Kategorie: / Artykuły Medyczne

Apteka.podbaranem.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Apteka.podbaranem.pl
2019-03-17

Najniższa cena. Ekspresowa wysyłka. Sprawna obsługa.

5 / 5 2019-03-16

Nie pozostaje mi nic innego niż polecić serdecznie. Szybkość realizacji zamówienia, jakość usług i konkurencyjne ceny bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły. Napewno to nie są moje ostatnie zakupy w tej aptece!!!!POLECAM GORĄCO!!

5 / 5 2019-03-01

Szybka wysyłka, dobry kontakt. Sugerowałbym jedynie nieco bardziej bezpieczne opakowania choć na kuriera fajtłape nie pomoże i drewniana skrzynia. Ogólnie sprzedawca wart polecenia, będę nadal u niego kupował.

5 / 5 2019-02-28

Super. Bardzo polecam. Sprawnie , szybko, bez żadnych problemów.

5 / 5 2019-02-27

Bardzo dobra komunikacja. super szybka dostawa. Polecam!!!

5 / 5 2019-02-21

Jestem mega zadowolona bardzo szybka dostawa i bardzo dobry kontakt bardzo dziękuję pozdrawiam

2019-02-19

Jak zwykle!! Perfekcja ....

5 / 5 2019-02-16

prawdziwy szok!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nigdy tak szybko nic nie dostałam brawo,brawo tak trzymać. dziękuje!

5 / 5 2019-02-13

Szybka, bezproblemowa transakcja. Polecam

5 / 5 2019-02-08

super. polecam błyskawiczna realizacja zamówienia i szybka dostawa

5 / 5 2019-02-07

zakupy przebiegły bez zastrzerzen jestem zadowolony

5 / 5 2019-01-30

ok

5 / 5 2019-01-20

szybka dostawa jestem bardzo zadowolona polecam

5 / 5 2019-01-17

poleca, szybko i fachowo

5 / 5 2018-12-13

Polecam sklep! Szybka wysyłka, ceny leków przystępne,jestem bardzo zadowolona

5 / 5 2018-12-01

Szybko, bezproblemowo, możliwość monitorowania przesyłki, informacje o statusie zamówienia, Polecam z czystym sumieniem

5 / 5 2018-11-22

bardzo miła obsługa,szybka wysyłka polecaamm

2018-11-09

Elegancko, dostałem towar następnego dnia po zamówieniu. Kopara opadła i oczywiście obowiązkowo pozytywna opinia :).

5 / 5 2018-11-03

Bardzo szybka wysyłka, ceny konkurencyjne. Polecam

5 / 5 2018-10-27

Jestem zadowolona. W sklepie moze i nie mozna wszystkiego kupic ( mam nadzieję,że jeszcze;) ) ale za to towar jest najtanszy na rynku internetowym i najszybciej dociera. Akcja błysk.

5 / 5 2018-10-27

Szybka wysyłka i dostawa, wszystko zgodnie z zamówieniem, porządne opakowanie - dokładnie tak jak przy poprzednich zakupach. Szczerze polecam!

2018-10-11

bardzo dobry i tani

5 / 5 2018-09-14

polecam,wszystko ok !!

5 / 5 2018-08-20

Sklep godny polecenia, szybka dostawa, bezproblemowe zamówienie i wysyłka, natychmiastowa dostępność produktu.

5 / 5 2018-08-19

Wszystkim polecam ten sklep

2018-08-16

Błyskawiczna przesyłka. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-08-13

Szybka wysyłka.

5 / 5 2018-08-07

Opinia bardzo pozytywna, zaskoczona byłam tak szybką realizacją-przesyłka była już na drugi dzień po zamówieniu.

5 / 5 2018-07-24

Szybka wysyłka, dobry kontakt,paczka zapakowana bardzo dobrze.Gorąco polecam !

5 / 5 2018-07-16

Zamówienie zrealizowane bardzo szybko. Kolejny już raz z zakupów jestem bardzo zadowolona i na pewno będę polecała sklep znajomym.

5 / 5 2018-07-13

Wszystko zgodnie z zamówieniem, błyskawiczna wysyłka. Kolejny raz jestem bardzo zadowolona, więc zdecydowanie polecam!!!

5 / 5 2018-06-27

Od zamówienia do doręczenia upłynęło zgodnie z zapowiedzią personelu apteki 24 godziny. Tanio i profesjonalnie i tak ma być.

5 / 5 2018-06-26

Bardzo szybko, sprawnie. POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-23

KUPUJĘ PORAZ KOLEJNY.W DALSZYM CIĄGU TANIO,SZYBKO I PROFESJONALNIE.

5 / 5 2018-05-17

Bardzo polecam tą aptekę, super szybka realizacja zamówień, dostawa na drugi dzień i bardzo dobre ceny

5 / 5 2018-05-12

Gorąco polecam. Wszystko ok.

5 / 5 2018-04-30

Dziękuję za piękną współprace, pomoc, rzetelność i profesjonalizm w obsłudze i doradztwie .....

2018-04-29

Apteka pod baranem /Obsługa miła, towar dostarczony błyskawicznie/

5 / 5 2018-04-26

Natychmiastowa wysyłka. Szeroki asortyment. Polecam.

2018-04-16

Solidna Apteka! Zdecydowanie polecam.....

5 / 5 2018-04-15

Towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa. Polecam!

5 / 5 2018-03-09

Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-08

Sklep bardzo dobrze zaopatrzony. Sprzedawca super. Realizacja zamówienia rewelacyjna - równo 24 godziny od momentu zamówienia do otrzymania. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-03-04

bardzo szybki kontakt i dostawa, gorąco polecam

5 / 5 2018-02-24

Zamówiony produkt otrzymałam szybko, bardzo dobra komunikatywność e-mail. Dokładnie poinformowano mnie kiedy otrzymam przesyłkę, Jestem w pełni zadowolona.

5 / 5 2018-02-23

Jak zwykle!! Super ekspresik i bez problemowo.....

5 / 5 2018-02-23

Wszytsko w jak najlepszym porządku! Expresowa wysylka, towar porzadnie zapakowany. w 100% polecam !!!

5 / 5 2018-02-01

BARDZO MIŁA I FACHOWA OBSŁUGA. BARDZO SZYBKO DOSTARCZONE ZAMÓWIENIE.

5 / 5 2018-02-01

Bardzo miła obsługa. Przesyłka już na drugi dzień, co mnie bardzo mile zaskoczyło. Z ogromną przyjemnością zrobię tutaj zakupy po raz kolejny :) Polecam z czystym sumieniem, bo naprawdę warto :)

5 / 5 2018-01-24

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam

5 / 5 2018-01-19

Jestem bardzo zadowolona z realizacji zamówienia, bardzo szybka wysyłka,dostępność wszystkich interesujących mnie leków w bardzo atrakcyjnych cenach, gorąco polecam

5 / 5 2018-01-18

Jak najbardziej polecam. Bardzo szyba dostawa, na drugi dzień po zamówieniu mialam już przesyłkę.

2018-01-17

Ja najbardziej pozytywna. Kupuję tu regularnie - zawsze przesyłkę mam na drugi dzień roboczy, a jej zawartość - zgodną z zamówieniem.

5 / 5 2018-01-06

Swietnie szybko tanio coż więcej chcieć!!! REWEWLACJA

5 / 5 2018-01-04

szybka dostawa,profesjonalna obsługa, towar zgodny z zamówieniem

2017-12-21

bardzo dobra

5 / 5 2017-12-18

Szybko, sprawnie. POLECAM!!!

5 / 5 2017-12-01

Szybka realizacja zamówienia. Towar dokładnie taki jaki został zamówiony.Jestem bardzo zadowolona w obsługi.

5 / 5 2017-11-22

Wspaniale szybko sprawnie Polecam :D

5 / 5 2017-11-21

Sprawnie, szybko bez problemów. Gorąco polecam

5 / 5 2017-11-07

Szybko, sprawnie, tanio. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-11-06

Jak zwykle- solidnie, expresowo-absolutnie wzorowy i profesjonalny sklep internetowy!

2017-11-05

Wyśmienity sklep.Produkty, które kupiłam, są najtańsze w necie

5 / 5 2017-11-02

Profesjonalnie i szybko. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-10-30

Wszystko ok.

5 / 5 2017-10-29

Super !!

5 / 5 2017-10-07

Nic dodać nic ująć. W 100% polecam. Błyskawiczna realizacja i dostawa, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2017-09-18

Konkurencyjne ceny, żadnych problemow z dostępnością produktów, szybka realizacja i dostawa. Stały kontakt mailowy - bieżące informowanie o statusie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona :) Szczerze polecam!

5 / 5 2017-09-18

Wprost błyskawicznie i tanio! Do tego darmowe próbki! Uwielbiam tak kupować! POLECAM!

5 / 5 2017-09-14

Szybka dostawa, możliwość monitorowania przesyłki, polecam

5 / 5 2017-08-19

sprawnie bezproblemowo dobre ceny polecam

2017-08-17

Wyjątkowo sprawna i miła obsługa;błyskawiczna dostawa;po prostu wzor dla innych sklepow internetowych;dzieki.

5 / 5 2017-08-16

Jak zawesze błyskawicznie i bez uwag. Polecam.

5 / 5 2017-08-13

Szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z zamówieniem. POLECAM!!!

5 / 5 2017-07-02

bardzo dobry i fachowy kontakt.Błyskawiczna realizacja zamowienia. Polecam

5 / 5 2017-06-25

Szybka realizacja zamówienia. Dobra komunikacja o postępach w realizacji. Polecam.

5 / 5 2017-06-21

Szybka wysyłka, dobrze zapakowane, i jeszcze produkt gratis przy dużym zamówieniu. Polecam!

2017-06-10

Pozytywna.

5 / 5 2017-06-05

Super. Polecam serdecznie

5 / 5 2017-05-31

Szybko, sprawnie , dokladnie. Polecam

5 / 5 2017-05-25

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!

2017-05-13

Uprzejma obsługa,bardzo dobra informacja, natychmiastowa wysyłka.

5 / 5 2017-05-11

Wszystko przebiegło zgodnie z planem. Polecam.

5 / 5 2017-05-11

fantastyczna i szybka realizacja - pelecam

5 / 5 2017-05-08

Rewelacja! Wszystko poszło bardzo sprawnie, szybko - wzór dla innych, niech się uczą! Firma wysyła nawet życzenia świąteczne do swoich klientów :-)

5 / 5 2017-05-02

Zamówiłem po raz drugi. Polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany itd.

5 / 5 2017-04-25

Kupuję w "Aptece pod baranem" od jakiegoś czasu regularnie. Jedna z najlepszych cenowo ofert, błyskawiczna realizacja, nigdy żadnych problemów. Same zalety, więc polecam.

5 / 5 2017-04-23

Super sklep. Bardzo tanio. Błyskawiczna dostawa.

5 / 5 2017-04-08

Bardzo dobry sklep Polecam!

5 / 5 2017-03-26

super szybka reakcja, przesylka, profesjonalnie, ostatnio mialam do czynienia z calkowitym przeciwienstwem dzialania tej apteki - tym bardziej jestem mile zaskoczona, dostalam 2 probki gratisowe witamin - bardzo dziekuje i na pewno ponownie skorzystam i bede polecała.

Rzetelne opinie o Apteka.podbaranem.pl

Apteka.podbaranem.pl

Siedziba
Pszczyna

WWW
http://www.apteka.podbaranem.pl

Email
[email protected]

Telefon
032 447-12-06

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie