Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Apteka69.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Apteka69.pl
5 / 5 2019-03-12

wszystko ok, szybka wysyłka

5 / 5 2019-03-12

Wszystko w porządku, dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2019-03-01

Polecam!!! przesyłka dotarła błyskawicznie!! produkty ok, więc naprawdę apteka spisuje się na medal!!

5 / 5 2019-02-22

Gorąco polecam aptekę69! to zdecydowanie moja ulubiona apteka, wszystko zawsze przychodzi na czas, a przesyłka jest świetnie zapakowana:) a do tego ceny kosmetyków są naprawdę dobre:) jeszcze raz polecam i dziękuję za kolejne udane zakupy!

5 / 5 2019-02-16

Świetna obsługa, rewelacyjne ceny! Jeden z moich ulubionych sklepów internetowych, dlatego szczerze wszystkim polecam!

5 / 5 2019-01-26

szybka realizacja,towar zgodny z zamówieniem

5 / 5 2019-01-24

wszystko ok, polecam

5 / 5 2019-01-22

Polecam, z każdej strony super, sprawnie i ogólnie rewelacja.

5 / 5 2019-01-07

Dobra jakość i szybka przesyłka

2019-01-07

Tranzakcja jest przeprowadzana w sposób wygodny dla klienta. Świadczy o kompetencji obsługi sklepu i szacunku dla klienta.

5 / 5 2019-01-06

Polecam aptekę69. Niskie ceny, duży wybór produktów i bardzo szybka dostawa. Czego chcieć więcej :)

5 / 5 2019-01-01

Obsługa, dostawa i ceny - wszystko na medal! Jestem pozytywnie zaskoczona tak profesjonalnym podejściem do klienta. Dziękuję i polecam:)

5 / 5 2018-12-12

wszystko super

2 / 5 2018-10-22

nie polecam; 16 listopada przyjeli zamowienie, potwierdzili, a 21 poinformowali mailem ze zamowienie odrzucone bo nie ma tego leku na stanie; stracilam kilka cennych dni....

2018-10-19

zakupy jak najbardziej udane, brak zastrzeżeń.

5 / 5 2018-09-12

Bardzo szybko, sprawnie i na temat

5 / 5 2018-09-06

Kupuje juz 2 raz, tym razem wieksze zamowienie i jestem bardzo zadowolony. Szybka obsluga, dobre ceny. Oby tak dalej!

5 / 5 2018-09-04

Apteka69 to miejsce do którego ciągle wracam:) szybkie zakupy, fajne produkty i naprawdę dobre ceny. Polecam!

5 / 5 2018-08-24

Bardzo rzetelna obsługa - zawsze można o wszystko dopytać. Przesyłka dostarczona po dwóch dniach, więc jak na nasze warunki całkiem sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-08-18

duży wybór produktow, korzystne ceny i świetna obsługa; polecam

5 / 5 2018-08-17

świetna obsługa i niezwykle szybka wysyłka

5 / 5 2018-08-16

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-08-10

ok

5 / 5 2018-08-04

Rzetelny i profesjonalny sklep. Polecam zakupy u tego Sprzedawcy!!!

2018-08-02

Apteka69to solidna apteka internetowa. Robi

5 / 5 2018-08-01

Najbardziej profesjonalna apteka internetowa! Szybko, tanio i solidnie. Polecam

5 / 5 2018-07-14

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-07-12

Szybko i profesjonalnie. Oby jak najwięcej takich sprzedawców, bo dzięki Aptece69 wiem, że zakupy naprawdę mogą być przyjemne i bezstresowe:)

5 / 5 2018-07-08

zamowienie zrealizowane szybko

5 / 5 2018-07-07

Szybko i sprawnie, dobre ceny i duży wybór kosmetyków, jestem zadowolona i zapewne jeszcze tu wróce.

5 / 5 2018-07-03

Towar w przystępnej cenie. Polecam:)

5 / 5 2018-06-19

Polecam wszystkim, a szczególnie tym zazwyczaj nieufnym, do których należę. Bardzo dobry kontakt,szybka realizacja. Jakość obsługi naprawdę PROFESJONALNA!

5 / 5 2018-06-17

Zwykle nie wystawiam opinii ale zakupy w tej aptece robię od dawna i nadal jestem zadowolony. Łatwo, szybko i wygodnie więc nadal będę ich klientem.

5 / 5 2018-05-29

Moja ulubiona apteka! zakupy docierają do mnie błyskawicznie, a ich ceny zachęcają do kolejnych zakupów:) polecam bez wątpienia

5 / 5 2018-05-02

najlepsza apteka, w jakiej kiedykolwiek robiłam zakupy! przejrzyste katalogi produktów, tanie kosmetyki i leki, szybka realizacja; gorąco polecam

5 / 5 2018-05-02

Jestem bardzo zadowolona i pod wrażeniem jak szybciutko i miło zostałam "obsłużona".Spotkałam się z ogromną kulturą Pana,który zadzwonił natychmiast gdy popełniłam błąd w zamówieniu a także gdy ja przedzwoniłam w celu uzupełnienia adresu...Milutki głos,bardzo uprzejmy aż miło porozmawiać.Dziękuję i każdemu Was polecam a sama też jeszcze nie raz skorzystam z Waszych usług.Pozdrawiam.

5 / 5 2018-04-11

Super szybka wysylka i kontakt..Polecam!!!!

2018-04-10

apteka jak najbardziej w porządku, zamówienie zostało skompletowane i wysłanie do mnie w ekspresowym tempie. na pewno jeszcze będę korzystać z tego sklepu mały minus za uszkodzoną (pękniętą) nakrętkę od jednego z produktów

5 / 5 2018-04-07

Odkąd znalazłam tę aptekę, przestałam chodzić do aptek stacjonarnych! Polecam wszystkim, którzy nie lubią stać w kolejkach:)

2 / 5 2018-04-05

To zdecydowanie najgorsza apteka, w której próbowałem zrobić zakupy. Próbowałem jedynie, bo w konsekwencji nie udało mi się. Zdecydowałem się na płatności on-line. Informację o otrzymaniu płatności, apteka potwierdziła dopiero po pięciu dniach (!), po czym otrzymałem maila, że zamówienie jest anulowane. Ani przepraszam, ani dlaczego, ani... Zdecydowanie nie polecam!

5 / 5 2018-04-01

WSZYSTKO OK. SZYBKO I BEZPROBLEMOWO.POLECAM ! ! !

5 / 5 2018-03-28

Apteka bezkonkurencyjna! O dawna lubię zakupy w internecie, a dzięki aptece69 odzwyczaiłam się całkiem od "tradycyjnych". Tak jest szybciej, taniej i przede wszystkim - przyjemniej:) Polecam!

5 / 5 2018-03-15

Szybko, miło i profesjonalnie! Tak wyglądają wzorowe transakcje internetowe!

5 / 5 2018-03-12

Polecam, transkacja ok.

5 / 5 2018-03-01

OK, jestem zadowolony z przebiegu transakcji

5 / 5 2018-02-04

Bardzo rzetelna Apteka - polecam wszystkim!

5 / 5 2018-01-17

Jestem zachwycona tą apteką. Najbardziej pozytywnie mnie zaskoczyła szybka realizacja zamówienia. Wszystkie produkty były starannie zapakowane aby nie uległy żadnemu uszkodzeniu. Na pewno jeszcze nie raz coś tu zamówię :)

5 / 5 2018-01-17

Same superlatywy!!!.

5 / 5 2018-01-13

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Ceny niskie, towar wysokiej jakości, dostarczony na czas i zapakowany perfekcyjnie. Krótko mówiąc to widać, że osoby prowadzące tę aptekę bardzo się starają.

5 / 5 2018-01-06

Apteka na piątkę z plusem! :) polecam

5 / 5 2017-12-31

Apteka bez wątpienia rewelacyjna! i jeszcze ta kusząca nazwa:D polecam wszystkim:)

2017-12-20

Błyskawiczna wysyłka, konkurencyjne ceny, apteka, w której warto robić zakupy.

5 / 5 2017-12-15

Korzystam z usług tej apteki już od dłuższego czasu jestem bardzo zadowolona. Produkty są dobrze zapakowane, dzięki czemu naprawdę trudno o jakiekolwiek uszkodzenia. Dodatkowym plusem jest prosta obsługa, bo zakupy są przez to naprawdę szybkie i przyjemne. Z czystym sumieniem polecam i z pewnością jeszcze tu wrócę.

5 / 5 2017-11-30

polecam

2017-11-28

Wygląda na to, że produkty oferowane na stronach apteki 69 to tylko wydmuszki bo po wybraniu towarów, potwierdzeniu złożenia zamówienia i dokonaniu przelewu otrzymałem informację, że zamówienie nie będzie zrealizowane (bez podania przyczyn) - koszmarna strata czasu i zablokowana na spory okres czasu kwota (pieniędzy jeszcze nie odzyskałem) - może właśnie na tym zarabiają?

5 / 5 2017-11-26

Polecam, dostarczono mi zamówione artkuły,które były ogólnie niedostępne. Rewelacyjna obsługa, wielki profesjonalizm. Zobaczymy jak będzie dalej.

5 / 5 2017-11-14

szybko, dobrze i dyskretnie

5 / 5 2017-11-14

Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i dostępności potrzebnego przeze mnie produktu. Chętnie jeszcze skorzystam z usług "apteki 69"

5 / 5 2017-11-03

Super pozytyw.

5 / 5 2017-11-03

Szybka i konkretna obsługa,polecam zakupy u tak solidnego sprzedawcy Ala 1952

5 / 5 2017-10-31

Świetna apteka z rewelacyjnymi produktami - w końcu wszystkie moje ulubione kosmetyki i suplementy znalazły się w jednym miejscu:)) Ceny niższe niż w drogerii, a jakość oczywiście identyczna:) Polecam wszystkim!

5 / 5 2017-10-22

wszystko zgodnie z informacjami podanymi na stronie; przyjemne, tanie i szybkie zakupy

5 / 5 2017-10-17

Poziom obsługi jak zawsze na wysokim poziomie. Do tego dobre ceny, świetnie zapakowana przesyłka i kompetentne porady. Polecam wszystkim i dziękuje za kolejny udany zakup:)

2017-10-07

Kolejny raz kupowa

2017-10-06

NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA SKLEP

5 / 5 2017-10-06

Zakupy udane, a dostawa naprawdę szybka. Apteka godna polecenia.

5 / 5 2017-10-03

Wszystko w porządku, polecam!

5 / 5 2017-09-18

Wszystko ok zgodnie z zamówieniem.

2017-09-15

Wszystko spoko

5 / 5 2017-09-08

wszystko ok, szybka dostawa i dobre ceny

2017-08-28

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2017-08-27

transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie bardzo szybka wysyłka. naprawde polecam zakupy w tej aptece :)

5 / 5 2017-08-08

Bardzo szybka realizacja zamówienia i dostarczenia paczki:)Apteka godna polecenia:)

5 / 5 2017-07-22

Super apteka! Kupiłam kilka kosmetyków i wszystkie były tańsze niż w drogeriach:)) Polecam!

5 / 5 2017-07-13

Bardzo dobry sklep. Zamawiam po raz kolejny i nigdy nie ma problemów. Produkty takie jak w opisie, szybka wysyłka.

5 / 5 2017-07-12

Polecam t

5 / 5 2017-06-21

Bardzo fajna apteka! profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, dobre produkty. Na pewno tu wrócę:)

2017-06-11

Dobry sklep, choć nie do końca jasna informacja o ilości leku

5 / 5 2017-05-21

Profesjonalna i bardzo szybka obsługa. Błyskawiczny kontakt telefoniczny obsługi. i jeszcze jedna ważna rzecz - dobre ceny. Polecam

2017-05-06

Wyjątkowa cena Therm Line!

5 / 5 2017-05-05

Jestem baaardzo zadowolona, MEGA szybka wysyłka. Na pewno to nie moje ostatnie zamówienie w tej APTECE! :) zdecydowanie POLECAM!

5 / 5 2017-04-28

Apteka godna polecenia! Szybko, sprawnie i tanio.

5 / 5 2017-04-21

Transakcja błyskawiczna i w pełni udana, bardzo dobre ceny i szybka dostawa. Jestem zadowolona, polecam i dodaję do ulubionych:)

5 / 5 2017-04-05

Do apteki69 trafiłam dzięki koleżance z pracy i muszę uczciwie przyznać, że się nie zawiodłam. Bardzo dobre zaopatrzenie (zwłaszcza produkty do profesjonalnej dezynfekcji), szybka dostawa i całkiem niezłe cen. Trzeba także pochwalić przemiłą panią z obsługi, która cierpliwie odpowiadała na moje pytania:) Polecam wszystkim! :)

5 / 5 2017-03-27

W sklepie znajduje się szereg produktów w konkurencyjnych cenach. Szybkość realizacji zamówienia jest bardzo szybka, a do tego jakoś towaru doskonała.

5 / 5 2017-03-26

Bez zarzutu. Ceny dobre, dostawa szybka, czego chcieć więcej.

Rzetelne opinie o Apteka69.pl

Apteka69.pl

Siedziba
Lublin

WWW
http://www.apteka69.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
(81) 448 28 68

Logowanie