Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Apteka69.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Apteka69.pl
5 / 5 2019-03-12

wszystko ok, szybka wysyłka

5 / 5 2019-03-12

Wszystko w porządku, dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2019-03-01

Polecam!!! przesyłka dotarła błyskawicznie!! produkty ok, więc naprawdę apteka spisuje się na medal!!

5 / 5 2019-02-22

Chciałbym polecić aptekę69 jako moją absolutnie ulubioną aptekę. Zawsze dostaję wszystko w terminie, a przesyłka jest doskonale zapakowana. Dodatkowo, ceny kosmetyków są naprawdę atrakcyjne. Jeszcze raz serdecznie polecam tę aptekę i chcę podziękować za udane zakupy!

5 / 5 2019-02-22

Chciałbym gorąco polecić aptekę69! Jest to absolutnie najlepsza apteka, zawsze otrzymuję moje zamówienia na czas, a przesyłka jest doskonale zabezpieczona:) Dodatkowo, ceny kosmetyków są naprawdę atrakcyjne:) Jeszcze raz chciałbym polecić tę aptekę i podziękować za udane zakupy!

5 / 5 2019-02-16

Świetna obsługa, rewelacyjne ceny! Jeden z moich ulubionych sklepów internetowych, dlatego szczerze wszystkim polecam!

5 / 5 2019-01-26

szybka realizacja,towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-01-24

wszystko ok, polecam

5 / 5 2019-01-22

Polecam, z każdej strony super, sprawnie i ogólnie rewelacja.

5 / 5 2019-01-07

Dobra jakość i szybka przesyłka

2019-01-07

Tranzakcja jest przeprowadzana w sposób wygodny dla klienta. Świadczy o kompetencji obsługi sklepu i szacunku dla klienta.

5 / 5 2019-01-06

Polecam aptekę69. Niskie ceny, duży wybór produktów i bardzo szybka dostawa. Czego chcieć więcej :)

5 / 5 2019-01-01

Obsługa, dostawa i ceny - wszystko na medal! Jestem pozytywnie zaskoczona tak profesjonalnym podejściem do klienta. Dziękuję i polecam:)

5 / 5 2018-12-12

wszystko super

2 / 5 2018-10-22

Nie mogę polecić tego sklepu. Zamówienie zostało przyjęte 16 listopada i potwierdzone, ale dopiero 21 dostałam wiadomość e-mail, że zamówienie zostało odrzucone z powodu braku leku na stanie. To spowodowało stratę kilku cennych dni.

2018-10-19

zakupy jak najbardziej udane, brak zastrzeżeń.

5 / 5 2018-09-12

Bardzo szybko, sprawnie i na temat

5 / 5 2018-09-06

Kupuje juz 2 raz, tym razem wieksze zamowienie i jestem bardzo zadowolony. Szybka obsluga, dobre ceny. Oby tak dalej!

5 / 5 2018-09-04

Apteka69 to miejsce do którego ciągle wracam:) szybkie zakupy, fajne produkty i naprawdę dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2018-08-24

Bardzo rzetelna obsługa - zawsze można o wszystko dopytać. Przesyłka dostarczona po dwóch dniach, więc jak na nasze warunki całkiem sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-08-18

duży wybór produktow, korzystne ceny i świetna obsługa; polecam

5 / 5 2018-08-17

świetna obsługa i niezwykle szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-16

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-10

ok

5 / 5 2018-08-04

Rzetelny i profesjonalny sklep. Polecam zakupy u tego Sprzedawcy!!!

2018-08-02

Apteka69to solidna apteka internetowa. Robi

5 / 5 2018-08-01

Najbardziej profesjonalna apteka internetowa! Szybko, tanio i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-07-14

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-12

Szybko i profesjonalnie. Oby jak najwięcej takich sprzedawców, bo dzięki Aptece69 wiem, że zakupy naprawdę mogą być przyjemne i bezstresowe:)

5 / 5 2018-07-08

zamowienie zrealizowane szybko

5 / 5 2018-07-07

Szybko i sprawnie, dobre ceny i duży wybór kosmetyków, jestem zadowolona i zapewne jeszcze tu wróce.

5 / 5 2018-07-03

Towar w przystępnej cenie. Polecam:)

5 / 5 2018-06-19

Chciałbym gorąco polecić wszystkim, zwłaszcza tym, którzy zazwyczaj mają podejście nieufne, do których sam należę. Kontakt jest doskonały, a realizacja zamówienia odbywa się szybko. Jakość obsługi jest naprawdę na najwyższym profesjonalnym poziomie!

5 / 5 2018-06-17

Zwykle nie wystawiam opinii ale zakupy w tej aptece robię od dawna i nadal jestem zadowolony. Łatwo, szybko i wygodnie więc nadal będę ich klientem.

5 / 5 2018-05-29

Moja ulubiona apteka! zakupy docierają do mnie błyskawicznie, a ich ceny zachęcają do kolejnych zakupów:) polecam bez wątpienia

5 / 5 2018-05-02

Bardzo jestem zadowolona i pod wrażeniem szybkości oraz miłej obsługi. Zadziwiła mnie kultura Pana, który natychmiast odpowiedział na mój telefon po popełnieniu błędu w zamówieniu lub gdy chciałam uzupełnić adres. Był bardzo miły i uprzejmy w rozmowie, co sprawiło mi przyjemność. Dziękuję i gorąco polecam Wasze usługi każdemu, a ja sama na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-05-02

najlepsza apteka, w jakiej kiedykolwiek robiłam zakupy! przejrzyste katalogi produktów, tanie kosmetyki i leki, szybka realizacja; gorąco polecam

5 / 5 2018-04-11

Super szybka wysylka i kontakt..Polecam!!!!

0 / 5 2018-04-10

opinia o aptece jest bardzo pozytywna, moje zamówienie zostało szybko i kompletnie zrealizowane. Na pewno będę kontynuował zakupy w tym sklepie. Jedynym małym minusem było uszkodzenie nakrętki jednego z produktów, która była pęknięta.

0 / 5 2018-04-10

apteka jest naprawdę świetna, moje zamówienie zostało szybko i kompletnie wysłane do mnie. Na pewno będę jeszcze korzystać z tego sklepu. Jedynym niedogodnościem było uszkodzenie (pęknięcie) nakrętki od jednego z produktów.

5 / 5 2018-04-07

Odkąd znalazłam tę aptekę, przestałam chodzić do aptek stacjonarnych! Polecam wszystkim, którzy nie lubią stać w kolejkach:)

2 / 5 2018-04-05

Jest to niewątpliwie najgorsza apteka, w której próbowałem dokonać zakupów. Choć starałem się zrobić tam zakupy, ostatecznie się nie udało. Zdecydowałem się na płatność online, lecz apteka potwierdziła otrzymanie mojej płatności dopiero po pięciu dniach. Po tym czasie otrzymałem maila, informującego mnie, że moje zamówienie zostało anulowane. Apteka nie przeprosiła, nie wyjaśniła przyczyny anulowania zamówienia. Zdecydowanie odradzam tę aptekę.

5 / 5 2018-04-01

WSZYSTKO OK. SZYBKO I BEZPROBLEMOWO.POLECAM ! ! !

5 / 5 2018-03-28

Apteka jest niezrównana! Od dawna preferuję zakupy online, a dzięki aptece69 całkowicie porzuciłam tradycyjne metody. Jest to szybsze, tańsze i przede wszystkim bardziej przyjemne :) Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-28

Ta apteka jest niezrównana! Od dłuższego czasu preferuję zakupy internetowe, a za sprawą apteki69 całkowicie zrezygnowałam z "tradycyjnych". To szybsze, tańsze i przede wszystkim - bardziej przyjemne:) Gorąco polecam!

5 / 5 2018-03-15

Szybko, miło i profesjonalnie! Tak wyglądają wzorowe transakcje internetowe!

5 / 5 2018-03-12

Polecam, transkacja ok.

5 / 5 2018-03-01

OK, jestem zadowolony z przebiegu transakcji

5 / 5 2018-02-04

Bardzo rzetelna Apteka - polecam wszystkim!

5 / 5 2018-01-17

Jestem bardzo zadowolona z tej apteki. Najbardziej mnie pozytywnie zaskoczyła szybkość z jaką zrealizowali moje zamówienie. Wszystkie produkty zostały starannie zapakowane, aby nie uległy uszkodzeniom. Bez wątpienia zamówię tutaj jeszcze wiele razy :)

5 / 5 2018-01-17

Bardzo podoba mi się ta apteka. Najbardziej zaskoczyła mnie szybka realizacja mojego zamówienia. Wszystkie produkty zostały starannie zapakowane, aby nie uległy uszkodzeniu. Na pewno jeszcze wielokrotnie skorzystam z tej apteki.

5 / 5 2018-01-17

Same superlatywy!!!.

5 / 5 2018-01-13

Jestem niezwykle zadowolony z moich zakupów. Ceny są atrakcyjne, produkty są bardzo dobrej jakości, zostały dostarczone punktualnie i są perfekcyjnie zapakowane. Ogólnie rzecz biorąc, widać, że osoby zarządzające tą apteką bardzo się wysilają.

5 / 5 2018-01-13

Jestem niezmiernie usatysfakcjonowany z moich zakupów. Produkty są przystępnie wycenione, mają wysoką jakość, zostały dostarczone punktualnie i starannie zapakowane. Ogólnie rzecz biorąc, widać, że osoby odpowiedzialne za funkcjonowanie tej apteki wkładają wiele wysiłku.

5 / 5 2018-01-06

Apteka na piątkę z plusem! :) polecam

5 / 5 2017-12-31

Apteka bez wątpienia rewelacyjna! i jeszcze ta kusząca nazwa:D polecam wszystkim:)

2017-12-20

Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny, apteka, w której warto robić zakupy.

5 / 5 2017-12-15

Jestem klientką tej apteki od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona z usług, które tam otrzymuję. Produkty są starannie zapakowane, co sprawia, że trudno o jakiekolwiek uszkodzenia. Dodatkowym atutem jest prosta obsługa, dzięki czemu zakupy są szybkie i przyjemne. Z czystym sumieniem polecam tę aptekę i na pewno jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2017-11-30

polecam

0 / 5 2017-11-28

Wygląda na to, że produkty oferowane na stronie apteki numer 69 to tylko puste słowa. Po wybraniu produktów, potwierdzeniu zamówienia i dokonaniu płatności, otrzymałem wiadomość, że zamówienie nie zostanie zrealizowane, bez podania przyczyny. To był straszny marnotrastwo czasu i moja kwota pieniędzy zostaje zablokowana na długi czas. Jeszcze nie przywrócili mi pieniędzy. Czy to jest sposób na zarabianie?

5 / 5 2017-11-26

Polecam, dostarczono mi zamówione artkuły,które były ogólnie niedostępne. Rewelacyjna obsługa, wielki profesjonalizm. Zobaczymy jak będzie dalej.

5 / 5 2017-11-14

szybko, dobrze i dyskretnie

5 / 5 2017-11-14

Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i dostępności potrzebnego przeze mnie produktu. Chętnie jeszcze skorzystam z usług "apteki 69"

5 / 5 2017-11-03

Super pozytyw.

5 / 5 2017-11-03

Szybka i konkretna obsługa,polecam zakupy u tak solidnego sprzedawcy Ala 1952

5 / 5 2017-10-31

Polecam tę świetną aptekę, która oferuje rewelacyjne produkty. Wreszcie znalazłam wszystkie moje ulubione kosmetyki i suplementy w jednym miejscu. Co więcej, ceny są niższe niż w zwykłej drogerii, a jakość oczywiście niezmiennie wysoka. Gorąco polecam ją wszystkim!

5 / 5 2017-10-31

Ta apteka jest fantastyczna, oferuje doskonałe produkty - wreszcie wszystkie moje ulubione kosmetyki i suplementy są dostępne w jednym miejscu:)) Ceny są niższe niż w drogerii, ale jakość oczywiście taka sama:) Gorąco polecam to miejsce wszystkim!

5 / 5 2017-10-22

wszystko zgodnie z informacjami podanymi na stronie; przyjemne, tanie i szybkie zakupy

5 / 5 2017-10-17

Jak zawsze, usługa jest na wysokim poziomie. Dodatkowo, ceny są atrakcyjne, przesyłka została świetnie zapakowana, a porady są kompetentne. Gorąco polecam wszystkim i chciałbym podziękować za kolejne udane zakupy.

2017-10-07

Kolejny raz kupowa

2017-10-06

NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA SKLEP

5 / 5 2017-10-06

Zakupy udane, a dostawa naprawdę szybka. Apteka godna polecenia.

5 / 5 2017-10-03

Wszystko w porządku, polecam!

5 / 5 2017-09-18

Wszystko ok zgodnie z zamówieniem.

2017-09-15

Wszystko spoko

5 / 5 2017-09-08

wszystko ok, szybka dostawa i dobre ceny

2017-08-28

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-08-27

transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie bardzo szybka wysyłka. naprawde polecam zakupy w tej aptece :)

5 / 5 2017-08-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia i dostarczenia paczki:)Apteka godna polecenia:)

5 / 5 2017-07-22

Super apteka! Kupiłam kilka kosmetyków i wszystkie były tańsze niż w drogeriach:)) Polecam!

5 / 5 2017-07-13

Bardzo dobry sklep. Zamawiam po raz kolejny i nigdy nie ma problemów. Produkty takie jak w opisie, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-12

Polecam t

5 / 5 2017-06-21

Bardzo fajna apteka! profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, dobre produkty. Na pewno tu wrócę:)

2017-06-11

Dobry sklep, choć nie do końca jasna informacja o ilości leku

5 / 5 2017-05-21

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa. Błyskawiczny kontakt telefoniczny obsługi. i jeszcze jedna ważna rzecz - dobre ceny. Polecam

2017-05-06

Wyjątkowa cena Therm Line!

5 / 5 2017-05-05

Jestem baaardzo zadowolona, MEGA szybka wysyłka. Na pewno to nie moje ostatnie zamówienie w tej APTECE! :) zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2017-04-28

Apteka godna polecenia! Szybko, sprawnie i tanio.

5 / 5 2017-04-21

Transakcja błyskawiczna i w pełni udana, bardzo dobre ceny i szybka dostawa. Jestem zadowolona, polecam i dodaję do ulubionych:)

5 / 5 2017-04-05

Dzięki mojej koleżance z pracy, znalazłam aptekę o nazwie apteka69 i muszę przyznać, że było warto. W tym miejscu jest doskonałe zaopatrzenie, zwłaszcza jeśli chodzi o profesjonalne produkty do dezynfekcji. Dostawa była szybka, a ceny całkiem przystępne. Chciałabym również pochwalić bardzo miłą panią obsługującą, która cierpliwie odpowiadała na wszystkie moje pytania. Gorąco polecam to miejsce wszystkim! :)

5 / 5 2017-03-27

W sklepie znajduje się szereg produktów w konkurencyjnych cenach. Szybkość realizacji zamówienia jest bardzo szybka, a do tego jakoś towaru doskonała.

5 / 5 2017-03-26

Bez zarzutu. Ceny dobre, dostawa szybka, czego chcieć więcej.

Rzetelne opinie o Apteka69.pl

Apteka69.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.apteka69.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
(81) 448 28 68

Logowanie