Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Artykuły Medyczne

Apteka777.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Apteka777.pl
5 / 5 2019-03-08

Szybko, sprawnie, solidnie. Zamówienie w piątek wieczorem. Pon tel potwierdzający. Paczkę dostałam po 2 dniach. Towar i cena zgodna z zamówieniem. Kilka próbek kremów extra w środku. Profeska. Polecam.

5 / 5 2019-03-05

Świetna obsługa super gratisy i szybka przesyłka

5 / 5 2019-02-19

Niskie ceny towarów. Wszystkie zamówienia dostarczane są w szczelnie zamkniętych opakowaniach i terminowo. POLECAM.

5 / 5 2019-01-31

jestem bardzo zadowolona z zakupów. szybko,tanio i solidnie. Polecam wszystkim

5 / 5 2018-11-16

JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z ZAKUPÓW I OBSŁUGI.PRZESYŁKA PRZYSZŁA BARDZO SZYBKO I W DODATKU KURIER SPECJALNIE PRZYJECHAŁ DO MIEJSCA MOJEJ PRACY ABY TA PRZESYŁKĘ MI DOSTARCZYĆ POMIMO ŻE PODAWAŁAM ADRES DOMOWY.DZIEKUJĘ I POLECAM ZAKUPY W APTECE 777, POZDRAWIAM

5 / 5 2018-09-03

Fachowa i sprawna obsługa. Zainteresowanie klientem i jego indywidualnymi potrzebami. Szybka realizacja. Ceny o wiele niższe niż w "normalnych" aptekach. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-06-10

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM, SUPER NISKIE CENY, NATYCHMIASTOWA REALIZACJA ZAMÓWIENIA.

5 / 5 2017-10-25

Polecam Apteke777 ze względu na konkurencyjne ceny, szybką realizacje zamówienia i szeroką game produktów, jestem zadowolony ze swoich zakupów i polecam wszytkim

5 / 5 2017-07-10

Polecam bardzo Apteke 777. Towar dostałam natychmiastowo, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Napewno będę robiła tu zakupy. Jestem bardzo zadowolona.

Rzetelne opinie o Apteka777.pl

Apteka777.pl

Siedziba
Wrocław / Wałbrzych

WWW
http://www.apteka777.pl

Email
[email protected]

Telefon
071 795 67 05

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie