Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne

Apte.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.68
opinie o Apte.pl
5 / 5 2019-03-24

Profesjonalnosc ,solidność.Krótki czas oczekiwania.Zadowolenie z produkty i dostawy.Polecam.

5 / 5 2019-03-21

Serdecznie polecam: tanio, sprawnie i z gratisami :)!!

5 / 5 2019-03-17

wszystko ok

5 / 5 2019-03-14

Bardzo pozytyny sklep. szybka realizacja zamowienia. Na pewno nie było to moje ostatnie zamowienie.

5 / 5 2019-03-12

Dużo szybszy odbiór niż deklarowali.

4 / 5 2019-02-25

Jest ok.

5 / 5 2019-02-12

Polecam super szybko wszystko.

5 / 5 2019-02-11

Polecam szybko, uczciwie i sprawnie

4 / 5 2019-02-10

ok lerczą

4 / 5 2019-02-08

Szybka obsługa towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-29

Dobre ceny, sprawna wysyłka. Poleceam

4 / 5 2019-01-28

szybka przesyłka,sklep godny polecenia

4 / 5 2019-01-28

szybko i sprawnie

4 / 5 2019-01-28

Jestem zadowolona z zakupów w aptece. Niskie ceny rekompensują nieco dłuższy czas oczekiwania na realizację zamówienia.

4 / 5 2019-01-24

Bardzo udana transakcja. Polecam wszystkim

5 / 5 2019-01-23

Sklep godny polecenia, szybko, miło i wygodnie. Polecam.

3 / 5 2019-01-22

brak zmian statusów na koncie użytkownika

5 / 5 2019-01-08

Transakcja wzorowa jak zawsze

5 / 5 2019-01-06

Polecam! Wszystko sprawnie, miła obsługa, konkurencyjne ceny, więc na pewno jeszcze skorzystam.

4 / 5 2019-01-04

Szybka przesyłka , towar zgodny z zamówieniem i dobrze zapakowany. Polecam

4 / 5 2019-01-01

Ok

5 / 5 2018-12-31

Wszystko super

5 / 5 2018-12-25

Robić zakupu u Państwa to cała przyjemność.

4 / 5 2018-12-24

Świetna apteka . Goraco polecam .

4 / 5 2018-12-21

jak zwykle bez zazutów

4 / 5 2018-12-13

Tani Solidnie i na Czas !!!

5 / 5 2018-12-13

Profesjonalna obsługa jak również szybka dostawa zamówionego towaru. Polecam. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-12-12

SUPER SKLEP,GODNY POLECENIA! BŁYSKAWICZNA DOSTAWA! POLECAM

4 / 5 2018-12-11

Wieczorem w środę zrobiłam duże zamowienie, w czwartek je spakowano, w piątek wysłano, otrzymalam w poniedziałek rano. Wszystko ok, terminy przydatności takie jak prosiłam. Ceny bardzo dobre. Polecam :)

5 / 5 2018-12-03

Błyskawicznie, bez problemów i niedrogo. Polecam.

5 / 5 2018-11-30

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-28

Polecam! Same plusy!

5 / 5 2018-11-27

Szybko, bezproblemowo, profesjonalnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-26

Witam, jestem bardzo zadowolona z dokonanych zakupów poprzez sklep internetowy. Na pewno będę korzystała z tego typu usług w przyszłości. Dziękuję bardzo.

4 / 5 2018-11-21

polecam sklep godny zaufania

5 / 5 2018-11-17

Polecam

5 / 5 2018-11-16

Wszystko OK!

4 / 5 2018-11-11

Jak zawsze szybko i sprawnie

5 / 5 2018-11-09

polecam, szybko sprawnie, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-11-08

Bardzo pozytywna.

4 / 5 2018-10-29

Jestem zadowolony z zakupu, oczywiście czas realizacji jest nieco dłuższy, ale naprawdę warto czekać. Ceny bardzo przystępne, wielka baza produktów, także jest z czego wybierać. Wszystko bardzo dobrze zabezpieczone, bardzo polecam i na pewno jeszcze sam tutaj wrócę ;)

5 / 5 2018-10-26

Polecam i dziękuję dokładnie z opisem i szybka realizacja.Zachęcam robienie zakupów w aptece.

5 / 5 2018-10-22

Bardzo miła obsługa towar odpowiedni do zamówienia czas dostarczenia przesyłki w normie polecam w/w sklep internetowy.

5 / 5 2018-10-11

super

5 / 5 2018-10-05

Wzorowa transakcja!

5 / 5 2018-10-01

Dla mnie pełen profesjonalizm, począwszy od zlozenia zamówienia aż po odbiór:) bardzo mile zaskoczyły mnie próbki i ulotki informacyjne. Polecam serdecznie Apte.pl!

5 / 5 2018-09-27

Bardzo szybko i spawnie otrzymałam to co zamowilam jestem zadowolona i polecam tanio i szybko

4 / 5 2018-09-25

Polecam. Sprawnie szybko.

5 / 5 2018-09-23

apte.pl - wspaniała apteka, polecam

5 / 5 2018-09-23

Z całego serca polecam Aptekę apte.pl .Profesjonalna obsługa a przesyłka dotarła o mnie z prędkością światła;)

4 / 5 2018-09-15

Wszystko OK

4 / 5 2018-09-06

Bardzo duża oferta produktów. Dobre ceny. Pojawił sie problem ze stroną www. Przy kończeniu zamówienia i przejściu do płatności i próbie logowania - nagle znika zawartośc koszyka, której nie da sie oddzyskać i wszystko trzeba robić od początku

4 / 5 2018-09-01

Jak zawsze szybko i sprawnie

4 / 5 2018-08-25

Wszystko ok, tylko przesylka moglaby byc dyskretniej i lepiej zapakowana.

5 / 5 2018-08-21

Jak zwykle - wszystko w najlepszym porządku.

5 / 5 2018-08-12

Bardzo dobra szybka obsługa. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-08-11

Wszystko szybko, sprawnie i poprawnie :)

5 / 5 2018-08-06

Szybka obsługa

4 / 5 2018-08-01

Szybka przesyłka , towar zgodny z zamówieniem i dobrze zapakowany. Polecam

4 / 5 2018-08-01

Jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-07-25

Towar zgodny z opisem, szybko wysłany, dobrze zapakowany. Zaoferowana pomoc przy problemie z kurierem.

5 / 5 2018-07-23

Szybka i fachowa obsługa

5 / 5 2018-07-13

Bardzo jestem zadowolona z przesyłki i dostarczenia

5 / 5 2018-07-10

Szybko, tanio i i na czas.

4 / 5 2018-07-06

Bardzo sprawnie, szybko mój zakup był do odbioru, dziękuję

5 / 5 2018-07-03

Polwcam!!!

5 / 5 2018-06-26

Polecam

5 / 5 2018-06-24

Gorąco polecam szybka realizacja zamówień.

4 / 5 2018-06-23

Bardzo sumienny i wiarygodny sprzedawca, miły kontakt, na pewno będę u nich kupować. Polecam !!!!

5 / 5 2018-06-22

Super

4 / 5 2018-06-19

Polecam.

5 / 5 2018-06-07

polecam

5 / 5 2018-06-03

Sklep godny polecenia. Kupowałam tu po raz pierwszy i transakcja była bez zarzutu. Ceny wielu produktów atrakcyjne, ciekawe promocje.

5 / 5 2018-05-28

bardzo dobra

5 / 5 2018-05-24

Sklep solidny godny polecenia

5 / 5 2018-05-20

Wszystko ok!!!

4 / 5 2018-05-20

Bobrze

5 / 5 2018-05-16

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-16

Na pewno tu jeszcze wrócę

5 / 5 2018-05-15

Wszystko OK

5 / 5 2018-05-11

Super apteka. Serdeczne polecam

5 / 5 2018-05-06

bez uwag

5 / 5 2018-05-05

Szybko sprawnie bez problemów.

5 / 5 2018-04-23

Atrakcyjne ceny. Gorąco polecam:)

5 / 5 2018-04-20

Dobre ceny, błyskawiczna wysyłka, Polecam!

5 / 5 2018-04-20

Wzorowa transakcja! I jaka szybka! Polecam serdecznie!

5 / 5 2018-04-18

Jak najlepsza!

5 / 5 2018-04-18

Szybko sprawnie bez problemów

5 / 5 2018-04-14

Bardzo dobra apteka. Polecam

5 / 5 2018-04-12

Idealnie

5 / 5 2018-04-07

profesjonalna obsluga troche taniej niz w aptece jakbym miala kupowac polecam

5 / 5 2018-04-05

Super serwis, dziekuje!

5 / 5 2018-03-28

polecam w 100%

5 / 5 2018-03-22

Korzystam od wielu lat i zawsze jestem bardzo zadowolona.Szkoda ,że od dłuższego czasu nie macie morwy białej firmy BioxsonNo ale wszystkiego mieć nie można.Namówiłam też moją rodzinę na korzystanie z Waszych usług.Pozdrawiam cały zespół pracowników.

5 / 5 2018-03-19

super

5 / 5 2018-03-10

Bardzo dobry sklep. Tani i solidny. Robienie tu zakupów to przyjemność.

5 / 5 2018-03-10

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-03-10

Wszystko załatwione na duży plus.Polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-21

Dostęp łatwy. duży wybór asortymentu. Polecam.

5 / 5 2018-02-20

Bardzo pozytywna

3 / 5 2018-02-10

Polecam!szybko i tanio;-)

4 / 5 2018-02-01

Realizacja moglaby byc triszke szybsza poza tym bez zastrzezen.polecam

4 / 5 2018-01-26

OK

4 / 5 2018-01-16

polecam w 100%

4 / 5 2018-01-14

Kolosalna różnica w cenie pomiędzy ceną w aptece gdzie odbierałem produkt. Warte poczekania nawet paru dni. Naprawdę polecam.

5 / 5 2018-01-12

Super, Bardzo pomocna i miła obsługa

5 / 5 2018-01-06

Bardzo dobra komunikacja mejlowa I szybka wysylka Dziekuje

5 / 5 2017-12-08

Bardzo dobra cena leków.dziękuję.

3 / 5 2017-12-06

Wszystko ok. Termin realizacji ok 3 dni.

5 / 5 2017-12-04

Super szybka wysyłka

5 / 5 2017-12-03

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2017-11-29

Polecam.

5 / 5 2017-11-23

Szybko i sprawnie

3 / 5 2017-11-17

Realizacja zamówienia z odbiorem osobistym trwa zdecydowanie za długo. No i nie jestem pewna, czy opisany na stronie internetowej produkt jest zgodny z opisem producenta. Raczej nie wrócę.

5 / 5 2017-10-26

super polecam

4 / 5 2017-10-20

pozytywna

5 / 5 2017-10-15

Dobry kontakt, przystępne ceny.

5 / 5 2017-10-01

b dobra

4 / 5 2017-09-28

Wszystko OK

5 / 5 2017-09-23

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-09-21

ok polecam

4 / 5 2017-09-20

o.k.

5 / 5 2017-09-18

Transakcja przebiegła zgodnie z oczekiwaniem. Jestem zadowolony

5 / 5 2017-09-14

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-09-14

Polecam jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-09-08

Super! Paczka przyszła tak ładnie zapakowana, że bez przepakowywania, można by ją było położyć jako prezent pod choinkę :-) Polecam wszystkim tę aptekę!!!

5 / 5 2017-09-07

Jestem bardzo zadowolona. Napewno wrócę.

5 / 5 2017-09-04

Super

4 / 5 2017-09-02

Ok, polecam.

5 / 5 2017-08-27

błyskawiczna dostawa, na drugi dzień zamówienie miałam w domu, a ceny dużo niższe

4 / 5 2017-08-21

Polecam szczerze.

5 / 5 2017-08-16

Transakcja przebiegła bez problemu. Polecam

4 / 5 2017-08-14

Super

5 / 5 2017-08-08

Wszystko w porządku

4 / 5 2017-08-02

Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2017-07-31

Bardzo tanio i szybko ... Polecam ten sklep

5 / 5 2017-07-27

bardzo dobra

5 / 5 2017-07-27

super

5 / 5 2017-07-26

POLECAM aptekę w 100% szybka dostawa wszystko zgodne z opisem, dziekuje

3 / 5 2017-07-26

Kontakt z apteką słaby, trzeba dzwonić, pytać co z zamówieniem. Czas dostarczenia dość długi, bo nie wszystko w aptece było. Ale zapakowane dobrze, w końcu doszło. :)

5 / 5 2017-07-23

super

5 / 5 2017-07-17

Polecam - sprawnie ,szybko ,solidnie .

5 / 5 2017-07-13

POLECAM

5 / 5 2017-07-13

Produkty zgodne z opisem, szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2017-07-09

Szybka i miła obsługa

4 / 5 2017-07-08

Towar doszedl szybko pudelka kipsko zabezpieczone troche pogiete

5 / 5 2017-06-27

ZDECYDOWANIE POLECAM TĄ APTEKĘ

5 / 5 2017-06-21

Sprawna, szybka obsługa.

5 / 5 2017-06-13

Ciekawa oferta i bardzo sprawna obsługa

5 / 5 2017-06-10

WSZYSTKO OK :)

5 / 5 2017-06-07

Miłe zaskoczenie, bardzo szybko otrzymałam, zamówienie, polecam

5 / 5 2017-05-29

Polecam

5 / 5 2017-05-26

Jestem bardzo zadowolony i napewno bede polecał znajomym

5 / 5 2017-05-23

Jestem zadowolony.

5 / 5 2017-05-18

Obsługa na bardzo dobrym poziomie ...Polecam

5 / 5 2017-05-17

Szybka dostawa, towar zgodny z opisem

5 / 5 2017-05-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-10

ok szybko sprawnie bez zarzutu

5 / 5 2017-05-03

Polecam

5 / 5 2017-04-26

super

5 / 5 2017-04-26

bede zamawial regularnie

3 / 5 2017-04-22

Produkty zgodne z zamówieniem, sklep internetowy przyjazny. Minusem była bardzo długa realizacja.

5 / 5 2017-04-03

Szybko, sprawnie towar zgodny z opisem.Gorąco polecam:))))

4 / 5 2017-03-30

OK

4 / 5 2017-03-29

może być choć czas odbioru mógłby być szybszy

Rzetelne opinie o Apte.pl

Apte.pl

Siedziba
Reda

WWW
http://www.apte.pl

Email
zamowieni[email protected]

Telefon
58 676 68 05

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie