Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Artykuły Medyczne / Żywność

Apteka-melissa.pl Opinie Klientów

4.76/5.00 - ilość ocen: 304
opinie o Apteka-melissa.pl
5 / 5 2021-05-03

Szybka dostawa, polecam

2019-03-25

Mimo że zakupy za ponad 100 zł. Drogi koszt dostawy mimo kuriera długo czekałam na paczkę

5 / 5 2019-03-20

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2019-03-15

Polecam

2 / 5 2019-03-12

nie polecam

5 / 5 2019-03-12

Kolejny raz bardzo profesjonalna obsługa.

4 / 5 2019-03-10

Z przesyłką wszystko w porządku, polecam zakupy przez stronę internetową. Potwierdzenie email wysyłane przy każdym etapie realizacji zamówienia.

3 / 5 2019-03-10

Jestem zadowolona z zamówienia jedyny mankament to zbyt długi czas oczekiwania na przesyłkę

5 / 5 2019-03-09

Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Napewno bedzie to moja ulubiona apteka

4 / 5 2019-03-08

Polecam

5 / 5 2019-03-07

Polecam aptekę Melissa jako rzetelną, sprawną i fachową placówkę (sklep internetowy) Tad

5 / 5 2019-03-06

Polecam

5 / 5 2019-03-06

Najszybciej i najtaniej! Polecam!

5 / 5 2019-03-06

polecam

5 / 5 2019-02-27

Wszystko ok

5 / 5 2019-02-26

Polecam

5 / 5 2019-02-24

Jak najbardziej polecam. Szybka wysyłka i towar dobrze zapakowany

5 / 5 2019-02-22

Kolejne zakupy zrealizowane bez żadnych problemów, szybko i solidnie.

4 / 5 2019-02-20

Z przesyłką wszystko w porządku, polecam zakupy przez stronę internetową. Potwierdzenie email wysyłane przy każdym etapie realizacji zamówienia.

5 / 5 2019-02-18

polecam w 100 %

5 / 5 2019-02-17

Szybkość i wygoda, różnorodne artykuły

5 / 5 2019-02-11

Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, serdecznie polecam!

5 / 5 2019-02-10

Szybko sprawnie nie było problemu z kontaktem a co najważniejsze tanio :) polecam jak najbardziej aptekę!

4 / 5 2019-02-08

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2019-02-07

Super

5 / 5 2019-02-03

Przesyłka była następnego dnia rano.

4 / 5 2019-02-03

Bardzo polecam dostawcę

5 / 5 2019-01-27

Profesjonalnie!

4 / 5 2019-01-20

jest ok

5 / 5 2019-01-20

Transakcja szybka

2019-01-19

Mimo że zakupy za ponad 100 zł. Drogi koszt dostawy mimo kuriera długo czekałam na paczkę

5 / 5 2019-01-18

Wszystko ok

3 / 5 2019-01-17

Produkty zgodne z zamówieniem, szybka realizacja. Niestety kolejny raz produkty płynne źle zabezpieczone i rozlane w paczce. Po kontkacie z obsługą wymiana rozlanych produktów, co jest dużym plusem.

5 / 5 2019-01-17

Polecam

5 / 5 2019-01-16

Very good

5 / 5 2019-01-14

jest ok

5 / 5 2019-01-12

Sprzedający godny polecenia

5 / 5 2019-01-10

Dobre ceny i szybka dostawa. Polecam

5 / 5 2019-01-08

POLECAM !!!

4 / 5 2019-01-07

Polecam zakupy w aptece melisa

5 / 5 2019-01-06

realizacja zamówienia bez zarzutu

4 / 5 2019-01-06

Wszystko ok

5 / 5 2019-01-06

Super!

3 / 5 2019-01-05

płynne rzeczy nie były dobrze zabespieczone i brak rachunku to denerwujace jest

4 / 5 2018-12-30

Polecam!

5 / 5 2018-12-29

Wszystko bez zarzutu!

5 / 5 2018-12-22

super

5 / 5 2018-12-19

Profesjonalna obsługa. Polecam sklep

4 / 5 2018-12-19

Wszystko ok. Realizacja mogłaby być ciut szybsza.

4 / 5 2018-12-18

polecam

4 / 5 2018-12-17

Wszystko w porządku. Polecam

4 / 5 2018-12-12

Będę polecał składanie zamówień w Państwa Aptece. Ceny są atrakcyjne a czas na realizację do przyjęcia.

4 / 5 2018-12-11

jestem zadowolona

5 / 5 2018-12-11

10/10 nie mam co dodawać apteka na wysokim poziomie pozdrawiam stały klient :*

5 / 5 2018-12-07

Wszystko bez zarzutu!

5 / 5 2018-12-06

szybko i sprawnie. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-12-02

Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-28

Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, polecam aptekę i Obsługę :-)

5 / 5 2018-11-28

Super szybka przedylka

5 / 5 2018-11-27

Polecam

5 / 5 2018-11-26

Transakcja szybka. Polecam

5 / 5 2018-11-24

super

5 / 5 2018-11-21

Szybka i profesjonalna obsługa gorąco poleca

5 / 5 2018-11-14

Polecam!

5 / 5 2018-11-13

Super sklep z atrakcyjnymi cenami

5 / 5 2018-11-13

Świetna szybka wysyłka bardzo dobrze zapakowane leki.

4 / 5 2018-11-04

jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-11-04

Było w porządku

5 / 5 2018-11-02

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa!

4 / 5 2018-10-31

Profesjonalne podejście do klienta

5 / 5 2018-10-29

Szybka i profesjonalna realizacja zamówienia. Napewno bedzie to moja ulubiona apteka

5 / 5 2018-10-28

POLECAM

5 / 5 2018-10-27

super

5 / 5 2018-10-25

Polecam

4 / 5 2018-10-23

Profesjonalna obsluga, blyskawiczna wysylka. Polecam!

5 / 5 2018-10-19

Szybko i sprawnie. Towar zgodny z opisem. Polecam:)

5 / 5 2018-10-19

Szybka sprawna obsługa, pod każdym względem!

5 / 5 2018-10-16

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-12

10/10 nie mam co dodawać apteka na wysokim poziomie pozdrawiam stały klient :*

5 / 5 2018-10-11

Przede wszystkim tanio. Nie mam co się przyczepić do czegokolwiek.

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2018-10-09

Polecam.

5 / 5 2018-10-08

Jak najbardziej polecam. Szybka wysyłka i towar dobrze zapakowany

5 / 5 2018-10-07

Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-10-05

realizacja zamówienia szybka i fachowa ,produkty zgodne z opisem polecam tę aptekę

5 / 5 2018-09-30

Super szybka, dobrze zaopatrzona apteka

5 / 5 2018-09-28

Polecam ten sklep, profesjonalna obsluga niskie ceny

5 / 5 2018-09-23

Polecam

5 / 5 2018-09-22

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-09-18

Było OK

5 / 5 2018-09-17

Dziękuję za szybką realizację zamówienia pozdrawiam

5 / 5 2018-09-09

Polecam

4 / 5 2018-09-06

jest ok

5 / 5 2018-08-28

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-23

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-08-22

Krótki czas realizacji zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam tę aptekę.

5 / 5 2018-08-21

Polecam

5 / 5 2018-08-20

Polecam!

5 / 5 2018-08-14

Jak zawsze super.

5 / 5 2018-08-13

Szybko

5 / 5 2018-08-13

Szybka, sprawna obsługa

5 / 5 2018-08-13

polecam

5 / 5 2018-08-11

Polecam

5 / 5 2018-08-04

Polecam

5 / 5 2018-07-31

Profesjonalnie!

3 / 5 2018-07-25

Leki przyszły całe, dobrze zapakowane, troszkę długo czekałam ale wyrobili sie w wyznaczonym czasie

5 / 5 2018-07-22

POLECAM

5 / 5 2018-07-20

Polecam. Szybko i profesjonalnie !!

4 / 5 2018-07-19

jestem zadowolona

5 / 5 2018-07-18

Profesjonalna obsługa. Polecam.

4 / 5 2018-07-12

Polecam

5 / 5 2018-07-03

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-01

polecam

5 / 5 2018-06-29

Polecam

5 / 5 2018-06-28

Super!

5 / 5 2018-06-23

Jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-06-20

jest ok

5 / 5 2018-06-19

Dziękuję za szybką realizację zamówienia pozdrawiam

5 / 5 2018-06-19

Profesionalene obsługa.. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-06-16

Szybko I sprawnie.

4 / 5 2018-06-14

Dziękuję za realizację zamówienia, pozdrawiam zespół apteki realizujący zakupy! Magda Hofman

5 / 5 2018-06-12

Polecam

5 / 5 2018-06-09

Polecam zakupy w tej aptece

5 / 5 2018-06-09

Profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam zakupy

5 / 5 2018-06-07

Polecam aptekę.Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.

5 / 5 2018-06-05

Zamówienie, realizowane szybko i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-06-02

kolejne moje zamówienie w tej aptece wszystko super szybko wysłane i dostarczone polecam :)

5 / 5 2018-05-30

Profesjonalna obsługa. Szybko, tanio i solidnie.

5 / 5 2018-05-27

Polecam aptekę.Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko.

5 / 5 2018-05-26

Wszystko super polecam

5 / 5 2018-05-25

Wszystko super polecam

5 / 5 2018-05-24

SUPER

5 / 5 2018-05-24

Transakcja przebiegła sprawnie. Polecam

4 / 5 2018-05-22

Polecam! Przesyłka bardzo dobrze zapakowana, towar kompletny.

5 / 5 2018-05-19

Szybko, taniej niż u konkurencji.

4 / 5 2018-05-18

Pozyywna

5 / 5 2018-05-18

Polecam

5 / 5 2018-05-17

Bardzo polecam zakupy w aptece.

5 / 5 2018-05-16

szybko, sprawnie w dobrej cenie!

4 / 5 2018-05-15

Wszystko było tak jak tego oczekiwałam .

5 / 5 2018-05-12

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia, bardzo miły kontakt.

5 / 5 2018-05-12

Super.

4 / 5 2018-05-09

można wytrzymać.denerwują mnie takie komunikaty typu-kompletujemy twoje zamówienie,a tam zamówiony jeden produkt,co tu kompletować?

5 / 5 2018-05-08

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-05-06

Jestem zadowolona z zakupów zapewne skorzystam jeszcze z tej apteki

5 / 5 2018-05-02

Profesjonalna obsługa. Zdecydowanie polecam sklep.

4 / 5 2018-04-30

Bardzo Polecam.

5 / 5 2018-04-29

Produkty zamówiłam późnym wieczorem we wtorek i już przed południem w czwartek dostarczył mi je kurier. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-04-28

Polecam

5 / 5 2018-04-26

Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-04-25

Wszystko OK

5 / 5 2018-04-19

polecam zakupy , szybka dostawa

5 / 5 2018-04-18

Profesionalene obsługa.. Jak najbardziej polecam!

5 / 5 2018-04-15

Szybka realizacja zamówienia.Dogodna forma odbioru.Atrakcyjna cena.

5 / 5 2018-04-11

Super

3 / 5 2018-04-09

Produkty zgodne z zamówieniem, szybka realizacja. Niestety kolejny raz produkty płynne źle zabezpieczone i rozlane w paczce. Po kontkacie z obsługą wymiana rozlanych produktów, co jest dużym plusem.

5 / 5 2018-04-07

Super szybko mega dobre ceny

5 / 5 2018-04-05

polecam

5 / 5 2018-04-03

Polecam! :)

5 / 5 2018-03-29

Z czystym sumieniem polecam zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-03-27

Wszysto super. Polecam!!!

5 / 5 2018-03-27

bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-03-22

Super szybko mega dobre ceny

5 / 5 2018-03-15

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-03-15

Polecam ten sklep, profesjonalna obsluga niskie ceny

5 / 5 2018-03-13

Super obsługa

5 / 5 2018-03-12

Szybko i plynnie, bez problemow. Szkoda ze nie ma paypala

5 / 5 2018-03-09

Szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-07

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-07

Szybko, taniej niż u konkurencji.

5 / 5 2018-03-06

Zamówienie zrealizowane na drugi dzień. Konkurencyjne ceny. Polecam

5 / 5 2018-03-05

Wszystko w jak najlepszym porządku, ekspresowa obsługa i wysyłka. Polecam wszystkim!!!!!

5 / 5 2018-03-02

Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-02-28

Polecam

5 / 5 2018-02-26

Produkty zamówiłam późnym wieczorem we wtorek i już przed południem w czwartek dostarczył mi je kurier. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-02-26

Jestem zadowolona z zakupów zapewne skorzystam jeszcze z tej apteki

5 / 5 2018-02-17

kolejne moje zamówienie w tej aptece wszystko super szybko wysłane i dostarczone polecam :)

4 / 5 2018-02-16

Wszystko było tak jak tego oczekiwałam .

5 / 5 2018-02-10

Bez zarzutów.

5 / 5 2018-02-08

Polecam bo szybko tanio i wygodnie,

5 / 5 2018-01-29

Wszystko oki

5 / 5 2018-01-28

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-01-27

Super, polecam w 100%

4 / 5 2018-01-25

polecam

5 / 5 2018-01-24

szybko i sprawnie. Szczerze polecam!

5 / 5 2018-01-24

Kolejny raz bardzo profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-23

Wszystko bardzo profesjonalnie. Polecam

4 / 5 2018-01-18

bez zarzutu,polecam innym

4 / 5 2018-01-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-15

ok wszystko prawidłowo

4 / 5 2018-01-11

Bardzo dziękuję. Sprawna i dobra usługa

5 / 5 2018-01-11

bardzo rzetelna i szybka obsługa

5 / 5 2018-01-10

Wszystko ok

5 / 5 2018-01-09

sssss

5 / 5 2018-01-02

PROFESJONALNE PODEJŚCIE DO KLIENTA, POLECAM

4 / 5 2017-12-31

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-26

Wszystko super, szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2017-12-24

Profesjonalna obsługa, zamówienie dostarczone bardzo szybko

5 / 5 2017-12-22

Wszystko przebiegło super

5 / 5 2017-12-21

Polecam!

Rzetelne opinie o Apteka-melissa.pl

Apteka-melissa.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.apteka-melissa.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 279 42 88

Komórka
42 279 42 88

Infolinia
801 011 314

Logowanie