Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Żywność

Apteka-avena.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Apteka-avena.pl
5 / 5 2019-03-09

Polecam!!!

5 / 5 2019-02-23

Wszystko super jestem bardzo zadowolony.Pozdrawiam i dziękuje

5 / 5 2019-02-01

super, sprawnie i solidnie

5 / 5 2019-01-22

Super apteka, przystępne ceny ,duży wybór.Polecam

5 / 5 2019-01-21

Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-09

Polecam

5 / 5 2019-01-05

Polecam ten sklep! Transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów.

2019-01-03

Bogaty wybór produktów

2018-12-28

Zdecydowanie polecam! :)

2018-12-12

Bardzo uprzejmy personel

5 / 5 2018-12-05

ok

5 / 5 2018-12-03

Fajny termometr. Szybki pomiar. Wygodny w uzyciu

5 / 5 2018-11-23

Super sprzedawca pełen profesjonalizm . 100% Godny polecenia

5 / 5 2018-11-16

Wszystko zgodne z opisem:-) Szybka wysyłka towaru ,szczerze polecam sklep;-)

5 / 5 2018-11-14

Wszystko w porządku, polecam.

5 / 5 2018-11-13

szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-11-03

SUPER

5 / 5 2018-10-30

Polecam tę Aptekę wszystkim klientom!

5 / 5 2018-10-19

polecam :)

5 / 5 2018-10-06

ok

5 / 5 2018-10-01

Super polecam szybka wysyłka

2018-09-24

Wielka szkoda,że apteka internetowa Avena została zamknięta.Nie chcę myśleć,że Właściciele za mało na niej zarabiali.Ale jaka to była wygoda (i dobre ceny) dla pacjentów!!! Proszę,reaktywujcie ją...

5 / 5 2018-09-11

Szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-09-01

Szybko ,sprawni i bez zastrzeżeń. Polecam

5 / 5 2018-08-31

Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2018-08-14

Szybko tanio i sprawnie.

2018-06-27

Wszystko przebiegło zgodnie z umowa. Towar zgodny z opisem dobrze zapakowany.

2018-06-19

nice

2018-06-17

Wysyłka ekspresowa, kupuję regularnie, nigdy się nie zawiodłam. Cena aceroli jak zwykle konkurencyjna. Dziękuję i pozdrawiam.

2018-06-09

nice

5 / 5 2018-06-06

Wszystko super !!!:)

5 / 5 2018-05-29

Szybko i bezproblemowe zamówienie. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-05-29

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka dostawa, atrakcyjne ceny, polecam.

5 / 5 2018-05-21

Expresowa wysyłka.Polecam.

5 / 5 2018-04-26

Polecam! Przesyłka szybciutko wysłana :) Bez problemowo :)

5 / 5 2018-04-10

Super towar super szybka wysylka.Polecam.

2018-03-27

zdecydowanie polecam zakupy w tej aptece!

5 / 5 2018-03-24

Super szybka wysyłka. Gorąco polecam !!!

5 / 5 2018-03-15

szybka i dobra obsługa polecam

5 / 5 2018-03-13

Po złożeniu zamówienia niestety musiałam czekać kilka dni na realizację zamówienia, ale związane było to z faktem że Apteka miała jakieś problemy z faktycznym stanem magazynowym swoich produktów, zamawiałam 3 pasty do zębów, okazało się że mają tylko jedną. Otrzymałam maila z przeprosinami, zwrócono mi pieniądze na konto, a paczką wysłano tylko jedną zakupioną pastę, ale dodatkowo dostałam inne darmowe produkty, co było bardzo miłe. Bardzo polecam zakupy w tej Aptece :)

2018-03-06

solidny

2018-03-01

Sklep godny zaufania.

5 / 5 2018-02-25

Polecam

2018-02-13

Wszystko w porządku

2018-02-12

...

5 / 5 2018-02-11

Super obsługa i szybka wysyłka.

5 / 5 2018-02-06

Bardzo polecam. Szybka wysylka. Produkty bardzo dobrej jakosci. Same pozytywy.

5 / 5 2018-01-21

OK

5 / 5 2018-01-20

Produkt ok

5 / 5 2018-01-18

Super sklep, Najlepsza Apteka w Internecie, Polecam

5 / 5 2018-01-12

Super, Szybko

5 / 5 2018-01-04

Gorąco polecam

5 / 5 2018-01-01

Super współpraca, szybka wysyłka. Dzięki.

5 / 5 2017-12-02

Zakupy przebiegły szybko i sprawnie. Wysyłka następnego dnia po zakupie (zamówienie złożyłem wieczorem).

2017-11-25

GOOD!

5 / 5 2017-11-19

ok

5 / 5 2017-11-05

Zdecydowanie polecam!! Szybka wysyłka!!

5 / 5 2017-11-04

Ewidentne braki w lekach i produktach apteki internetowej które nie są uzupełniane szybko.W piątek o godz.15.25 już nikt nie odbierał telefonu z Obsługi Klienta ani Informacji Farmaceutycznej a powinni do 16.00.Zakup produktu w piątek jest równoznaczny z odbiorem najwcześniej w poniedziałek albo wtorek.Bałagan.Chroniczny brak produktów linii 911 i Agafii.Chroniczny brak wielu innych produktów i suplementów.Apteka internetowa nie reaguje na emaile.

5 / 5 2017-11-03

Profesjonalnie, szybko, zgodnie z opisem

5 / 5 2017-10-31

Wszystko Ok

5 / 5 2017-10-24

Paczka wielo przedmiotowa zamówiona wieczorem była u mnie następnego dnia. Bardzo dobrze zapakowane, zamawiałam też soki w szklanej butelce,nic nie uszkodzone, żaden produkt nie pomylony. Polecam!

5 / 5 2017-10-16

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2017-10-15

szybka dostawa i dobry towar. Polecam

5 / 5 2017-10-15

Bardzo dobry, polecam zakup i transakcja przebiegła bardzo pomyślnie

5 / 5 2017-10-03

SUPER

5 / 5 2017-09-30

Profesjonalna obsług, szybka wysyłka. Polecam

5 / 5 2017-09-28

Wszystko w porządku. Polecam!

5 / 5 2017-09-25

Szybko i bez problemów.

5 / 5 2017-09-23

Profesjonalne podejście . Szybka realizacja zamówienia. Dobra cena

5 / 5 2017-09-18

wszystko OK

5 / 5 2017-09-15

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2017-08-12

Polecam.

5 / 5 2017-07-30

Tanio, szybko i profesjonalnie. POLECAM!

5 / 5 2017-07-15

Szybko...sprawnie i 100% zadowolenia!!! Polecam

2017-07-04

Mam bardzo dobre zdanie zarówno o sklepie jak i produktach które wystawia

5 / 5 2017-07-03

polecam serdecznie

5 / 5 2017-07-01

Uwielbiam Was! Kolejny raz robię u Was zakupy i jestem bardzo zadowolony. Polecam!

5 / 5 2017-06-30

Bardzo szybka wysyłka, dobra cena , produkty dobrej jakości. Polecam !

2017-06-15

Bardzo dobra obsługa

5 / 5 2017-06-13

Super

5 / 5 2017-06-07

polecam

5 / 5 2017-06-04

szybko i profesionalnie

5 / 5 2017-06-01

szybko,profesjonalnie ,informacja klienta na każdym etapie realizacji zamówienia

5 / 5 2017-05-26

Polecam - szybko i bezproblemowo!

5 / 5 2017-05-19

Transakcja przebiegła pomyślnie i sprawnie. Polecam

5 / 5 2017-05-18

Szybko sprawnie - serdecznie polecam ❤

5 / 5 2017-05-11

bardzo dobra polecam

5 / 5 2017-04-21

Bardzo pozytywna! gorąco polecam!

5 / 5 2017-04-14

Polecam, produkt zgodny z opisem, dostarczono ekspresowo paczke :)

5 / 5 2017-03-28

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, wszystko dobrze zapakowane i szybko wysłane.

Rzetelne opinie o Apteka-avena.pl

Apteka-avena.pl

Siedziba
-

WWW
http://apteka-avena.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie