienia, po pierwszej rozmowie dowiedziałem się że mają tylko jeden produkt i na drugi trzeba czekać i nadal cisza, po drugim telefonie dowiedziałem się że na dniach będzie realizacja zamówienia. Pierwszego maila z informacją otrzymałem po dwóch tygodniach (i wykonanych dwóch telefonach)Dwa dni później towar dotarł kurierem...

2017-11-16

Godny polecenia

5 / 5 2017-11-13

Udane i szybkie zakupy. Polecam. Na przyszłość proponuję lepsze oznaczenie magazynu do odbioru osobistego na Bartyckiej. Ciężko było trafić;)

2017-11-10

trzymać tak dalej

5 / 5 2017-11-03

Błyskawiczna transakcja. Gorąco polecam

2017-10-18

bez zarzutów

5 / 5 2017-10-18

bardzo OK!!!!!!!! szybko i tanio, czyli to co najwazniejsze!

5 / 5 2017-10-16

Polecam, obsługa miła i bardzo pomocna. Przesyłka ekspresowa.

5 / 5 2017-10-13

Zgodnie z oczekiwaniami. W pewnym momencie nie moglem zalogowac sie na moje konto, wyswietlal sie komunikat o usunieciu konta (przesylka juz w drodze, wiec bylo nerwowo). Po kilku godzinach wszystko wrocilo do normy. Finalnie bardzo zadowolony.

2017-10-06

Sklep oszukuje na kosztach wysyłki. Na stronie podany koszt wysyłki (przedpłata + kurier) to 19 zł. Natomiast rzeczywisty koszt transportu zgodnie z informacją otrzymaną od Siódemki to 16 zł. Brak odpowiedzi na prośbę zwrotu nadpłaconych kosztów.

5 / 5 2017-10-05

Jak najbardziej polecam!!!

2017-08-24

dość długa realizacja dostawy (produkt na zamówienie)

2017-08-15

Czas oczekiwania (zgodnie z wcześniejszą informacją) nieprzyzwoicie długi, ale w znacznym stopniu zrekompensowany atrakcyjną ceną.

2017-08-15

Towar pierwsza klasa. Bardzo miły kontakt, błyskawiczna przesyłka. Zdecydowanie polecam ten sklep.

2017-08-10

w porzadku bardzo dobry kontakt informowali na bierząco o wpłacie i wyslaniu towaru

5 / 5 2017-07-30

doskonała współpraca i informacja. Błyskawiczna odpowiedź na zamówienie. jakość zgodna z opisem. Gorąco polecam!!

5 / 5 2017-07-27

Super Sprzedający

5 / 5 2017-07-08

bardzo szybko i sprawnie, nie musialam sie rejestrowac a i tak otrzymywalam informacje o stanie realizacji zamowienia, co bardzo mi sie podobalo

5 / 5 2017-06-29

na razie bez problemowa współpraca.polecam ten sklep

5 / 5 2017-06-19

Fachowo, miło, polecam spokojnie.

5 / 5 2017-06-18

Wszystko ok.POLECAM !!!

5 / 5 2017-06-03

Bardzo szybkie zakupy, po atrakcyjnej cenie.

5 / 5 2017-05-27

Gorąco polecam

5 / 5 2017-05-17

Sklep mogę ocenić pozytywnie, nie było zwłoki w dostawie, więc jestem zadowolona

2017-05-14

Przesyłka bardziej niż błyskawiczna.Towar dostałam po 24 godzinach.

5 / 5 2017-05-08

Sklep polecam,towar zgodny z opisem,szybka realizacja zamówienia.

2017-05-03

Rzetelny sprzedawca, dba o klienta, powiadamia o dostawie, uruchomił możliwość odbioru osobistego. Może byc wzorem dla innych ofertodawców. Pozdrawiam

2017-03-31

Wszystko w jak najlepszym porządku!!!

2017-03-26

niestety, info. o terminie dostępności - mimo weryfikacji- zupełnie niewiarygodna, brak info. zwrotnej o opóźnieniu w dostawie - takowa dopiero na pytanie od klienta, a następnie wysyłka pod stary adres dostawy-który w związku z opóźnieniem został telefonicznie i mailowo zmieniony

Rzetelne opinie o Apoco.pl

Apoco.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.apoco.pl

Email
[email protected]

Telefon
(022) 559 10 78

Komórka
608 594 385

Infolinia
-

Logowanie