Kategorie: / Komputery / Foto / Biuro

Apollo.pl Opinie Klientów

4.52/5.00 - ilość ocen: 146
opinie o Apollo.pl
5 / 5 2019-03-24

Szczerze polecam! :)

4 / 5 2019-03-21

Poślizg o jeden dzień w wyznaczonym terminie wysyłki, ale poza tym ok.

5 / 5 2019-03-19

Wszystko super polecam.

5 / 5 2019-03-17

Bardzo szybko zrealizowane zamowienie. Produkt zapakowany szczelnie. Obsluga klienta rowniez nie zawiodla. Polecam sklep!

5 / 5 2019-03-10

Polecam

5 / 5 2019-03-07

Polecam zakup w sklepie.

5 / 5 2019-02-28

Jest GIT !

5 / 5 2019-02-22

Polecam z całego serca, przesyłka dotarła na czas, zapakowana bardzo przyzwoicie aby nie uległa uszkodzeniu.

5 / 5 2019-02-21

Wszystko ok!

5 / 5 2019-02-10

Szybka wysylka, komunikacja bez zarzutu, zamowiony produkt musielismy jednak odeslac ze wzgledu na brakujaca wersje jezykowa (nie byla to wada, po prostu zabraklo info producenta). Bardzo profesjonalny sklep, polecam!

5 / 5 2019-02-09

Polecam

2019-02-03

na towar czekałem calutki tydzień masakra

4 / 5 2019-01-18

Ogólnie polecam sklep, przyspieszyłabym tylko szybkość realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-01-11

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie, polecam Sprzedawcę.

5 / 5 2018-12-30

SUPER

4 / 5 2018-12-24

Poślizg o jeden dzień w wyznaczonym terminie wysyłki, ale poza tym ok.

1 / 5 2018-12-13

Już nie kupie w tym sklepie - jedyny plus to to że zwrócili 14 pln za transport. Paczka przyszła kilka dni po terminie , brak info od apollo o statusie przesyłki, paczka przyszła w zniszczonym opakowaniu .

5 / 5 2018-12-07

Towar zgodny z opisem . Szybka realizacja zamówienia. Polecam

4 / 5 2018-12-05

W miarę wszystko ok.

4 / 5 2018-12-02

Polecam

5 / 5 2018-11-22

Polecam sklep za profesjonalną obsługę i wzorowy kontakt

2018-11-21

na towar czekałem calutki tydzień masakra

5 / 5 2018-11-08

Profesjonalna obsługa. Sklep polecam

5 / 5 2018-11-05

Błyskawiczna wysyłka, szybciej niż było podane. Bardzo korzystna oferta. Polecam

1 / 5 2018-10-22

Sklep gwarantował dostępność produktu realizacje zamówienia, wysyłki w ciągu 24h. Po tygodniu telefonicznie zostałam zapewniona ze zamówienie zostanie zrealizowane, a po następnych dniach otrzymałam info ze nie zrealizują. Proponując telefonicznie produkt podobny ale tańszy - maila przysłali jednak z propozycja na produkt 2 razy droższy.... nie pomogło nawet powołanie się na artykuł 471 kc w efekcie na chrzciny chrześnicy poszłam bez prezentu.

5 / 5 2018-10-20

Transakcja przebiegła szybko i bezproblemowo. Polcam.

4 / 5 2018-10-16

Szybko i bezproblemowo. Mały minus za opakowanie, karton w trakcie transportu się uszkodził, na szczęście urządzenie jest sprawne. Polecam sprzedawcę.

4 / 5 2018-10-11

Jest ok. Wysłane na czas

4 / 5 2018-09-30

Szybko, cena ok, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-09-22

Szybko i zgodnie z ustaleniami.

5 / 5 2018-09-21

Szybko i profesjonalnie!

3 / 5 2018-09-18

Słaba organizacyjnie informacja odnośnie etapów realizacji zamówienia. Poza tym ta dostawa bez większych problemów

5 / 5 2018-09-05

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-03

Szybka dostawa!

5 / 5 2018-08-30

Bardzo szybka wysylka, zamowienie sprawnie poszlo, przystepne ceny.

2018-08-30

brak produktu oferowanego przez sklep na ich stronie.

4 / 5 2018-08-16

Świetna i profesjonalna obsługa, szybki i rzetelny kontakt z klientem, duża pomoc w wyborze i zrealizowaniu zamówienia, przesyłka doszła poniżej 48h od złożenia zamówienia na zestaw PC więc to kolejne miłe zaskoczenie, poleciłem swoim znajomym tak że i tutaj mocno polecam.

4 / 5 2018-08-12

Brak towaru, anulowano zakup.

3 / 5 2018-08-11

Wysłano mi laptopa 4gb ram zamiast 8gb ram

5 / 5 2018-08-11

Wszystko przebiegło tak jak powinno, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-08-08

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2018-08-04

Był problem z przesyłką - przyszła pobraniowa, a zapłaciłem przelewem. Sprawę udało się szybko wyjaśnić i bez dodatkowych kosztów otrzymałem komputer.

5 / 5 2018-08-02

Szybka wysyłka towaru. Produkt oryginalny, zgodny z opisem.

5 / 5 2018-07-29

Transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2018-07-26

jak najbardziej polecam. szybko i sprawnie zrealizowałem zakupy.

5 / 5 2018-07-17

Wszystko ok.

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalna obsluga. Jak najbardziej polecam !

4 / 5 2018-06-16

Ok...

4 / 5 2018-06-12

Długie oczekiwanie na przesyłki. Reszta super

5 / 5 2018-06-09

Wszystko OK.

4 / 5 2018-06-02

Polecam.

5 / 5 2018-06-01

Gorąco polecam

5 / 5 2018-05-29

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybka i sprawna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-05-21

Super

4 / 5 2018-05-20

ok polecam

5 / 5 2018-05-17

Szybka wysylka, komunikacja bez zarzutu, zamowiony produkt musielismy jednak odeslac ze wzgledu na brakujaca wersje jezykowa (nie byla to wada, po prostu zabraklo info producenta). Bardzo profesjonalny sklep, polecam!

5 / 5 2018-05-15

Błyskawiczna realizacja przesyłki.

5 / 5 2018-05-08

Profesjonalna obsługa. Na pewno polecę ten sklep znajomym. Łatwa i szybka transakcja.

4 / 5 2018-05-06

Szybko dobrze profesjonalna obsługa ale paczka wgl nie byla zapokowana zabezpieczona wyglada okropnie jakbym kilka lat ja miala poniszczona na zewnątrz karton mega brzydkie na prezent hmmn nie dam raczej okropnie tylko toa tak to super

5 / 5 2018-04-27

Polecam

5 / 5 2018-04-26

Szybko, tanio, ogolnie polecam

5 / 5 2018-04-18

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-04-12

Transakcja okazała się szybka i przyjemna. Polecam

5 / 5 2018-04-09

Jestem zadowolona z zakupu

5 / 5 2018-04-06

Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie transakcji. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione.

4 / 5 2018-04-04

Tanio, szybko i wygodnie

5 / 5 2018-03-26

Z dostarczeniem przesyłki bez problemu. Byłem zaskoczony, że tak szybko jest. Zamówienie się zgadzało.

5 / 5 2018-03-25

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-23

Transakcja przebiegła pomyślnie

4 / 5 2018-03-23

Profesjonalnie jak zawsze

4 / 5 2018-03-23

kontakt z infolinią to porażka !!! reszta ok

5 / 5 2018-03-20

Szybka dostawa

4 / 5 2018-03-19

Długie oczekiwanie na przesyłki. Reszta super

2 / 5 2018-03-18

nie polecam

5 / 5 2018-03-17

All is ok.

5 / 5 2018-02-28

polecam

5 / 5 2018-02-28

Super

5 / 5 2018-02-23

bardzo dobry

5 / 5 2018-02-02

Doszło, działa, cena nie do pobicia. :>

5 / 5 2018-02-02

Sprawnie, szybko, zgodnie z opisem.

3 / 5 2018-01-30

sklep ok.

4 / 5 2018-01-29

Szybka profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-01-29

Polecam

5 / 5 2018-01-14

Super

5 / 5 2018-01-11

Profesjonalna obsługa klienta

4 / 5 2018-01-09

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-01-07

Polecam, expresowa dostawa.

4 / 5 2018-01-03

By tak dalej, sklepu nie znałem, teraz będę tu zaglądać.

5 / 5 2018-01-02

Wszystko ok.

5 / 5 2017-12-28

szybka sprawna transakcja polecam

5 / 5 2017-12-22

Szybka dostawa!

4 / 5 2017-12-22

Bardzo dobra

4 / 5 2017-12-21

kontakt z infolinią to porażka !!! reszta ok

5 / 5 2017-12-14

Gra gitara

4 / 5 2017-12-08

Jestem zadowolony, wszystko ok.

5 / 5 2017-12-01

Polecam.

5 / 5 2017-11-23

Wszystko super

1 / 5 2017-11-11

Sklep zapomniał o zamówieniu. Dopiero w chwili anulowania zamówienia pojawił się komunikat o "winie magazynu". Bardzo słabo. W dzisiejszych czasach nie do pomyślenia... Nie polecam nikomu kto chciałby zrealizować zamówienie szybko i bezproblemowo.

5 / 5 2017-11-09

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2017-11-08

Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam

5 / 5 2017-11-08

Szybko profesjonalnie. Polecam. .korzystam już kolejny raz z usług apollo

5 / 5 2017-11-07

Pozytywna

1 / 5 2017-10-16

Opozniennie w przesylce, po pierwszym kontakcie powiedziano ze jest opoznienie i bedzie na nastepny dzien, nastpenego dnia zadnej informacji. Ponownie kontakt i powiedziano ze wprowadzono mnie w blad i bedzie na nastepny dzie a ramach przeprosing dorzuca flash drive. Paczka finalnie doszla na nastepny dzie ale obiecany flash drive oczywiscie nie zostal dolaczony do paczki. Koszt dwoch rozmow i oczekiwanie w kolejce na kontakt dlugi i stata kilku nastepnych zlotowek. To co powiedzia przez telefon nie ma pokrycia pozniej w praktyce. Bardzo mieszane uczucia, sprzet dotarl ok ale wiele zachodu i dodatkowych kosztow i zmarnowanego czasu.

5 / 5 2017-10-12

Transakcja szybka i przyjemna .Polecam zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-10-09

Bardzo sprawna obsługa klienta. Trochę dla mnie mało było informowania mnie przez email o etapach przesyłki.

4 / 5 2017-10-08

Dobre

5 / 5 2017-10-06

Polecam

5 / 5 2017-10-01

Wsz OK

5 / 5 2017-09-28

Fajny dzwonek. Polecam sklep.

5 / 5 2017-09-08

Profesjonalna obsługa, jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-09-08

Jestem zadowolona z zakupu.

4 / 5 2017-09-07

Transakcja okazała się trafna i szybka

5 / 5 2017-09-03

Super

5 / 5 2017-08-26

Wszystko zgodnie ze sztuką :)

4 / 5 2017-08-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

4 / 5 2017-08-20

Ok...

4 / 5 2017-08-11

Polecam.

5 / 5 2017-08-09

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-08-07

W porzadku

5 / 5 2017-07-29

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2017-07-18

Bardzo szybka realizacja zamówienia, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-07-07

wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-07-03

Szybko i sprawnie. Towar taki jak w opisie

5 / 5 2017-06-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-06-21

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-06-20

Polecam, szybka wysyłka dobra cena.

5 / 5 2017-06-20

Profesjonalna obsługa. Paczka doszła bardzo szybko.

5 / 5 2017-06-19

Wszystko w porządku, polecam

5 / 5 2017-06-07

wszystko w porządku

5 / 5 2017-06-05

Zdecydowanie polecam.

4 / 5 2017-06-03

To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Po nim oceniam go bardzo pozytywnie.

5 / 5 2017-06-03

Polecam jak najbardziej wszystko ok

5 / 5 2017-06-03

SUPER

5 / 5 2017-05-30

Wszystko było dopracowane. Szynka dostawa, super obsługa :)

4 / 5 2017-05-27

ok.......

5 / 5 2017-05-25

Szybko . Polecam

5 / 5 2017-05-22

polecam

4 / 5 2017-05-20

SZybko, zgodnie z opisem i w dobrej cenie

5 / 5 2017-05-14

Nie mam żadnych zastrzeżeń odnośnie transakcji. Wszystkie moje oczekiwania zostały spełnione.

5 / 5 2017-05-06

Szczerze polecam! :)

5 / 5 2017-04-30

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-22

Polecam. Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa.

2017-04-22

Zamówienie realizowabe ponad tydzień czasu, finalnie otrzymałem nie ten kolor głośników.

5 / 5 2017-04-21

Szybko i sprawnie. Towar taki jak w opisie

1 / 5 2017-04-18

Porażka,zwrot po pozytywnym rozpatrzeniu reklamacjji przez Poznań.Apollo Rzeszów nie reaguje,;ani na e-maile,ani na telefony,ani zwrotu nowego towaru lub pieniędzy.Czekamy ponad miesiąc,a Poznań powiedział,że dawno to Rzeszów już powinien załatwić.

3 / 5 2017-04-15

sklep ok.

4 / 5 2017-04-14

Wszystko przebiegło prawidłowo. Polecam usługi.

4 / 5 2017-04-09

To mój pierwszy zakup w tym sklepie. Po nim oceniam go bardzo pozytywnie.

4 / 5 2017-03-30

Transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam :-)

5 / 5 2017-03-27

Wszystko zgodnie ze sztuką :)

Rzetelne opinie o Apollo.pl

Apollo.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.apollo.pl/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
+48 17 250 94 34

Logowanie